Квартира з ремонтом, меблями та технікою в районі ЦРБ (кінцева зупинка). Не кутова, утеплена, переплановано (обєднані кухня з залом), на підлозі в кімнатах ламінат, в коридорі, ванній та кухні - плитка. Замінена проводка та батареї. Вікна металопластикові, якісні вхідні та міжкімнатні двері, балкон та лоджія з ремонтом. Залишаються всі меблі та якісна техніка (кондиціонер, холодильник, пральна машина, електричні духова піч та варильна панель, потужна витяжка). В наявності обладнаний підвал з металевими дверима та полицями. Опалення централізоване, вивіз сміття, прибирання території, домофон, телефон, Wi-Fi Гарне місце розташування, дитячий майданчик, поблизу зупинка транспорту, лікарня ЦРП, аптека, супермаркет, паркова зона, спортивна площадка, дитячий садок, школа √9. Можливий торг.

власник
Кузовкова, 2

Продається 4-х кімнатна квартира 73кв.м. 4/5, гарний стан, в районі ЦРЛ (кінцева зупинка). м. Подільськ Одеської обл. Власник. Дім 1997р. Не кутова, всередині дому, взимку тепла. Вікна металопластикові, балкон та лоджія застіклені. В ванній кімнаті плитка, підлога туалета плитка, поміняні труби водопостачання та каналізація, лічильники води присутні. Залишаються кухня, варильна електрична паверхня нова на гарантії, витяжка, бойлери в ванній та на кухні. Опалення централізоване, вивіз сміття, прибирання території, домофон, интернет, відремонтований підїзд, доброзичливі сусіди. Гарне місце розташування, дитячий майданчик, поблизу зупинка транспорту, лікарня ЦРЛ, аптека, супермаркет, магазини, паркова зона, спортивна площадка, дитячі садочки, школа √9. Реальному покупцю торг на місці. Вартість квартири 38000$ або 35500€ 0506285351 0668405660

власник
Кузовкова, 2

Квартира 4-х кімнатна, 4 поверх 5-ти поверхового будинку, внутрішня. 72,5 кв. м. Автономне електричне опалення. Пільговий тариф на електроенергію з 1 жовтня до 1 травня. Утеплена зовні повністю. Лоджія (опалюється) та балкон, всі вікна подвійні склопакети. Електроенергія - тариф день/ніч. Загалом, квартира дуже тепла і мізерна комуналка. Щодо ремонту - стан квартири жилий і досить пристойний (самі в ній жили, квартирантам не здавали). Підїзд і квартира з домофоном. Адреса Кузовкова, 2. Без боргів. Пільговий тариф на електроенергію. Документи на опалення оформлені і в порядку. Залишаємо всі меблі (за потреби) Вартість 35000 у. о. Є місце для гарного торгу для реального покупця. т. 09*********81 Коментарі можу не побачити, тому звязок тільки по телефону.

власник
Квартира 4к, 4-й поверх 5-ти поверхового будинку, м. Подільськ
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Велика 4-кімнатна квартира на Добровольського. 1158 6/12, 84/54/8 кв.м. Ціна 51000 у.о. Гарний ремонт. 2 ліфти, 4 лоджії. Металопластикові вікна, санвузол роздільний, вбудовані меблі, 3 кондиціонери, сигналізація, тамбур, інтернет, кабельне ТБ, домофон.

Добровольского проспект, 1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 51000.0 USD

Продаж 4-кімнатної квартири на пр. Добровольського. 3288 15/16, 108/62/12кв.м Ціна: 58000 у.о. Кооперативний будинок, стільниковий проект, в будинку 2 ліфти. У квартирі зроблений якісний ремонт, 4 лоджії розкриті арками, натяжні стелі, економ освітлення. Зовнішні стіни утеплені. Транспортна розвязка, розвинена інфраструктура.

Добровольского проспект, 1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 58000.0 USD

В продаже 4-комнатная квартира, "сотовый" проект, по ул.Добровольского. 2763 5/16, 85/48/8кв.м. Цена 45500у.е. В каждой комнате балкон. С/у раздельный. 5/16эт Капитальный ремонт. Состояние хорошее. Море 20 минут пешком. Отличная транспортная развязка. Рядом школа, детский сад, поликлиника, магазины.

Добровольского проспект, 74, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 45500.0 USD

Продається 4-х кімнатна квартира на Добровольського/Марсельська. 2790 14/16, 94/55/8 кв.м. Ціна 45000 у.о. Квартира перепланована. Загальна площа 94 кв.м. Все узаконено. Дивовижний вид на море, лиман, старі частини міста. Поруч дит.садки, школи, хороша трамвайна та автобусна розвязка в будь-яку частину міста.

Добровольского проспект, 1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 45000.0 USD

Продам фактически 4 - х комнатную квартиру на пр-те Добровольского Общая площадь квартиры - 95 кв. м. + большой пристроенный балкон Расположена на высоком первом этаже 9 этажного дома. Проект "ЧЕШКА". Квартира утеплена по периметру. Двухсторонняя планировка: Просторная кухня-студия, четыре спальни, кладовая, раздельный санузел Индивидуальное отопление - АГВ-двухконтурный котёл! В квартире выполнен капитальный, качественный ремонт. Полностью укомплектована мебелью и техникой. Рядом две школы, детский садик, ТРЦ, рынок. Цена 62900 у.е. Торг! Код 70333

Добровольского проспект, 154, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 63000.0 USD

Продам 4-кімнатну квартиру на Добровольському. Квартира з ремонтом розташована на пятому поверсі девятиповерхового будинку. Санвузол роздільний, фанерований кахлем. Внутрішні міжкімнатні двері з дерева, вікна металопластикові, три лоджії відчинені, балкон з металопластику. У квартирі є три кондиціонери. Велика кухня-студія із виходом на лоджію. Підїзд будинку чистий, у кроковій доступності школа, дитячий садок, торговельні центри, ринок. 198074 Продам четырехкомнатную квартиру на Добровольском. Квартира с ремонтом расположена на пятом этаже девятиэтажного дома. Санузел раздельный, облицован кафелем. Внутренние межкомнатные двери из дерева, окна металлопластиковые, три лоджии раскрыты, балкон из металлопластика. В квартире есть три кондиционера. Большая кухня-студия с выходом на лоджию. Подъезд дома чистый, в шаговой доступности школа, детский сад, торговые центры, рынок.

Добровольского проспект, 159, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 55000.0 USD

До продажу пропонується 4 кімнатна квартира загальною.пл. 87, 1/55, 6/7, 4 Шикарний район. гарно розвинена інфраструктура. Найкраще планування 5/12 поверх Двостороння з чотирма лоджіями. Квартира в житловому стані , але потребує ремонту. Все, що потрібно для комфортного проживання в пішій доступності. Дзвоніть, покази у зручний для Вас час!

Добровольского проспект, 126, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 34999.0 USD

У продажу 4 кімнатна квартира на вул.Добровольського. 4082 Простора, всі кімнати роздільні, 2 балкони. Опалення проведено на пряму із підвалу. Дуже тепла. своє пряме опалення. Гарна розвинена інфраструктура. поряд дві школи, 2 дитячі садки, поліклініки. Телефонуйте і ми домовимось на показ.

Добровольского проспект, 138, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 35000.0 USD

Дослідити місцевість