Двокімнатна квартира від власника, під ремонт. Є всі комунікації (вода, газ, світло, центральна каналізація). Двір загального користування. Розташована в центрі міста, поряд магазин АТБ, РАГС. За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Квартира двокімнатна

Продам квартиру в одноповерховому 2-квартирному будинку загальною площею 57.8 м2 в затишному місці. У квартирі 3 житлові кімнати (13,7 м2; 13,5 м2; 12.4 м2); ванна з бойлером, туалет, кухня (3 м2), коридор 5,5 м2, а також тамбур 3 м2. Навколо будинку город, гараж, сарай із погрібом, теплиця. Затишне просторе подвіря для відпочинку. Ціна 18 тис. доларів. Район 13-тої школи.

власник
Квартира в одноповерховому будинку

Тепла та затишна 2х кімнатна квартира в цегляном будинку, в р-н. Сороченці. Індивідуальне опалення. Нова газова колонка. Замінені вікна на металопластикові. Встановлені нові сантехнічні комунікації. Та сантехніка. Важливо, додатково надворі є сарай з погрібом! Земельна ділянка з фруктовими деревами та огородом. Дуже гарний варіант. Готова до проживання!!! Від власника! Гарним людям, торг) Телефонуйте, домовимось для перегляду. +38********77 +38********60

власник
ПРОДАЖ 2х кімнатної кв. Прилуки
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам власну 3 -кімнатну квартиру в районі 7 гастроному. Квартира тепла,не кутова. Зроблений сучасний ремонт. Є все необхідне для комфортного проживання. Меблі та техніка залишається новому власнику. В квартирі централізоване опалення,є тепла підлога,встановлений бойлер.

власник
3-кімнатна квартира

Квартира з великою кухнею з виходом на балкон, з якого можна зробити кабінет або лаунж зону, Два окремі санвузли. НОВОБУДОВА. Будинок введено в експлуатацію. В будинку: - автономне опалення; - енергозберігаючі технології будівництва; - встановлені вхідні двері та 2-х камерні метелопластикові вікна - дитячий майданчик. Єдиний будинок в місті, що підлягає кредитуванню за програмою єОселя під 3%/7%.

2-х кім. квартира 59,51м2, можливо в кредит за програмою "еОселя"

Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Польова (район БАМу) в гарному тихому місці. Загальна площа 50.7 , 1й поверх , замінені склопакети та вхідні двері. Є лічильники на газ та воду. За додатковою інформацією звертатися за телефоном 09******81

власник
продам 3х кімнатну квартиру БАМ

Продам 3-х кімнатну квартиру,71 кв.м. за адресою вул. Вячеслава Чорновола (1-го Травня), 113. Квартира знаходить на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Кімнати роздільні. Квартира двостороння, з 2-ма балконами. Дві кімнати та кухня виходять у двір, ще одна кімната на парк ЦТДЮ. Дуже тепла, утеплена з зовні та з середини утеплені балкони, з індивідуальним опаленням. Зручне розташування: парк ЦТДЮ через дорогу, рядом школа, стадіон, ж/д та авто вокзали, зупинки міського транспорту, центр 10 хвилин ходьби. У будинку ОСББ, камери спостереження, паркомісця. За додатковою інформацією звертатися за телефоном.

власник
Продам 3х кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням

Продається 3-кімнатна квартира в самому центрі міста! В квартирі знаходяться всі зручності для затишного проживання. Гарний ремонт та часткове меблювання. Це ідеальне житло для тих, хто цінує комфорт та привабливе розташування. Основні характеристики квартири: Кількість кімнат: 3; Площа: 59 кв. м.; Площа кухні: 12 кв. м.; Гарний ремонт свіжий дизайн; Сучасний санвузол та велика ванна; Просторі кімнати; Балкон; Зручне розташування в самому центрі міста з доступом до всіх сервісів та розваг; Квартира чекає на свого господаря! Телефон: 09******88

Продається 3-кімнатна квартира в самому центрі міста!

