Продам видові квартири в клубному будинку бізнес-класу. Без комісії. Кучмин Яр провулок, 4 (заїзд з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу( хамам, душ, тренажерний зал). В підвалі- сховище. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартири від 68 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3, 4 м. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Квартири продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Фото квартир без і з ремонтом. Ціна: від 1400 дол./м2 на квартиру без ремонту. Без комісії. Можна по програмі "Є-оселя", Постановам.

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4

Продам квартиру. Від власника, без комісії. Кучмин Яр провулок., 4, ( заїзд- з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок бізнес-класу. Тихий непроїзний провулок в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок бізнес-класу, введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу. В підвалі -сховище і виділені комірчини. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартира фактично на 3-му поверсі. Після будівельників. Велика кухня-вітальня 37,9 м2 з виходом на великий балкон. 2 окремі кімнати 18,2 і 15,4 м2. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Ціна: 1500 дол./м2.Без комісії. Є варіанти квартир від 90 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3, 4 м. Продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Можна по програмі "Є-оселя", Постановам.

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам квартиру з ремонтом в клубному будинку. Без комісії Кучмин Яр провулок, 4( провулок Кудряшова 11 д). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Солом’янський парк- 500 м. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі великий басейн з хамамом і зоною релаксу. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. При вході-спільна крита тераса. Квартира заг. площею 96 м2. 2 санвузли з підігрівом підлоги. Висота приміщень 3,4 м. Розташована на 1-му ( високому) поверсі. Зручне планування. Вихід із квартири на прибудинкову територію терасного типу( можливість облаштування для себе). На квартиру від 12 кВт електроенергії. Квартира з якісним ремонтом. Кондиціонери, енергоефективні склопакети, посудомийка. Ціна: 1700 дол./м2. Без комісії. Можливо по Є-оселя, Постановам. В цьому будинку є інші варіанти квартир з ремонтом і без. За запитом- робимо дизайн-проект, ремонт. Всі пропозиції без комісії для покупця!

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До вашої уваги однокімнатна квартира з вільним плануванням ! Квартира знаходиться на високому першому поверсі у клубному будинку у якому всього 15 квартир! Адреса Провулок Кучмн Яр 4, Це Соломянський район, поряд з Величезним парком, розвинута інфраструктура у пішій доступності, магазини, ресторани, розважальні центри, школи та садочки ! Монолітно-каркасна новобудова була введена в експлуатацію 2 роки тому ! У квартирі зроблений санвузол, розводка опалення та частково електрика! У будинку передбачена тераса ,спа зона з басейном та сауною яка доступна для всіх проживаючих у будинку! Територія закривається Шлогбаумом тим самим місця для паркування авто достатньо ! Є відеоогляд квартири та території, дзвоніть буду радий відповісти на запитання!

Ексклюзив ! Однокімнатна студія у клубному будинку