Центр мкр. Октябрское г. Николаева, ул. Самойловича; новострой 2017 года; 4/5; 125/76/25; кирпичный; разделка; высота потолка= 3 метра; очень удачная планировка с точки зрения рационального распределения площади: кухня= 25 м. кв., габаритный коридор= 15 м. кв., просторная и светлая гостиная комната= 38 м. кв., оставшиеся 2-ве раздельные спальные комнаты площадями= 18 м. кв. и 20 м. кв.; квартира содержит 2-ва санузла,- (гостевой санузел: совмещён, площадью= 4 м. кв.; санузел для более личного пользования расположен между двумя спальными комнатами, площадью= 8 м. кв., совмещён и содержит в себе окно); имеется балкон выход на который предусмотрен с кухни,- (площадью= 6 м. кв., глубокий, застеклён стеклопакетом, утеплён); в квартире качественно и с использованием дорогостоящих строительных материалов выполнены все черновые работы в полном объёме,- (медная электрическая проводка, предусмотрено большое количество розеток; сформирована система водоснабжения и канализации, а также система отопления); квартира полностью готова под чистовую внутреннюю отделку на свой вкус и усмотрение; все стеклопакеты; автономное отопление,- (двухконтурный котёл, газовый счётчик); данный дом имеет свою отдельно выбитую скважину питьевой воды, которая подаётся на каждую квартиру отдельным насосом; немаловажным фактором является: ограждённая по периметру и закрытая территория двора, непосредственно сам двор облагорожен и ухожен, содержит детскую площадку и парко места; 55000 у. е.

можливий продаж по єОселя
вул. Самойловича, 8

Вікна металопластикові. Три кімнати, окремий санвузол від ванни. Стан під ремонт. Поруч все необхідне для життя, від магазинів та аптек до транспортних зупинок, кафе та лікарень. Перегляд в будь-який час.

Паркова, 28

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Галини Петрової. Будинок цегляний, ОСББ. Квартира дуже тепла в середині Будинку. Планування на дві сторони. Планування квартири: Кухня 9.8 м Вітальня з виходом на балкон, Спальна кімната з виходом на лоджію, з дуже гарним оглядом На річку та Місто! Третя кімната. Ванна кімната, коридор, є капітальний тамбур з вбудованими меблями. Для нового власника Залишаються меблі та техніка, Все по домовленості. Поруч з будинком є все необхідне Для комфортного життя, Парк для прогулянок біля річки, 8й Причал, Яхт Клуб, Центральний Стадіон, Супермаркет Гіппо , магазини Продуктові, зупинка транспорту. Можливий продаж По Сертифікату. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте та приходьте обирати Нове житло у центрі міста Миколаїв!

Петрової Галини вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна квартира з новим ремонтом в новобудові вулиця Старова Архітектора, мікрорайон Північний. В квартирі індивідуальне газове опалення- двоконтурний котел, простора кухня, 2 окремі роздільні кімнати та 1 прохідна-хол, санвузол суміщений. Продаж з меблями та технікою. Закритий, новий ліфт, відеонагляд. Тихий та спокійний район для сімейного життя. Завітайте на перегляд та відчуйте атмосферу квартири та району ! Квартира чекає нового власника. До зустрічі!

можливий продаж по єОселя
Старова Архітектора вул., 4

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, По Вулиці Космонавтів, Зупинка транспорту Площа Перемоги. В квартирі вже виконаний Якісний Капітальний ремонт . Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка Нова сантехніка, Нові батареї. Нова вбудована Кухня. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Балкон, Лоджія, Кухня, ванна кімната, Коридор. Є кладова кімната на поверсі. Будинок ОСМД, завжди чистий Підїзд, доглянутий двір, Є дитячий майданчик у дворі. Поруч є все необхідне Для активного та сімейного життя, Парк для прогулянок, Магазини, кафе, риночок на Площа Перемоги, Супермаркет АТБ. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири, Телефонуйте

Космонавтів вул., 80

вул. Нікольська, 8а

Продается 3 комнатная квартира, планировка кухня студия и 2 раздельные спальни, гардеробная, смежный сан узел. Укомплектована мебелью и техникой, металлопластиковые окна, балкон. Ламинат.

власник
Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 11а

Продається затишна 3 кімнатна квартира на Намиві вулиця Лазурна з дивовижним видом на ріку, перша лінія. В квартирі виконаний ремонт, продаж з меблями та технікою, як на фото. Зроблено перепланування: простора зала 24,3 м2 обєднана з лоджією, та 2 роздільні кімнати - дитяча кімната з лоджією та невелика кімната- спальня або кабінет, кухня- функціональна, з кухонним кутком , є багато шаф, санвузол суміщений, 2 лоджії з вбудованими шафами. Є просторий тамбур з ремонтом, який замінює коридор, в якому є вмістка шафа -купе, комод, дзеркало. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Запрошуємо на перегляд!

