Продаю 2к квартиру в чудовому районі міста, цегляний будинок, квартира не кутова, тепла. Кімнати суміжні, але є можливість розділити. Квартира у звичайному житловому стані, ціна реальна для цього району. Телефонуйте!

Шосейна вул. (Фрунзе), 8

Продається 2 кімнатна квартира по вулиці Бузника/ Морехідна. В квартирі житловий стан, є лічильники на все, є меблі та техніка, які халишаться новому власнику . Кімнати суміжні- можливо збільшити кухню за разунок обєднання однієї кімнати з кухнею- зробити студію. Засклений мелатопластиковий балкон та вікно кухні. Поблизу проспект Центральний, зупинка транспорту стадіон Евіс, Водопровідна, Центральний ринок та ін. Зручний 2й поверх! Запрошуємо на перегляд!

Бузника вул., 16

Продаю 2 комнатную квартиру, пр. Центральный - Садовая Если Вы хотите жить в центре города, тогда наша квартира для Вас. Квартира расположена в середине дома, на пятом этаже. Комнаты 19 м и 12 м., раздельные. Потолки и стены шпаклеваные. Трубы пластиковые. Большой застекленный балкон вдоль двух комнат. Остается вся мебель, холодильник, стиральная машина. Большой тамбур на две квартиры, отличные соседи, рядом все, что нужно для жизни. Звоните, приходите на просмотр и покупайте свою квартиру!

Садова, 13
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Цена снижена! 2-ная квартира, Соборная, 12. Ремонт, мебель, техника! Центр города, квартиры в этом доме продаются очень редко. Окна с видом на фонтан возле ДК Судостроителей, есть возможность сделать отдельный вход и использовать под коммерцию. Состояние – заходи и живи. Добротный каменный дом сталинской постройки, потолки почти три метра, полуметровые утепленные изнутри стены. Капитальный ремонт, все делалось для себя. Перепланировка из трехкомнатной квартиры в двух, на две стороны. Все окна металлопластиковые. Теплый пол, покрытие - ламинат и плитка. Автономное отопление, подогрев воды - газовый котел. Шпаклеванные стены и потолки. Дизайнерский ремонт. Огромная кухня - гостиная. Два санузла с качественной сантехникой. Вместительная гардеробная. В подвале дома есть помещение - кладовая. Решетки на окна, сигнализация. Вся мебель и техника, которая есть на фото остается. Тихая, уютная, комфортная квартира со всем необходимым для жизни. Звоните и приходите на просмотр!

Соборна вул. (Радянська), 12

Продаётся 2 комнатная квартира 55кв ,в центре,ЖК Потёмкинский,на 4 этаже 10-ти этажного дома. Кухня-столовая 11.8 кв ,совмещенны санузел,2 раздельные комнаты. Своя котельная,собственное отопление на дом. евроремонт. Есть лифт и балкон. Находится в отличном районе с очень развитой инфраструктурой. С документами всё впорядке. Звоните!

можливий продаж по єОселя
Потьомкінська вул., 129 г

Продается 2 кк в жилкопе на Декабристов,возле кинотеатра "Піонер"! Квартира находится на втором этаже 2-х этажного дома. Общий двор. Двор облагорожен,уютно,чисто и красиво. Общая площадь - 33 кв. Комнаты 13.6 и 12.3 кв. метры, смежные, кухня-коридор – 4.6 кв. м, коридор – 3.1 кв. м. Высота потолков 2.95м. Имеются все удобства,двухконтурный котел,окна металлопластиковые. Крыша новая,не течет. Дом ОСББ. Трубы поменяны. Квартира светлая,замой тепло,летом прохладно. Не большие коммунальные платежи. Рядом остановка транспорта,трамвай. Вся необходимая инфраструктура. По документам порядок,готова к продаже,звоните! Возможен хороший торг!

Декабристів, 19

Продается квартира в 2-х этажном доме,в центре года по улице Потьомкинской. Это жилкоп,на нескольких хозяев. Есть дворик. Закрытая территория. Квартира расположена на первом этаже. 2 раздельные комнаты,кухня-прихожая,совмещенный санузел. Общая площать 38 кв. Имеется Собственное газовое отопление. Низкие коммунальные услуги. Квартира очень теплая и уютная. Состояние как на фото. Очень выгодное предложение,не упустите! Звоните!

