Продається квартира в Заводському районі мікрорайон Велика Корениха. Квартира знаходиться у будинку під управлінням комунального підприємства БРІЗ. У квартирі встановлено автономне опалення, вода подається Миколаїв Водоканалом. Загальний стан квартири можна охарактеризувати як житловий, вихід на балкон відбувається як з кухні так і з кімнати. Квартира обладнана тамбуром, де ще проживають 2 сусіди. Найголовніший бонус при купівлі даної квартири, є незабутній вид на Дніпробузький лиман, що додасть вам настрою та натхнення навіть при найгіршому настрої. Зупинка громадського транспорту за кілька кроків від будинку. Транспортна розвязка має у своєму розпорядженні виїзд як до міста Миколаїв, так і районного центру Очаків та всіх прилеглих сіл на шляху до районного центру. У дворі є місце для проведення дітлахів, що також важливо для життєдіяльності в цій місцевості. Приходьте на перегляд і вигідно купуйте квартиру в межах міста!

Декабристів, 28

Пропонуємо до придбання однокімнатну квартиру. 4Слобідська/Погранична. Новобудова. З хорошим ремонтом. Меблі та техніка залишаються. Провідний інтернет. Гарна прибудинкова територія. Закритий двір на 2 котеджи. Запрошуємо на перегляд та вдалу покупку.

Слободская 4-я улица, 138/1, Центр, Николаев, Николаевская 26999.0 USD

Николаевская улица, 11, Ингульский, Николаев, Николаевская 17000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В дзвінках від ріелторів не зацікавлені! Продам ВЛАСНУ квартиру з облаштованим паркомісцем в ідеальному районі міста Миколаєва. Через дорогу спорт комплекс "Зоря", парк для прогулянок, школа та дитячий садок. Прямо у дворі продуктовий гастроном, поруч три точки видачі води. Топова транспортна розвязка. В пяти хвилинах пішки великий супермаркет. В квартирі проведено високошвидкісний інтернет "Дикий Сад", нові пластикові труби, кондиціонер, бойлер , свіжа газова плита та кухня. Усюди пластикові вікна. Нещодавно зроблено ремонт в ванній кімнаті. В коридорі вбудована шафа-купе, з безліччю полиць для зберігання речей. Дві вхідні двері забезпечують гарну шумоізоляцію та зберігають тепло взимку. Гарні, дружні сусіди, облаштований двір. Величезний плюс- власне паркомісце напроти підїзду. Викладено дорогою тротуарною плиткою та оснащено паркоматом. Вам ніколи не знадобиться шукати де б припаркувати автівку. Паркомісце облаштоване з дозволу мешканців та з відповідною заявою до ОСББ.

власник
Николаевская улица, 11, Ингульский, Николаев, Николаевская 23000.0 USD

Продам 1к/к в новострое с мебелью на Декабристов, квартира в новом доме на первом этаже, высокий цоколь, ремонт, большая кухня и комната, в придачу к квартире подвальное помещение 20м

Продам 1к/к на Декабристов (закрытый двор)

Житлові комплекси у Миколаїв