Вона особлива, індивідуальна, простора, вона - крута! Ваша мрія - це саме ця квартира. * Левада. Найкращий та улюблений район для молодих та успішних. * В пішому доступі знаходяться дитячі садочки та школи, різноманітні супермаркети та крамниці та багато іншої інфраструктури. * Площа 118 м2, чудове планування. * Розташована квартира на 9-10 поверхах. * Будинок з цегли 2021 року, додатково зовні утеплений. * Зданий в експлуатацію, заселений на 80%, ліфти працюють, закрита прибудинкова територія. * Дуже гарні краєвиди з вікон. * Автономне опалення, встановлений 2-х контурний котел. * Продумане та гарне рішення згідно дизайнерського проекту це - вже демонтовані перегородки між кухнею та кімнатою. Квартира повністю готова до продовження ремонту. * Вже зроблені залізобетонні сходи на другий поверх. * У вас є унікальна можливість стати першим власником! Документи перевірено, готові до переоформлення. Телефонуйте, з великим задоволенням відповім на ваші запитання та організую перегляд. Код 38635 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Миру просп., 1

2 кімнатна квартира у новому будинку на Небесної Сотні. До Вашої уваги 2-кімнатна квартира в новобудові з дизайнерським ремонтом Квартира не потребує вкладень взагалі, техніка та меблі залишаються; Розташована на першому житловому поверсі 9- ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 74 кв.м, площа кухні - 10 кв.м2, високі стелі - близько 3 метрів; Наявне індивідуальне опалення - газовий котел Vaillant; Зроблена тепла підлога. Ремонт виконаний з якісних будівельних матеріалів, якісна техніка FRANKE, мякі меблі BLEST, спальній кімнаті є власна гардеробна.Зручна локація: до центру міста - близько 5 хв, поруч знаходяться зупинки громадського транспорту, магазини та навчальні заклади. Зацікавило? Телефонуйте.

Небесної Сотні, 74

КОД 8109 Продаж двокімнатної квартири в цегляному будинку. Якісний ремонт! Продаж з меблями та технікою. Є підземний паркінг! Індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. Два балкони, засклені метелопластиком. Простора гардеробна. Закритий двір з відеонаглядом. КОД 8109

Віктора Андрієвського вул. (Петровського), 29

БЕЗ КОМІСІЇ, ВІД ВЛАСНИКА! Продам 1 кімнатну квартиру в центрі міста з великою кухнею-студією. Новобудова, цегляний будинок, утеплений. Індивідуальне газове опалення (двохконтурний котел - гаряча вода+опалення) - дуже економно иа комфортно. Квартира не кутова, не останній поверх. Будинок зданий в експлуатацію та обжитий - вже проживає половина власників квартир. Ремонт робився для себе - всі матеріали високої якості, стильно та гарно. В квартирі залишається вся техніка та меблі, що є на фото: Повнорозмірна посудомийка - 60см Духовка вбудована та мікрохвильовка Дуже потужна витяжка на 1200м. куб/хв та з таймером відключення (зручна функція) Розкладний диван розміром 2х2 м з ортопедичним матрацом та ще один диван у студії - комфорт проживання+додаткове спальне місце Дорога та якісна сантехніка Вся техніка ще на гарантії!! Міжкімнатні двері з натурального дерева Тепла підлога на балконі Закрита та облагорожена прибудинкова територія, хороші сусіди (немає студентів, пенсіонерів, неблагополучних) - реально класні люди з якими ви обовязково подружитеся. Також є комора у підвалі. Поруч (5хв пішки) 2 хороших школи, дитячий садок, супермаркети (3шт), 2 парки. Можливий продаж під Єоселю Торг з реальним покупцем Перегляди за домовленістю у зручний час.

власник
Центр продаж від власника 1к + кухня студія

комісії Продам квартиру з новим ремонтом у новобудові. Дорогі матеріали, якісне виконання робіт. Заселений будинок, всі комунікації підключені. Класні сусіди, є закрита парковка з відеоспостереженням. Велика окрема кімната та ще більша кухня- студія.

