Продам 1-комнатную квартиру в пос.Покотиловка ул.Тимирязева 9А.(4 этаж из 5) Рядом с домом киоски Посад и Кисет, в 5 мин хотьбы до остановки транспорта, садик, в 10 мин-рынок, поликлиника, школа. Район тихий и спокойный. В квартире выполнен косметический ремонт в 2019 году, балкон застеклёный М/П. Кухня и ванная - плитка, в жилой комнате линолеум. С января 2022 пустая, никто не живёт. Вид объекта: Вторичка, Этаж: 4, Этажность: 5, Общая площадь: 32.8 кв.м, Площадь кухни: 6.10 кв.м, Количество комнат: 1 комната.Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

Тімірязева, 9 А

Продам 1-комнатную квартиру на пер. Ульяновской 3а. Дом кирпичный . Квартира под полный ремонтом. Установлены счетчики на воду и на газ. Рядом магазины, школы, садики, рынок, аптеки, автомобильные стоянки и гаражные кооперативы, круг маршруток .Этаж 5/5, площадь 37.70 кв. м. Площадь кухни: 8 кв. м, Количество комнат: 1 комната 20.50 кв. м. Перекрытия крыши Ж/Б. Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

пер. Ульяновской, 3а

Продам 2к квартиру в Покотилівці в хорошому житловому стані. Нові радіатори опалення, лічильники води та газу, поміняно водопровідні труби. Залізнична станція та зупинка автобуса (до метро просп. Гагаріна) за 5 хвилин ходьби. Торг є реальним покупцям.

Тімірязєва, 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира в спокійному та гарному районі смт. Покотилівка, Харківська область. Відмінне розташування, поряд річка, ліс. Не подалік розташовані магазини, аптека. Квартира розташована на першому поверсі, на вікнах встановлені решітки. Квартира утеплена зовні. Зручна транспортна розвязка, всього 15 хвилин від міста Харків. Ідеальний варіант для сімї.

Жихорська, 82-а

Продаю квартиру в пригороде Харькова. В квартире ремонт 2021 года, все делали для себя, зимой тепло. Вся инфраструктура рядом: маршрутки, электричка к Харькову 15 мин.

власник
Продам 1 к  квартиру улучшенка. Цена договорная

Продам в Покотиловке 1к.кв. 3/5, общая площадь 24 м. Квартира в жилом состоянии,МПО, газовая колонка. Счетчики газ,свет,вода. Расположена в центре Покотиловки. Транспорт до Харькова электричка и маршрутка 20- 30 мин

Продам в Покотиловке 1к квартиру

Продам 2кімн квартиру з кап ремонтом в Покотилівці. Квартира в теплому цегляному будинку, утеплена, виконаний капітальний ремонт, стан дуже охайний, заходь та живи. В усіх кімнатах встановлені мп вікна, сан вузол оздоблений гарним кафелем. Встановлений бойлер, для опаленя економічний електрокотел, всі батареї та труби до них нові, лічильник день-ніч. Квартира зі своїм окремим входом та доглянутою прибудинковою территорією висадженою рослинами (можна зробити мангальну зону). Також прибудована цегляна веранда площею 16м2 (яка слугує коридором). Безпечне та гарне місцерозташування , в домі є продовольчий магазин, у дворі дитячий майданчик, до атб та зупинок транспорту 10 хв ходи, на вибір є зупинка маршруток і електрички ЮЖД (Харків 5хв). Автівкою до міста 5хв їзди. Можливо додатково придбати з узаконеним капітальним гаражем нової забудови, розмір 4х6, котрий знаходиться одразу поруч із будинком. Ціна з гаражем - 20000.

Продам 2кімн квартиру з кап ремонтом в Покотилівці (Покотиловка)

Продам двокімнатну квартиру. Вікна мпо. 4 поверх. Мебльована. 15 хв до ст. Метро Гагаріна. 3 хв до залізничної зупинки.

власник
Квартира - студия

Продам 1-комнатную квартиру на пер. Ульяновской 3а. Дом кирпичный. Квартира под полный ремонтом. Установлены счетчики на воду и на газ. Рядом магазины, школы, садики, рынок, аптеки, автомобильные стоянки и гаражные кооперативы, круг маршруток .Этаж 5/5, площадь 37.70 кв. м. Площадь кухни: 8 кв. м, Количество комнат: 1 комната 20.50 кв. м. Перекрытия крыши Ж/Б. Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

СРОЧНАЯ ПРОДАЖА! Продам 1-ком. квартиру пгт  Покотиловка. ТОРГ!

Продам 1 комнатную квартиру 5/5 в Покотиловке 21,5/11,7/4,8. Косметический ремонт, квартира чистая,уютная.Совместный санузел . Хорошее месторасположение рядом базар,магазины, автобусная остановка, электричка.

Продам 1 комнатную квартиру Покотиловка Odvv

Житлові комплекси у Покотилівка

кімнатна квартира 50м2 у тихому передмісті Харкова (поруч з мерефянським шосе) Капітальний ремонт 2021 року, зроблений з якісних матеріалів!!!Утеплена зовні.Кімнати по 14 м2 Кухня 7м2 Санвузол сумісний 5м2 Балкон 4м2 Тепла підлога у кухні, ванній кімнаті і коридорі Нова побутова техніка:газова варильна поверхня, електрична духовка шафа, витяжка, пральна машина, колонка газова для підігріву води, електричні конвектори!!! Скрізь натяжні стелі Дуже тепла та комфортна!!! Торг вітається!!!

власник
Независимости улица, 15, Покотиловка, Харьковская 36000.0 USD