Потьомкінська вул., 69

Продаю сучасну 2к квартиру 93,7 метри в центрі міста, новобудова на Садовій. Якісний ремонт, формат квартири простора кухня-вітальня 26 метрів з двома балконами, та окрема приватна зона - батьківська спальня з гардеробною та дитяча кімната. Санвузол окремий. Є гардеробна кімната. Двір закритого типу. Дуже гарний краєвид на місто. В будинку автономна котельня, ОСББ. Дуже зручна локація. Поруч є супермаркет Сільпо та АТБ, аптеки, медичні заклади, дитячий садочок та школа, Сіті-центр, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте та купуйте!

Садова, 34

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Декабристів. В квартирі вже виконаний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Встановлено кондиционер, Встановлено газову колонку. Тепла підлога на кухні . Планування квартири: Кухня , Вітальня, Спальна кімната, Ванна кімната. Гарна пропозиція як для Життя , так і під орендний бізнес . Для запису на перегляд квартири, Телефонуйте Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Декабристів, 2

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Нікольська, поруч Головна вулиця міста Соборна. В квартирі виконаний ремонт. Продаж Із Меблями та технікою. Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Кухня, ванна кімната, Коридор, Балкон- відкритий Вікна на вулицю Нікольскька . Двір чистий та доглянутий, Є місце для парковки Автомобіля. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Нікольська, 56

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаю 2-кімнатну квартиру в Центрі, вул. Бузника. Знаходиться на 2-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 42 м. кв., не кутова, кімнати прохідні. Чекаю на Ваші дзвінки.

Бузника вул., 18

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Потьомкінська/ Соборна. Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Кухня, ванна кімната, коридор. В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, А також газова колонка. Двір зачинений. Поруч є все необхідне Для комфортного життя, Парк для прогулянок, Магазини, кафе, Супермаркет, Головна вулиця міста Соборна. Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте

Потьомкінська вул., 67

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Бузніка, поруч З Центральний стадіон. В квартирі вже зроблено Капітальний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка Нова сантехніка Нова вбудована Кухня, Тепла підлога по всій квартирі! Кондиціонер Інвекторний Тепло/ холод . Встановлено душова кабіна, Бойлер, все нове . У дворі будинку гарний Дитячий майданчик, Та спортивний майданчик. Через дорогу Центральний стадион, поруч 5 хвилин пішки - Восьмий Причал, Яхт Клуб, Центральний ринок - 10 хвилин. Запрошую Вас На перегляд квартири!

Бузника вул., 4

Продаю 2-кімнатну квартиру, вул. Водопровідна. Без комісії для покупця! Новобудова, 11-й поверх 13 поверхового цегляного електробудинку. Квартра в чудовому стані, світла та дуже тепла, 55 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, простора кухня, 2 кладові на поверсі. Закритий двір, своя котельна на даху, лічильник опалення на кожну з квартир, свердловина у дворі для потреб будинку. Чекаю на Ваші дзвінки.

Водопровідна вул., 34

Продаю 2к сталінку в центрі міста, по вул.Адміральській. Будинок із закритим двором, має укриття поруч. Розташована на першому поверсі. Формат - дві окремі кімнати та кухня, просторий санвузол. Квартира в доглянутому стані, заходь і живи. Поруч з будинком розташований весь історичний та діловий центр міста, вул.Соборна, магазини, набережна. Телефнуйте для перегляду.

Шнеєрсона вул. (Карла Лібкнехта), 2Б

Продаю 2к дворівневу квартиру в загальному дворі, р-н Пушкінського кільця. Дуже зручна локація. Квартира має формат - на першому поверсі розташована кухня, санвузол та кімната 23 метри. На другому поверсі кімната 17 метрів. Квартира в гарному житловому стані. Автономне опалення. Центральна каналізація. Поруч розташовані Центральний ринок, магазини, дитячий садок та школа, зупинки транспорту. Телефонуйте.

Курєрський провулок, 11

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири в чудовому, супер зручному районі Сухий Фонтан, в середині кварталу в тихому, чистому, зеленому дворі. ВСЕ ПОРУЧ, найкраща в місті локації для відпочинку 8 Причал та Яхт клуб, пункт роздачі питної води зупинка громадського транспорту, супермаркети, в кроковій досяжності діт саДок, єлітна 22 гімназія, безліч магазинів, перукарень, аптек, нотаріальних контор, тощо Квартира виходить вікнами нв 2 сторони, має засклений балкон, суміжний санвузол. Квартира дуже світла, супер тепла,виходить вікнами на 2 сторони,з вікон квартири відкривається вид на річку

