Єдина пропозиція квартири (Біла Альтанка) Продаж квартири в історичному центрі міста. • Загальною площею 32 кв. • Квартира в хорошому стані • Встановлено нові, якісні вікна • Замінено сантехніку та труби • Газова колонка для подачі гарячої води • Відмінне місце розташування - "Біла альтанка". • Цегляний будинок збереже тепло в зимовий час, а прохолоду влітку. • Під оренду ця квартира приноситиме постійний дохід Відмінно підійде як для проживання, так і для здачі в оренду Ця квартира - єдиний екземпляр на "Білій альтанці" Телефонуйте або пишіть, ми відповімо на всі ваші запитання та швидко організуємо перегляд.

Соборності вул. (Жовтнева), 1

Квартира на Подолі у будинку побудованому по колу. Саме в цьому будинку рідко продаються квартири. Цегляний, має товщину стіни 50 см, квартири у ньому теплі. Організований ОСББ, зелений дворик, закритий, дитячий майданчик, є місця для стоянки авто, багато зелені, квітів. Під"їзди чисті, охайні, встановлені м п вікна. Пропоную 1 кімнатну на 4 поверсі. Площа 36 м2, велика, квадратна жила кімната -20 м2. Простора кухня. Кімнати світлі, великі вікна, які мають чудовий вигляд з вікон на прирічковий парк. Встановлений новий бойлер, квартира має додатково кімнату, яку можна використовувати під комору чи невелику гардеробну. Гарні документи, в короткі терміни проведемо угоду. Телефонуйте, я відповім на всі ваші питання.

Небесної Сотні, 91

Код 6876 1к квартира в центральній частині міста. Якісний ремонт, автономне опалення котел. Відмінний варіант як для молодої сімї так і під оренду.

Чорновола Вячеслава вул. (Куйбишева), 36в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу 1-кімнатна квартира в центрі міста: * Загальна площа 45 м2, простора кухня 15 м2. * Розташована на 2 поверсі цегляного дев"ятиповерхового будинку. * Індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел. * У квартирі виконаний якісний ремонт. * Закритий двір з відеонаглядом. * Центр міста, поруч "Корпусний парк", розважальні та вищі навчальні заклади, магазини, стадіон "Ворскла". Телефонуйте і дізнавайтеся більш детальну інформацію! Код 38326

Козака, 1

Єдина однокімнатна квартира в новому будинку поряд з Листопадом! У продаж вийшла чудова однокімнатна квартира за адресою Соборності 59 а. Відмінне планування, гарний стан та простора кухня 11 м2 потішать найвибагливіших покупців. - індивідуальне опалення - 3 й поверх 9 ти поверхового цегляного будинку - затишна кімната - великий засклений балкон Це найкраща пропозиція однокімнатної квартири в центральній частині нашої Полтави! Телефонуйте і я з радістю відповім на всі питання. код 40453

Соборності вул. (Жовтнева), 59а

Квартира центральна частина міста, ‼️підійде під комерцію‼️ В продажу квартира на першому поверсі, будинок знаходиться на одній з центральних вулиць Полтави. У квартирі зроблені чорнові роботи, є всі комунікації. Висота стелі 3,70.

Першотравневий пров., 12

Сучасний ЖК Victory Club House — перша новобудова клубного типу в Полтаві. До головних конкурентних переваг житлового комплексу Victory Club House у Полтаві можна віднести: -Вигідну локацію по сусідству з усіма популярними парками та скверами; -Підземний паркінг з охороною та пропускною системою; -Місця для заряджання електричних автомобілів; -Комфортні та ергономічні планування; -Особистий консьєрж-сервіс; -Дизайнерський хол з дитячою ігровою кімнатою, кухнею та зоною відпочинку; -Тренажерний зал. Будівництво представленого ЖК класу еліт ведеться за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни з енергоефективних газоблоків додатково утеплюються за допомогою мінеральної вати. За комфортний мікроклімат у кожній квартирі відповідає індивідуальний 2-контурний газовий котел. Більше детальної інформації та перегляд квартири за попередньою домовленістю.

