Продається 2 кімнатна квартира в новобудові ЖК Гранд Буд , Набережний квартал, вулиця Мостобудівників 18. В квартирі виконаний сучасний якісний ремонт. Планування- велика кухня -студія та спальня, 2 балкони ( у двір та з видом на ріку), автономне газове опалення, закритий двір. Відеонагляд у дворі. Детальніше телефонуйте!

Мостобудівників вул., 18

Продаю затишну трикімнатну квартиру в центрі міста, ЖК Потьомкінський, вул.1а Слобідська - Пр.Центральний. У будинку своя котельня. Доглянуті парадні, консьєрж. Квартира з якісним ремонтом в приємних світлих тонах. Планування на дві сторони, всі кімнати окремі. Простора кухня з виходом на балкон, квадратний хол, передпокій, три окремі кімнати (з однієї вихід на другий балкон), роздільний санвузол. Система "тепла підлога" облаштована на кухні та в санвузлі. Кухня обладнана усією необхідною побутовою технікою. Продається з усім, як на фото. будинок розташований в дуже зручній локації - поруч магазини, супермаркет та ринок, школа та дитячий садочок, ТРЦ Сіті-центр, парк Серце міста, відділення банків та Нової пошти, зупинки громадського транспорту. Є відеоогляд (скину на запит). Варіант хороший і заслуговує на Вашу увагу!!!

Потьомкінська вул., 129

Продається 2 кімнатна великогабаритна квартира 98 кв.м. у районі ТЦ Магелан, м-н Соляні. У квартирі виконаний ремонт у світлих легких тонах у класичному стилі з використанням дорогих оздоблювальних матеріалів. В інтерєрі квартири дорогі натуральні меблі відмінної якості, добре продуманого дизайну та функціоналу. Квартира з чудовим плануванням. Дві просторі спальні по 30 метрів, невеликий окремий кабінет, кухня-вітальня з виходом на лоджію, окремий санвузол, великий передпокій-хол з величезним шафой-купе. Автономне опалення – двоконтурний газовий котел. На кухні для зручності встановлено також бойлер. Продається квартира з усією обстановкою та технікою, і це входить у вартість. Будинок цегляний, закритий двір, що охороняється, зі шлагбаумом і автоматичними воротами. На подвірї дитячий майданчик, клумби, зона відпочинку. До території прилягає парковка для авто мешканців будинку. Розташування будинку дуже зручне. Поруч ТЦ, магазини, парки, фітнес-клуби та палаци спорту, школи, дитсадок, пошта, гаражи, транспорт у всі райони м. Миколаїв. У 10 хвилинах ходьби дві річки, Інгул та Південний Буг. Все для комфортного життя! Запрошуємо на перегляд та до покупки!

Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 13з

Продам 3х квартиру, сталінка, Заводський район м. Миколаєва, поруч середня школа № 34 та Дитяче містечко «Казка». Поруч будинком є продуктові магазини, аптека, та зупинки міського транспорту. Будинок з цегли, житловий стан після 3х річного ремонту, в ванній є скляна душова кабінка, біде та унітаз все в відмінному стані. Квартира кутова на 4 поверсі але не холодна, є три засклені (столярка) балкони один з них кутовий з чудовою панорамою міста, до всіх балконів проведено світло. Квартира складається з 3х кімнат, дві кімнати окремі кухня-студія. Дім 4х поверховий, квартира на 4 поверсі, із закритим двором та паркуванням. Продаж без посередників.

власник
Продаю 3х квартиру, сталінка

Продаж 2х кімнатної квартири в Центрі новий дім ЖК ,,Прем‘єр Хаус’’. 1/10 поверх, цегляного будинку, високий цоколь. Формат: простора кухня-вітальня, окрема спальня, суміжний санвузол, лоджія, коридор. Якісний новий євроремонт. Вбудовані меблі та техніка залишаються, інше за домовленістю. Індивідуальне газове опалення (двухконтурний котел). Кондиціонер. Свердловина з чистою водою! Гарний тамбур на одного власника. Закритий двір. Відеоспостереження. Район з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв’язкою. Чудовий варіант для комфортного проживання! Запрошую на перегляд! Телефонуйте.

Продаж 2х кімнатної квартири в Центрі новобудова ЖК ,,Прем’єр Хаус‘‘

Продам 3к квартиру в Новострое, в отличном состоянии. 4 этаж из 9. Квартира с двумя раздельными спальнями, гостиная с гардеробной и отдельно, большая кухня. Продажа со всей мебелью и техникой, помимо телевизоров и детской кровати. Также в квартире установлена охрана, теплые полы в санузле и на кухне. Имеется застеклений балкон и лоджия , совмещенная с гостиной.

