Будинок ОСББ. Доглянутий підʼїзд. Програма теплий будинок з металопластиковими вікнами у підʼїзді. Санвузол повністю справний. Окрема кімната, є кондиціонер. Дуже вигідна пропозиція як для себе, так і під оренду.

Леванівців вул., 25/6

Новобудова за адресою вул.Лазурна 40/1(Намив). Біля річки. З вікна квартири відкривається мальовничий вид. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет, різні садочки, школи, аптеки, лікарні, ринок і тд. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 3 квартири на поверсі.

власник
Лазурна вул., 40/1

Продажа однокомнатной чешки в кирпичном доме под ремонт, не угловая, тёплая. Комната 19,3 м.кВ. с Нишей. Есть общедомовой счетчик на отопление. Отличное расположение, рядом остановка городского транспорта, рынок, супермаркет АТБ. Документы в порядке, зарегистрированных и Долгов нет.

Карпенка Генерала вул., 42
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продажа 1к-квартиры в кирпичном доме, район Намыв. Квартира под капитальный ремонт. Чистый подъезд, крыша не течёт, техэтаж. Небольшой вид на реку, большой балкон. Отличное расположение, вторая линия от реки. Конечная маршрута 34, 47. Магазин МИДа, рынок Лазурный, остановка общественного транспорта, городской пляж Намыв, стоянка, больница, множество магазинов, банк и т.д. Самый живой и развитый район, даже в город ехать не нужно). Документы в порядке, Долгов и зарегистрированных нет. Можно по безналичному расчёту.

Лазурна вул., 14

Продается 1-комнатная квартира пр-т Центральный 4А. Дом кирпичный. Студия. Сделан новый ремонт. М/п окна. Двойная лоджия раскрыта и добавлена в общую площадь. Натяжные потолки, наливные полы, медная разводка. Стены отшпаклеваны под обои. Бригада строителей закончит ремонт в течении 20 дней из Ваших материалов на Ваш вкус.

проспект Центральний, 4А

Центр, ул. Шоссейная; 2/5; 33/17/6; панельный; не угловая; коридор площадью= 6,3 м. кв.; балкон,- (застеклён стеклопакетом); все стеклопакеты; санузел совмещён,- (сантехника поменяна); общее состояние квартиры: средне-жилое; газовая колонка (автомат); металлическая дверь; удобное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 18000 у. е. торг.

вул. Шосейна, 6

Продається 1 кімнатна квартира з ремонтом , вулиця Генерала Карпенко, Ліски. Квартира з якісним капітальним ремонтом. Нова проводка, сантехніка, електрика, труби, батареї. При продажу все залишається новому власнику. Будинок ОСМД, чистий підїзд, дах в повному порядку Поруч зупинка 1КП. Квартира чекає на нового власника. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Карпенка Генерала вул., 65

Продається 1 кімнатна квартира вулиця Шосейна поруч проспект Центральний. Цегляний будинок, чудовий житловий стан, меблі та техніка на фото залишаються новому власнику. Мебльована кухня з холодильником та кімната- є шафа, диван, стіл. Великий засклений балкон. Лічильники на світло, газ, воду. Бонусом -кладова між поверхами. Чужовий зручний для життя район

Шосейна вул. (Фрунзе), 50

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Ліски, По вулиці Крилова, недалеко від Кінцевої зупинки 75 маршруту. В квартирі виконаний ремонт. Нова сантехніка Нова проводка. Кухня , коридор, Ванна кімната- підлога плитка. У кімнаті - стяжка - вже підготовлена , можно укладати ламінат або лінолеум. Стіни- декоративна штукатурка, плитка, обої, покраска. Для нового власника Залишаються меблі та техніка! Безпечний 1й поверх, 9ти поверхового цегляного будинку. Є тамбур на три квартири, чистий підїзд, доглянутий двір. Поруч є супермаркет АТБ, Риночок, Магазини Продуктові, бювет з чистою водою, Зупинка транспорту, Парк Ліски- 10 хвилин пішки від дому! Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Крилова вул., 38

Продается 1-комнатная квартира по ул. Шоссейная ( ул. Фрунзе)- ул. Г.Петровой. 5/9. Площадь квартиры-23 м.кв. Гостинка. М/п окна. Бойлер. В шаговой доступности магазины, аптеки, школа, транспортная развязка. Отличный вариант для проживания или сдачи в арендую.

Шосейна вул. (Фрунзе), 11

Житлові комплекси у Миколаїв

Продается очень уютная 1 комнатная квартира в Лесках, Бутомах 4,срочная продажа,в квартире никто не прописан,документы все готовы к быстрой сделки. Квартира на 3-ем этаже 4-х этажного дома,не угловая,теплая,светлая. В квартире новые :плита,кондиционер,холодильник,стиральная машина,газовый котел,трубы все поменяны-пластиковые,сделан ремонт на балконе перед продажей,металлопластиковые окна. Квартира с очень хорошей аурой) Рядом находится вся необходимая инфраструктура,остановка,аптека,магазины,больница,школа,детский сад,2 ранка,супермаркет "АТБ" Не упустите хороший шанс по доступной цене! Вожможен торг!

