Продаётся 2-х квартира в центре города по ул. Е. Присяжного 10 (к. Маркса 10) на 5ом этаже с ремонтом, имеется лоджия, окна металлопластиковые, Укомплектована и готова к проживанию. Газовое отопление, электробойлер, газовая плита, мебель. Только продажа, без аренды!

власник
Квартира 2-х комнатная, центр, г. Новомиргород Кировоградской обл.

трикімнатна квартира, частково мебльована тел 09******87 телефонувати можна до 22,00

власник
квартира в м. Новомиргород

Продається 3-кімнатна квартира за адресою м. Новомиргород вул. Євгенія присяжного 21/56 на 5 поверсі. 82 кв.м. Квартира під ремонт. Телефонуйте за вказаним номером. Адекватний торг. Можливий обмін.

власник
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора світла трикімнатна квартира в центрі міста в пʼятиповерховому будинку на 4-му поверсі, крайній підʼїзд (кутова). Стан відповідає фото. Перші власники, у квартирі ніхто не прописаний, боргів немає, готова до переоформлення. В оренду НЕ здається. Ванна і санвузол роздільні. Всі три кімнати роздільні. Індивідуальне опалення (газовий котел), бойлер, подвійні вхідні двері, металопластикові двокамерні вікна, балкон та лоджія. Вид з квартири відкривається на три сторони (двір, дитячий садок, бувший кінотеатр), у дворі є струмок. Поряд дитячий садок, поліклініка, міський парк, магазини, ринок, зупинка громадського транспорту, ресторан, аптеки, школа мистецтв, ЦДЮТ, ліцей, пошта, всі державні та приватні установи. Всі питання за номером: +38**************76 Валентин

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста.

Продається 2 кімнатна квартира за адресою вулиця Присяжного 10. Квартира тепла, не вуглова, кімнати роздільні, 3 поверх, індивідуальне газове опалення, вода підігрівається електричним бойлером. Є засклений балкон. Меблі та техніка, що на фото лишаються крім холодильника. Можна відразу мешкати. Прошу звертатись в повідомленні на ОЛХ або у вайбер за вказаним телефоном.

власник
Квартира в центрі міста Новомиргород

Продається квартира-студія зі свіжим ремонтом, повністю мебльована та обладнана необхідною технікою від власника. Квартира має теплу підлогу по всьому периметру. Встановлений газовий котел. Утеплений металопластиковий балкон. Все потрібне для повсякденного життя , зручне розташування та естетика в одній квартирі. Деталі за телефоном +38********48

власник
Продається кввртира-студія

Продається однокімнатна квартира м. Новомиргород, вулиця Лесі Українки, 36/4 на першому поверсі, не кутова. Зроблений євроремонт, повністю замінені електропроводка та водовідведення, металопластикові вікна, індивідуальне газове опалення. 15000$. Телефон для довідок - 09******18. ТОРГ.

власник
Продаж 1 кімнатної квартир