БУДИНОК 20/21 — вул. Проектована, 1 (Вербицького) Майбутніх власників квартир чекають особливі переваги: - індивідуальне опалення; - цегляний будинок (товщина стіни 50 см.); - оптимальне площі квартир (від 36.4 до 76.5 кв.м.); - стелі висотою 2.75 м.; - п‘ятикамерні вікна; - броньовані вхідні двері; - чистові стяжка підлоги та штукатурення стін.

Продаж 1-кім. квартири буд №20,21 Яворівбуд

Квартира купувалась для себе та пере плановувалась. Хороший вигляд з вікон. Спокійний та сімейний квартал.

власник
Квартира м. Новояворівськ Вербицького Nº9

ДУЖЕ ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ Продаж дворівневої квартири у місті Новояворівськ ( 30 км від Львова ) Площа 83 м.кв 2 кімнати + кухня вітальня Кладова , балкон , два санвузли, гардероб Поміняні вікна, розведена вся електрика та тепла підлога Чистова обробка Є куплена плитка у ванну та в кухню на підлогу, також мозаїка для робочої зони в кухні Новобуд практично весь заселений Є майданчик в дворі , багато паркомісць Все на місці , магазини , садки, пошта Вул Вербицького 12 Можна під є оселю !!! Будинок здано 2021 року Будинок на світлі , проте будуть встановлювати будинкові сонячні батареї

Продаж дворівневої квартири в Новояворівську новобуд біля Львовв
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную Вам квартиру в престижному затишному районі міста Новояворівськ. Дім зданий в експлуатацію 2021 році. В підʼїзді все нове, все сяє. Купляв для себе з розрахунком, що це стане затишною фортецею для моєї сімʼї, але плани міняються. Переїхали в село. Отже, ця квартира створена для молодіжної сімї яка працює віддалено, якій важливо компактно домашній затишок і зона для відпочинку. Квартира простора, велика дитяча, зал, овальна спальня, два санвузла. Піднявшись по сходах ви опинитесь на терасі, на якому можна влаштувати затишний зелений куток, приймати сонячні ванни, приймати в гості велику родину, друзів. Квартира на 7-му, поверсі площею 87, 6 кв.м., складається з кухні-вітальні (35 м.кв.), спальні (17 м.кв.), дитячої кімнати (13 м.кв.), коридору (14 м.кв.), та двох санвузлів (2.4 та 4.3 м.кв.). Тераса на 8-му поверсі таких ж розмірів як і квартира (дах). Тобто квартира разом з терасою буде площею ~160 кв.м. Переваги квартири: -Вид з вікна на центр ЖК, не сонячна сторона. -Можливість встановлення кондиціонерів на терасі та сонячних панелей для автономного живлення. Топ цієї пропозиції це Терасса ! -Можливість розширення та організації зони для барбекю, оранжереї. -територія ЖК під цілодобовою охороною, що важливо для дітей. Заїзд на територію обмежений. -Велика дитяча площадка. -Близькість до міського стадіону, приватного садку, нового спортзалу, школи (500 м) та центру міста (650 м). -Є комунікації: вода, газ, електрика, індивідуальне газове опалення. Доступний оптоволоконний інтернет.

власник
Приозёрная улица, 3Д, Новояворовск (Яворов), Львовская 119500.0 USD

Продається дворівнева квартира в м.Новояворівськ по вул. Вербицького. Площа: 160 / 70 / 30 м2. Поверх: 9 / 10. Будинок моноліт. Газоблок утеплений пінопластом 10 см. Меблі масив дерева, сходи теж масив дерева. Підлога Ламінат і плитка (підігрівом). Сантехніка, електрика відмінної якості, стіни декоративне тинькування (венеціанка, мармуріно). З техніки вбудована морозилка Gorenie, вбудована мікрохвильова піч і духовка Whirlpool, посудомийка Siemens, поверхня Whirlool. Уся вбудована техніка залишається, решта техніки за домовленістю. Відеонагляд, сигналізація. По квитанціях взимку за опалення минулого року було максимум 2700 грн. Квартплата за місяць 575 грн. Біля будинку навпроти паркування теж відеонагляд. Три ванних кімнати (з душем, з ванною, і гостьовий туалет). 4 повноцінних спальні, зал, і столова з кухнею, два балкони, на одному облаштований спортзал. Три кондиціонери. Ціна: 145 000$ Є можливість розтермінування оплати послуг агентства. Надаємо фіскальний чек про оплату послуг.

Вербицького улица, 12, Новояворовск (Львов), Львовская 145000.0 USD

Простора квартира з ремонтом, утеплені фасади, балкон та лоджія засклені, всі вікна металопластикові. Чудовий краєвид з вікна на ліс. Неподалік ринок та супермаркет. Меблювання залишається частково.

