м Пирятин Полтавська область, вул. Полтавська 1 неподалік від автостанції продається однокімнатна квартира, в 2020 році зроблено косметичний ремонт тоді ж і встановлено нові меблі в кухні, квартира на 3 поверсі в 9 поверховому будинку

власник
Продається однокімнатна квартира 35кв. Полтавськв обл. м.Пирятин

До вашої уваги продається 3 кімнатна квартира , з індивідуальним опаленням ( двухконтурний котел ) , утеплена зовні . 2 кімнати окремі , 1 зал прохідний . Сан узел суміщений.Поряд річка , ринок автобусна зупинка та центр міста .Квартира на першому поверсі , двух поверхового будинку .Стан квартири жилий , заходь і живи . Додаткові питання по телефону 09*********56 Ціна 28.500 $.

власник
3 кімнатна квартира з індивідуальним опаленням в місті Пирятин

3-х кімнатна квартира розташована в м. Пирятин Полтавської області по вулиці Європейська, будинок 66 А, на 5-му поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа 65,9 кв.м. Кімнати роздільни, санвузол роздільний. Продається з меблями. Вікна металопластикові. Балкон засклений. Поруч дитячий садочок, школа, магазини. Продаж від власника. 27000 у.о.

власник
3-х кімнатна квартира, вулиця Європейська 66 А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок квартирного типу. Мебльована . В хвилині ходьби школа , поруч Укрпошта , кавярні, магазини,відділення банку.Є охайний невеликий сарайчик ,у сарайчику є погріб . Є приватизована територія для побудови гаража . Бонусом проплачений інтернет до кінця року) Всі інші питання будь ласка по телефону Вайбер, телеграм , WhatsApp +38********47

власник
Квартира ( центр міста Пирятин)

3-кімн. квартира в центрі міста Пирятин. Кімнати окремі, 78 кв.м. Індивідуальне опалення. 2-й поверх. Меблі залишаються. Є погріб і підсобне приміщення на подвірї. Вхід у двір на кодовому замку. 20500 у.о. Тел. 05******93

3-кімн. кв. в центрі Пирятина по вул. Зоряна, 9, за 20500

3-х кімнатна квартира на Полтавська 6. Квартира на першому поверсі пяти поверхового будинку. Загальна площа 58 м2. Поручь дитячий садок, магазини та супермаркет.

3- кімнатна квартира на першому поверсі.

Продам трикімнатну квартиру у м.Пирятин по вулиці Європейська,44-А. Зручне розташування. Квартира ззовні та в під‘їзді утеплена, зроблений якісний ремонт, встановлено кондиціонери, ламінат, натяжні стелі, вбудована кухня, телевізор, і т.д. Всі питання за телефоном 050 - 714 - 41 - 45.

власник
Продам 3 кімнатну  квартиру

3-кімн. квартира з євроремонтом в р-ні автостанції, все люкс. 67,5 кв.м, 5/9 поверх. Меблі залишаються! Все поміняно на нове. При вході є великий гардероб. Балкони засклені. Робили для себе.

власник
Продажа 3к квартири

Географія Пирятин