Продається 3-х кімнатна квартира з двома балконами, у центральній частині міста. Загальна площа – 68,7 м2, житлова – 40 м2. Житлові кімнати ізольовані, тобто немає жодної прохідної кімнати. Індивідуальне газове опалення, центральне водопостачання та водовідведення. Акуаратний та чистий під`їзд. Є два великих просторих балкони. Туалет та ванна кімнати роздільні. Вартість – 55 000 $, можливий мінімальний торг.

Продається 3-х кімнатна квартира у центральній частині міста

Продається 2-кімнатна квартира у центральній частині міста Мостиська. Загальна площа - 51,8 кв.м., житлова - 32,3 кв.м., кухня - 8,6 кв.м. В квартирі центральне водопостачання та водовідведення, індивідуальне газове опалення. Великий балкон з гарним виглядом. Продається з меблями та побутовою технікою. Ціна - 34 000 $

Продається 2-кімнатна квартира у центрі міста

Продається 3-х кімнатна квартира у ЖК "Святий Антоній" загальною площею - 100 м2 з двома великими балконами, коміркою на поверсі та підальним приміщенням. Квартира знаходиться на 6-му поверсі 7-ми поверхового будинку в 3-й секції. По даній квартирі розроблений дорогий дизайн-проект, з усіма розгортками та візуалізацією. Встановлені якісні вітражні вікна, які роблять квартиру максимально світлою та просторою, гарний вид з вікна. На поверсі є придбана комірка – 5 м2, підвальне приміщення – 5 м2. Ціна за м2 - 680 $ за все разом. В ЖК вже закінчилися роботи по утепленню фасаду, наступні планові роботи по внутрішній штукатурці стін та підключення комунікацій. Основні роботи забудовник планує завершити в 2024 року. Пропозиція від посередна власника, для покупця комісія безкоштовна. Є відеоогляд квартири та повністю розроблений дизайн-проект, кого зацікавить можу скинути на будь-який месенджер. Ціна – 68 000 $

Продається 3-х кімнатна квартира з коміркою на поверсі та підвалом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира у новобудові. Загальна площа – 68,4 м2. Будинок зданий в експлуатацію, частково заселений та знаходиться у тихому місці. Є під’єднані всі необхідні комунікації, а саме : електроенергія, газ, водопостачання та водовідведення (каналізація). Квартира простора та світла з вільним плануванням, тобто є можливість під себе зробити індивідуальне планування стін. У квартирі є два великих балкони з гарними виглядами з них. Основною перевагою є можливість зробити мансардний поверх і цим самим зробити квартиру двоповерховою, тобто купуючи дану квартиру площею – 68,4 м2, по факту отримаєте ще один поверх такої ж площі. Також є зроблений відео огляд квартири, кого зацікавить, скину на будь-який месенджер. Вартість квартири - 48 500 $ За детальною інформацією телефонуйте за вказаним номером телефону в оголошенні.

Продається 3-х кімнатна квартира у новобудові

Продається 2-х кімнатна квартира у новобудові. Загальна площа – 56,7 м2. Будинок зданий в експлуатацію, частково заселений та знаходиться у тихому місці. Є під’єднані всі необхідні комунікації, а саме : електроенергія, газ, водопостачання та водовідведення (каналізація). Квартира простора та світла з вільним плануванням, тобто є можливість під себе зробити індивідуальне планування стін. У квартирі є два великих балкони з гарними виглядами з них. Основною перевагою є можливість зробити мансардний поверх і цим самим зробити квартиру двоповерховою, тобто купуючи дану квартиру площею – 56,7 м2, по факту отримаєте ще один поверх такої ж площі. Також є зроблений відео огляд квартири, кого зацікавить, скину на будь-який месенджер. Вартість - 38 500 $ За детальною інформацією телефонуйте за вказаним номером телефону в оголошенні.

Продається 2-х кімнатна квартира у новобудові

Житлові комплекси у Мостиська

Географія Мостиська