власник
Продаж 3-кім. квартири з ремонтом

Квартира в хорошому житловому стані. Комунікації вода, світло, опалення централізоване. Продаж частково з меблями.

Продам 3 кімнатну квартиру 77.3 кв.м. м. Новояворівськ!

Продам двох рівневу квартиру комфорт рівня, будинок з підземним паркінгом в який спускається ліфт, дворівнева квартира 4-5 кімнатна (можна одну кімнату обєднати з кухнею) у місті Новояворівськ по вулиці Вербицького, площа 131 квадратний метр , нульовий цикл, двох тарифний лічильник. Підземна парковка на цокольному поверсі заїзд по пульту, комфортно і зручно, можливий підвід електрики до паркомісця для заряджання електроавто. Здача будинку планується літом. Дуже гарне місце в якому в майбутньому по плану забудови міста, буде супермаркет, садок… розвинута інфраструктура. Повноцінні два поверхи висота першого 2,8 м., другого 2,7м; Перекриття останнього поверху моноліт; Електрика заведена в квартиру і силові кабелі для індукції; Санвузол перегородки цегла, міжкімнатні газоблок; 2 санвузли; 1 гардероб на на першому поверсі; 1 гардеробна кімната на другому поверсі; Сходи - бетон; Будинок утеплений пінопластом, фасад біло-сірий; Опалення централізоване, з тепловим лічильником; Є можливість встановлювати власне опалення;

власник
Продам квартиру 4-5 кімнатну 131 м2 + підземне паркомісце на 2 авто!!!

Загальна площа квартири - 73 кв.м. Вулиця Шептицького. Цегляний будинок, сьомий поверх. Індивідуальне опалення. Продається з всіма меблями. У квартирі зроблено ремонт. Поміняно сантехніку і електрику, встановлено металопластикові вікна, засклено балкони. Вхідні двері - подвійні, деревʼяні, підлога - плитка/ламінат. Квартира повністю готова для заселення.

Продається 3-КІМ. квартира у Новояворівську

Квартира дворівнева, розташована в центральній частині міста. Комунікації: вода, газ світло, опалення центральне з індивідуальним лічильником. Не кутова, вигоди суміжні. Продаж з меблями та побутовою технікою.

Продам 3 кімнатну квартиру 90 кв.м. м. Новояворівськ!

Житлові комплекси у Новояворівськ

Квартира в хорошому житловому стані. Не кутова, вигоди роздільні. Комунікації: вода, світло, газ, опалення автономне газове. Продаж з меблями та побутовою технікою.

Продам 3 кімнатну квартиру 70 кв.м. м. Новояворівськ!

Продам квартиру, в м. Новояворівськ Стаг на фото, потребує ремонту.

власник
Продам квартиру, в м. Новояворівськ

Продам переплановану 3 -ох кімнатну квартиру на 2 -ох кімнатну в Центрі Новояворівська. Зручний 2 поверх. Дизайнерський ремонт. Все нове від проводки, сантехніки до побілки. Деревяна кухня. Окрема гардеробна. Продаш з меблями та технікою. Заходите і живете. 60 м2 Відкритий балкон. Бандери 12, біля АТБ. Квартира Сонячна і тепла. Поряд супермаркет та аптека, школа і садік. Дзвоніть або пишіть.

власник
Продам 3-ох кімнатну квартиру.

Енергозберігаючі вікна. Опалення центральне з індивідуальним лічильником. Вхідні броньовані двері. Утеплення фасаду. Паркінг біля будинку Поруч дитячий садочок, школа, до центру міста 5 хв. пішки.

Продам 1 кімнатну квартиру 46.6 кв.м. м. Новояворівськ!

Продаж однокімнатної квартири в новобудові, вулиця Вербицького. В квартирі зроблений сучасний ремонт, меблі під замовлення з дорогих матеріалів. Будинок знаходиться в зручному місці, поруч є все для комфортного проживання, дитячий садок, школа, лікарня. Частково вмонтовані меблі та техніка залишаються. В будинку встановлене відеоспостереження. Автономне газове опалення. Огляд за домовленістю. О97********98 Дзвоніть або пишіть на вайбер.

власник
Продаж одно кімнатної квартири

Квартира в хорошому житловому стані. Не кутова, фасад утеплений. Комунікації: вода, газ, світло, опалення центральне. Продаж з меблями та побутовою технікою. Підвальне приміщення.

Продам 3 кімнатну квартиру 65.4 кв.м. м. Новояворівськ!

