ТЕРМІНОВО - БЕЗ КОМІСІЇ Продається гарна затишна однокімнатна квартира, в спокійному районі. Поблизу є садочок, ветеренарна клініка, стадіон, та магазини.

Героїв Крут вул. (Терешкової), 45

Без комісії! Зроблений ремонт, заїжджай та живи. Продається затишна однокімнатна квартира студія.

ексклюзив
Бугаївська, 37в

Предлагается 2-х комн квартира в районе Толбухина! Жилое состояние, две лоджии,имеется большой подвал, все сухое без посторонних запахов, приличная парадная! Развитая инфраструктура, рядом транспортная развязка в любой конец города!

Шклярука Павла вул., 6

Квартира распланирована на 2 раздельные комнаты и на кухню студию 24м Металлопластиковые окна, бронированная дверь, облицовка Бойлер Чистое жилое состояние Окна выходят в уютный тихий двор. Парадное на домофоне, хорошие соседи. Рядом рынок Черемушки, парк Горького, школы, детсад, спортклуб" Шторм" Отлична транспортная развязка Риэлторам не беспокоить!

власник
Героїв Крут вул. (Терешкової), 36

Пропонується до продажу двокімнатна квартира на вул. Заболотного. Цегляний теплий будинок, середній поверх, в зимову пору року дуже тепло, влітку цегла зберігає прохолоду. У будинку є центральне опалення. Зроблено ремонт--- вікна МТП, с/в та ванна облицьовані сучасними матеріалами. Підлоги: плитка, ламінат. Балкон застелений, кондиціонер, два бойлери. У вартість входять всі меблі та техніка. У кроковій доступності не переходячи проїжджі частини, дві школи, дитячий садок, супермаркети, ринок, обласна лікарня, транспортна розвязка. Організуємо показ у зручний для вас час.

Заболотного Академіка вул., 24

Продам 1 комнатную квартиру в ЖК Золотые Столбы на Николая Боровского. Квартира в хорошем состоянии фотографии реальные и продается с мебелью, т.е. заходи и живи и также идеальна под аренду. 1 этаж/4 этажного дома. Общая площадь 35 кв.м. полноценная 1 комнатная квартира. Закрытый двор. Все подробности по телефону.

Миколи Боровського вул., 1/17

Продам 2 комнатную квартиру на Молдаванке ул. Средняя. Состояние под косметику, С/Узел после капитального ремонта поменяны все трубы. 2 этаж/3 этажного дома. Свое газовое отопление установлен АОГВ который работает при отключении света и газовая колонка для горячей воды. Квартира сухая и теплая. Комната 17,9 кв.м. проходная имеет 2 окна, вторая комната 11,4 раздельная. Все подробности по телефону.

Середня вул., 11

Квартира вільна, прописаних немає, ключі відразу на нотаріальній угоді. 1 кімнатна квартира в ЖК "Нова Європа".Будинок введений в єксплуатацію, у квартирі незавершений ремонт. Красивий санвузол, оздоблений кахлями,є бойлер і проект кутової меблі на кухні. Вся інфраструктура поруч - Супермаркети, ТЦ, кінцеві транспорту. Телефонуйте вже зараз! Огляд буде організовано на зручний для вас час!

Шкільна вул., 43

Большая Арнаутская / Леонтовича, срочно и недорого продам квартиру, расположенную на 1 этаже крепкого старинного 3 этажного дома, 27/15/7 кв.м, две небольшие раздельный комнаты, проходная кухня, сан. узел совмещен с ванной, все с окнами, встроенный шкаф-купе, бойлер, кондиционер, новая сантехника и металлопластиковые окна, высота потолков 3,5 метра, электрическое отопление, достаточно хорошее состояние, уютная небольшая квартира в тихом типично одесском дворе в потрясающем районе в центре города после парка Шевченко и пляжа Ланжерон!

Велика Арнаутська вул., 5

Продаж 1 кімн.квартира вул.Генерала Бочарова 41/Кримський Бульвар/Семена Палія/Північний ринок на 10 поверсі із шістнадцяти/ сотовій проект/ загальною площею 45,7м.кв. Проведено підготовчі роботи - замінені всі труби, в том числі і канализаційна , плитка на підлозі в кухні та передпокої, двері в сан.вузлі. 2 ліфти/вантажний та пасажирський. Ідеальна локація: ринки, супермаркети, розважальні центри, Кримський бульвар, Обласна лікарня, маршрутки, школи та багато іншого. Оперативній показ. Прописаних нема. Документи готові до продажу

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 41

Отличная 2-ком квартира на Черноморского казачества. Выполнен свежий ремонт. В квартире всё остаётся. Новая мебель, кухонная мебель, стиральная машинка и холодильник. Отличный вариант как для жизни, так и под арендный бизнес! Удобная транспортная развязка. 10 минут на общественном транспорте к центру города. Звоните!

Чорноморського Казацтва вул., 59

Предлагается к продаже просторная 1-но комнатная квартира в теплом кирпичном доме, по улице Заболотного! Состояние чистое жилое, установлены приборы учета, на газ и воду. Чистая парадная. Дом ОСМД. Из окон открывается красивый вид на лиман! Ухоженная придомовая территория, во дворе детская игровая площадка. Прекрасное расположение с развитой инфраструктурой, рядом школа, детский сад, супермаркеты "Таврия В" и "Копейка", остановки трамвая и маршруток. Звоните! Организуем показ в удобное для Вас время.

