Продаж 1 кімнатної компактної ,не кутової , економної по комунальним платежам квартири,розташованої на 1 поверсі з високим цоколем (під квартирою є приміщення жеку). Квартира має суміщений санвузол,невеликий передпокій з антресоллю,кімнату 11 м2 з нішею для кроваті,з кімнати виходить балкон. Стан квартири потребуе ремонту,є чудова можливість проявити фантазію,можна прибрати стіну між кімнатою та кухнею,та отримати гарну квартиру студіо.

Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 16

Продаю чудову 1к квартиру в мікрорайоні «Соляні», по проспекту Героїв України (зупинка Гвардійська). Квартира з хорошим ремонтом, простора світла кімната з добротними меблями та виходом на балкон, окрема кухня з вбудованими меблями та технікою, суміжний санвузол. Квартира не потребує вкладень. Зручне розташування будинку, поряд все необхідне для комфортного проживання: магазини, супермаркети, аптеки , зупинки громадського транспорту і все інше. Запрошуємо на перегляд , квартира чекає на своїх нових власників.

Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 75

Продається 1 кімнатна квартира в Соляних, зуп.Плавбасейн Будинок цегляний, 9-й поверх 9-ти поверхового будинку, не кутова, площа 36\19\7 м2, балкон з кухні (гарний вид на річку Інгул), кімната з нішою, є комора, суміщений санвузол. Стан житловий, але ремонт не завадить. Встановлено лише металопластикові вікна на балконі. Дах у порядку, є техповерх. Прекрасний район, затишний тихий двір, будинок ОСББ, поряд школа та дитячий садок, супермаркети та зупинка транспорту за 5 хв ходьби. Парк та річка теж у кроковій доступності.

Парусний пров., 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Район соляные ЖК Концепт оставлена Школьная Закрыты двор, охрана, камеры видео наблюдения Развитая инфраструктура вокруг дома и в самом доме Новый ремонт после ремонта никто не жил Красивый вид на речку Жду на просмотр

Проспект Героев Украины, 22К

Продаж 1 кімнатної квартири 30 кв.м. в Соляних, зупинка Шкільна. Зручний 2-й поверх, нормальний житловий стан квартири. Заскляний балкон, пластикові вікна, ремонт в санвузли. Зручне росташування будинку. Поруч транспорт, супермаркети, ринок, дітсад, школа, аптеки, парк та інше... Запрошуємо на перегляд та до покупки!

Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 8

Продається чудова сучасна 1 кімнатна квартира в районі зупинки Шкільна. Гарний будинок, чистий підїзд, відмінні сусіди, квартира не кутова і дуже тепла., вся сантехніка поміняна. Відмінний варіант для комфортного життя. Запрошую на перегляд

Героев Украины проспект, 206, Соляные, Николаев, Николаевская 20999.0 USD

Срочно продаю крупногабаритную квартиру / евродвушка (спальня+ кухня/зал) с ремонтом, мебелью и техникой в комфортабельном закрытом жилом комплексе по Проспекту героев Украины 13 ж , остановка Магелан, Соляные, полностью заселён. 4/9 к, 84\25\26, МПО, высокие потолки 2, 8м., квартира не угловая, тёплая, счетчики. Закрытый двор, открытый паркинг, спортивная площадка и зона отдыха. Квартира светлая, просторная, уютная, большой санузел и холл, балкон застеклён, гардеробная и кладовка! Развитая инфраструктура, удачное месторасположение дома: рядом река, пляжная зона, парк Победы, супермаркеты, школы, детский сад, остановки. Документы в порядке, ждём реальных покупателей! Цена 55 тыс $ Идеально, как для проживания, так и для арендного бизнеса! Рассмотрим варианты обмена на жильё Николаев/ Одесса с возможностью доплаты. Видео и планировку сброшу по запросу!

Героев Украины проспект, 13Ж, Центральный, Николаев, Николаевская 55000.0 USD

Продаю 1 к/к Соляні, район зуп. Млиновий. Квартира студія зі свіжим ремонтом. Повний капітальний ремонт усієї квартири, крім балкона. Стіни оббивались до каменю, нова проводка (на все автомати), натяжна стеля, нові МП вікна, нова стяжка, плитка по всій квартирі, нова сантехніка, мінялися всі водопровідні та каналізаційні труби (прихована проводка) Будинок цегляний. Газова колонка, плита. Квартира не кутова, світла та дуже тепла. При цьому дуже економна рахунки за опалення взимку 500800 грн. Шатровий дах, у відмінному стані. Це повноцінна 1 к/к - не гостинка і не малосімейка! Житлова площа 25 м. кв. Відмінний район, поряд зупинка, вся необхідна інфраструктура. Усі лічильники! Документи в порядку прописаних немає! Швидке переоформлення! Можна безготівково!