Лазурна вул., 10

Продается 3-х комнатная квартира по ул. 8 Марта. От проспекта Центрального 100 метров. Дом кирпичный. 3/9. Площадь квартиры 59 м.кв. Площадь кухни-8 м.кв. Планировка 2+1. Встроенная кухня, новая. С/у совместный. М/п окна поменяны в одной комнате и кухне. В коридоре, с/у и кухне плитка на полу. Балкон. Есть кладовка на этаже. Отличный район, все в шаговой доступности.

8-го Березня вул., 51

пр. Богоявленский, р-н. кинотеатра "Юность"; 4/5; 57/38/6; панельный; не угловая; 2+1 (комнаты смежно-раздельные); квартира располагается на две стороны дома; санузел совмещён; балкон не застеклён; все стеклопакеты; квартира под ремонт; бойлер; удобное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 27000 у. е. хороший торг.

вул. Олійника, 28

Житлові комплекси у Миколаїв

Затишна дворівнева квартира, на Космонавтів,3 кімнати, на першому поверсі розташовані кухня + обідня зона, ванна + туалет, перша кімната, на другому ще 2 кімнати відкритого типу, залишаються всі меблі та техніка, декоративний камін в обідній зоні, квартира в хорошому стані ,2 кондиціонери, ліфт. Поруч є все необхідне для зручності, дитячі садки, школа, супермаркет, зупинка, ринок, аптеки, лікарня, банк, банкомати Квартира вже чекає на своїх покупців, так що поспішайте-дзвоніть!

Космонавтів вул., 92

Продаётся большая квартира,2 раздельные спальни +кухня студия,совмещенный санузел и есть место готовое под гардеробную! Квартира в Заводском районе на улице Образцова,Район старого жд. 1 этаж 5-ти этажного кирпичного дома. Индивидуальное отопление,2-х контурный котёл. Домофон,теплый пол в ванной. Ремонт делался недавно,для себя,остаётся кухня встроенная фасад глянцевый,крашеный не плёнка , шкаф встроеный. Котёл новый Италия. (Кондиционер . Вторенная духовка, Стиралка за доп, плату и мебель). Не использовалась солёной водой,квартира не угловая на две стороны. Сделана пристройка,утеплена 100мм пенопласт, что делает её экономичной и тёплой. Фасад короед. Большое приимущество что в квартире есть 2 подвала!! С документами всё впорядке! Очень удобный и уютный район. Рядом вся инфраструктура. Звоните!

Образцова пров., 1

Продаётся 3-х комнатная квартира на Колодезной (дзержинского/центр), на 1 этаже 9-ти этажного дома! Квартира в хорошем состоянии, 63 кв/м, в квартире 2 раздельные спальни,1 проходная (зал), кухня - 7,5 кв/м, раздельный санузел. В квартире остаётся всё. Не угловая!! Отличный район,вся необходимая инфраструктура, двор с детской площадкой. Возможен реальный торг! По документам всё в порядке,звоните!

Колодязна вул., 17А

До вашої уваги продається просто неймовірна 3-х кімнатна, дворівнева квартира, в центрі міста, на Декабристів! Дуже якісний ремонт, так як робился для себе, меблі та техніка на фото залишається, на першому поверсі кухня + студія, дитяча, суміщений санвузол, на другому-доросла спальня, вбиральня, гардеробна та комора. Охорона, сигналізація, відеоспостереження, домофон, ліфт, закрита територія, що охороняється, є резервуар для води(500л/, всі меблі та техніка якісні, сучасні. Будинок на електриці, теплі підлоги,є шумоізоляція,повністю утеплена,система фільтрації,насоси. Сходинки і двері на першому поверсі-дуб. Є тамбур,повністю закритий поверх з балконом. Комора на поверсі. Поруч "Казка", кінотеатр, центр, зупинка, вся необхідна інфраструктура. Окремо можливий продаж гаража. Квартира з чарівною енергетикою, там хочеться жити! Якщо ви шукаєте саме таку прекрасну квартиру-дзвоніть!

декабристів, 40

Продається 3 кк на вулиці Шосейній. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку (є ліфт), будинок цегляний. Вікна металопласт, з ремонтом. У квартирі 2 окремі спальні, кухня-студія, роздільний санвузол. При ремонті змінювалося все; проводка, інтернет кабель проведений у кожну кімнату, водопровід, сантехніка, каналізація, стелі, штукатурка, стяжка. Балкон та лоджія металопласт плюс утеплення, є освітлення та розетки. У квартирі залишається все (меблі, дивани, шафи купе, килими, штори, жалюзі, кухонні меблі, холодильник, сейф, газпліта, пральна машина, бойлери, кондиціонер. Поруч свердловина з питною водою. ОСББ, чешка (з покращеним плануванням), будинок з білої цегли, є відеоспостереження . Поруч є абсолютно все, що потрібно для комфортного життя! Телефонуйте!

