Продам 2-кімнатну квартиру з меблями та капітальний гараж. Кімнати та санвузол розділені. Отоплення індивідуальне - газове, газ - лічильник, вода привозна - басейн з насосом, вікна металопластикові, балкон засклений металопластиком. Квартира знаходиться в центрі Нової Одеси - у п*яти хвилинах від місцевого базару, магазину АТБ, більшості магазинів, аптек і банків. Школа, дитсадок, парк і автовозкал в десяти хвилинах ходьби. Вартість 16000$. Звертатися за телефоном - 09******94 Яна.

власник
Двокімнатна квартира

Продається 2х кімнатна квартира з у/з у центрі міста Нова Одеса.Утеплена, індивідуальне опалення та водопостачання,власна басейна на 5 куб, підігрів полів,поміняні всі вікна та двері, нова сантехніка та система опалення,велика лоджія 1,5*5м., частково з меблями та побутовою технікою. Ціна квартири 22000$.реальному покупцю гарний торг.Не потребує вкладень.Заходь і живи. Можливий обмін на невеликий будинок з у/з.Всі подробиці за телефоном 06******72

власник
Продам 2х кімнатну квартиру м. Нова Одеса або обмін на  будинок

Сеславенского 24 КВ 14 2 етаж солнечная сторона

власник
Продается квартира двухкомнатная в-у
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру под капитальный ремонт, первый этаж можна под пристройку, есть собственный колодец во дворе, все документы на квартиру в полном порядке .Реальному покупателю возможен торг.

Продаеться квартира