Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У Житловому Комплексі Дім на Лазурній . Сучасний енергоєфективний будинок , Утеплений. Має свою власну зачинену територію, парковку. В квартирі виконаний якісний ремонт, З використанням якісних Матеріалів! Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Велика кухня, подвійна лоджія. Шикарний огляд на Річку! В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний котел. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Лазурна вул., 40/1

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Ліски. В квартирі виконаний якісний ремонт ! Із заміною всіх комунікацій, Сантехніка, проводка- Замінено на нову . Встановлено Індивідуальне Опалення- Двоконтурний котел ( виробництва Німеччини) А також - Тепла підлога, У Кухні та Вітальні , що Дуже комфортно та економічно ! По оплаті , Опалення у найхолодніший місяц, не більше 800 грн ! Планування квартири " Три роздільні кімнати, Лоджія з спальної кімнати, Балкон з Вітальні, з виглядом У тихий двір. Для нового власника Залишаються: Вбудована Кухня, меблі у коридорі, Великий диван у Вітальні , Ліжко у спальній Кімнаті , Кондиціонер . В квартирі все зроблено З любовю ! Використовували якісні Матеріали . Дуже тепла сімейна енергетика в квартирі. Приходьте На перегляд, Та Переконайтеся у цьому самі!

Карпенка Генерала вул., 59

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У місті Миколаїв, У Житловому Комплексі Рівєра . Для нового власника Залишаються: вбудовані меблі на кухні , що вироблялися під замовлення з натурального дерева, кухонний гарнітур - стіл з натурального дерева, та стільці . У кімнатах- диван кутовий , Ліжко , Шафа. У коридорі всі меблі Залишаються. Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Простора ванна кімната, А також є спеціальне приміщення Де встановлено Бойлер та Пральна машина. Кухня з виходом на лоджію, Що дуже зручно у користувані , Лоджія простора, можно зробити Зону для відпочинку , з оглядом На річку. З спальної кімнати також вихід На лоджію. Дві Лоджії. Територія будинку - зачинена , Є свій великий двір з гарним Дитячим майданчиком. У підїзді Встановлено відео спостереження. Поруч є все необхідне Для комфортного проживання, магазини, Супермаркет, Парк Для прогулянок біля річки. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири ! Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Лазурна вул., 5/10

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру студію в новобудові Рів’єра. Розташована квартира на 9-му поверсі 10-ти поверхового житлового будинку на вулиці Лазурній Загальна площа квартири складає 65 квадратних метрів площа кухні 20 квадратних метрів Планування: Спальня і кухня вітальня, санвузол суміжній. По всій квартирі система теплого Полу, Що є дуже зручно В затишній вітальні є камін‼️ Квартира повністю укомплектована, ремонт власники робили для себе. Дизайнерські меблі та дорога техніка. Квартира в яку не потрібно вкладувати кошти просто знайшов і живи! Є прекрасна тераса, балкон і лоджія Закритий двір, вільна парковка в сусідній Рівʼєрі є паркінг Зручна транспортна розв’язка, в кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура, поруч є річка та заклади відпочинку. Документи у повному порядку, квартира повністю готова до продажу‼️ Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю Послуги агенства оплачує покупець.

можливий продаж по єОселя
Лазурна вул., 9/21

Продается 2комнатная квартира +кухня студия в жК Ривьера, квартира меблирован, установлены теплые полы, в комплексе двор закрытого типа. Также в продаже есть паркоместо в подземном паркинге, место находится под корпусом, где расположена квартира. По всем интересующим вопросам просьба обращаться по телефону.

власник
Продаж квартири, Миколаїв, р-н. Намив, Лазурна вулиця, буд. 5/17

Редкое предложение: квартира + гараж! Продаём свою трехкомнатную крупногабаритную квартиру на ул. Колодезная (между третьей и шестой). Всё в шаговой доступности. Квартира расположена на 8 этаже 9 этажного дома (Очень хороший и выгодный этаж). Большой зал-гостинная, две отдельные жилые комнаты (спальня и детская). Две лоджии. Большая светлая кухня (полностью обустроенная). Хороший качественный дизайнерский ремонт. Полностью утеплена. Квартира продается с мебелью и техникой. Хорошее месторасположение дома, слегка удаленного от проспекта, с просторным зеленым двором, детской площадкой, с чистым, тихим подъездом и спокойными соседями. Отличный вариант для комфортного проживания. Как бонус... гараж возле дома (отдельно не продаётся!)) Цена за всё 70 000 $. Отвечу на все вопросы по тел. я хозяин.

власник
Колодезная улица, 8, Центральный, Николаев, Николаевская 70000.0 USD

Чудова 3-х кімнатна квартира, всі меблі залишаються. Свіжий ремонт. Всі питання по телефону.

