В продажу актуальна пропозиція! Затишна однокімнатна квартира зі всім необхідним для життя! ЖК Версаль парк Площа 33, 2 з балконом. Кухня-9, 5м2, житлова 15, 5м2 Поверх 1/12 Індивідуальне газове опалення. Квартира готова до продажу повністю! Житловий комплекс «Версаль парк» в Ірпені розташовується в стороні від галасливих трас в тихому спокійному місці. Біля новобудови багато зелені, тут легко дихається, поблизу 3 парки! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Вам точно сподобається ця оселя вживу, тому телефонуйте, щоб завчасно домовитись про перегляд! Підберу для вас кращі варіанти з бази нерухомості регіону, допоможу з супроводом іпотеки в будь якому банку, сертифікату, постанови. В процесі співпраці дам відповіді на всі запитання та проконсультую в разі потреби. Прорахую інвестиційну привабливість обєкту. Юридичний супровід до самого вручення ключів. Обирайте найкраще довіряючи кваліфікованим фахівцям. З повагою, Олена АН Квартал

Киевский переулок, 83, Ирпень, Ирпень, Киевская 39500.0 USD

Продам 2 кімнатну квартиру по вул. Київській Будинок знаходиться у затишному дворику подалі від дороги Повноцінна двохкімнатна на 2 поверсі. Площа 66 м2 , квартира тепла і світла. Зручне планування. Простора мебльована кухня з побутовою технікою. Роздільний санвузол. У дворі своє паркомісце. Мінімальні податки при оформленні. Доступна для перегляду, телефонуйте.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру за ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ

Продаю 1к квартиру в Ірпені в кращій локації міста- Центральний парк! Площа квартири 34м2, повноцінна кімната правильної форми 17м2, кухня з лоджією та панорамним вікном , санвузол суміжний. Невисокий 5 поверховий будинок з індивідуальним газовим опаленням ( двухконтурний котел).Квартира на 4 поверсі ( будинок без ліфту) Будинок з власною закритою територією , та паркомісцями.В пішій доступності дитячий садочок Червона Калина, державна школа #17, супермаркети, магазини, Центральний парк , зупинки маршрутки на Київ . Мінімальне оформлення 2%! Телефонуйте , покажу в будь-який зручний час!

1к квартира на Київській під ремонт Центральний парк Ірпінь!

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь