Квартира утеплена ззовні та в під’їзді. В квартирі є природній газ та груба. Підведена вода особиста не (міська), каналізація септик.Натяжні стелі, ламінат частково, і є три сараї. Детальніше по телефонуйте 09******75.

власник
Продам квартиру в центрі міста

Продається 3-x кімнатна квартира в хорошому стані!!! Квартира розташована на 5-му поверсі по вулиці Свято-Миколаївській. Зручне розташування недалеко центр міста, садочок, школа, магазини та аптека Для опалення кімнат використовується автономне опалення Огляд можливий по попередній домовленості

власник
3-кімнатна квартира

Продається простора 3-кімнатна квартира в місті ОЛЕВСЬК (район "Квадрат" з частковим меблюванням). Євроремонт, перепланування, підлога з підігрівом, утеплення з боку підвалу. Лоджію поєднали з кімнатою, є балкон. Продається з меблями (кухня, ванна та вбудовані шафи в кімнаті та лоджії) ВСІ ЗРУЧНОСТІ: вода (колодязь), каналізація, газове опалення . Ціна договірна. Поруч садок, дитячий майданчик, магазини, школа.

власник
Квартира 3-кіинатна з ремонтом. ОЛЕВСЬК
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3х кімнатна квартира з ремонтом, нова сантехніка і електропроводка, є сарай і підвал. Вода городська і скважена. Біля дому дитячий садочок, школа і супермаркет. Кухонні меблі. В кімнатах ламінат, натяжні стелі, коридор і кухня - лінолеум. Коридор, туалет і душева - декоративна штукатурка. Опалення автономне.

власник
Продається 3х кімнатна квартира

Продається 3х кімнатна квартира на першому поверсі в центрі міста Олевськ по вулиці Володимирська будинок 6 , навпроти центральної аптеки. В квартирі автономне опалення, лічильники на світло, воду, газ. Квартира двухстороння, вікна виходять як на центральну вулицю, так і у двір. Квартира продається як під житло, так і під можливий бізнес (1й поверх). Раальному покупцеві торг! Телефонувати тільки - 09******06

власник
Продам квартиру в центрі міста Олевськ

Популярні запити