власник
3-х кімнатна квартира

Продаж сучасної квартири в новобудові індивідуальне газове опалення. Тепла підлога на кухні та ванній кімнаті, просторий коридор з вбудованими шафами. Всі меблі залишаються. Якісний ремонт який робили для себе. Замінені всі комунікації.

власник
Продажа квартиры!!!єВідновлення єОселя‼️

Продаю 2 кімнатну квартиру в новобудові з евроремонтом. Квартира на 6 поверсі 11 поверхового будинку. Кімнати роздільні. 2 ліфта, пасажирський і вантажний. Співпрацюємо з рієлторами.

власник
Власник! 2 кімн кв. в новобудові вул. Космонавтів

Продажа 2к просторной квартиры в микрорайоне Северный, в ЖК Северная звезда, двор закрытый, в доме имеется чистая водичка, за счет скважины. В квартире теплый пол везде где плитка. Комнаты раздельные, 2 больших шкафа вдоль всего коридора, длинного. Балкон выходит с кухни и дальней спальни. Дом кирпичный. Приглашаем на просмотр

ЖК Северная звезда 2к крупная квартира в продаже.Скважина‼️

Житлові комплекси у Миколаїв

Продається сучасна 2 кімнатна квартира в новобудові ЖК Лазурний на Намиві. В квартирі виконаний новий якісний капітальний ремонт, абсолютно все нове. Зручне планування : дві роздільні кімнати, кухня 10м2 з виходом на лоджію, санвузол суміщений, просторий коридор. З подвійної лоджії відкривається гарний гарний вид на ріку. Автономне газове опалення. Двір закритий. Запрошую на перегляд сучасної сімейної квартири.

продаю 2х комнатную квартиру новострой Намыв Лазурная

Продаж 2х кімнатної квартири + кухня студія у ЖК Премʼєр Хаус, на 10/10 поверхового будинку, в квартирі виконаний сучасний Євроремонт ремонт з якісного матеріалу, вся квартира обладнана побутовою технікою та меблями, усе робилось для себе, для зручного та комфортного проживання, МП вікна, підігрів підлоги, нова електрика, нова сантехніка, очисна система для води, кондиціонер, морозильна камера, дві великих шафи купе, сучасне освітлення, електричний опалення, (газове опалення) великий та сучасний санвузол, мийка для ніг в прохідній, все це залишається так як на фото, також у будинку є бомбосховище, додатково комора, є можливість розглянути парко місце, будинок утеплений зовні, закритий двір, дитячий майданчик, відео спостереження на території, порядні сусіди, біля будинку є усі необхідні заклади та магазини для зручного проживання, гарна транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура. Квартира чекає на нових власників. Детальніше за телефоном.

Чкалова (Центр) улица, 96/1, Центральный, Николаев, Николаевская 70000.0 USD

Продається стильна 3к/к квартира з просторою кухнею-студією у сучасному житловому комплексі «Рівєра» площею 80 кв.м. 7й поверх, 7 ми поверхового будинку (зверху ще є тех этаж). Квартира в цегляному будинку зі своєю котельнею. Закритий двір. Авторський ремонт. У квартирі облаштована стильна спальня з шикарним видом на річку, дитяча кімната, простора ванна кімната та велика кухня-студія з видом на двір, французький балкон з підігрівом підлоги. Квартира повністю облаштована, готова до проживання, з меблями та усією необхідною технікою! Акційна ціна - 70.000 Працюємо з програмою є оселя

Лазурная улица, 5/12, Заводской, Николаев, Николаевская 70000.0 USD

Працюємо з державними програмами ‼️‼️‼️ Чудова квартира в гарному районі 80 кв.м, простора 2х кімнатна,двостороння з панорамним виглядом на річку Сучасний ремонт Меблі та техніка Закритий двір Паркінг Розглянемо варіант під Єоселя Дзвоніть за всіма питаннями по телефону 06******77

Продаж 2х кімнатної квартири Рівєра

Продається стильна 2к/к квартира з просторою кухнею-студією у житловому комплексі ,,Рівєра‘‘. Загальна площа 78 кв.м. Квартира в цегляному будинку зі своєю котельнею. Закритий двір. Формат велика кухня-студія, спальня з шикарним видом на річку, дитяча кімната простора ванна кімната , французький балкон з підігрівом підлоги. Квартира повністю облаштована, готова до проживання, з меблями та усією необхідною технікою! За необхідністю можна придбати паркомісце разом з квартирою. Ціна обговорюється додатково. Запрошую на перегляд! Телефонуйте.

Продаж стильної 2х кімнатної квартири в ЖК ,,Рів‘єра‘‘

Продається стильна трикімнатна квартира з просторою кухнею-студією та двома окремими кімнатами у сучасному житловому комплексі «Рівєра». Квартира в цегляному будинку зі своєю котельнею. Закритий доглянутий двір. Авторський ремонт. У квартирі облаштована стильна спальня з шикарним видом на річку, дитяча кімната, простора ванна кімната та велика кухня-студія з видом на двір, французький балкон з підігрівом підлоги. Квартира повністю облаштована, готова до проживання, з меблями та усією необхідною технікою! За необхідністю можна придбати паркомісце разом з квартирою. Ціна обговорюється додатково. Пропоную до перегляду! Телефонуйте!!!

