Опис квартири площею 99 м² за адресою: м. Надвірна, вул. Мазепи 25А, 6 поверх з 9 Загальна інформація: Адреса: м. Надвірна, вул. Мазепи 25А Поверх: 6 з 9 Загальна площа: 99.9 м² Стан ремонту: Ремонт у кухні та кімнатах виконаний на 70% Відеоогляд: Доступний для перегляду Планування квартири: Вітальня: Площа: 18,2 м² Особливості: Велике напівкругле вікно з панорамним видом Стан ремонту: 70% завершено Кухня: Площа: 12,3 м² Особливості: Зона для приготування їжі та обідня зона Стан ремонту: 70% завершено Спальня 1: Площа: 14,6 м² Особливості: Зручне розташування для встановлення меблів Стан ремонту: 70% завершено Спальня 2: Площа: 14,0 м² Особливості: Вікна з видом на тиху частину двору Стан ремонту: 70% завершено Спальня 3: Площа: 10,4 м² Особливості: Компактна, ідеальна для дитячої кімнати або кабінету Стан ремонту: 70% завершено Ванна кімната: Площа: 5,5 м² Особливості: Місце для встановлення ванни або душової кабіни Туалет: Площа: 2,5 м² Особливості: Окремий від ванної кімнати Коридор: Площа: 7,4 м² Особливості: Просторий, з можливістю встановлення вбудованих шаф Балкон: Площа: 4,1 м² Особливості: Зручний для відпочинку та розміщення квітів Додаткові характеристики: Опалення: Центральне опалення Інфраструктура: Поруч магазини, школи, дитячі садки, аптеки та інші необхідні об’єкти Транспорт: Зручне транспортне сполучення з іншими частинами міста Переваги квартири: Просторе планування: Велика площа дозволяє комфортно розмістити всі необхідні меблі та техніку Велика кількість світла: Завдяки великим вікнам квартира добре освітлена природним світлом Зручне розташування: Близькість до інфраструктури забезпечує зручність повсякденного життя Готовність до завершення ремонту: Основні роботи вже виконані, залишилося завершити ремонт за власним смаком Контактна інформація: Для перегляду відеоогляду: Зв’яжіться з нами для отримання посилання на відеоогляд Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто шукає просторе та комфортне житло з можливістю завершення ремонту за власним дизайном. Також до квартири є окрема кладовка для зберігання речей!

Продаж Квартири 99 м2 зроблений ремонт 80% м.Надвірна вул Мазепи 25А

Продам квартиру в м.Надвірна поруч з АТБ на вул.Калнишевського, до Івано-Франківська по трасі 30хв. Будинок хрущовка на 8 квартир, з цегли. Квартира на першому поверсі. Є газ, світло, вода з скважини в будинок поступає за допомогою безбашенки (на фото видно), є працююча піч в будинку. В комплекті з будинком є гараж, великий сарай для утримання худоби (для кожної квартири окремо) та город біля будинку. Присутній торг. За більш детальною інформацією телефонуйте - 05********10 - Надія.

власник
Квартира 3км 44м2 з бонусами

продам 3 кімнатну квартиру, вул. Небесної сотні 22 (руднєва). зручне розташування: поряд ліцей, лікарня, дитячий садок, ігровий майданчик. квартира без ремонту. зручне розміщення для комерційного призначення (лікарський кабінет і т.б.). індивідуальне опалення.

власник
3-х кімнатна квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира 62 м2 з лоджиєю у м. Надвірна в районі лісокомбінату з нормальним ремонтом. Є три сотки саду, новий газовий котел.Вода у криниці. Туалет на вулиці. Умови є можливість доробити. Інтернет підведений. Телефонуйте по номеру або у вайбер. У ПОВІДОМЛЕННЯ НЕПИСАТИ, НЕВІДПОВІДАЮ!

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру м. Надвірна

Продається 3-х кім. квартира 63м.кв. по вул. Франка центр міста. Із технікою (пральна машина, холодильник, телевізор, пилосос, газова плита) та із усіма меблями. Автономне опалення. Зроблено якісний євроремонт,ідеальне місце розташування все поруч: супермаркет, пошта, банк, школа, дит. садок, аптека, дуже близько зана відпочинку та великий дитячий майданчик. Є місця для паркування автомобілів. За детальнішою інформацією дзвоніть: 09********81

власник
Продається 3-х кім. квартира із технікою та меблями центр міста

Продається 3 кімнатна квартира в самому центрі міста з гаражом,квартира площею 98,2 кв.вікна виходять на центральну площу міста,а також у двір.Є відео спостереження,залишається кухня,пральна машина,та частина меблів,є два сан вузла.Вся детальна інформація за тел.06******73

власник
3 кімнатна квартира

Продається простора 3-х кімнатна квартира в м. Надвірна, поруч з центром, хороший якісний будинок з відеонаглядом та ОСББ. Площа квартири 97м2. В квартирі зроблений, паркет, індивідуальне опалення. Зроблено все для себе.

Продаж 3-х кім квартири м. Надвірна

Надвірна в центрі, цегляний будинок на 1/5 пов, площа 62 м2, гарний жилий стан, ремонт, поміняні вікна, індивідуальне опалення, паркет, дві засклені лоджиї. Є вся необхідна техніка яка залишається: холодильник LG, посудомийна машина bosch, пральна машинка LG, газова плита, котел двоконтурний. Проведена охорона, інтернет, встановлені датчики температури. Вбудована гардеробна шафа в спальні, кутовий диван, стіл. Квартира суха з гарним комфортним двостороннім плануванням!

власник
Франко улица, 2, Надворная, Ивано-Франковская 43000.0 USD

Житлові комплекси у Надвірна

Географія Надвірна