Двох кімнатна квартира. Центр. Перший поверх одноповерхового будинку. Загальна площа квартири: 42 кв. м, кухня 5 кв. м. Квартира дуже тепла. Індивідуальне газове опалення, Тепла підлога. Центральне водопостачання. Санвузол разом, обкладений плиткою. Центральна каналізація. Квартира з якісним, свіжим ремонтом. Все повністю укомплектована меблями та технікою. Металопластикові вікна. Квартира готова до проживання. Заходь та живи! Зручне місце розташування. В пішій доступності магазини, аптека, зупинка міського транспорту. 1,5 км автовокзал. Деталі за телефоном.

Двух кімнатна  квартира з індивідуальними опаленням.

Продам 2-кімнатна квартиру. 1,5 км від автовокзалу. * Квартира знаходиться на 2 поверсі двоповерхового будинку. * Загальна площа 66 кв. м. * Кухня простора - 18 кВ. м. * Вікна – металопластикові. Ванна, туалет обкладен плиткою. * В квартирі зроблене офіційне електричне індивідуальне опалення, яке дозволить контролювати температуру повітря. * Бойлер для гарячої води. * Стіни-шпалери. В квартирі можливо мешкати та поступово робити ремонт. * 200 м магазин, зупинка. м магазин, зупинка. * Додатково є льох місце для гаража альтанка та трохи земельної ділянки. Ідеальна квартира для молодої сімї або для інвестицій.

Продаж 2 кімнатної квартири

• Продається 2 кімнатна квартира в р-ні Критого ринку. • Загальна площа квартири – 43,2 кв. м. Житлова – 27,6 кв. м. • Квартира кутова, знаходиться на 3 поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. • Планування включає: дві кімнати, одна кімната прохідна, в охайному житловому стані. В одній із кімнат є вихід на балкон. При вході - коридор, в якому поміщаються всі необхідні меблі для зберігання речей. Кухня світла та компактна, без зайвих деталей та декору. Санвузол сумісний. • Підведені всі необхідні комунікації: світло, вода, централізоване опалення та каналізація. • Дана пропозиція буде цікавою насамперед для тих, хто любить, щоб вся інфраструктура була поруч. Новим власникам не потрібно буде витрачати час для того, щоб завезти дітей в школу чи дитячий садочок, адже вони знаходяться поблизу будинку. Крім того, у пішій доступності «Еко-маркет», «АТБ-маркет», багато різних магазинів, центральна площа міста, зупинка транспорту. Для розвитку та щасливого дитинства ваших дітей – музична та художня школи. Дуже вигідно для людей, які живуть сучасним і насиченим ритмом життя і цінують свій час. • За більш детальною інформацією телефонуйте 06*********66 Таміла. • Маємо ще багато варіантів чудових квартир, підберемо зручний саме для вас. Дивіться всі оголошення автора. • Ціна: 31 000 $

Продається 2 кімнатна квартира в р-ні Критого ринку
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу трикімнатна квартира на Леваді на пятому поверсі цегляного будинку. Загальна площа: 48 кв. м. Кухня: 7 кв. м Поверх: 5 Квартира дуже тепла. З центральним водопостачанням. Готова до проживання. Зручне місце розташування:В пішій доступності магазини, школа, автовокзал.

Затишна 2-х кімнатна на Леваді!

Продам 2х-кімнатну квартиру в центрі Переяслава. 70 км від Києва. Тихе спокійне місто-музей.  Кімнати роздільні, не кутова. Є потужний кондиціонер, швидко освіжує всю квартиру. Меблювання  за домовленістю. Є кладова в підвальному приміщенні. Магазини, супермаркети, кавярні, бургерна, банки, школа, зупинка, нова пошта поряд. Власник. 06******38

власник
2-кімнатна квартира в центрі