Стильна трикімнатна квартира з технікою та меблями в Ривєрі м1

в продажу 3кк в новому будинку, розташований на проспекті центральному на водопровідній, будинок закритого типу з власним ОСМД та охороною, є бомбосховище, скважина та осмос встановлені на будинок, поряд є магазини, зупинка, лікарня, ринок 13 поверх з 13 та ще є тех-поверх, на поверсі власний ліфт та всього 2 квартири, є кладова кімната на поверсі, на будинок встановлена власна котельня, є пожарна сигналізація

Продам 3кк в центрі

родажа 3-х к/к расположена в Ингульском района , рынок Клаксон . Сталинка, высокие потолки!! 3 этаж 3 этажного дома !!! Хорошее место расположение В шаговой доступности супермаркета,школы,детские сады, парк, рынок, транспортная развязка и многое другое. Квартира только после ремонта, новая техника мебель, 2 кондиционера , Кухонная техника. Подмена проводка трубы и тд. Охранная сигнализация, видеонаблюдение !! Крыша вся новая !!! Квартира продаётся с мебелью и техникой парковка во дворе. Квартира уже свободна Есть видео обзор по запросу в телеграмм, или любой удобный мессенджер. Более подробная информация по телефону. Возможен обмен на недвижимость, авто, и др.. Ждём Вас на просмотр !!!

3-х к/к Космонавтов/Клаксон

В Продажу 2 к к в Новобудові Рівʼєра 4/11 поверхового будинку 66,4 кв м загальна площа Кухня- 16 кв м Окремі кімнати Вбудовані шафи Кухня- гостьова Посудомийна машина Каво машина Вся побутова техніка Сигналізація Панорамні вікна Всі меблі та побутова техніка залишаються Кришна котельня Є можливість придбати місце в підземному паркінгу ( окремо) 70000уо , торг

В Продажу 2 к к в Новобудові з євроремонтом

В Продажу дуже гарна 3 к к в Центральному районі міста 57,3 кв м - загальна площа Перепланована , зона кухні збільшена 4/9 поверхового цегляного будинку Квартира утеплена по периметру Плазмові Тв Ванна та система душу Крани та система душу фірми «ravak” В ванній кімнаті тепла підлога Квартира дуже тепла, біля будинку котельня Всі меблі (робились під замовлення) та техніка залишаються Поверхня кухні та в санвузлі камʼяні Все нове , ремонт зроблено для себе 70000уо , торг присутній Бонус подарунок- гараж ‼️

Ціну знижено ‼️ВПродажу 3 к к в Центральному районі з євроремонтом ‼️

ЖК Ривьера на Намыве. Лучший двор города с детской и спортивной площадкой. Отличная инфраструктура. Планировка на две стороны. Просторная кухня-гостиная с видом во двор. Большая гардеробная. Тёплые полы. Оборудованная детская комната с видом на реку. В доме подземный паркинг. Есть паркоместо(за отдельные деньги). Продажа с мебелью и техникой.

Евротрешка с видом на реку в Ривьере

Пропонуємо до придбання красиву трикімнатну квартиру. Проспект Богоявленський (за Металургом). Двостороння. Утеплена ззовні. Дві великі облаштовані лоджії. Є комірка. Квартира велика та світла -85 кв.м. Зручне планування. Всі кімнати окремі. Велика кухня зі столовою. Два санвузли. Хороший сучасний ремонт. Залишаються всі меблі та побутова техніка. 3 кондиціонери, прально-сушильна машина, вбудована посудомийна машина, робот-пилосос, 2 плазмові телевізори. Стабілізатор напруги на всю квартиру. Будинок під відеоспостереженням. Є своє паркомісце. Запрошуємо на перегляд та вдалу покупку.

Продам красивую трехкомнатную квартиру.

Чудова квартира в ЖК Мрія, окремі кімнати, тепла підлога, автономне опалення, панорамні вікна, своя кладова на поревсі, авторський ремонт. Продаж зі всією технікою і меблями. Дзвоніть!

‼️Чудова квартира в ЖК Мрія‼️

Пропонуємо вашій увазі трикімнатну квартиру на вулиці 6 Слобідській. Знаходиться на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Автономне опалення Загальною площею 76 кв. Два балкони! Стан дуже хороший! Якісний ремонт! Чистий підїзд! Будинок з гарною локацією, поруч у пішій доступності все для комфортного проживання! Обєкт готовий до продажу, документи в порядку! Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець!

‼️Продаж трикімнатної квартири на вулиці 6 Слобідської
1 - 24 з 388 результатів