м. Харків, продаж 2 кімнатної квартири в новобудові з ремонтом. ЖК "Софія". Охайна, світла, затишна, тепла, квартира в новому житловому комплесі, з сучасним, якісним ремонтом. Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа квартири 79,8 кв.м. Поруч з будинком метро Студентська, 1 хвилина пішки. Будинок спроектований за технологією "розумний будинок".Побудований з червоної цегли. Утеплений фасад, автономне опалення. В квартірі зроблений якісний, сучасний ремонт. Підлога утеплена - ламінат, кахель. Санвузол фаневрований, встановлені лічільники на воду. Є готовий дизайн-проєкт кухні. Є вже куплені меблі на кухню. За додадкову плату є можливість придбати паркомісце, та комору з документами. Будинок заселений. Поруч - ринок, школи, дитячі садочки, ТЦ Караван, ТЦ Дафі, зручна транспортна розвязка в будь-який район міста.

Продам 2х комнатную квартиру в Новострое

Продам 2-х комнатную квартиру в новострое ЖК София по пер Партизанскому, Салтовка, до станции метро Студенческая 5 минут пешком. Дом клубного типа, система умного дома,бизнес-класса, застройщик PARKVILLE, монолитно-каркасный дом, своя котельная, в стоимость входит личное паркоместо, в доме всего 49 квартир, 5 этажей, закрытый и круглосуточный охраняемый двор, детская площадка. В квартире залит пол, установлена система теплых полов, пластиковые окна, частично выполнены черновые работы, установлены батареи, газовый счетчик. Сотрудничаю с АН

Продам 2 к кв в новострое ЖК София с паркоместом Студенческая

Цена снижена со 125.000 ye Есть видеообзор! Квартира с черновым ремонтом . Под чистовую отделку. Продажа 3к. ЖК «София» 130квм, м. Студенческая Квартира делалась для себя . 5мин до метро ! 4й этаж /5 в доме есть Лифт . Утепленный фасад снаружи дома . Все очень качественно. В доме автономное отопление в квартирах., солнечные батареи на крыше дома . Очень тепло Высота потолка - 3м Двусторонняя, Автономное отопление, котел Wiesmann Дизайн проект, сигнализация ( проложена ) , интернет ( проложена ) , залиты теплые полы водяные, штукатурка стен. Система умный дом (заложена по квартире). Сделана хорошая шумоизоляция , вся электрика. Шикарная Планировка ( Чебурашка ) : кухня- студия со столовой зоной на балконе, 2 спальни, 2 санузла и гардеробная. Шикарное месторасположение и инфраструктура района.

Цена снижена ! Продажа 3к. ЖК «София» 130квм, Закрытый двор
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам унікальну нову 2-кімнатну квартиру із сучасним ремонтом у новобудові, 72 кв.м., система “Розумний будинок”. Ремонт якісний по проекту дизайнера, робили для себе, пожити майже не встигли, стан нового. Квартира простора, світла, з високою стелею і красивим видом з вікна. - Сучасний ремонт: двері прихованого монтажу, дизайнерські меблі на замовлення, оздоблення з натурального дубу та ясеня тощо. - Нова якісна техніка: пральна машина та сушильна машина, холодильник, вбудована мікрохвильовка, посудомийна машина, духова шафа, витяжка, - Система “Розумний будинок”: управління температурою через мобільний застосунок, наявні датчики температури та протікання води, - Якісна спліт-система кондиціонування, кондиціонери у всіх кімнатах. Опис квартири: Квартира складається із двох кімнат, великої кухні-студії з простором для відпочинку, ванної та коридора. Кухня складається із зони приготування їжі, столової та зони відпочинку з диваном і телевізором. Спальня умовно поділена на зону для сну та кабінет з кріслом і просторим столом для роботи. Друга кімната була задумала як дитяча, але має просторе односпальне ліжко, виконана у пастельних тонах, тому підійде і для дорослого. У кімнаті є система для занять спортом, стіл для роботи чи навчання та скляна дошка на стіні. Є також невеликий відкритий балкончик. У ціну також входить комора площею 14,9 кв.м., яка розташована на 0-ому поверсі. Опис будинку: Житловий комплекс “Софія” був зданий у 2020 році, цегляний - будинок з розумними технологіями, автономною котельнею, охоронюваною територією і ландшафтним дизайном. Є паркомісця біля будинку, зона відпочинку, фонтанчик. Зручне розташування, до метро “Студентська” 5 хвилин пішки, поряд ТЦ Даффі і Караван, район спокійний і затишний, поряд 3 церкви. Оголошення від власника.

Продам квартиру 72 кв.м.,з якісним ремонтом + комора 14 кв.м.у підвалі

Житлові комплекси у Харків