Першотравневий пров., 15А

Пропонуємо на продаж однокімнатну квартиру в Центрі міста по вул. Соборності . * Загальна площа - 21 м2, компактна малосімейка з кухнею площею - 5 м2 та ванною кімнатою; * Будинок теплий, цегляний, квартира знаходиться на 1/2 поверсі, підїзд охайний; * Централізоване опалення, встановлені лічильники , є газова колонка на воду; * Зручне розташування, влучно підходить для студента , похилого віку людини та оренди . * Спокійні сусіди, охайний двір, поряд вся необхідна інфраструктура. Вигідна пропозиція, телефонуйте прямо зараз! код 1738 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Нам довіряють і рекомендують. В режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Соборності вул. (Жовтнева), 1

Для поціновувачів елітної нерухомості в Полтаві! Будинок введено в експлуатацію! Комунікації підключені.Можна розпочинати ремонт. ЖК Victory Club House продаж однокімнатної квартири від власника! Найкращий будинок преміум класу збудований в 2024 році в Полтаві! Елітна новобудова Victory Club House - це ваша особиста перемога над ритмом сучасного життя. Затишок, безпека, високий рівень якості будівництва, сервісу та піклування про ваш час. Сучасна архітектура, що здатна задовольнити найвимогливіших. Закритий двір з охороною та хороші сусіди - ось ваш вибір. Отримуйте відмінний сервіс не виходячи з будинку: тренажерна зала, кіно-лаунж, тераса і барбекю зона, ігрова кімната для вашої малечі та безліч інших важливих складових для вашого яскравого життя.Підземний паркинг це ще одне важливе кредо цього житлового комплекса. Житловий комплекс Victory Club House - ваш острів свободи та внутрішньої рівноваги. Отримуйте тільки найкраще від свого життя та розділяйте світлі моменти з близькими. Нова квартира в житловому комплексі клубного типу - це новий рівень комфорту, на який ви дійсно заслуговуєте. Житловий комплекс будується в одній з найкращих локацій міста Полтави. Кілька хвилин і ви в центральній частині міста з мальовничими парками та всією необхідною інфраструктурою. ЖК Victory Club House розташований за адресою Першотравневий проспект, 15а. Будинок оточений пишними шатами міських парків. Спорт, мистецтво чи затишні прогулянки з коханими будуть доповнювати комфорт вашого проживання в комплексі Victory Club House. Поруч з вами інфраструктура ділового центру, кращі ресторани та розважальні заклади улюбленого міста. Нова квартира в житловому комплексі клубного типу Victory Club House дозволяє огорнути себе найкращим. МАГАЗИНИ: Апельсин Еко-продукт Віват Провінція Молоко Сімейний продуктовий магазин Магазин Чапаєвський Halal shop. СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА: Клініка "Смартмед" Полтавська обласна клiнiчна лікарня ім. М.В. Склiфосовського Полтавська обласна дитяча поліклініка Дитяча міська клінічна лікарня Полтавський міський багатопрофільний ліцей №1 ім. І. П. Котляревського. ПАРКИ: Парк Перемога Студентський парк Сонячний парк Березовий сквер Петровський парк Сквер Пам`яті Героїв України Корпусний сад. РЕСТОРАНИ: Villa Krokodila Кипяток Лілея Криниця Бонсай Muza-bar Club&Restaurant Shade Trattoria Viva Olive.

власник
ЖК Victory Club House однокімнатна квартира 55,4 кв.м  від власника

Квартира знаходиться по вулиці Соборності 60а, в гарному місці. Загальна площа 36 кв.м., житлова площа 19 кв.м., площа кухні 10 кв.м. Стан квартири гарний. Євроремонт. Стіни утеплені. Подробиці по телефону.Співпраця з ріелтором.Можливий торг.

власник
продам однокімнатну квартиру в центрі по Соборності  біля Листопада

Житлові комплекси у Полтава

Квартира знаходиться у самому центрі, біля театру Гоголя. квартира повністю під ремонт, готова до продажу, дуже приваблива інвестиція під здачу в аренду. Гоголя 13 2/4 сума зазначену "у руки"

Продам 1 кімнатну квартиру у центрі біля театру Гоголя

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-836-351-LX. В самому центрі міста продається гарна квартира * Цегляний будинок * Всі комунікації повністю замінені * Зроблений ремонт * Замінені вікна та засклений балкон * Самий центр міста Полтави

1-к, Соборна пл., 1, Центр

Центр!Соборності,50, один із самих яскравих будинків Полтави. Продаж однокімнатної квартири 39м.кв. з ремонтом меблями, технікою. Цегляний, теплий будинок, двір закритого типу, в‘їзд виключно по електронним ключам, на першому поверсі будинку вся необхідна інфраструктура, квартира має два балкони з вітражним заскленням. Ціна 69000$

