Новобудова за адресою вул.Лазурна 40/1(Намив). Біля річки. З вікна квартири відкривається мальовничий вид. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет, різні садочки, школи, аптеки, лікарні, ринок і тд. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 3 квартири на поверсі.

власник
Лазурна вул., 40/1

Продажа 1к-квартиры в кирпичном доме, район Намыв. Квартира под капитальный ремонт. Чистый подъезд, крыша не течёт, техэтаж. Небольшой вид на реку, большой балкон. Отличное расположение, вторая линия от реки. Конечная маршрута 34, 47. Магазин МИДа, рынок Лазурный, остановка общественного транспорта, городской пляж Намыв, стоянка, больница, множество магазинов, банк и т.д. Самый живой и развитый район, даже в город ехать не нужно). Документы в порядке, Долгов и зарегистрированных нет. Можно по безналичному расчёту.

Лазурна вул., 14

Продається 1кк-студія у новій Ривьєрі! Знаходиться на 7 поверсі 10-ти етажного будинку. Всього 40кв, кухня 10 кв, цегляний будинок, квартира утеплена. Всі меблі та техніка нові,залишається,є кондиціонер. Дахова котельня. Дуже якісний ремонт. Поруч супермаркет "Таврія-в" та вся необхідна інфраструктура. З документами все гаразд. Телефонуйте!!

можливий продаж по єОселя
Лазурна вул., 15
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаётся 1 кк на Намыве,на улице Лазурной. 1 этаж 9-ти этажного панельного дома. Не угловая,светлая и теплая. Кухня,отдельная комната,раздельный санузел. Квартира после капитального ремонта,заменяны все коммуникации + проводка. На окнах решетки,окна металлопластиковые. Есть застеклённый и утеплённый балкон. Развитая инфраструктура,рядом есть всё что нужно,остановка транспорта,речка. Никто не прописан,с документами всё в порядке. Звоните для просмотра!

Лазурна вул., 18

Шукаємо люблячих власників класної квартири! Продаю сучасну 1к квартиру в ЖК Рівєра на Намиві. Квартира на середньому поверсі, не кутова. Планування дуже зручне, продумане до дрібниць. Облаштована меблями та технікою кухня (електрична поверхня та духова шафа, пральна та посудомийна машини, витяжка та холодильник) з балконом має все необхідне для смачних сніданків та обідня зона з гарним видом у красивий двір. Кімната має спальну зону, зону для дивану та телевізору та гардеробну. Санвузол суміщений та має дуже стильний виляд. Квартира має позитивну енергетику. Гарний район зі своєю інфраструктурою, де є дитячі садочки, школи, фізкультурно-оздоровчий центр, магазини. Класний двір має дитячий та спортивний майданчик, поруч з будинком річка, супермаркет Таврія, зупинки транспорту. Телефонуйте для перегляду!

Лазурна вул., 5/12

Продаю 1кімн.квартиру на Лазурній,кінцева зупинка 30 маршруту.4 поверх.Металопласт.вікна,балкон засклений,бойлер,лічильники.Не кутова.Вид на беріг.Потребує ремонту .17000 у.о.,торг.

Лазурна вул., 40

Пропоную Вашій увазі до продажу 1-кімнатну квартиру на Намиві (вул. Лазурна). Розташована на другому поверсі 9 - поверхового будинку, загальною площею 31кв.м., кімната 14кв.м., кухня 7 кв.м. Квартира в гарному стані, не кутова, зовні утеплена. Санвузол окремий, сантехніка та електропроводка замінені, металопластикові вікна, лоджія засклена пластиком, бойлер, інтернет, лічильники на газ, світло, воду. Новому власнику лишаються всі меблі та техніка. Зручне розташування будинку, великий двір з новим дитячим майданчиком , поряд школи та садочки, супермаркети, магазини, ринок, фізкультурно – оздоровчий центр для дітей та дорослих, пляжна зона, чудова транспортна розв’язка. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку. Чекаємо на Ваші дзвінки! Перегляд в зручний для Вас час.

Лазурна вул., 18Б

Пропоную Вашій увазі до продажу простору 1к. квартиру, район Намив (вул. Озерна) розташована на дев’ятому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Дах в ідеальному стані (утеплений), буде можливість особисто переконатись, є технічний поверх, між поверхами кладова. Загальна площа 37 кв.м., житлова 19.7 кв.м., кухня 7.1 кв.м. Квартира в гарному житловому стані, в середині будинку (утеплена). Всі комунікації нові, вікна МП. Кімната з нішею. В вартість квартири входить вся техніка та меблі які на фото (вбудована кухня, газова плита з витяжкою, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, меблі в кімнаті та коридорі). Облаштована лічильниками на газ, воду, світло та тепло. В під’їзді чисто. Прекрасне розташування будинку в центрі мікрорайону, бо поряд вся необхідна інфраструктура, супермаркети, магазини, школи, садочки, центр розвитку дітей, лікарня, аптеки, поштові відділення, парк «Ліски», не далеко пляжна зона, зупинки громадського транспорту. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку! Телефонуйте і приходьте на перегляд, квартира варта Вашої уваги!