ЖК Потемкинский/Садовая 3к квартира в продаже со всем.

Продається квартира з індивідуальним газовим опаленням по вул. Чкалова, кут 1 Слобідської. Дві окремі квартири в одному тамбурі із індивідуальним газовим опаленням. Є можливість (проект) поєднати квартири. Проект газового двоконтурного казана виконано на дві квартири. Тож квартири продаються разом. Обидві квартири-чешки покращеного планування, всі кімнати роздільні. Трикімнатна квартира, площею 79 кв.м. складається з великої вітальні та двох окремих спалень, та кухні 9 кв.м. Велика капітальна лоджія з панорамними вікнами та балкон в одній із спалень. В однокімнатній квартирі, площею 39 кв.м. велика квадратна кімната, кухня 7,7 кв.м. і капітальний балкон. Усі вікна металопластикові. У кожній квартирі виконано ремонт, рівні стіни та стелі, сучасні вбудовані кухні, якісна сантехніка. Квартири продаються з меблями та технікою! Чудовий закритий двір, чистий підїзд. Хороше розташування щодо інфраструктури – поруч школи, дитячий садок, супермаркети, зупинки громадського транспорту, в пішій доступності ринок, торговий центр, вулиця Соборна. Запрошую до перегляду! Телефонуйте!

Продається квартира з по вул. Чкалова, 1 Слобідська, з 2-хк котлом м1

ПРОДАЖ 3 к/к Вартість 85 000$ 147 м2 3 окремі кімнати (32/15/30) 2 санвузли гардеробна простора кухня сучасний підʼїзд чудовий двір закрита територія Унікальна можливість придбати квартиру- мрію. Ця квартира - чисте полотно, на якому можна зреалізувати свої дизайнерські бажання та створити його за своїм смаком для власної родини. Записуйтесь на перегляд квартири! Тел. 06******77

Рівєра розкішна 3х кімнатна квартира

Продам велику двокімнатну квартиру з автономним входом на вулиці Кузнецькій 56а. Квартира складається з двох окремих кімнат та просторої кухні-студії. Є два санвузла. Капітальних ремонт, меблі. Також є можливість докупити цокольне приміщення для розширення площі понад 100м2. Також є свій гараж. Територія загороджена охороняється. Є дитячий майданчик, своя скважина автономне опалення. Чекаємо на Ваші пропозиції.

Продам велику двокімнатну квартиру в елітному комплексі на Кузнецькій

Продається сучасна трикімнатна квартира в ЖК Потьомкінський. Хороший житловий комплекс в самому центрі міста. Поверх 8/10, панельний будинок. Кімнати роздільні, є лоджія і балкон. Санвузол роздільний. Зроблено якісний ремонт. Все чисто і охайно. В кухні, коридорі і санвузлах тепла підлога. В квартирі якісні стильні меблі і техніка, які залишаються новому власнику. Є посудомийна машина, бойлер, який можна програмувати, фільтри для води і подрібнювач відходів кухні. В будинку власна котельна, в квартирі взимку дуже тепло. Зручний район. Все необхідне поруч. Дзвоніть, будь ласка!

Продаж трикімнатної квартири в центрі в ЖК Потьомкінський (л1)

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаю чудову 3к квартиру з перехідною лоджією на Колодязній / 3-тя Слобідська . Квартира має три кімнати, простору кухню , суміжний санвузол, дві лоджії. В квартирі якісний ремонт, меблі виготовленні на замовлення, вбудована кухня з технікою , обладнаний санвузол, меблі у передпокої, два кондиціонери, велика гардеробна .Залишається все як на фото. Квартира не потребує вкладень. Зручний пʼятий поверх, приємні сусіди. Прекрасний район з розвиненою інфраструктурою, все поряд .Кладова у подарунок. Чекаємо на дзвінки.

Продаю 3к кварттру на Колодязній ц3

Продаю 3-кімнатну квартиру в елітному будинку загальною площею 90м², простора кухня студія 30м², коридор 15м², три спальні та лоджа. В квартирі індівідуальне опалення, двохконтурний котел, тепла електрична підлога. Ремонт зроблено з якісних матеріалів, іспанська плитка у вітальні та коридорі. Меблі з натурального дерева, побутова техніка. В якості бонуса до цієї квартири іде підвал площею 30м². 85000уо. Чекаємо ваших дзвінків

Продаю 3-кімнатну квартиру

Кирпичный дом на проспекте. Дизайнерский ремонт в стиле лофт. Планировка на две стороны. Теплые полы по всей квартире. Большие вертикальные батареи. Увеличенный санузел. Колонка-автомат. Натуральный паркетный пол. Есть сигнализация. Продажа с мебелью и техникой.