Центр, Соборності,50, 1-кімнатна квартира з ремонтом,меблями,технікою

Полтава, вул. Соборності, 77 Центр міста Вікна з кухні і зали виходять на Каштанову алею!(Продемонструвала на фото) Не кутова Без ремонту, тому можна все зробити на свій смак і не переробляти) Вікна пластикові. Біля будинку зупинка Зигіна Через дорогу супермаркет. Садочок і школа поряд. Аптека і пошта в самому будинку і в сусідньому будинку 2 фітнес клуба. Здається кращої локації не знайти!) Загальна площа квартири: 32.3 2й поверх 5 поверхового будинку(без балкону). Труби змінені Квартиру можна огляну у будь який день після 16:00)

власник
Однокімнатна квартира в Центрі!

Однокомнатная квартира в самом центре города Ляхова д. 10: - Общее: Пультовая охрана; - Кухня: холодильник, духовой шкаф, варочная поверхность, микроволновка, электро-чайник, вся необходимая посуда, кухонная мебель; Ванная комната: стиральная машина, электро-полотенцесушитель, качественная сантехника; утюг, гладильная доска, сушка для белья; -Спальня: двуспальная кровать, кондиционер, телевизор, большой комод; Прихожая: охранная сигнализация, гардеробная, хозяйственный шкаф; Большой утепленный балкон с панорамными окнами по всему фасаду квартиры и подогревом полов;

власник
Продаж 1к квартири 48.3 кв. м на вул. Ляхова 10

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-805-498-LX. Однокімнатна квартира в ЖК Стрітенський вул. Пилипа Орлика, 26 .Загальна площа 56,7 кв.м. Велика кухня-студія 19,6 кв.м. 7 поверх. Будинок відноситься до преміум класу. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Стеля висотою 3 м. Цегляні стіни. Індивідуальне опалення. В квартирі залишаються всі нові меблі та нова техніка Закрита для авто та сторонніх територія. Підземний паркінг Поряд з будинком все необхідне для життя: центр міста, магазини, кафе, ресторани,школа Ціна 130 000$ або 125 000€

1к вул. П.Орлика, ЖК"Стрітенський" Центр

У продажу 1 кімнатна квартира в новобудові на П.Орлика!* Загальна площа 56, 7 кв.м* Кімната 17, 6 кв.м* Простора кухня 19, 6 кв.м з балконом у французському стилі, з видом на монастир* Квартира повністю укомплектована побутовою технікою. В наявності пральна машина, посудомийна машина, мікрохвильова піч надійних та якісних виробників* Кухонні меблі, меблі в спальній кімнаті, в передпокої повністю зроблені під заказ з високоякісного дерева, на кухні  та в ванній кімнаті стійки з мрамору.* Люстри німецького виробника* Теплі поли встановлені по всій квартирі, окрім спальні* Автономне опалення, на котел встановлено автоматику аварійного відключення для вашої безпеки* Видовий 6 поверх 8 поверхового цегляного будинкуКвартира, якій немає аналогів в цьому місці, квартира з прекрасним видом, з ремонтом від душі і не для продажу чекає саме на вас!Телефонуйте, відповім на додаткові питання та організую показ!

Пилипа Орлика улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 142000.0 USD

2 к , Центр. Продам квартиру в серці міста. В Центрі - центрі. * Гарний кап. ремонт - свіжий. нова стяжка підлоги, нова проводка * Велика площа * Меблі, техніка : Пральна машина, вбудований холодильник, варильна поверхність, духова шафа. * Робили для себе, але змінились плани * Поряд задокументоване хоз. приміщення, доволі велике, можна переробити в гараж. * Приємна ціна, терміновий продаж, телефонуйте

ул. Сретенская, 44, Центр, Полтава, Полтавская 44000.0 USD

Рідкісна пропозиція однокімнатної квартири в історичному центрі Полтави. Будинок зданий та введений в експлуатацію!Технічні характеристики:*Загальна площа 64 м2. * Окрема кімната  17 м2, та величезна кухня 17 м2. *Квартира не кутова, та знаходиться на середньому п`ятому поверсі восьмиповерхового цегляного будинку.*Стан квартири від будівельників, що дозволить Вам втілити всі свої мрії у створенні дизайну Вашої домівки.*Опорних стін немає, якщо маєте бажання - можна зробити перепланування на свій смак *Поруч знаходиться Сонячний парк, ЦУМ, кафе та магазини.*Бонусом до квартири є готовий дизайн проєкт.Цікаво, чи є подібні пропозиції в центрі? Не втрачайте можливість придбати дану квартиру! Щодо переглядів звертайтесь за номером в оголошенні.