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 13

Продаю 1к квартиру на Ближньому Намиві (вул. Озерна), розташована на першому поверсі 9-ти поверхового будинку. Високий цоколь. Квартира в середині будинку, має житловий стан (без ремонту), кімната з балконом, окремий санвузол, бойлер. На вікнах та балконі решітки. Загальна площа 33.1 кв.м., житлова 17.5 кв.м., кухня 7.8 кв.м. Лічильники на газ та світло. Згальний табмур на 3 квартири. В квартирі ніхто не зареєстрований, швидка угода. Чудовий район, поряд необхідна інфраструктура, зупинка транспорту (кінцева 56 маршруту), супермаркети, магазини, аптеки, школа, дитячий садок, парк «Ліски», обласна лікарня, госпіталь, дитячі майданчики, відділення банку, поштове відділення, в п’яти хвилинах ходьби пляж. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку! Ціна обговорюється, чекаю на Ваші дзвінки!

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 6

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Намив, По вулиці Лазурна. В квартирі вже виконаний Якісний Капітальний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка, Нова сантехніка. Нові батареї. Балкон утеплений. Стелі - натяжні. Підлога у кімнаті- ламінат. У кухні та коридорі- лінолеум. Санвузол роздільний. Є свій полісаднік , можно користуватися ! Друга лінія від річки, поруч Парк, Ріка , та завжди Свіже повітря! Поруч є супермаркет, магазини Риночок, зупинка транспорту. Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте!

Лазурна вул., 18

Житлові комплекси у Миколаїв

Продається 1 кімнатна квартира на Намиві вулиця Лазурна. Зручний 2й поверх, великогабаритна квартира. Встановлені нові газова плита та бойлер поміняні вікна, балкон засклений столяркою. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Чичтий підїзд, будинок ОСББ. Поруч магазини, супермаркет, зупинка транспорту, зона для прогулянок з Вашою родиною. Запрошуємо на перегляд!

Лазурна вул., 52

Продається 1-кімнатна квартира по вулиці Озерна. Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Знаходиться в середині будинку, утепленна, тому дуже тепла. Встановлені металопластикові вікна, замінена сантехніка. Тамбур на три квартири, гарні сусіди. На поверсі присутня власна комірка. Поряд знаходиться все необхідне для комфортного життя. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте!

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 11

Продаж 1 кімнатна квартира 31,20 м, студія, новобудова 2019 року, м-н Намив. У квартирі виконано якісний ремонт у стильних світлих тонах. Натяжна стеля, на підлозі – плитка. У санвузлі нова сантехніка. Усі комунікації підключені. Відмінне розташування будинку та квартири, вікна виходять на лиман, чудові краєвиди на заході Сонця. Територія будинку огороджена, власне автопаркування для мешканців будинку, дитячий майданчик, зона відпочинку. У підїзд два входи, з двору та з паркування. Інфраструктура відмінна - поряд школа, дитсадок, магазини, супермаркет, транспорт, дитячі та спортивні майданчики. Найкраща у місті зона відпочинку – пляж Намив, кафе. Запрошуємо на перегляд та до покупки.

Лазурна вул., 40/1

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 11

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру з кухнею-студією в елітному ЖК Рів’єра. Розташована квартира на 7-му поверсі 12-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 45,7 квадратних метрів, Кухня-студія 17,5 квадратних метрів, житлова площа кімнати 16,8 квадратних метрів Дуже затишна квартира з гарним якісним ремонтом, технікою та меблями. Закритий двір з дитячим майданчиком. ‼️Є підземний паркінг. Тихий та приємний район з добре розвиненою інфраструктурою, гарна транспортна розвʼязка. Документи готові до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Лазурна вул., 5/15

Продажа 1к крупной квартиры, по адресу Лазурная 40. Прекрасный вид на реку, этаж 8 из 9. Окна металлопласт в квартире, кроме внутренней части балкона. Продажа квартиры со всем, кроме кровати. Имеется видео квартиры, приглашаем на просмотр.

Лазурная/Намыв продажа 1к квартиры с видом на реку

Продам 1 к квартиру в цегляному будинку. Бойлер, частково нова проводка, шпакльовані стіни, чистий під’їзд, хороші сусіди. У тамбурі 2 квартири. Поряд зупинка, магазини, риночок, парк. Торг

1 к квартира вул Озерна 6/9

Продажа однокомнатной крупногабаритной чешки в кирпичном доме. В квартире полностью заменена проводка, новая стяжка, стены оббивались до кирпича, автономное газовое отопление и обогрев воды, огромная экономия на центральном отоплении и обогреве воды от бойлера! Предпочтение продажи по безналичному расчету. Зарегистрированных и долгов нет, документы в порядке. Отличный спальный район, возле дома остановками городского транспорта, продуктовый рынок, в доме супермаркет АТБ, Приват банк, Ева, ватсонс, рядом укрпочта, новая почта, Ощадбанк и т.д. Городской пляж намыв, парк Лески.

