Апартаменти PREMIUM з власною терасою 21 кв.м!!! Дві окремі спальні (одна з них з власним санвузлом) та кухня-студія. Можливість розтермінування на період будівництва. Апарт готель NEBO-проєкт бізнес-класу,де вдало поєднано розташування(навпроти першого паркінгу та першого витягу гірськолижного курорту Буковель),стильна архітектура та власна розвинена інфраструктура. NEBO -це не тільки затишне місце для відпочинку ,а й вигідна інвестиція в нерухомість в одному з найпопулярніших курортів України.Топова локація=високий попит=стабільний прибуток. Наші переваги: Панорамні номери з видом на величні Карпати. Великий фудкорт та кафе-панорама. Експлуатований дах ,де буде басейн під відкритим NEBOм ,а ще сигарна кімната з більярдом. Зручний коворкінг на даху з панорамним видом. Простора дитяча кімната з професійним персоналом,ігровими зонами та віртуальним простором для підлітків.

Апартаменти для інвестицій в с.Поляниця , апартготель NEBO

Апартаменти PREMIUM з терасою 23 кв.м !!!2 окремі спальні та кухня-студія. Можливість розтермінування на період будівництва. Апарт готель NEBO-проєкт бізнес-класу,де вдало поєднано розташування(навпроти першого паркінгу та першого витягу гірськолижного курорту Буковель),стильна архітектура та власна розвинена інфраструктура. NEBO -це не тільки затишне місце для відпочинку ,а й вигідна інвестиція в нерухомість в одному з найпопулярніших курортів України.Топова локація=високий попит=стабільний прибуток. Наші переваги: Панорамні номери з видом на величні Карпати. Великий фудкорт та кафе-панорама. Експлуатований дах ,де буде басейн під відкритим NEBOм ,а ще сигарна кімната з більярдом. Зручний коворкінг на даху з панорамним видом. Простора дитяча кімната з професійним персоналом,ігровими зонами та віртуальним простором для підлітків.

Апартаменти в с.Поляниця , гірськолижний курорт, апарти для інвестицій

Апартаменти PREMIUM з терасою 25 кв.м !!!2 окремі спальні та кухня-студія. Можливість розтермінування на період будівництва. Апарт готель NEBO-проєкт бізнес-класу,де вдало поєднано розташування(навпроти першого паркінгу та першого витягу гірськолижного курорту Буковель),стильна архітектура та власна розвинена інфраструктура. NEBO -це не тільки затишне місце для відпочинку ,а й вигідна інвестиція в нерухомість в одному з найпопулярніших курортів України.Топова локація=високий попит=стабільний прибуток. Наші переваги: Панорамні номери з видом на величні Карпати. Великий фудкорт та кафе-панорама. Експлуатований дах ,де буде басейн під відкритим NEBOм ,а ще сигарна кімната з більярдом. Зручний коворкінг на даху з панорамним видом. Простора дитяча кімната з професійним персоналом,ігровими зонами та віртуальним простором для підлітків.

Продаж апартаментів для інвестицій в с.Поляниця , апартготель NEBO

Житлові комплекси у Поляниця

Географія Поляниця