Квартира розташована в центральній частині міста. Продаж з меблями та побутовою технікою. Комунікації вода, газ, світло, опалення центральне.

Продам 2 кімнатну квартиру 51.6 кв.м. м. Новояворівськ!

Продається квартира в елітному ЖК "Приозерний Квартал". Квартира складається з трьох роздільних кімнат, кухні студії, санвузла, балкону та комірки. комунікації: вода, газ, електрика, опалення індивідуальне газове. Підвальне приміщення.

Продам 3 кімнатну квартиру 86 кв.м. м. Новояворівськ!!!

Квартира двохярусна.По документах 160.4 квадрати, а по факту 180 квадратних метрів.Будинок моноліт.Газоблок утеплений пінопластом 10.Меблі масив дерева, сходи теж масив дерева.Обої, ламінат , плитка, сантехніка, електрика відміної якості, стіни декоративна штукатурка( венеціанка,мармуріно).З техніки вбудована морозика Gorenie, вбудована міхрохвильова піч і духовка Whirlpool, посудомийка Siemens, поверхня Whirlool.Уся вбудована техніка залишається, решта техніки по домовленості..Відеонагляд ,сигналізація.Меблі теж.По квитанція взимку за опалення минулого року було максимум 2700 грн.У квартирі встановлена сигналізація,відеонагляд.Біля будинку навпроти парковки теж відеонагляд.Усі деталі по телефону.

Продаж двохповерхової  квартири еліт-класу Новояворівськ

Продається 4-ох кімнатна квартира в центрі міста . З меблями 2 балкони, сушка. 9 поверх . Отеплений фасад За більш детальною інформацією звертайтесь в приват або за номером 09******20 вайбер

власник
Продається квартира 4-ох кімнатна

Продається квартира м. Новояворівськ, по вул. Юрія Липи 5 Квартира площею 49 м2.

власник
Квартира 2 кімнати продаж

Продаю 3 х кімнатну, дворівневу квартиру, по вулиці Вербицького, новобудова, термін здачі, будинку, кінець весни!!! 89 квадратів; 2 санвузли; 1 гардеробна на першому поверсі; 1 гардеробна кімната на другому поверсі; 2 спальні та зал-вітальня зі сходами; Сходи - бетон; 1 паркомісце; (у підвалі) 1 підвальне приміщення; Будинок утеплений, фасад біло-сірий; Опалення централізоване, з тепловим лічильником; Є можливість встановлювати власне опалення;

власник
Двохрівнева 3-х кімнатна; паркомісце; підвальне приміщення

Двокімнатна квартира в цегляному будинку по вул. Львівська м. Новояворівськ Львівська обл. Загальна площа 54.3 м2 , житлова 32.2 м2 , кухня 9.5 м2 . До квартири належить підвальне приміщення. Опалення індивідуальне двоконтурний котел, підігрів підлоги. В квартирі зроблено частковий ремонт ( кухня, санвузол ), замінено електропроводку , сантехнічні труби. Квартира частково з меблями ( кухня, стіл, крісла, ортопедичний диван, шафа купе ) та побутовою технікою ( варильна поверхня , духова шафа , витяжка, посудомийна машина . Холодильник та пральна машина - по домовленості ). Вікна м/п. Стабілізатор напруги, сигналізація, спільна з сусідами сушильня для одягу між поверхами. Гарна локація - все необхідне в пішій доступності. Код обєкту 13724

Продаж 2 кімнатної квартири, м. Новояворівськ

•Загальна площа 165.2 кв.м •Житлова площа 122.2 кв.м •Поверх 6 •Поверховість 6 Квартира розташована на вул. Шевченка 8 В. Продається з меблями та побутовою технікою. Квартира дворівнева, складається з чотирьох великих кімнат, кухні, санвузлів, балкона, та великих комірок які не входять в загальну площу квартири. Ремонт зроблений з якісних та дорогих матеріалів. Підлога: кімнати- паркетна дошка та паркет, сходи деревʼяні, плитка-ванна, санвузли, кухня, балкон. Вхідні двері броньовані оздоблені деревом, міжкімнатні двері та в санвузлах деревʼяні. Вікна ВЕКА, мансардне вікно РОТО, балконний блок розсувний. Опалення автономне газове. Побутова техніка: холодильник, посудомийна машина, духовка, індукційна плита, витяжка. Меблі: шкіряний диван та крісло, спальний комплект, кухня, шафи купе та ін. Фасад утеплений, дах перекритий новою бляхою. Поруч школа, дитсадок, торговий центр. WhatsApp +38***********65

власник
4-кімнатна дворівнева квартира з меблями, 165.2 кв.м, м. Новояворівськ
1 - 24 з 26 результатів