Продам 3 кімнатну квартиру раен ПЗТО близько 19 школи , другий поверх , розташована в середені будинку. Поруч будинку розташовані: дитячий садочок ,школа, ліс , зупинка маршрутки та супермаркет. Квартира суха та тепла! Усі вікна замінені на двухкамерні металопластикові, вся підлога вирівняна в одну площіну та вкрита ламінатом і ліноліумом, змінена вся електрика на нову (мідний провід), змінені всі каналізаційні та водяні труби, вирівняні усі стіни та стеля, батареї змінено на нові! Тел. 06******41 Можливий торг!

власник
Продам 3 кімнатну квартиру на ПЗТО

Продам 3х кімнатну квартиру на ПЗТО, 2 поверх 5 поверхового будинку, ОСББ. Квартира тепла, суха. Балкон заскленний. Лічильник води, газу. Квартира частково з меблями, вбудована нова кухня. Є кондиціонер, газова колонка, сантехніка нова, вікна металопластикові . Біля будинку є все що потрібно, супермаркети АТБ, VARUS, аптеки, лікарня, поліклініка, відділення пошти, парк, дитячий садочок, 2 школи, зупинка транспорту. На всі ваші питання відповім по телефону 06******41

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Квартира в очень хорошем состоянии! Кухня,прихожая и межкомнатный коридор - кафель с подогревом! Пол в жилых комнатах - ламинат. Два балкона - лоджия (пол кафель,освещение,шкафы - европемонт) ,второй балкон не благоустроен.Все окна металлопластик. Два кондиционера - в зале и большой спальне. Автономное электроотопление - все документы в порядке, лимит на 7 кВт. Счетчик электричества - две зоны день+ночь.Внутренняя электропроводка полностью заменена под повышенную мощность. В коридорном шкафу распределительный щиток под каждую комнату. Заведён кабельный интернет по всем комнатам + кухня. Горячая вода - бойлер! Качественная сантехника! Встроенная мебель по индивидуальному проекту.

власник
Продам 3х комнатную квартиру ПЗТО район 19 школы
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

АН продаж трикімнатна квартира ПЗТО на першому поверсі, середина будинку. З електроопаленням, тепла підлога, , заміна проводки. Вбудована кухня з дубу, великий стіл для їжі великої сім’ї. Залишається вся техніка та меблі. З вулиці утеплення, гарні сусіди. Поряд школа, садок, великий майданчик для дітей.

АН продаж трикімнатна квартира на ПЗТО

Продам 3-кімнатну квартиру на ПЗТО в гарній локації : поряд СШ 19, садочок, Валеоцентр, зупинки автобуса, супермаркет, лікарня, аптека, автостоянка та ін. В квартирі зроблено авторський ремонт , є все для комфортниго життя : заходь і живи. В квартипі централізоване опалення+ у спальні і у ванні підігрів підлоги з терморегуляторами. Додатково : на автостоянці, що охороняється, маю паркомісце під навісом.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру на ПЗТО

Дослідити місцевість

Географія Павлоград