Продам трехкомнатную квартиру ( ул. Ярославского 4) центр,2й и 4й єтаж -общежитие, 1й комерческий, 3й комнаты и квартиры в аренде, 3/5,двухсторонняя, с/у смежный( есть возможность расширить ), комнаты раздельные ,Окна металопластик,без балкона.Здание общежития промсвязи.Возможен обмен на авто адекватной цены , возможно выборочно на стройматериалы Отличная квартира для перепланировки.

власник
Продам 3х комнатную квартиру в городе Ахтырка

Продам дворівневу квартиру студію в центрі міста з чудовим ремонтом, ламінат, пластикові вікна. Вихід вікон у двір. У вартість входить все що бачите на фото + комора закрита на першому поверсі (зручно для консервації, дитячого візка, інструментів і т.д. ) Також два невеличких сарая в дворі. На другому поверсі крім спальні є гардеробна 8 кв м.. По усім додатковим питанням звертайтеся по телефону.

власник
Продам квартиру в центрі міста

продам двухкомнатную квартиру в одноэтажном доме ,ремонт, новая мебель новая проводка ,холодильник, бойлер, , квартира переделана под индивидуальное отопление газовое ,есть кирпичный гараж с чердаком и отдельно кладовка с чердаком ,обшита пенопластом , в начале ул,Сумская ,до центра 5 минут ,документы в порядке цена 17 500

власник
квартира автономное отопление
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира утеплена. Балкон засклений. Контактний телефон: +38 09********14 Николай.

власник
Продам квартиру в Охтирці (Дачний)

продам 3-х комнатную квартиру Евроремонт,стеклопакеты,наружное утепление,бойлер,частично с мебелью. Можлива розсрочка.

власник
3-х комнатная квартира

Продам квартиру по вул. Широка 9б. (центр) По плану 4-кімнатна,але було перепланування! Вікна пластикові, опалення+батареї нові, каналізаційні труби змінені, бойлер, лічильники на воду, газ та світло! Є підвал. Детальна інформація за телефоном 06******74 Саша або 06******84 (Оля, тільки Viber)

власник
Продам квартиру

Продамо або обміняємо квартиру на приватний будинок. В квартирі залишаються: кухня з газовою поверхнею та газовою духовою шафою, кондиціонер, шафа на всю довжину коридору ( коридор 6м ), душова кабіна та бойлер. Квартира утеплена зовні та в середині. Зовні пінопласт 10см, із середини 3см. В квартирі тепло і комфортно. Підлога в ( кухні, коридорі та зал ) лінолеум, в двох спальнях ламінат.

власник
Продаж квартири. Обмін на будинок!!! Можлива доплата.

Продам 3-кімнатну квартиру по вулиці Ракетників, 2. Площа квартири 71,8 метрів квадратних (велика кімната, спальня, 2 просторих балкони, спільний санвузол). 6 поверх девятиповерхового будинку.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру по вулиці Ракетників

Продам 2х квартиру з ремонтом.район дачний.За детальною інформацією телефонуйте 09******95

власник
Продам 2х квартиру

Світла однокімнатна квартира , в гарному стані з меблями , продаємо так як переїджаємо, в квартирі є меблі. Балкон незастеклений. ремонт косметичний,є газовий котел , пластикові вікна, підїзд на кодовому замку. хороша транспортна розвязка так як це центр міста, поряд транспортна зупинка і магазин Маркетопт,ринок,кафе, ресторани, заправка, парк, авто вокзал,локація квартири в суперовом місці

власник
1 кімнатна квартира центр міста

Продаётся 2-комнатная квартира по ул.Киевской 97. 6 этаж.Квартира очень теплая.В квартире выполнен качественный ремонт,заменены все коммуникации.Мебель и техника остаётся.Мебель в отличном состоянии,в квартире мало жили.Бытовая техника вся исправна,новый болер. Рассматриваю вариант продажи квартиры без мебели и техники-цена договорная. Дополнительные фото по запросу. КВАРТИРА В АРЕНДУ НЕ СДАЁТСЯ!!!

власник
Продам 2 км квартиру на Дачном

Продам 1-кімнатну квартиру на першому поверсі 5-поверхового будинку. Ремонт косметичний. Детальна інформація за телефоном 09******41. Реальному покупцю - торг. Розглянемо обмін на будинок.

власник
Продам квартиру на першому поверсі

Квартира тепла, вікна виходять на спокійну сторону вулиці, потребує капітального ремонту. Ремонт робився в 2005 році. Ліфт працює завжди. Поряд магазини, садочок, школа N 1.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру.. Вулиця Перемоги, будинок 17, 9 поверх.

Продається велика двокімнатна квартира 69,5м кв в новобудові по пров. Табірний. 4 поверх. Індивідуальне опалення, тепла підлога, нова сантехніка, капітальний ремонт, ванна та туалет окремі, велика кухня без меблів. Поряд є школа, магазини, автобусна зупинка, ліс, річка. Квартира нова, в ній ніхто не проживав.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продам 3-х кімнатну квартиру на Дачном,вікна пластикові,газова калонка Поруч школа дитсадок ,магазини,ліс

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста з ремонтом та меблями вул. Перемоги, 3-й поверх. Квартира з ремонтом , якісними меблями та технікою.Квартира простора , тепла та світла. Зручний район все в пішому доступі.Є все для комфортного проживання: комфортні та якісні меблі,TV,WI-FI, система охорони із сигналізацією, бойлер та багато іншого. Для зберігання речей є дві комори в підвалі.