власник
Григория Левченко (Сапиго) улица, 2, Киевский, Полтава, Полтавская 85000.0 USD

Центр, вул.С.Петлюри 21! 3кім кв 83м2 з АО, цегляний будинок,велика кухня-студія та дві окремі кімнати, не вуглова, тепла, сонячна та затишна!"Дивиться" у двір! В стані незавершенного ремонту. Встановлені 2 кондиціонери, є міжкімнатні двері, гіпсокартон, сантехника "Гроє" в обох санвузлах та готовність під плитку. Котел та батареї з терморегуляторами. Дуже якісна єлектрика (трансформатор на вхід та розведено все на пакетнікі). Засклений балкон. Багато що зроблено та "на совість"! +Паркомісце під авто у дворі Будинок має власне ОСББ, якісне обслуговування та догляд! Поряд школи та дітсадки, маркети, заклади відпочинку, зупинка транспорту-все для комфортного життя! У власності більше 3 років. Ключи-оперативний показ!

Центр, Новобудова з АО, S=83м2, 5/9 цегла+Паркомісце

Розкішна квартира на Садах 2.Зручний 1 поверх, високий цоколь, ніхто не буде заглядати у вікна.Загальна площа 86 м2, велика кухня 12 м2, 2 балкони.4 роздільні кімнати, у кожного буде свій простір.Встановлені якісні вікна та двері.Виконаний сучасний ремонт в класичному стилі.В подарунок новим власникам іде меблі та техніка.Вам залишиться просто занести свої особисті речі.Поряд садочок, супермаркет, магазини, кафе, зупинка транспорту.Телефонуйте за вказаним номером телефону!

Центральная улица, 1, Сады 2, Полтава, Полтавская 85000.0 USD

В продажу гарна нова квартира в центрі міста, біля паркової зони! Ідеально для життя в затишному, спокійному центрі! Поруч кафе, музеї, магазини В квартирі зроблений євроремонт, лишається все! Зручний 3й поверх, гарний граєвид! Одна хвилтна до Білоїї альтанки! Квартира - заходь та живи! Всі додаткові питання за телефоном Телефонуйте!

Панянка улица, 1А, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 85000.0 USD

Двокімнатна квартира в новобудові біля ТЦ Конкорд.Ця пропозиція саме для вас! Квартира має безліч переваг: - Теплий цегляний будинок, - Зручний п`ятий поверх дев`ятиповерхового будинку, - Свіжий сучасний ремонт, є можливість одразу зайти та проживати, - Загальна площа 70 кв.м, - Величезна кухня-студія та окрема кімната, - Меблі та техніку лишають.Свіжий ремонт забезпечить відчуття затишку власного житла;Мікрорайон має розвинуту інфраструктуру. В пішій доступності Дитячі майданчики, садочки, школи, супермаркети, ринки, лікарня тощоДля власників авто поруч розміщені стоянки. Якщо вас зацікавила пропозиція, звертайтеся за телефоном.

Центральная улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 85000.0 USD

Тільки після ремонту ЖК «Садовий» вул. Перспективна Загальна площа 72 кв. Спальня 19 21 кухня 10. Натяжні стелі h=2, 65 Індивідуальне опалення! Повністю мебльована. код:5180

Перспективная улица, 1, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 85000.0 USD

Житлові комплекси у Полтава

Трикімнатна квартира - студія. Новобудова. м-н Левада, бульвар Богдана Хмельницького. Загальна площа квартири - 74м2, площа кухні - 19м2, будинок - цегла, 14 поверх. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду. Стан квартири - ремонт, продаж з меблями та технікою, санвузол роздільний, гардеробна, видова квартира, відеонагляд. Ціна за квартиру - 85000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