Продам 1к студію на Намиві в ЖК Лазурному. Цегляний будинок. Новий ремонт. Індивідуальне електричне опалення. Гарний вигляд з вікна. Вигідна ціна. Запрошую до перегляду.

Продам 1к студію в ЖК Лазурний на Намиві Л1

ПРОДАЖ ! Люксової однокімнатної квартири на 4/9 поверхового будинку кухня студія, у (ЖК) Рівьєра ^ в квартирі зроблений якісний ремонт, все робилось для себе з якісного сучасного матеріалу. Скрізь декоративна зносостійка екологічна Італія - Fractalis Підлога кварцвініл, натяжні стелі, дбайливо підібрані кольори по всій квартирі. Пятикамерні посилені склопакети( панорама )на кухні і на балконі. Кухня - фасад фарбований мфд + скло З техніки все є все нове крім холодильника. Санвузол суміжний - душова дизайнерська, якісна сантехніка, декоративні панелі, дзеркало з підсвічуванням дуже лаконічне та стильне У коридорі передпокій та дзеркало з підсвічуванням. Спальня окрема не прохідна, з виходом на балкон утеплений, засклений також панорамою. Квартира дуже затишна та комфортна для комфортного проживання, Гарна транспортна розвʼязка, порядні сусіди, розвинена інфраструктура, біля дому є усі необхідні заклади та магазини для комфортного проживання. квартира Чекає на нових власників. Детальніше за телефоном

Лазурная улица, 9/21, Заводской, Николаев, Николаевская 49000.0 USD

Продается 1кк ул. Озерная! Квартира расположена на 4м этаже 9ти этажного панельного дома, не угловая, общая площадь 38м2. Сделан капитальный ремонт! Сан узел раздельный, бойлер! Тихий спальный район, хорошие соседи! Рядом расположены различные магазины и супермаркеты, остановка, хорошая транспортная развязка!

Озерная улица, 19, Заводской, Николаев, Николаевская 30000.0 USD

Продаж, просторої нової 1 -кімнатної квартир у (ЖК) Рівьєра , на 3/9 поверхового будинку, в квартирі виконаний якісний ремонт від забудовника, виведена електрика , своя котельня, лазерна стяжка, встановленні теплові радіатори, 5 камерні німецька панорама (МП) обробка стін з якісного матеріалу, все зроблено по сучасній технології, також порядні сусіди, гарна транспортна розвʼязка розвинута інфраструктура, біля будинку є усі необхідні заклади та магазини для зручного проживання, квартира чекає на нових власників, Ми готові до діалогу. Детальніше за телефонуйте.

Лазурная улица, 9/21, Заводской, Николаев, Николаевская 47000.0 USD

Пропоную на продаж від власника, сучасну, красиву, світлу, великогабаритну 1 кімнатну квартиру в ЖК Рівєра, в спальному, тихому, безпечному мікрорайоні Намив!!! Квартира не кутова, на 7 поверсі з повноцінним технічним поверхом, дуже затишна з гарним виглядом на красивий , зелений, двір! Зручне планування квартири із свіжовиконанним євроремонтом, облаштованої усіма необхідними сучасними меблями і технікою ( холодильник, телевізор, пральна машина, бойлер, електрична поверхня з духовою шафою, витяжка, кондиціонер зима- літо) , велика простора лоджія з панорамними вікнами, зробить Ваше проживання затишним і приємним! Квартира має позитивну енергетику, все зроблено для себе і з любовю! Квартира знаходиться в тихому, екологічно чистому, спокійному спальному районі міста, з розвиненою інфраструктурою( дитячі садочки, школи, магазини, аптеки, банки, перукарні, фізкультурно- оздоровчий комплекс, красивий парк з хвойнми деревами) поруч з будинком протікає річка, зупинки транспорту, є пляж, кафе, ресторани! Приємним і економічно вигідним бонусом до квартири, додається своя стаціонарна зарядна станція для електромобіля, яка облаштована на гостьовій парковці біля підїзду ( 220 Вт, розетка 16 Ампер, двотарифний лічильник день- ніч, автомат 25 ампер, 3.5 кВт потужність), що дасть змогу дуже економно заряджати електричне авто і насолоджуватися його володінням!!! Запрошую до перегляду! Всім мирного неба!

власник
Лазурная улица, 5/12, Намыв, Николаев, Николаевская 42000.0 USD

Продам 1к квартиру, кухня-студія в ЖК Рівʼєра Розташована на 9 поверсі Загальна площа 34 метри Залишаються меблі та техніка Закритий двір, підземний паркінг Власна котельня на будинок Запрошуємо на перегляд !

Лазурная улица, 5/14, Заводской, Николаев, Николаевская 30500.0 USD
1 - 24 з 38 результатів