Курортна вул. (Бутоми), 4

Продається 1кк-студія у новій Ривьєрі! Знаходиться на 7 поверсі 10-ти етажного будинку. Всього 40кв, кухня 10 кв, цегляний будинок, квартира утеплена. Всі меблі та техніка нові,залишається,є кондиціонер. Дахова котельня. Дуже якісний ремонт. Поруч супермаркет "Таврія-в" та вся необхідна інфраструктура. З документами все гаразд. Телефонуйте!!

можливий продаж по єОселя
Лазурна вул., 15

Продаётся 1 кк на Намыве,на улице Лазурной. 1 этаж 9-ти этажного панельного дома. Не угловая,светлая и теплая. Кухня,отдельная комната,раздельный санузел. Квартира после капитального ремонта,заменяны все коммуникации + проводка. На окнах решетки,окна металлопластиковые. Есть застеклённый и утеплённый балкон. Развитая инфраструктура,рядом есть всё что нужно,остановка транспорта,речка. Никто не прописан,с документами всё в порядке. Звоните для просмотра!

Лазурна вул., 18

Продається 1 кк на Кралова, Заводський район. Квартира знаходиться на 1 поверсі з 9ти, цегляний будинок, не кутова. На вікнах ґрати. Є закритий тамбур. У квартирі виконано свіжий євроремонт,замінені проводка, труби, водопровід. Нові туалет, ванна, кухня. Продається з меблями,технікою. Вікна металопластикові, на підлозі плитка, в кімнаті виготовлена тільки стяжка, можна відразу класти ламінат/лінолеум. Є окрема комора,можливо зробити гардеробну. У пішій доступності зупинка транспорту, ринок, супермаркет, аптека та багато іншого. У квартирі ніхто не прописаний! Можливий торг! Дзвоніть!

Крилова вул., 38

Продається 1 кк, на 2 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку, на вулиці Білій! У квартирі зроблений гарний ремонт, дуже світла, простора (40кв), металопластикові вікна, на підлозі ламінат та лінолеум, велика кухня (11,4 кв), простора роздільна спальня (14,5 кв). Новий водопровід, понвістю замінена вся електропроводка, наявність сигналізації. Тепла підлога у ванній. Хороші сусіди. Затишний двір, спокійний район, з дуже розвиненою інфраструктурою. У пішій доступності зупинка транспорту і все, що необхідно для комфортного, спокійного життя! З документами все гаразд. Телефонуйте для перегляду! Реальному покупцю за фактом гарний торг!

Біла вул., 32

В продаже 1 кк на Крылова, 3 этаж 9-ти этажного кирпичного дома. не угловая,трубы поменяны,новая газовая колонка,состояние жилое,есть бадкон,всё остается. Отличная инфраструктура,транспортная развязка,рынок,всё необходимое для комфортной жизни. Никто не прописан,по документам всё в порядке. Звоните!

Крилова вул., 15

Продаю 1-кімнатну квартиру, вул. Курортна, р-н. Ліски. 1-й поверх 6-поверхового цегляного будинку. 43 м. кв. загальної площі, не кутова. Автономне опалення, закритий двір. Майже вся техніка та меблі входять в ціну. Чекаю на Ваші дзвінки.

Курортна вул. (Бутоми), 6А

Шукаємо люблячих власників класної квартири! Продаю сучасну 1к квартиру в ЖК Рівєра на Намиві. Квартира на середньому поверсі, не кутова. Планування дуже зручне, продумане до дрібниць. Облаштована меблями та технікою кухня (електрична поверхня та духова шафа, пральна та посудомийна машини, витяжка та холодильник) з балконом має все необхідне для смачних сніданків та обідня зона з гарним видом у красивий двір. Кімната має спальну зону, зону для дивану та телевізору та гардеробну. Санвузол суміщений та має дуже стильний виляд. Квартира має позитивну енергетику. Гарний район зі своєю інфраструктурою, де є дитячі садочки, школи, фізкультурно-оздоровчий центр, магазини. Класний двір має дитячий та спортивний майданчик, поруч з будинком річка, супермаркет Таврія, зупинки транспорту. Телефонуйте для перегляду!