власник
3-х кімнатна квартира з ремонт, меблями та технікою

Продам квартиру м. Охтирка по вул. Батюка, 26, в центрі міста, загальна площа 48,3 м.кв. на четвертому поверсі п’яти поверхового будинку, на дві кімнати. Квартира в нормальному стані – заходь та живи. В квартирі наявні всі комінукації та інтернет. Дуже гарне розмішення будинку.Всі документи в наявності. Заборгованість відсутня. Не повнолітні не зареєстровані. Орієнтовна ціна 25000 тис дол. Із пропозиціями, знижками, погодженням своєї ціни та переглядом квартири прошу телефонувати за номером тел. 0+5+0+2+1+5+2+6+3+4 Надія

власник
Продам двокімнатну квартиру

Продам 3 комнатную квартиру с автономным отоплением ,с мебелью.Комнаты отдельные,ремонт,лоджия (с погребом) отапливаемая,фасад утеплён по всему периметру и красиво отделан,1 этаж ,а также продаётся гараж во дворе новый кирпичный и большой с электричеством.

власник
3 к.кв с автономным отоплением (газовым),мебелью

В квартирі дуже классна енергетика !для доброї родини ! Простора 3кімнатна квартира під ремонт , демонтаж повністтю проведений , що є великим плюсом. Р-н Дачний, паралельно АТБ. 5 поверх із 5, є можливість установити камін. Криша після кап ремонту. Чехословацький проект , просторні кімнати , можно зробити класне перепланування. Не углова. Нові вікна німецькі тьохслойні. Виходять на 2 сторони будинку. Нова проводка, щітки, каналізаційні труби. Частково вже вирівняні стіни. Поряд ліс, школа, садочок, магазини, аптеки та

власник
Простора 3 кімнатна квартира

Нова однокімнатна квартира у центрі міста вулиця Паркова 1. Зроблено капітальний ремонт. Новий бойлер, труби, радіатори повністю нове опалення. У всій квартирі натяжні стелі. Нові вікна (Потрійний склопакет). Віконні укоси зроблені з пінопласту і скловолокна, щоб не потіли вікна. Нова електропроводка по всій квартирі мідь 2.5. Нові бронювання дверей. Зроблено шумоізоляцію від сусідів. Нова кухня та все інше. Продається з меблями, бойлером, холодильником. Квартира не на останньому поверсі згори ще один технічний поверх.

власник
Однокімнатна квартира у центрі міста з капітальним ремонтом

Вашій увазі пропонується світла та простора 3-х кімнатна квартира площею 78,2 м2 Квартира повністю мебльована, та обладнана всім необхідним. Стан - заїжай і живи Квартира виходить на дві сторони і має аж 3 балкона 3 великі кімнатами, квадратний хол, роздільний санвузл та ванна кімната, з кухні вихід на утеплену лоджію з сучасними склопакетами Сучасна побутова техніка та оновлені радіатори опалення Квартира взимку тепла, знаходиться в середині будинку. На поверсі є кладова, в будинку два ліфти сучасні ліфти. Також поряд з будинком продається металевий гараж - 2 100$ Квартира чекає гарну та велику родину - адже тут місця вистачить всім! Рекомендую також ознайомитись з моїми іншими оголошеннями: продаю дачу, 1-ну кімнатну квартиру і гараж в місті Охтирка Всі оголошення без комісії Телефонуйте або пишіть у вайбер: +38********01

власник
ТЕРМІНОВО продаж 3-х кімнатної квартири Полтавська 10б

Продається 3х кімнатна квартира, 7 поверх, площею 60.2 кв.м. є лоджия і балкон, пластикові вікна,кондиціонер,бойлер. Біля ліфта є комора (дуже зручно для зберігання речей,консервації,велосипедів). Район "Дачний" з гарною інфраструктурою, через дорогу зупинка маршрутного таксі, магазини, школа,дитячий садок, пошта, кафе,ліс і річка, поліклініка, Закритий двір з автостоянкою для мешканців будинку, дитячий майданчик. Двір для одного будинку. Ліфт працює в кінці 2023 року зроблений капітальний ремонт. Підїзд з домофоном.

власник
Продається 3х кімнатна квартира

Продам 2х кімнатну квартиру за адресою М.Хвильового 1..Знаходиться на 5му поверсі 9поверхового будинку..Сонячна сторона..Квартира в жилому стані Загальна площа 54,1 м2, кухня 8,8 м2

власник

Продам 3х кімнатну квартиру в центрі міста з ремонтом та меблями пров Харьковський 2 ,3й поверх,в квартирі нові поли плюс ламінат нова проводка та лічільники,гіпсокартонова стеля,нові батареї,нові стіни зроблена перепланіровка все внесено в документи,нові труби на воду,нова плітка в ваній кімнаті,замінені вікна та двері,є газова калонка та багато іншого кому цікаво приїжайте дивіться.також ще іде і кімната в подвалі

власник
Продам 3х кімнатну квартиру ,в центрі міста з ремонтом та меблями
1 - 24 з 59 результатів