Продаю 2к квартиру в чудовому районі міста, цегляний будинок, квартира не кутова, тепла. Кімнати суміжні, але є можливість розділити. Квартира у звичайному житловому стані, ціна реальна для цього району. Телефонуйте!

Шосейна вул. (Фрунзе), 8

Продаються двокімнатні квартири мкр Ліски в сучасному житловому комплексі Levanevsky. Це остання черга. Будинок введений в експлуатацію. Квартири з документами. Податки при купівлі-продажу всього 2%. Закрита територія, багато місць для паркування. Велика дитяча площадка. Тихе місце. Продаж від Забудовника. Є варіанти на різних поверхах. Можливий продаж через єОселю або по сертифікатам єВідновлення. lun.ua/uk/жк-levanevsky-миколаїв

власник
можливий продаж по єОселя
Леваневців, 30/10

Продаю чудову 2-кімнатну квартиру на Намиві, дві окремі кімнати та велика лоджа. Зроблений якісний ремонт, є меблі, вбудована кухня, кондиціонер. На лоджі облаштований кабінет. Квартира вільна та чекає на нових власників. Телефонуйте! З повагою, ріелтор Людмила.

Лазурна вул., 38
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 2к квартиру з автономним опаленням в чудовому районі нашого міста. Квартира розташована на 1-му поверсі та має велику лоджу на дві кімнати. Наявність двохконтурного котла дозволяє значно економити при сплаті рахунків за комунальні послуги. В квартирі нові металопластикові вікна, нові батареї. Поруч з будинком є супермаркет Таврія, школа, садочок, неподалік пляж.

Лазурна вул., 22

Продаю 2 кімнатну квартиру в затишному районі міста Миколаєва на ближньому Намиві вулиця Лазурна. Квартира розташована на зручному 4-му поверсі 9 ти поверхового панельного будинку. 2 роздільні кімнати, просторий коридор та кухня 7.8 кв.м , роздільний, санвузол та засклений балкон. Зроблений косметичний ремонт в кімнаті, вікна металопластикові, в ванній плитка та замінена сантехніка. Лічильники на все. Дуже світла та тепла. Просторий двір з місцем для автомобіля та дитячим майданчиком. Поруч супермаркет Таврія В , зупинка транспорту, зона для відпочинку та прогулянок. Торг можливий. Детальніше телефонуйте!

Лазурна вул., 24

Продається 2 кімнатна квартира в затишному районі Миколаєва - Сухий Фонтан по вулиці Терасна в цегляному будинку. Сучасне планування: квартира двостороння, 2 роздільні кімнати, коридор, простора кухня, санвузол з ванною обєднаний, засклений балкон. Квартира з новим класичним ремонтом, що дуже важливо в квартирі майже не жили, всі меблі та техніка, в чудовому стані. Стан Підзду-позаздрять деякі новобудови, все чисто та охайно. До 8 причалу, парку Шевченко, річки декілька хвилин пішки. Поруч вулиця Нікольська та Велика Морська, 8 Березня та Шосейна. Запрошуємо Вас та Вашу родину на перегляд незвичайної квартири.

Терасна вул., 14

Продається 2 кімнатна квартира по вулиці Бузника/ Морехідна. В квартирі житловий стан, є лічильники на все, є меблі та техніка, які халишаться новому власнику . Кімнати суміжні- можливо збільшити кухню за разунок обєднання однієї кімнати з кухнею- зробити студію. Засклений мелатопластиковий балкон та вікно кухні. Поблизу проспект Центральний, зупинка транспорту стадіон Евіс, Водопровідна, Центральний ринок та ін. Зручний 2й поверх! Запрошуємо на перегляд!

Бузника вул., 16

Продается 2-х комнатная квартира по ул. Генерала Карпенка ( район 1 КП ). Дом панельный 5/5. тихий двор. Площадь квариры-44/27/8. Кухня увеличена за счет кладовой. С/у совмещен. Автономное отопление ( двухконтурный котел). М/п окна. Балкон застеклен обычной столяркой. Плитка на полу в кухне, коридоре и с/у . Выровнены все потолки и стены. Хорошая планировка. Цена-23500 у.е.