Продам 2 кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням БАМ ,5 поверх але тепла і суха .Криша зроблена.Не кутова .Зроблений балкон.Двері змінені,вікно. Додаються 2 підвали.Всі деталі за телефоном.Можливий торг.

власник
Квартира з індивідуальним опаленням БАМ

Перший поверх 42 м кВ Централізоване опалення-лічильник на дім. Пластикові вікна, стеля натяжна мат+ глянець,підлога ламінат+ плитка! Стоять лічильників на все в квартирі! Тепла підлога по всій квартирі- електрична-бере не багато кВт. Колонка-газова, нова. Балкон розширений у двічі- утеплений. Клапани 2 шт Німеччина від забиття каналізації. Все нове в квартирі!меблі ще в плівці. Квартира- заходь та живи. Є підвальне приміщення. Стояка для авто під вікном. Дуже важливо!!!- після ремонту ніхто не жив!!! Всі подробиці по телефону! Номер вайбер +38********11.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру на Бамі

Пропоную 3к квартиру в м. Прилуки, по вул. Шевченка 107. Акуратна світла тепла квартира з цікавим плануванням та просторою кухнею. Металопластикові вікна. Нові радіатори. Бойлер. Лічильники на світло, воду, газ. Квартира в жилому стані. Зручний 3 поверх. Своя парковка та окремий вхід на поверх. Будинок - бувший профілакторій «Навтовик» знаходиться на території зеленої зони - парку. За більш детальною інформацією дзвоніть. Ваш ріелтор Мозгова Юлія.

3к квартира Цегла Прилуки my

Продам однокімнатну квартиру (частина будинку) з усіма зручностями, індивідуальне газове опалення (двохконтурний котел), лічильники, металопластикові вікна. Вхід з вул. Київської - центр. Гарний варііант для бізнесу (медичний, косметичний кабінет, майстерня, офіс, торгівельна точка), є можливість збільшення площі на 45 кв. метрів.

власник
Однокімнатна квартира

Пропонується охайна і затишна квартира у місті Прилуки по вул. Саксаганського 5 (мікрорайон Рокитне). Будинок сталінка на 12 квартир. Квартира готова під ремонт. В квартирі є всі комунікациї газ, світло, вода, все за лічильниками для комфортного проживання. У будинку стелі 3,3 метри. Закритий двір . Презентабельний та охайний підїзд, три квартири на поверсі. планування кімнат роздільне, поверх 2-й. Чиста доглянута квартира. Квартира розташована в центрі мікрорайону, відмінна інфраструктура, поруч школа із сучасним дитячим майданчиком, дитячий садок зручна транспортна розв`язка. Є сарай, погреб, гараж, ділянка для побудови невеликої господарчої будівлі або гаражу.0.9.3.4.2.9.0.2.0.2.

Продам під ремонт 2  кімнатну квартиру район Рокітне вулСаксаганского

Продається світла та затишна 2-х кімнатна квартира під РЕМОНТ, яка знаходить на центральній вулиці в самому сердці міста Прилук по вулиці Київська 170 на 4 поверсі (колишній центральний гастроном), загальною площею 45кв.м, вікна якої виходять у внутрішній двір гастроному та хлібного, також є балкон ванна кімната суміжна. Опаленняя централізоване. Поблизу магазини: АТБ, Єва, Фокстрот, магазини мобільного зв`язку АЛЛО та Vodafone, місця громадського харчування, парк та головна площа в 50 метровій доступності. За більш детальною інформацію в особисті .0.9.3.4.2.9.0.2.0.2.

В центрі міста Прилуки продається 2 кімнатна квартира під РЕМОНТ.

Квартира в жилому стані. Знаходиться на 4 поверсі,не кутова,район 6 школи.Була зімінена проводка,гарні металопластикові вікна. Зроблений балкон. Документи готові до продажу. Питання по телефону

Однокімнатна квартира

Продам ЕКСКЮЗИВНУ 1-кімнатну квартиру 44 м/кв по вул. Бособрода 102. Автономне опалення, лічильники на світло, газ, воду. Центральна частина міста, поруч школа, дитячий садок, центральний ринок, магазини, кавярні, парк.Телефон для довідок 0.9.3.4.2.9.0.2.0.2.