Стильная 3к студия на Садовой

Будинок 2010 року закритий двір є своє паркувальне місце У квартирі автономне газове опалення. Новий ремонт.

Продаж 3к/к Фрунзе кут пр. Центрального ‼️

Продаётся стильная 3-х комнатная квартира. Планировка на две стороны,все спальни раздельные. Качественный ремонт 2021г. В квартире высокие потолки 2.70 м! В ванной и на кухне тёплые полы. По всей квартире сделана звукоизоляция. Кухня 13 м с выходом на балкон! В квартире поменяли все батареи , поэтому она очень тёплая. Оплата за отопление маленькая. Квартира продаётся с мебелью и техникой. Подъезд с консьержем! В доме крышная котельная. До Сити Центра и рынка 5 минут. Приглашаю вас на просмотр. Звоните!

Продажа 3-х комнатной квартиры на Потемкинской. НОВЫЙ ДОМ!

Продаю чудову 3к квартиру на Колодязній з перехідною лоджією. Квартира з якісним сучасним ремонтом. Робили виключно для себе! Кімнати роздільні, металопластикові якісні вікна, засклені лоджіі, на перехідній вбудована гардиробна. В квартирі також натяжна стеля, три кондиционери, вбудована кухня з технікою. Вся сантехніка нова, бойлер. В квартирі встановлена сигнализація. Прекрасний район з розвиненою інфраструктурою. Поряд дві школи, два садочки, супермаркети и магазини. Зручна транспортна розвязка. Квартира – заходь та живи!! Чекаємо на Ваші дзвінки!!!

Продаю 3к  квартиру на Колодязній ц3

Современная квартира в новом доме на Намыве. Кирпичный утеплённый дом. Планировка на две стороны. Своя котельная. Отдельный и основной вход в квартиру. Два санузла(возможность трёх). Две лоджии плюс балкон. Вид в сторону реки. Своя парковка на 8-10 машин.

Большая 3к в новом доме на Намыве

Продаю ексклюзивну чотирикімнатну квартиру на вул.Правди, р-н стадіону "Евіс". Доглянутий будинок. Комфортний другий поверх. Кухня, ванна кімната з виходом на балкон, вітальня з виходом на балкон, три окремі спальні (дві з виходом на балкони, санвузол з душем). Загалом у квартирі 4 балкони. Гарний стан. У кроковій доступності є все необхідне - супермаркет Гіппо, магазини, школа № 22, центральний ринок, відділення банків та Нової пошти, зупинки транспорту, яхт-клуб та 8й причал. За окрему вартість можна придбати гараж у паркінгу. Подробиці по телефону. Є відео огляд. Телефонуйте для перегляду.

Правди вул., 10А

5 к/к -. г.Николаев ул. Генерала Карпенко, 75 Общая плошадь квартиры - 124,6 кв.м. 1-я комната - 11,6 кв.м. 2-я комната - 18,7 кв.м. 3-я комната - 19,2 кв.м. 4-я комната - 11,8 кв.м. 5-я комната - 18,0 кв.м. коридор 1 - 5,0 кв.м. коридор 2 - 3,7 кв.м. санузел 1 + душевая - 1,5 кв.м. санузел 2 + ванна+ прачичная+ котельная - 7,3 кв.м. кухня столовая - 14,3 кв.м. лоджия - 2,3 кв.м. балкон 1 - 1,8 кв.м. балкон 2 - 1,8 кв.м. Ранее было выкуплено 2 квартиры 3-х к/к и 2-х к/к и перепланированы по индивидуальному дизайн проекту в одну 5-ти к/к. В квартире индивидуальное отопление, кондиционирование комнат и современный экономичный котел. В 200-т метрах от дома имеется два гарвжа капитальный и металический, но за отдельную плату при необходимостм. Рядом в 300-т метрах есть стоянка. Двор ухоженный с детской площадкой, парковкой и пунктом питевой воды. С лифтом проблем нет, работает отлично. В подъезде новые металоплатюстиковые окна. Есть возможность полной автономии квартиры по электроинергии и дополнительного ежемесячрого заработка, установив солнечную станцию на кровлю дома. Район тихий спокойный все в пешей доступности СК "Надежда", скверы, парки, университет, стадион, спортшкола, магазины, рестораны, набережная Яхт Клуб и многое другое.