Героев Украины проспект, 10, Центральный, Николаев, Николаевская 18300.0 USD

Квартира в новостроі однокімнатна площею - 37, 8 кВ. М Висота стелі- 2, 7 метри Другий поверх Цегляний будинок Опалення індивідуальне електричне Будинок введено в експлуатацію Клас - комфорт Стіни цегла, утеплено пінополістиролом В квартиру заведена- електрика та вода. Зроблена чергова стяжка Закрита територія Телефонуйте! Є на цьому ж поверсі 2 кімнатна Квартира - 80 кВ. М

Героев Украины проспект, 11Б, Центральный, Николаев, Николаевская 26000.0 USD

Продаю однокомнатную квартиру Гостинку, 4-й этаж 5 этажного кирпичного дома, в середине ост. Школьная проспект Героев Украины. Общей площадью 27 квадратных метров. Комната с нишей, санузел совместный. В квартире сделан ремонт с заменой всех коммуникаций. Хорошее место расположения, в шаговой доступности вся необходимая инфраструктура рынок, супермаркет, городской транспорт, школа, детский садик.

Героев Украины проспект, 18, Центральный, Николаев, Николаевская 16000.0 USD

Житлові комплекси у Миколаїв

Однакомнатная квартира. Собственник. Элитный дом ЖК Концепт в центральном районе города: проспект Героев Украины 20 К ( ПГУ/Школьная) охраняемая закрытая территория; дорогой качественный ремонт; комнаты раздельные; - полностью меблированная; отдельно выведенная гардеробная; автономное газовое отопление + тёплые полы. большая лоджия с красивым видом - на территории ЖК крытая стоянка и гостевой паркинг; Жду на просмотр

власник
Героев Украины проспект, 20К, Центральный, Николаев, Николаевская 36000.0 USD

Продаж просторої нової квартири у Центральному районі міста ПГУ (ЖК) «Гранд Парк» на 6/11 поверхового будинку зданому в експлуатацію в 2021-році, в квартирі виконаний новий сучасний Євроремонт з якісного матеріалу і обладнана новою побутовою технікою та меблями, в італійському стилі, також підігрів підлоги по всій квартирі що контролюється в кожній кімнаті індивідуально, (МП) вікна панорама, кондиціонер, нова сантехніка, нова електрика, холодильник, варильна панель, квартира повністю укомплектована, все це залишається так як на фото, додаткова можно розглянути парко місце, у будинку є бомбо сховище, поруч с будинком гарна транспортна розвʼязка розвинена інфраструктура, біля будинку є усі необхідні заклади та магазини для зручного проживання. Квартира чекає на нових власників, Детальніше за телефоном. Ми готові до діалогу!

Героев Украины проспект, 11Б, Центральный, Николаев, Николаевская 40000.0 USD

Продам 1к в ЖК «Концепт» Автономное отопление Просторная кухня Есть кладовая Большая лоджия с выходом из кухни и комнаты Закрытый двор, детская площадка В доме первый этаж коммерческий (аптека, магазины) Рядом рынок, остановка транспорта

просп. Героев Украины, 20К, Центральный, Николаев, Николаевская 34999.0 USD

Продаю 1 комнатную квартиру район Соляные (Ателье), 2 этаж, без балкона. Квартира теплая, кухня отдельная , большая 10 кв.м. Комната - 18 кв.м. Окна - металопласт. Дом утепленный.

власник
Продаю 1 ком. квартиру Соляные

Продаж гарної 1 кімнатної квартири в новому домі на Проспекті Героїв України, за ТРЦ Магелан. 1/9 поверх, монолітно - цегляного будинку, квартира тепла та затишна, світла так, як вікна виходять на сонячну сторону. Зроблений євроремонт. Індивідуальне опалення( двухконтурний газовий котел) Меблі та техніка залишаються. Закритий зелений двір, в якому є гарний дитячий майданчик та місця для парковки авто. Поруч зручна інфраструктура та транспортна розв’язка. Телефонуйте за більш детальною інформацією.

Продаж 1 кімнатної квартири в новому домі на ПГУ, за ТРЦ Магелан

Квартира з новим ремонтом, однокімнатна Третій поверх Не кутова у цегляному будинку. Тихий спальний район, поруч восьма школа, стадіон та спортивний комплекс Зоря. До проспектів Миру та Богоявленський пʼять хвилин. Телефонуйте! Готові організувати швидкий показ і продаж!

Продается квартира на Парковой Ингульский район

Продаю 1 кімнатну квартиру пер. Парусний,зупинка Мельнічна. В квартирі нова сантехніка,бойлер на 100л. Нова система опалення , світла. ОСББ. Поміняні всі труби,нова ванна. Все залишається техніка,меблі. Велика кухня. Нові міжкімнатні двері,вікна .Поряд вся інфраструктура.Школа,зупинка,садок. Дзвоніть відповім на всі запитання.Чекаю на просмотр.

Продаю 1 кімнатну квартиру