Хмельницкого Богдана бульвар, 21, Левада, Полтава, Полтавская 85000.0 USD

Вона особлива, індивідуальна, простора, вона - крута! Ваша мрія - це саме ця квартира. * Левада. Найкращий та улюблений район для молодих та успішних. * В пішому доступі знаходяться дитячі садочки та школи, різноманітні супермаркети та крамниці та багато іншої інфраструктури. * Площа 118м2, чудове планування. * Розташована квартира на 9-10 поверхах. * Будинок з цегли 2021 року, додатково зовні утеплений. * Зданий в експлуатацію, заселений на 80%, ліфти працюють, закрита придомова територія. * Дуже гарні краєвиди з вікон. * Автономне опалення, встановлений 2-х контурний котел. * Продумане та гарне рішення згідно дизайнерського проекту це - вже демонтовані перегородки між кухнею та кімнатою. Квартира повністю готова до продовження ремонту. * Вже зроблені залізобетонні сходи на другий поверх. * У вас є унікальна можливість стати першим власником! Документи перевірено, готові до переоформлення. Телефонуйте, з великим задоволенням відповім на ваші запитання та організую перегляд. Код 38635 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Ексклюзивна 3 кімнатна квартира на Леваді. Без комісії для покупця!

До продажу пропонується 2-кімнатна квартира в центрі міста на 1 поверсі по вул. Соборності (біля Полтавского ОЦЕВУМу). Ремонт в квартирі зроблений по авторському проекту. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. У вітальні панорамні вікна з виходом на велику лоджію, вид на центральну вулицю! Загальна площа квартири 62,4 кв.м. Поряд вся інфраструктура міста. Без комісії, продаж від власника!

Квартира 2-х комнатная Центр ЭКСКЛЮЗИВ

Трикімнатна квартира - Студія. Новобудова. м-н Поділ, вулиця Небесної Сотні. Загальна площа квартири - 80м2, площа кухні - 14м2, будинок - цегла, 7/10 поверх. Автономне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Стан квартири - ремонт. Комісія агенції - 0%. Ціна за квартиру - 85000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

Новобудова. Поділ. Ремонт. Цегла. Видова

Чудови вид з вікон , сучасний будинок , ОСББ , затишний двір, комфортний 3-й поверх , весь будинок утеплений унікальне планування будинку 18 років . Дахова котельня лічильники на все ( і тепло також) Розвинена інфраструктура. Дитячий садок,школа,ринок,крамниці,дві зупинки кільцевого транспорту,автостоянка, усе в кроковій доступності.

Продам 3 кімнатну квартиру на Алмазному "Консоль"

До Вашої уваги 2-кімнатна квартира в новобудові з дизайнерським ремонтом Квартира не потребує вкладень взагалі, техніка та меблі залишаються; Розташована на першому житловому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинка Загальна площа - 74 кв.м, площа кухні - 10 кв.м; Високі стелі - близько 3 метрів; Наявне індивідуальне опалення - газовий котел Vaillant; Зроблена тепла підлога; Ремонт виконаний з якісних будівельних матеріалів, якісна техніка FRANKE, мякі меблі BLEST; В спальній кімнаті є власна гардеробна. Зручна локація: до центру міста - менше 5 хв, поруч знаходяться зупинки громадського транспорту, магазини та навчальні заклади. Зацікавило? Телефонуйте. Код 38420 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Продається 2-кімнатна квартира по вул. Небесної Сотні

Пропонуємо до вашої уваги трикімнатну квартиру біля стадіону Ворскла. · Загальна площа квартири 73 кв. м. · Велика кухня 9 кв. м. · Три окремі кімнати, 12/14/19 кв. м. · Будинок дуже теплий, товщина зовнішніх стін 50 см · Косметичний ремонт, одразу можна заїхати та проживати. · Родзинкою спальні є гардеробна кімната. · Висока стеля, що візуально збільшує простір · Продаж з меблями та технікою, не потрібно додаткових витрат. · Зручний середній поверх. · Міцний, теплий цегляний будинок, товщина зовнішніх стін 50 см. За додатковою інформацією звертайтесь за номером в оголошенні Код 39159 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Трикімнатна з ремонтом біля стадіону.