Продам ЕКСКЮЗИВНУ  1-кімнатну квартиру 44 м/кв по вул Бособрода 102.

Продається 2-х кімнатна квартира в центрі міста Прилуки навпроти Фокстрота. Не углова. Дуже тепла. Централізоване опалення. На все є лічильники! Ціна 26 000 доларів Тел: 06******00

власник
Продається 2-х кімнатна квартира

Продам 3к квартиру на вулиці коптева 5. Не кутова, тепла затишна квартира , хороші сусіди,чистий підʼїзд. Дах зроблений не тече. Зроблене перепланування, житловий стан.

власник
Продам 3 кіматну квартиру в центрі Коптева 5.

### Пропозиція на продаж **Двокімнатна квартира** Продається двокімнатна квартира на 4 поверсі, кутова. Квартира з ремонтом, вікна виходять у двір, з видом на Епіцентр. ### Особливості - Гарне місце розташування - Охайний підїзд - Ламінат у всіх кімнатах - Продається з меблями, повністю обладнана для життя ### Перегляд Зацікавлених осіб запрошуємо на перегляд.

власник
Продам гарну квартру !

3-и кімнатна квартира в 10 хв пішої ходьби від центра міста, гарне розташування, з одного боку парк, Центр розвитку дітей та юнацтва (ЦТДЮ), Ж/Д вокзал, а з іншого школа. Будинок 9-ти поверховий. Всі комунікації, газовий котел, система охорони, кондиціонер. Квартира із 2-ма балконами, в яких засклені вікна. Туалет та ванна кімната відокремлені. Вид 2 кімнат і кухні виходять у двір, та балкон на ЦТДЮ. У будинку ОСББ, камери спостереження, паркомісця. Приємним бонусом стане особиста комора. Квартира продається в тому ж стані, що на фото, тобто мебльована. По всім питанням телефонуйте за номером +38**************66, Олександра.

власник
Квартира в 10 хв від центра міста

Продам квартиру,район бам за магазином явір ,однушка після капітального ремонту,все нове каналізація,електрика нові батареї,бімітал словенія встановлені всі лічильникі тепловий лічильник на дім,.нові входні двері між кімнатні двері,новий унітаз ванна ,нова кухня.повністю готова для життя е все необхідне пластикові вікна,продается з усіма меблями і побутовою технікою.наразі немае тількі шкафа.гарна світла затишна тепла квартира,гарні сусіди ,гарний вигляд з вікна тихе місце.

власник
Продам квартиру на бамі після капітального ремонту.

Продам, в центрі міста Прилуки, по вул Скоропадського (Бособрода) 3 кімнатну квартиру ,на 1 поверсі, площа 46,4кв/м. є всі зручності, косметичний ремонт, ванна з сан. вузлом сумісна. Поруч базар, різноманітні магазини, аптеки, магазин Аврора, Універмаг, центральна площа

власник
Продам квартиру у центрі

Продам трикімнатну квартиру на БАМі, в новому панельному будинку на 2 поверсі по вул.Індустріальна 7а.Квартира знаходиться в гарному житловому стані,2 лоджіії,дуже гарне планування,встановлений бойлер,

власник
Трикімнатна квартира в Прилуках

4-х кімнатна приватизована квартира ПОКРАЩЕНОГО ПЛАНУВАННЯ. 2 поверх 5 поверховий цегляний будинок (район Рокитне) розташована в середині будинку. Поряд школа номер 3, дитсадок , зупинка ( 9, 19, 38 автобус) хокейний майданчик, продуктові магазини , поштомат, аптека. Квартира 81,7 кв м. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ ( котел + бойлер) 3 окремі спальні , зала , 2 коридори , санвузол роздільний, балкон , лоджія. Пластикові вікна. Продам або обміняю на 1 та 2 -х кімнатну квартири ( одна з яких з індивідуальним опаленням , варіанти ) 1- й та 5-й поверхи не пропонувати.

власник
Продам або обміняю квартиру
1 - 24 з 50 результатів