Продаж 2-к квартири в ЖК "Празький Квартал". Виконаний якісних ремонт! Повністю укомплектована меблями та технікою. Кондиціонер ,мийка для посуду, тепла підлога , шафи для зберігання. Є також кладова 3 м2 Будинок без ліфту ! Територія житлового комплексу закритого типу із цілодобовою охороною. Відмінне та тихе місце, зручна транспортна розвязка. Великий та красивий парк біля будинку з зоною барбекю, спортивним та дитячим майданчиком. В пішій доступності супермаркет Фора, аптека, кафе , салони краси ,2 державних ліцея та 2 дитячі садочки. Без комісії для покупця ! ФОТО НЕ КОПІЮВАТИ !!!

Провулок Фізкультурний, 25

Продам 2к. квартиру пров .Фізкультурний, буд. 23, ЖК "Празський квартал 1", Петропавлівська Борщагівка, 6/6пов., площа 56 кв.м, квартира видова с двома роздільними кімнатами, в квартирі є вся необхідна мебель та техніка: встановлений двоконтурний газовий котел, що забезпечує оптимальну температуру в квартирі, газова плита, двоспальний диван, шафи купе, пральна машина автомат. Наявність водопостачання під час відсутності електроенергії. Квартира буде ідеальним варіантом для комфортного проживання. Комплекс має закритий тип, що забезпечує високий рівень безпеки для мешканців. Парковка під будинком. Поруч з комплексом знаходиться парк з дитячими майданчиками та зоною барбекю, що дозволить проводити час на свіжому повітрі та насолоджуватись активним відпочинком. Квартира має гарну інфраструктуру та зручну транспортну розвязку. В пішій доступності розташовані всі необхідні заклади, що забезпечать Вам комфортне проживання. Продається з меблями та технікою. м. Академмістечко - 20 хв. За бажанням можливе придбання кладовки в під"їзді, ціна - 3 000у.е.

Фізкультурний пров., 23

Двокімнатна квартира на Петропавлівській борщагівкі в ЖК Празький квартал (провулок Фізкультурний 25) 57кв.м + кладова 3кв.м. В квартирі всі меблі та техніка. Документи готові для угоди. Продаж без комісії !

власник
Празький квартал 2х кімнатна 57кв.м з кладовою
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2к. квартиру ЖК "Празький квартал" 6/6 поверх, в квартирі є все необхідне для проживання, закрита територія, охорона , відеоспостереження. Поруч зелений парк, магазин Фора, салон краси, зупинка транспорта м. Київ- 20 хв.

Физкультурный переулок, 25, Петропавловская Борщаговка, Киевская 55000.0 USD

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

Географія Петропавлівська Борщагівка