Двокімнатна квартира в новобудові біля ТЦ Конкорд. Ця пропозиція саме для вас! Квартира має безліч переваг: - Теплий цегляний будинок, - Зручний пятий поверх девятиповерхового будинку, - Свіжий сучасний ремонт, є можливість одразу зайти та проживати, - Загальна площа 70 кв.м, - Величезна кухня-студія та окрема кімната, - Меблі та техніку лишають. Свіжий ремонт забезпечить відчуття затишку власного житла; Мікрорайон має розвинуту інфраструктуру. В пішій доступності Дитячі майданчики, садочки, школи, супермаркети, ринки, лікарня тощо Для власників авто поруч розміщені стоянки. Якщо вас зацікавила пропозиція, звертайтеся за телефоном. Код 39573 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Двокімнатна квартира в центральній частині міста

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру в цегляному будинку по вулиці Небесної сотні. Самий зручний перший поверх - ви не залежите від роботи ліфтів. Простора загальною площею 70 м2 , вільного планування з сучасним якісним ремонтом. Автономне опалення . Обжитий будинок з закритою територією та власною міні інфраструктурою: тут і прийом лікаря, і дитячий садочок,і магазин. В 5 хвилинах дві школи, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте і я з задоволенням познайомлю Вас з нашою пропозицією.

Пропозиція для вибагливих

Район Автовокзал , будинок від елітного забудовника «Консоль» Другий поверх , великі окремі кімнати, простора кухня Індивідуальне опалення, є своя власна сауна, бойлер . Продаж з меблями В будинку одне з найкращих в місті ОСББ % агенції

Двокімнатна 83м2 в новобудові з сауною. Будинок «Консоль»

Трикімнатна квартира, на яку варто звернути увагу. * Загальна площа 75м2; * світла та затишна кухня площею 9,3м2; * цегляний теплий будинок є технічний поверх; * у квартирі виконаний якісний ремонт; * у вашому розпорядженні два затишні балкони; * роздільний санвузол, зручно коли немає черги. Приємним бонусом до покупки залишаються якісні меблі та техніка. Чудова локація! * У пяти хвилинах ТЦ "Київ", супермаркети, магазини, ринок; * поруч школа та дитячий садок; * за будинком зупинка кільцевого трафіку. Код 35139 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Атмосферна квартира в центральній частині міста.

Продаю 2-кімнатну квартиру на Леваді +цегляна новобудова по вулиці Бідного +другий поверх +автономне опалення +71 м2, кухня 13 +простора ванна кімната +достатньо великий коридор + передпокій для зберігання всіх речей, іграшок та інструментів, щоб кімнати залишались осередком простору +обслуговуванням будинок займається ОСББ +гарний просторий двір, дитячий майданчик, поряд парковка +це найзручніша локація на леваді : немає шуму від проїжджої частини, Поруч торговий центр, супермаркет, Аптека, парк, лікарня, лабораторія, стоматологія, кавʼярня - все в пішій доступності Код 34966

Левада 2х кімнатна квартира з евроремонтом, 71м2!

Уникальное предложение – 4-комнатная квартира в историческом центре Полтавы. Этот прекрасный дом – результат удачного сочетания архитектурного великолепия и функциональности спецпроекта. Теплый кирпич и высококачественные строительные материалы обеспечивают надежность и долговечность. Квартира впечатляет своим утонченным дизайном и исключительным уровнем комфорта. Просторные и светлые комнаты создают атмосферу уюта, а стильный ремонт придает интерьеру изысканность. Вся мебель и бытовая техника подобраны с особым вниманием к деталям, обеспечивая неповторимый стиль и практичность. Здесь вы найдете идеальный баланс между функциональностью и эстетикой. Эта квартира станет вашим уединенным уголком в центре города, где можно наслаждаться спокойствием и роскошью каждый день. Приглашаем вас на просмотр этого жемчужного предложения – ваш будущий дом ждет вас!

Незалежності пл., 7

Двокімнатна квартира. Новобудова. ЖК Стандарт, вулиця Великотирнівська 9А. Загальна площа квартири - 77м2, площа кухні - 11м2, будинок - цегла, 7/9 поверх. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Стан квартири - після забудовника. Не кутова. Ціна за квартиру - 84000$. Комісія агенції - 0%. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

‼️ Власник ‼️ ЖК Стандарт. Новобудова. Після забудовника
1 - 24 з 248 результатів