Лазурна вул., 5/12

Продаю 1 кімнатну квартиру на землі,по документам- частину будинку по вул Шоссейна,поруч з Центральним ринком та Сільхоз академією Квартира знаходиться в закритому дворі.чиста,має всі комунікації (газ,воду,електрику, центральну каналізацію,АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ,) встановлені МП вікна В квартирі велика квадратна кімната,25 м2,зручний суміжний санвузол з душовою кабінкою,висота стелі 2 метри 40 сантиметрів. НАЙКРАЩИЙ РАЙОН ,ВСЕ,ЩО ТРЕБА ДЛЯ ЖИТТЯ,ВСЕ ПОРУЧ!

Шосейна вул. (Фрунзе), 90

Пропоную Вашій увазі до продажу 1-кімнатну квартиру на Намиві (вул. Лазурна). Розташована на другому поверсі 9 - поверхового будинку, загальною площею 31кв.м., кімната 14кв.м., кухня 7 кв.м. Квартира в гарному стані, не кутова, зовні утеплена. Санвузол окремий, сантехніка та електропроводка замінені, металопластикові вікна, лоджія засклена пластиком, бойлер, інтернет, лічильники на газ, світло, воду. Новому власнику лишаються всі меблі та техніка. Зручне розташування будинку, великий двір з новим дитячим майданчиком , поряд школи та садочки, супермаркети, магазини, ринок, фізкультурно – оздоровчий центр для дітей та дорослих, пляжна зона, чудова транспортна розв’язка. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку. Чекаємо на Ваші дзвінки! Перегляд в зручний для Вас час.

Лазурна вул., 18Б

Пропоную Вашій увазі до продажу простору 1к. квартиру, район Намив (вул. Озерна) розташована на дев’ятому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Дах в ідеальному стані (утеплений), буде можливість особисто переконатись, є технічний поверх, між поверхами кладова. Загальна площа 37 кв.м., житлова 19.7 кв.м., кухня 7.1 кв.м. Квартира в гарному житловому стані, в середині будинку (утеплена). Всі комунікації нові, вікна МП. Кімната з нішею. В вартість квартири входить вся техніка та меблі які на фото (вбудована кухня, газова плита з витяжкою, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, меблі в кімнаті та коридорі). Облаштована лічильниками на газ, воду, світло та тепло. В під’їзді чисто. Прекрасне розташування будинку в центрі мікрорайону, бо поряд вся необхідна інфраструктура, супермаркети, магазини, школи, садочки, центр розвитку дітей, лікарня, аптеки, поштові відділення, парк «Ліски», не далеко пляжна зона, зупинки громадського транспорту. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку! Телефонуйте і приходьте на перегляд, квартира варта Вашої уваги!

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 13

Продаю 1к квартиру на Кузнецькій(Скороходова) в районі ТЦ "Кит", розташована на другому поверсі 3-поверхового будинку. Квартира в гарному житловому стані, світла кімната з балконом, невелика, але окрема кухня з газовою колонкою, суміжний санвузол з душовою кабіною, просторий коридор. Загальна площа 30.1 кв.м., житлова 15.2 кв.м., кухня 5 кв.м. Вікна металопластикові. Квартира обладнана лічильниками на газ, воду та світло, продається з меблями та технікою. В квартирі ніхто не зареєстрований, швидка угода. Поряд необхідна інфраструктура, трамвай, продуктовий магазин. Телефонуйте, квартира підійде для орендного бізнесу .Ми відкриті до діалогу.

Скороходова, 58

Продаю 1к квартиру на Ближньому Намиві (вул. Озерна), розташована на першому поверсі 9-ти поверхового будинку. Високий цоколь. Квартира в середині будинку, має житловий стан (без ремонту), кімната з балконом, окремий санвузол, бойлер. На вікнах та балконі решітки. Загальна площа 33.1 кв.м., житлова 17.5 кв.м., кухня 7.8 кв.м. Лічильники на газ та світло. Згальний табмур на 3 квартири. В квартирі ніхто не зареєстрований, швидка угода. Чудовий район, поряд необхідна інфраструктура, зупинка транспорту (кінцева 56 маршруту), супермаркети, магазини, аптеки, школа, дитячий садок, парк «Ліски», обласна лікарня, госпіталь, дитячі майданчики, відділення банку, поштове відділення, в п’яти хвилинах ходьби пляж. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку! Ціна обговорюється, чекаю на Ваші дзвінки!

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 6

Квартира розташована на 1 поверсі 5 цегляного будинку . Без балкону, але в перспективу можна зробити. На вікнах грати . Є колонка , пральна машина , плита , холодильник , усі лічильники . Кімната - 16.8 кв.м , кухня - 6.2 кв.м , обща - 30 кв.м Дитячий майданчик біля дому, магазин Атб , ринок Івушка , неподалік зупинка маршрутки , школа , університет . Квартплата невелика влітку - 600 грн , Взимку - 1100 грн . Запрошуємо на перегляд та купівлі Вашої квартири .

Крилова вул., 26
1 - 24 з 221 результатів