власник
5 к/к - 124,6 кв.м. г.Николаев ул. Генерала Карпенко, 75

Продам 3-к квартиру. Центр. 6-я/Проспект. Двор за проспектом(не шумно и не пыльно) Окна на две стороны Утеплена снаружи Ремонт в светлых тонах делался для себя 65 кв.м +своя кладовая на этаже Кухня-гостиная,спальня и детская/кабинет(без мебели) отдельно В коридоре большой встроенный шкаф-купе Продажа с мебелью и техникой (Посудомойка,стиралка,духовка,плита,2 кондиционера,бойлер,большой smart tv в гостинной) Комфортный 3 этаж 9 этажного дома Ванна,тропический душ,навесной унитаз Квартира новая,всё новое,свежий ремонт,все трубы новые,новая проводка,жили в ней 3 месяца после ремонта( переехали в другой город)со времен подачи плохой воды в Николаеве сантехника не эксплуатировалась. Цена-80 000$торг реальному покупателю Звонить 09******64 Никита

власник
Своя 3 комнатная квартира в центре Проспект/6-я

Продаю 2-х кімнатну квартиру в центрі міста (Премьер Хаус) з індивідуальним опаленням. Світла, простора квартира з якісним ремонтом. Квартира продається з новими меблями і технікою. Запрошуємо на перегляд!

Продаю 2-х кімнатну квартиру в центрі міста (Премьер Хаус) Н1

ЖК Солнечный. Крупногабаритная квартира с планировкой на две стороны. Своя котельная(есть дополнительно свой котёл). Большой балкон с видос на Реку. Два санузла. Тёплые полы. Закрытый двор с детской площадкой. Есть подземный и наземный паркинг.

Продажа большой 2к в новом доме

Продаж! Сучасної люксової 3-Х кімнатної квартири на 3/9 поверхового будинку у самому Центрі міста ( пр, Центральний ) 6-Слобідська . В квартирі зроблений якісний ремонт в сучасному стилі, все робилось для себе, проживали там 3-місяця все абсолютно нове, квартира обладнана якісною сучасною технікою та меблями, все залишається так як на фото, ванна кімната підігрів підлоги, тропічний душ, навісний унітаз, пральна машинка якою практично не користувались, якісна керамічна плитка, та освітлення, кухня- вбудований холодильник, посудомийна машинка, газ плита, електро духово шафа, нова сантехніка, дуже велика робоча зона в світлих тонах, мʼякий диван, великий домашній кінотеатр, 2 кондиціонера, вбудована шафа купе. В кімнаті- двоспальне ліжко, телевізор, світильники що є дуже зручно, (МП) балкон, вікна та лоджії, велика та простора дитяча кімната з підігрівом підлоги на лоджії. Порядні сусіди, гарна транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура, біля дому є усі необхідні заклади та магазини для зручного проживання. Квартира чекає на нових власників. Детальніше за телефоном, Ми готові до діалогу!

Центральный проспект, 189А, Ингульский, Николаев, Николаевская 80000.0 USD

р-н. Варваровского моста; новострой 2021г.; 5/12; 76.2/43.5/18.3; кирпичный; не угловая; разделка, - (комнаты располагаются на разные стороны дома); высота потолка h= 2.7 м.; в квартире произведён 100% качественный евроремонт с перепланировками, - (балкон площадью= 5 м. кв., соединён с кухней, застеклён стеклопакетом, утеплён, оборудован под зону отдыха и является неотъемлемой частью самой кухни; лоджия площадью= 5 м. кв., соединена со спальной комнатой, застеклена стеклопакетом, утеплена, оборудована под кабинет, имеет шикарный вид на реку; отдельной зоной в квартире оборудована и меблирована гардеробная комната, площадью= 3 м. кв.); имеется просторный коридор площадь= 10 м. кв.; санузел раздельный, - (ванная комната площадью= 2.8 м. кв.; туалет площадью= 1.6 м. кв.); в квартире поменяно абсолютно всё с использованием качественных материалов: медная электропроводка с выведением автоматов; сантехника в том числе батареи; отшпаклёваны стены под маяк; залита цельная новая стяжка, уложен ламинат; установлены натяжные потолки с приборами освещения по всей квартире; все стеклопакеты; новая межкомнатная столярка; бронированные двери;) квартира полностью меблирована и оснащена техникой, - (в том числе: кондиционер, газовая накладная панель, встроенный духовой электро-шкаф, вытяжка, посудомоечная машина, холодильник и другое); объект недвижимости оборудован системой сигнализации; квартира находится в отличном состоянии и полностью готова к использованию; идеальное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; по периметру придомовая территория огорожена и соответствующе облагорожена, находится под видеонаблюдением; 80000 у. е. торг.

Мостостроителей улица, 18, Центральный, Николаев, Николаевская 80000.0 USD
123...8
1 - 24 з 184 результатів