Пилипа Орлика улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 86000.0 USD

Наше агентство пропонує до вашої уваги комплексну пропозицію купівлі нерухомості у Полтаві, а саме: - 1-кімнатну квартиру площею 58 м² - Паркомісце в цьому ж будинку - Нежитлове приміщення ( горіще ) над квартирою Квартири знаходяться в елітному ЖК Victory Club House. Це єдиний будинок у Полтаві, де на вході вас зустріне ресепшн з консьєржем. У будинку також є: - Власний спортзал - Дитяча кімната - Лобі для зустрічей гостей Не можна забути про місцерозташування та інфраструктуру: - Тихий та зелений історичний центр міста - Навпроти будинку знаходиться Парк Перемоги - Поряд школа, інститут, аптека, магазин, банк та клініка Панорамні вікна квартир дають прекрасний вид на Білу альтанку, монастир та парк.

Первомайский проспект, 15А, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 165700.0 USD

Наше агентство пропонує до вашої уваги комплексну пропозицію купівлі нерухомості у Полтаві, а саме: - 1-кімнатну квартиру площею 58 м² - Паркомісце в цьому ж будинку - Нежитлове приміщення ( горіще ) над квартирою Квартири знаходяться в елітному ЖК Victory Club House. Це єдиний будинок у Полтаві, де на вході вас зустріне ресепшн з консьєржем. У будинку також є: - Власний спортзал - Дитяча кімната - Лобі для зустрічей гостей Не можна забути про місцерозташування та інфраструктуру: - Тихий та зелений історичний центр міста - Навпроти будинку знаходиться Парк Перемоги - Поряд школа, інститут, аптека, магазин, банк та клініка Панорамні вікна квартир дають прекрасний вид на Білу альтанку, монастир та парк. Куратор Лузанов Святослав 957-585

Первомайский проспект, 15А, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 165700.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-972-858-DR. Новий будинок в центрі міста Будинок розташований біля аграрної академії та стадіону «Ворскла». * Вікна виходять на 6-ту школу. * Комфортний 5 поверх із 9. * Матеріал: Цегла Квартира у стані після будівельників, що дозволяє змінювати планування на ваш смак. * Планування: 1. Коридор ( в загальному користуванні) - 1, 2 м2 2. Коридор - 7, 2 м2 3. С/вузол - 1, 9 м2 4 Кухня - 17, 7 м2 5 Кімната - 13, 5 м2 І Балкон (к-0, 3)- 1, 2 м2 Загальна площа: 48.7 м2 * Особливості: - Індивідуальне газове опалення. - * Закритий двір з вільним паркуванням. * Можливе обʼєднання поруч з двокімнатною квартирою

Владимира Козака улица, 14, Центр, Полтава, Полтавская 51500.0 USD

Новий будинок в центрі міста Будинок розташований біля аграрної академії та стадіону «Ворскла». Вікна виходять на 6-ту школу. Комфортний 5 поверх із 9. Матеріал: Цегла Квартира у стані після будівельників, що дозволяє змінювати планування на ваш смак. Планування: 1. Коридор ( в загальному користуванні) - 1, 2 м2 2. Коридор - 7, 2 м2 3. С/вузол - 1, 9 м2 4 Кухня - 17, 7 м2 5 Кімната - 13, 5 м2 І Балкон (к-0, 3)- 1, 2 м2 Загальна площа: 48.7 м2 Особливості: - Індивідуальне газове опалення. - Закритий двір з вільним паркуванням. Можливе обʼєднання поруч з двокімнатною квартирою

власник
Владимира Козака улица, 14, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 51500.0 USD

Квартира на завершальній стадії ремонту і повній відповідності дизайн проекту ( зображено в фотографіях оголошення ). Виключно якісні будівельні і оздоблювальні матеріали преміум сегменту. Паркет, декоративне фарбування і оздоблення стін, вікна з алюмінієвим профілем, вбудована сантехніка відомих світових брендів. Закритий двір і можливість придбати окремо підземний паркінг. Найзатишніша і надзвичайно приваблива для життя локація біля Парку. По всім питанням прохання звертатись по телефону КОД 879-333

Первомайский проспект, 18А, Березовый сквер, Полтава, Полтавская 200000.0 USD
1 - 24 з 43 результатів