Заболотного Академіка вул., 33

Представляємо Вашій увазі затишну однокімнатну квартиру біля Парку Горького на Черемушках. Вдале розташування на вулиці Варненська, на розі з Генерала Петрова. Квартира світла і затишна. Загальна площа - 31,3 м2, з великою кімнатою 17,2 м2 та компактною кухнею 5,9 м2. Стан квартири - житловий, вікна МТП, замінені комунікації, криша після ремонту 2023 року. Розвинута інфраструктура - магазини, супермаркети, кінотеатр, кафе, через дорогу Парк Горького. Відмінна транспортна розвязка, поруч зупинка маршрутного таксі. Як кажуть - "Краще один раз побачити, ніж сто разів почути!" Телефонуйте! Організуємо показ у зручний для Вас час! КОД ОБЄКТА 336182

Варненськая вул., 11

Продам 1 комнатную квартиру на Героев Обороны Одессы Квартира под ремонт Ключи у нас показ в любое время

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 20

3-х кімнатна квартира на "Черемушках", добра транспортна розв`язка, поруч парк Горького, школи, магазини, ринок за "два кроки". Квартира на 1-у поверсі 2 поверхового будинку, є своє закрите місце для паркування автомобіля. З кухні є вихід у свій палісадник. Кімнати з вікнами. Квартира газифікована. Вільна, чиста, заходь та насолоджуйся! Дзвоніть, покажемо у будь-який зручний для Вас час.

Сибірська вул., 5

Прекрасная возможность приобрести 2 комнатную квартиру в самом центре города по выгодной цене ул. Льва Толстого. Квартира находится на 2 этаже 2 этажного дома. Общая площадь 42 метра. Звоните, организуем показы в любое для Вас время.

Толстого Льва вул., 21

Колорит одесских двориков на Молдаванке! Улица Генерала Цветаева. Закрытый двор. Квартира на втором этаже. Раздельные комнаты. Ремонт. Вся необходимая мебель и бытовая техника . Большая веранда 14 кв м . Рядом остановка трамвая . Школы. Привоз. Отличный вариант для аренды. Ключи, оперативный показ.

Цветаєва Генерала вул., 76

Пропонуємо вашій увазі дворівневу смарт-квартиру на Молдаванці. Вдале розташування поблизу центра - на вулиці Лазарева ріг провулок Високий. Цікаве планування: на першому поверсі зона перодпокою, кухні, а також санвузол, на другому - спальня. В пішій доступності продуктові магазини та супермаркети, відділення банків, кафе, всім відомий ринок "Привоз", Залізничний вокзал і Автостанція, сквери та парки. Відмінна транспортна розвязка - зупинки громадського транспорту у всіх напрямках міста. Тиша та затишок поруч з центром міста та всіма зручностями. Телефонуйте, і ми з радістю організуємо показ! Код обєкту 337311

Лазарєва Адмірала вул., 31

Пропонуємо однокімнатну квартиру в ЖК "Акварель-7" на вулиці Слобідській. Квартира у стані "від будівельників" складається з окремої спальні площею 10,5 м² з виходом на засклений балкон і кухні-їдальні площею 18,5 м², що відкриє можливості для втілення ваших дизайнерських ідей. На території комплексу доступна електрозарядка для електромобілів і підземний паркінг. Малоквартирний будинок з ліфтом розташований у тихому районі Слобідки. У непосредній близькості розташовані школи, дитячі садки, медичні установи, кафе, ресторани, супермаркети, базарчик та зупинки громадського транспорту. У ЖК "Акварель-7" закрита територія, двір без авто та сторонніх осіб, а також камери відеоспостереження біля будинків та у дворі. Продаж по переуступці. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі. Впевнені, ця квартира вас зацікавить! Код обєкту: 337316

Слобідська вул., 56

Однокімнатна квартира на Таірово вул.Вільямса/Корольова. Будинок далеко від дороги, квартира тиха. Доглянутий двір, чисті парадні, нові ліфти. Квартира розташована на 9-му поверсі, над нами технічний поверх. За проектом – малосімейка. Чистий житловий стан. При продажі меблі та техніка залишаються. У кроковій доступності школи, дитячі садки, ТРЦ, різноманітність магазинів, кафе та ресторанів. Вдала транспортна розвязка та розвинена інфраструктура. Залишилися питання, дзвоніть! Код: 313657

Вільямса Академіка вул., 77

НАЙКРАЩА пропозиція 1-кімнатної КВАРТИРИ в ЛУЗАНІВЦІ!!! Хочете жити на середньому поверсі? – Вас чекає зручний 4 поверх 9-поверхового будинку! Хочете світлу та теплу квартиру? – Ця квартира з вікнами на південну сторону в цегляному будинку! Хочете квартиру з балконом? – У цій квартирі великий засклений балкон! Загальна площа квартири – 28.2 м2, затишна кімната 14.5 м2 з виходом на балкон, компактна кухня 6.8 м2. Обєднаний санвузол, облицьований плиткою. Доглянута прибудинкова територія та чистий підїзд. Квартира в другому ряду будинків від Миколаївської дороги, в дворі спокійно і тихо. До зупинок громадського транспорту (маршрутки та трамваї) – всього 5 хвилин спокійним кроком. Поруч школа, дитячий садок, великі магазини, пляж. Приваблива ціна і чудові сусіди! Телефонуйте!!! КОД ОБЄКТА 308293

дорога Миколаєвська вул., 307

Миколи Боровського вул., 1/6

Небольшая квартира,комнаты проходные ,все с окнами,санузел раздельный,состояние жилое.Отопление индивидуальное ,газовое.Квартира свободная

Поштовий провулок, 1

Пропонується до продажу квартира в цегляному будинку, спецпроект. Квартира правильного планування, простора та світла кімната 17,5 кв.м, велика кухня, підсобні приміщення, балкон.. Квартира требует ремонта . Развитая инфраструктура , близость школы и детского сада , рынок и супермаркет .

Ільфа та Петрова вул., 37
1 - 24 з 3 850 результатів