Шосейна вул. (Фрунзе), 1

Продаю доглянуту 2к квартиру в зручному районі, р-н вул.Водопровідної. Цегляний будинок, квартира не кутова, розташована на третьому поверсі, на даний час це дуже актуально. Квартира дуже тепла взимку, влітку прохолодна за рахунок енергозберігаючих металопластиковий вікон. Лоджія також засклена металопластом. Квартира має дві окремі просторі кімнати, широкий коридор, роздільний санвузол, кондиціонер, жалюзі на вікнах, бойлер. В квартирі залишаються майже всі меблі та техніка. Також гарні сусіди, доглянутий двір, тиха локація, аде до зупинки транспорту та магазинів 5 хвилин. Поруч також розташована школа №35, центральний ринок, поліклініка та інші зручності. Телефонуйте для перегляду. Ми шукаємо люблячих нових власників для нашої квартири.

Гонгадзе, 30

Продаю 2к квартиру в самому центрі міста - по вулиці Шевченка, 2 квартали від Соборної. Квартира розташована на першому поверсі, що на сьогодні дуже актуально, квартира двостороння, має дві окремі кімнати, не кутова, дуже тепла взимку. Без балкону. Є газова колонка, а також встановлені лічильники на світло, воду та газ. Квартира суха, без сторонніх ароматів. Квартира потребує догляду та любові. Тихий не проїздний двір та дуже зелений. Поруч розташований супермаркет АТБ, магазини, відділення банків та Нової пошти, школа, зупинки транспорту, весь історичний та діловий центр.

Шевченка вул., 81

Продаю 2-кімнану квартиру, пр-т. Центральний, р-н Центрального ринку. Знаходиться на 8-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. 51.8 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, не кутова. Будинок ОСББ, опалення централізоване. Чекаю на Ваші дзвінки.

Центральний просп. (Леніна), 16

Самый Центр города, одно окно выходит на Соборную, 2 окна во двор. Расположена на 2- этаже 5 этажного добротного каменного дома сталинской постройки, потолки почти три метра. Состояние – заходи и живи. Капитальный ремонт, все делалось для себя. Все окна металлопластиковые. Продаётся со всей мебелью и техникой. Большая ванная комната есть ванная и душевая кабина, санузел совмещён. Кухня - студия. Комнаты раздельные, большие, светлые. Подогрев воды - колонка. Укомплектована всей необходимой современной мебелью и техникой - 2 кондиционера, 2 телевизора, холодильник, 2- спальная кровать, большой угловой диван, шкаф - купе, тумбочки, встроенная кухня, спальный гарнитур, машинка автомат, интернет. Тихая, уютная, комфортная квартира со всем необходимым для жизни. Звоните и приходите на просмотр!

Спаська вул., 52

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Декабристів/ Проспект Центральний. В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний котел. Планування квартири: Дві кімнати, Коридор, Кухня. Є балкон - на поверсі. Все , що ви бачите На фото У цьому оголошенні, Залишається новому власнику. Двір зачинений, чистий та доглянутий, Є у дворі дитячий майданчик, беседка. До квартири - Є господарська будівля. Поруч є все необхідне Для активного життя, Парк для прогулянок, Дитяче Містечко Казка, Супермаркет, вулиця Соборна- 3 хвилини пішки ! Магазини, кафе, відділення пошти, зупинка транспорту, все поруч ! Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте

Декабристів, 17а

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Пушкинска/ Наваринская. В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Газовый котел . Є газова колонка. Вбудовані меблі на кухні. Встановлено кондиционер. Дві роздільні кімнати, Два коридори, планування на дві сторони, Два входи . Є свій маленький двір. Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте !

Пушкинская, 36

Пропоную Вашій увазі до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Бузника. Розташована на п’ятому поверсі 5ти-поверхового цегляного будинку, кутова, але дуже тепла. Загальною площею 44.3 кв.м., житлова 29.2 кв.м., кухня 5.5 кв.м. Квартира в житловому стані. Кімнати суміжні, але при бажанні є можливість розділити. Санвузол з ремонтом, суміжний, сантехніка нова. Вікна металопластикові. Газова колонка, кондиціонер. Облаштована лічильниками га газ, світло та воду. При необхідності, новому власнику лишаються меблі. Дах шатровий, немає проблем. Чистий та доглянутий під’їзд. Зручне розташування будинку, великий двір з новим дитячим майданчиком , гарний краєвид з вікон. Поряд школа та садочок, зупинка транспорту, магазини, ринок, аптеки. До проспекту Центрального 2 хвилини ходьби. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку. За більш детальної інформацію телефонуйте та приходьте на перегляд! Ціна обговорюється.

Бузника вул., 18
123...9
1 - 24 з 205 результатів