Продажа 1 кімнатної просторої квартири в селищі Немешаево, поблизу Києва( 20 км), в Новому ЖК Світлиця ,Квартира в 9-ти этажному будинку на 8 поверсі. Район" Фора", лікарня Загальна площа 40 м2, кімната 20м2,кухня9 м2. Мебльована( залишаються по - бажанню,за домовленістю) Индивідуальне опалення ( двух контурний котел) Вільне планування, закрита територія. Поруч,в повній доступності інфраструктура селища.З наявності меблями що на фото,або за домовленістю. Перегляд в будь який час.

Гагаріна, 8

Продам простору 1-кімнатну квартиру смт Немішаєве, вул. Гагаріна,8 в ЖК "Світлиця". 7/9, 44/20, 7/11, 3. Квартира нова (після будівельників). Є лічильники води, електроенергії, газу. Зручне розташування, затишний двір з дитячим майданчиком, зона відпочинку з альтанкою, в комплексі є магазини, перукарня, інші обєкти. Документам більше трьох років. Один власник. Прописаних немає. Вартість 27000 євро

Продаж 1-к в Немішаєво

Продається 1к. квартира загальною площею 34.9 м.кв. та житловою 14.9 м. кв. Ціна:36500$ БЕЗ КОМІСІЇ Квартира знаходиться в гарном районі в центрі селища Немішаєве. Поряд є коледж, магазин Фора, АТБ та автобусна зупинка. В квартирі є все необхідне для проживання. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером телефона: 06*********37 Оксана Миколаївна)

Продаж 1к квартири 34.9 кв. м на вул. Гагаріна 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру в житловому комплексі економ-класу ЖК "САМЕ ТОЙ", смт. Немішаєво, Бучанський р-н, Київська обл. Забудовник ТОВ "ЕВРОБУД", будинок введений в експлуатацію в 2019р, стіни зроблені з червоної пустотілої цегли товщиною 480 мм та утеплені пінополістиролом товщиною 100 мм, що забезпечують чудову шумо- та теплоізоляцію, підвод води централізований та зі скважини, двозонний електричний лічильник, газовий та водяний лічильники. Новий комплекс, закритий двір із дитячим та спортивним майданчиком, магазин, наявність паркомісць на території та закритих бесідок з мангалом для проведення відпочинку. Автономне газове опалення (газовий котел 24 кВт) з теплою підлогою в суміщеному санвузлі та лоджії. Поряд з будинком школа, дитячий садок, продуктові магазини. Відстань до жд станції Немішаєво 1,6 км (23 хв пішки). 4-й поверх 4-поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири - 40,1 кв.м: кімната-спальня 17,1 кв.м, кухня 8,9 кв.м, вітальня 7,1 кв.м, лоджія 3,0 кв.м (засклена м/п вікнами з подвійним склопакетом), суміщений санвузол 3,8 кв.м з пральною машинкою на 6 кг, бойлером на 50 л та душовою кабіною. Квартира одностороння, вид на внутрішнє подвіря з дитячим майданчиком. Євроремонт, в кімнаті двоспальний диван, компютерний стіл, на кухні: складний стіл, стільці, витяжка, газова плита, газовий котел, холодильник, вбудована кухня та інвентар, люстра. Інтернет: оптоволоконний інтернет (до 1 Гбіт/с) для роботи та розваг. Для учасників програми єОселя: можливість придбання житла на вигідних умовах.

власник
Продаю однокімнатну квартиру

Площа згідно паспорта БТІ 48,4м,жила площа - 19,3м. Висота стелі - фактична 2,48м;по паспорту 2,65м. Вулиця - Затишна 2А(50 років СССР),1й поверх. Опалення - індивідуальне (газовий котел). Ремонт - косметичний..Підлога- ламінат/плитка,стіни - обої. Бонусом комора в підвалі 4м та город (закріплений за квартирою) приблизно 8х10м.

власник
1 кімнатна 48,4м квартира з просторою лоджиєю Немішаєве Затишна 2А

До Вашої уваги продаж квартири в Немішаєве, новий житловий комплекс. Вулиця Шкільна, 17а. Третій зручний поверх, документам більше трьох років. Поруч магазини, зупинка електрички, але водночас спокійне тихе місце. Ключі у мене, показую.