Шосейна вул. (Фрунзе), 14

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі! в Елітному будинку, з терасою! Житловий комплекс Преміум - класу «L7» розташований прямо в центрі міста - на вулиці Лягіна 7, квартира загальною площею 92 м2, вікна якої виходять на історичний центр міста. •Велика тераса •Індивідуальне опалення та тепла підлога •Швидкісний безшумний ліфт •Крита парковка і гаражі Закрита територія, що охороняється, цілодобове відеоспостереження і охоронна сигналізація Є кілька варіантів квартир, на ваш вибір, на різних поверхах. Будинок введено в експлуатацію. Усі документи є. Прекрасний варіант зробити квартиру вашої мрії, у чудовому місці, самому центрі міста за гарною ціною! Можливе за сертифікатами, є-відновлення. Телефонуйте!

вул.Лягіна, 7

Продаю дворівневу 3-кімнатну квартиру, 12 Повздовжня. Будинок 2008 року будівництва, 10-й поверх, 168 м. кв., два санвузли, електроопалення, чудовий стан, закритий двір. Чекаю на Ваші дзвінки.

Поздовжня 12-а вул., 16

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, По вулиці Проспект Миру, Зупинка транспорту Площа Перемоги. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Засклений балкон , Засклена лоджія , Кухня з вбудованими меблями, Ванна кімната, Гардеробна кімната , дуже вмістка! Великий коридор. Капітальний тамбур на дві квартири. В квартирі вже зроблено Капітальний ремонт, із заміною всіх комунікацій. Встановлено нові багатокамерні вікна. Лічильник на світло день/ ніч. Квартира розташована на Третьому поверсі, Девятиповерхового будинку. Поруч є все необхідне Для активного та сімейного життя, Риночок на Площа Перемоги, Супермаркет, магазини, Відділення пошти, дитячий садок, Школа, зупинка транспорту. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Проспект Миру, 58

Продаю 3-кімнатну квартиру, вул. Колодязна. 4-й поверх 9-поверхового панельного будинку, не кутова. 62 м. кв. загальної площі, дві роздільні кімнати та одна прохідна, санвузол роздільний, 2 балкони. Чекаю на Ваші дзвінки.

Колодязна вул., 3

Продаю нову 3к квартиру майже 100 метрів в новому ЖК Рівєра на Намиві. Гарний вид на захід сонечка та на річку, вдале планування. Квартира в стані від забудовника, тут може втілитись будь-яка Ваша мрія! Переуступка. Телефонуйте!

Лазурна вул., 5

Продаю сонячну та затишну 3к квартиру з автономним опаленням біля 22 школи. Дуже хороший район із зручною інфраструктурою - у кроковій доступності розташовані дитячий садок, школа 22 та 39, супермаркет Гіппо та інші продовольчі магазини, клініка Актив-медикал, стоматологія, яхт-клуб та 8 причал, православна церква Св.Катерини, паркова зона, та зупинки маршрутки та трамвая. Квартира знаходиться в цегляному будинку, не кутова, всі кімнати окремі. Під час ремонту було замінено проводку, труби, встановлено нові батареї. Дуже тепла, встановлений кондиціонер, є балкон і лоджія, засклені вікнами МП, встановлені жалюзі. Квартира порожня від речей та готова зустрічати нових господарів. Телефонуйте для перегляду.

Петрової Галини вул., 16

Продається 3-кімнатна квартира, Центр, район "Казки". Одноповерховий будинок знаходиться на вул. Сінна (Буденного), квартира в середині будинку на дві сторони, загальна площа - 50 м. кв.. Одна кімната прохідна, санвузол роздільний, має свій підвал. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, МПО, грати на вікнах, обладнана кухня, замінено всі комунікації, якісні вхідні та міжкімнатні двері. Вїзд у двір, місце для паркування авто з навісом. На подвірї окрема комора. Інші питання по телефону. Телефонуйте, приходьте, купуйте.

Сінна вул. (Будьонного), 56

Продаю 3-кімнатну квартиру, вул. Соборна, Каштановий сквер. Другий поверх, дві роздільні кімнати, одна прохідна, просторий балкон. 65 м. кв. загальної площі, «сталінка», центральне опалення. Вбудовані меблі на кухні, газова колонка, 2 кондиціонери. Чекаю на Ваші дзвінки.

Соборна вул. (Радянська), 2

Продаю 3к квартиру в спальному районі на Колодязній. Дуже зручна локація з класною інфраструктурою. Поруч розташовані дитячий садок та школа, супермаркет АТБ, ринок та суботній ярмарок, пункт очищеної води, кавярні та магазини різного напрмку, аптеки, зупинки траспорту в різні напрямки. Неподалік розташовані парк Петровського та Серце міста. Сама квартира має планування 2+1. не кутова та дуже тепла, середній поверх, стан старенький, аде житловий, є балкон та лоджія. Телефонуйте для перегляду!

Колодязна вул., 7
1 - 24 з 911 результатів