Продаётся 2 комнатная квартира с Евроремонтом. 2 комнатная квартира в ЖК Радужном по улице Гранитная (первый ряд домов). Площадь 68 кв.м: две спальни, большая кухня студия, отдельная гардеробная, ванная, просторный коридор и балкон. В квартире выполнен современный ремонт в светлых приятных цветах. Вся мебель и техника остается. Квартира очень светлая и просторная. Окна на две стороны Новый дом, быстрый лифт, на первом этаже находится супермаркет. Большое количество салонов и аптек рядом. АТБ и новая почта в соседних домах. Отличная транспортная развязка и развитая инфраструктура. Звоните прямо сейчас!

гранитна, 1

Продається простора, світла та затишна двокімнатна квартира зі своїм палісадником на Молдаванці. Загальна площа 58 кВ.м, дві окремі кімнати, кухня 7 кВ.м, комора. Квартира в гарному житловому стані. Металопластикові вікна, кухня та санвузол оздоблені плиткою. Товсті стіни забезпечують збереження тепла. Індивідуальне газове обладнання. Міцний будинок, закрите подвіря. Привоз в кроковій доступності. Поруч вся необхідна інфраструктура: школи, дитсадки, супермаркети, аптеки, банки, ресторани, кафе, парк, зупинка транспорту. Телефонуйте і ми оперативно організуємо показ в зручний для вас час!

Інтернаціональний пров., 9

Продажа с ремонтом двухкомнатной квартиры и со своим крытым полисадником! Молдаванка Срочная продажа квартиры на земле с выполненным капитальным ремонтом для себя :"Заходи и живи!" В квартире свой крытый полисадник(веранда)+место под хоз.постройку . Стены дополнительно утеплены( кирпич +5 утеплитель). В квартире колонка(всегда горячая вода) + АГВ ( минимальные комунал.платежи).Поменяна сантехника и электрика. Квартира очень теплая, сухая.Широкие стены.Все для жизни есть.Дружный соседи. Закрытый двор. Квартира внутри двора. Отличное расположение. Молдаванка Рядом сквер Г.Гамова, Олексеевский, магазины, школы,сады,почта,банк,церковь и тд.Хорошая транспортная развязка. В квартире никто не прописан.Готовы к быстрой сделке

Заньковецької вул., 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 261145. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%2-х кімнатна квартира в ЖК "Райдужний" - перша лінія будинків.пр. Маршала Жукова.Квартира правильного планування з окремими кімнатами та просторою кухнею-вітальнею.У квартирі виконаний сучасний євроремонт із використанням екологічно чистих матеріалів:німецький ламінат 33 класи, французькі натяжні стелі, якісна європейська плитка.Санвузол поєднаний і сучасно фанерований. Труби, сантехніка та електропроводка провідних європейських виробників.У квартирі частково залишаються меблі та техніка.Будинок повністю автономний: покрівельна газова котельня.Упорядкована та закрита прибудинкова територія.Підземні та наземні паркінги.Розвинута інфраструктура. Зручна транспортна розв`язка.Це найкраща цінова пропозиція для 2-х кімнатних квартир з дизайнерським ремонтом у ЖК Райдужний!Організуємо показ!Можливий торг!Телефонуйте!

Гранитная улица, 3, Киевский, Одесса, Одесская 62000.0 USD

Терміновий продаж! Новий житловий комплекс в Одесі на Таїровому. «Райдужний» вдале поєднання сприятливої екологічної обстановки та комфорту сучасного міста. Затишна велика квартира не зіпсована ремонтом. Створюючи проекти будинків, архітектори врахували всі нюанси, повязані з розвитком та відмінна транспортна розвязка та інфраструктура району.

Гранитная улица, 1, Овидиопольский, Одесса, Одесская 46000.0 USD

У продажу 2-х кімнатна квартира на Михайлівській вулиці. Закритий двір. Продається з меблями. Відмінне місце розташування недалеко від центру міста. Поруч садок, школа, сквер. Зручна транспортна розвязка. Можлива покупка в кредит від 10% річних до 20 років. Посередникам, прохання не турбувати.

Индустриальная улица, 54, Молдаванка, Одесса, Одесская 24000.0 USD

Код об`єкта: 338868. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%, єВідновленняУ продажу 2-х кімнатна квартира в ЖМ Райдужний.Була перепланована на кухню-студію 12 метрів, спальня 23 метри та дитяча кімната 10 метрів.Квартира знешумлена та утеплена, встановлений теплолічильник.Будинок розташований на першій лінії поряд з АТБ та паркуванням для машин. На подвір`ї дитячий майданчик. Ремонт робили для себе з дорогих матеріалів, квартира укомплектована всією новою технікою та меблями, кондиціонер, теплолічильник на квартиру встановлено.Можливий продаж квартири за програмами єОселя, єВідновлення.Телефонуйте!

Гранитная улица, 1, Киевский, Одесса, Одесская 48000.0 USD

Подходит под Государственные программы! Двухкомнатная квартира, общей площади - 34 м2. Расположена в тихом одесском дворике, на пер. Интернациональном. Комнаты раздельные, кухня - 6 м2, санузел раздельный (облицован). В квартире выполнен капитальный ремонт. Новым владельцам останется лишь занести личные вещи без каких-либо дополнительных затрат. Находится квартира на первом этаже двухэтажного дома. Есть место, куда Вы сможете припарковать свой автомобиль. Рядом с домом есть: скверы, магазины, школы, остановки общественного транспорта. Всё, что необходимо для комфортной жизни! Звоните! Ответим на все вопросы и организуем показ в удобное для Вас время! Код объекта: 311012

Интернациональный переулок, 2, Хаджибейский, Одесса, Одесская 26000.0 USD