Продам квартиру в Немішаєве,  вулиця Шкільна 17

Продам 1к квартиру в Немішаєве( Київська область),вул.Шкільна,33мкв,кімната 16.4мкв,с/в-4мкв,коридор-4,3мкв,поверх3/4поверхового будинкк,ремонт в квартирі,повна комплектація: меблі, техніка, інтернет, індивідуальне опалення ( двохконтурний котел),квартира дуже тепла,світла.Комунальні платежі невеликі,все по лічильникам.Гарне місце,чудова інвестиція для життя та відпочинку.Порус ж/д вокзал,маршрутки,центр,магазини,школа ,садок,аптеки.Будинрк не пошкоджений,утеплений,в дворі паркувальні місця.Можлива продаж по держ програмам,іпотека,готівка.Перегляди в будь-який день.Ціна- 32000$,Марія:09******87.

Продам квартиру з ремонтом від хазяїна!

Продається 1 кімнатна квартира у ЖК "Саме Той" в Немішаєво по вул. Чкалова 58 загальною площею 35 м2. Квартира розташована на 3 - му поверсі 4 поверхового будинку. Закритий житловий комплекс, що знаходиться під охороною, з паркувальними місцями. На території комплексу чудовий дитячий майданчик, облаштовано спортивний майданчик з штучним полем для гри у футбол а також зони відпочинку а саме : бесідка, мангал, зелена зона для прогулянки. Даний житловий комплекс чудово підійде для справжніх поціновувачів тиші, свіжого повітря та природи. Опалення газове індивідуальне. Водопостачання житлового комплексу від власної свердловини з додатковою системою очистки води. Комунікації: газ: є • Телебачення: кабельне • інтернет: провідний . Двері та вікна: вхідні двері: металеві подвійні • тип вікон: металопластикові • кількість камер склопакета: 3 • Опалення: індивідуальне газове Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: санвузол: суміжний • лоджія: 1 • засклених лоджій: 1 • кількість спалень: Обладнання / меблі / зручності: ванна • газова плита • лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • охоронна сигналізація • пропускна система Підʼїзд: кодовий замок • домофон • Розташування і оточення: тип двору. закритого типу (вхід, вʼїзд обмежений) Інше: документи на право власності: договір купівлі-продажу. Перегляд у будь який зручний для вас час. Більше інформації надам по телефону.

1 кімнатна квартира вигідна ціна Немішаєво

Продається однокімнатна квартира на 6 поверсі 6 єтажного дома, високі потолки є можливість зробити другий поверх. По всій квартирі кафель поли з підігрівом, двухконтурний котел, велика Г- образна кухня з двома вікнами є можливість зробити ще одну невелику, але окрему кімнату. Ванна в кафелі, підвісний потолок з витяжкою. На кухні залишається вбудовані меблі і варильна поверхня, мойка. Є двухконтурний котел, газ, своя скважина. Комунальні платить за водовідведення, газ і електроенергію все по лічильникам, взимку 800 грн. залишається шафа углова 2 шт. Є комірка з полицями. На поверсі є ще одна комірка з полицями. В 2 хвилинах знаходиться Приват банк, укр пошта, аптеки і магазини. Зупинка маршруток до Києва, Бучі і залізничний вокзал. Є сквери парки. Є магазин АТБ, дві школи, два дитсадка. Один власник, документи в порядку. Ціна договірна 26000 тел. 09*********04

власник
Продажа однокімнатної квартири

Продаж квартири під ремонт. Гарний теплий будинок з червоної цегли, утеплений, автономне газове опалення двухконтурним котлом. Заведена вода та світло. Комплекс заселений. На території є магазин, поруч школа, зупинка транспорту, дитячий садочок. Гарна інвестиція. Квартира у власності більше трьох років, буде 2% оформлення. Без комісії для покупця ! Комплекс закритий, своя закрита парковка та великий дитячій майданчик.

Продаж квартири в Немішаєво можна під сертифікат

Житлові комплекси у Немішаєве

Продаж 1к. квартири з ремонтом в смт. Немішаєво 2\4 поверх. Будинок 2011 року, побудований по індивідуальному проекту з закритою прибудинковою територією. Цегла. Індивідуальне газове опалення. В квартирі все залишається. Загальна площа 30,4 м2, Кухня 9,1м2 з виходом на просторий засклений балкон. Житлова – 13,9 м2. В пішій досяжності школа, дитячий садочок, продуктові магазини, залізничний вокзал. БЕЗ КОМІСІЇ з покупця!

1 кімнатна з балконом. Все поруч