Загальна площа квартири – 49 кв.м.: кухня – 7 кв.м., кімнати – 16 і 12 кв.м., місткий коридор, роздільний санвузол, затишний засклений балкон і невелика кладова. Передремонтний внутрішній стан – квартира готова до втілення будь-яких рішень щодо подальшого облаштування. У всіх кімнатах встановлені металопластикові вікна. Наявні лічильники на воду і світло, заведений інтернет, встановлений тепловий лічильник на будинок. Функціонує дієве ОСББ. Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів. Цегляний будинок, квартира розташована на п’ятому поверсі (із загальних 5-ти – покрівля даху оновлена кілька років тому) поверсі, з чудовою панорамою міста. Чистий охайний під’їзд, встановлено кодовий замок. Впорядкована прибудинкова територія, є дитячий майданчик і парковка для авто мешканців. Зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район Луцька, із зручною логістикою доїзду та багатьма закладами відпочинку, побуту на освіти. У пішій доступності – школа № 10 і 19, дитячі садочки № 20 і 33, зупинка громадського транспорту, багато інфраструктурних закладів, що роблять життя мешканців комфортним і зручним. Житло для особистого проживання або просто вигідна інвестиція в нерухомість? Правильними будуть усі можливі варіанти! Телефонуйте – домовитись можна завжди.

Молоді просп., 17б

Продаж 2-кімнатноі квартири будинок цегляний ОСББ ІТП 5-поверховий будинок 2 поверх 51м2 47,500 $

Молоді

Продаж 3 кімнатної кварири в цегляному будинку на проспекті Молоді 14 Загальна площа - 63 м.кв. Квартира 2-х стороння.Має зручне планування. Окремі непрохідні кімнати,дозволять кожному мати власний простір. Роздільний санвузол. Централізоване опалення,лічильники,бойлер. 2 засклені балкони. З яких відкривається вигляд на центральний проспект а також внутрішній двір. В будинку діюче ОСББ. Гарна прибудинкова територія,дитячий майданчик. Розвинута інфраструктура. В пішій доступності зупинки громадського транспорту, супермаркети,ринок,ТЦ. А також школи та садочки.

Продаж 3 кімнатної квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Колишній гуртожиток,роздільні кімнати, пластикові вікна, косметичний ремонт, не кутова , дуже тепла, частково меблі, хороша інфраструктура , поруч торговий центр "Гостинець", супермаркети, школа, садочок і т.д.

продам 2 кімн.квартиру по пр.Молоді

Продамо однокімнатну гарну пр.Молоді 5/5ц 31м2, косметичний ремонт, вікна металопластикові, не кутова, сонячна, тепла квартира з великою кімнатою 19м2. Дієіе ОСББ! Дах перекритий, новий! Найкраще місце розташування, поруч ЗОШ 10, 19, три садочки. Парк 900- річчя Луцька! ПортСіті, ТамТам! Безпека для дітей в закритрму, мікрорайоні, 33й квартал! Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

1к.пр.Молоді, поруч ЗОШ 10,19, 5/5ц,31м2, косм рем, 30000уо

Продам трикімнатну квартиру в хороші руки, пр.Молоді на другому поверсі девяти поверхового будинку. Квартира від власника, з хорошим паркетом, меблями, телевізорами, бойлером, деревяною спальнею, деревяною кухнею, килимами, посудом, дорогими шторами(які купували декілька років тому за шалені гроші), місткими гардеробними шафами, одним словом, зі всім що потрібно для життя.Продається по причині купівлі заміського будинку.Для хорошого покупця, який буде піклуватись про квартиру, як і ми, знижка!) Будинок утеплений, є діюче ОСББ, з тепло пунктом(що в сучасних умовах здешевлює комунальні платежі), двір з паркінгом і відеонаглядом, є дитячий майданчик.Поряд школи, 2 дитячих садочки, супермаркети, зупинка громадського транспорту! Хороше та затишне місцерозташування!!! Знаходжусь зараз, за кордоном,відповідаю на дзвінки в Viber, Telegram, WhatsApp..або +38********68 Михайло (мій батько), який показує квартиру, і теж відповість на всі запитання.

власник
Квартира від власника в хороші руки

Квартира знаходиться по проспекту Молоді.Косметичний ремонт,меблі,побутова техніка залишаються.

Продаж 3-квартири по проспекту Молоді.

Продаж трьохкімнатної квартири по пр. Молоді. Косметичний ремонт, меблі, техніку залишають в квартирі. Розвинена інфраструктура: поруч дві школи, дитячий садок, великий супермаркет. Торг.

Продаж трьохкімнатної квартири.

Продам 2 кімнатну квартиру на пр.Молоді Перший поверх пʼятиповерхового цегляного будинку 2 вікна(кухня ,спальня) виходять на дитячий майданчик (колишній Мадагаскар ) 1 вікно виходить у двір Продаж під бізнес Власник Реальному покупцю дуже гарний торг

власник
2 кімнатна квартира на пр.Молоді /під бізнес/гарний торг

Географія Луцьк