Карпенка Генерала вул., 61

В продаже 2 комнатная квартира (кухня+зал+отдельная спальня) на 1 этаже 5 этажного кирпичного дома! Просторная квартира с авторским ремонтом,делали для себя поэтому ремонт и техника качественные. Сделана пристройка(узаконенная лоджия с подвалом). 6-ти камерные окна,сделана шумоизоляция в спальне,домофон с видео,вся техника и мебель остается как на фото. Хорошие соседи,уютный двор с детской площадкой,рядом остановка,супермаркет,магазины и вся необходимая инфраструктура. Отличный вариант,звоните!

Карпенка Генерала вул., 29

ПРОДАЖА ПО ПРОГРАММЕ ЄОСЕЛЯ! Продается 2-х комнатная квартира по ул. Крылова ( Заводский район). Площадь квартиры-44 м.кв. Комнаты раздельные. М/п окна. Колонка автомат. Поменяны межкомнатные двери. Плитка в с/у. Чистая, теплая квартира. В шаговой доступности аптеки, магазины и т.д.

Крилова вул., 5

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаю 2-кімнатну квартиру в Центрі, вул. Бузника. Знаходиться на 2-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 42 м. кв., не кутова, кімнати прохідні. Чекаю на Ваші дзвінки.

Бузника вул., 18

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У Житловому Комплексі Дім на Лазурній . Сучасний енергоєфективний будинок , Утеплений. Має свою власну зачинену територію, парковку. В квартирі виконаний якісний ремонт, З використанням якісних Матеріалів! Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Велика кухня, подвійна лоджія. Шикарний огляд на Річку! В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний котел. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Лазурна вул., 40/1

Продаю 2-кімнатну квартиру, вул. Леваневців, Ліски. 7-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. 80 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, простора кухня та санвузол. Квартира з видом на парк та річку. Чекаю на Ваші дзвінки.

Леванівців вул., 8

Продаж 2 кімнатної квартири в зручному районі,з найкращою в місті транспортною розвязкою. Мікрорайон Ліски,вулиця Крилова,поруч зупинки та супермаркети Квартира розташована на 1 поверсі 3 поверхового будинку з камню вапняка,та має широкі стіни та високі стелі,в квартирі багато повітря та сонячного світла,не спаплюжена старими ремонтами,зроблений демонтаж,заходьте та робіть ремонт під себе!

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Бузніка, поруч З Центральний стадіон. В квартирі вже зроблено Капітальний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка Нова сантехніка Нова вбудована Кухня, Тепла підлога по всій квартирі! Кондиціонер Інвекторний Тепло/ холод . Встановлено душова кабіна, Бойлер, все нове . У дворі будинку гарний Дитячий майданчик, Та спортивний майданчик. Через дорогу Центральний стадион, поруч 5 хвилин пішки - Восьмий Причал, Яхт Клуб, Центральний ринок - 10 хвилин. Запрошую Вас На перегляд квартири!

Бузника вул., 4

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири в чудовому, супер зручному районі Сухий Фонтан, в середині кварталу в тихому, чистому, зеленому дворі. ВСЕ ПОРУЧ, найкраща в місті локації для відпочинку 8 Причал та Яхт клуб, пункт роздачі питної води зупинка громадського транспорту, супермаркети, в кроковій досяжності діт саДок, єлітна 22 гімназія, безліч магазинів, перукарень, аптек, нотаріальних контор, тощо Квартира виходить вікнами нв 2 сторони, має засклений балкон, суміжний санвузол. Квартира дуже світла, супер тепла,виходить вікнами на 2 сторони,з вікон квартири відкривається вид на річку

Шосейна вул. (Фрунзе), 1

Продаю доглянуту 2к квартиру в зручному районі, р-н вул.Водопровідної. Цегляний будинок, квартира не кутова, розташована на третьому поверсі, на даний час це дуже актуально. Квартира дуже тепла взимку, влітку прохолодна за рахунок енергозберігаючих металопластиковий вікон. Лоджія також засклена металопластом. Квартира має дві окремі просторі кімнати, широкий коридор, роздільний санвузол, кондиціонер, жалюзі на вікнах, бойлер. В квартирі залишаються майже всі меблі та техніка. Також гарні сусіди, доглянутий двір, тиха локація, аде до зупинки транспорту та магазинів 5 хвилин. Поруч також розташована школа №35, центральний ринок, поліклініка та інші зручності. Телефонуйте для перегляду. Ми шукаємо люблячих нових власників для нашої квартири.

Гонгадзе, 30

Продаю 2-кімнатну квартиру, 1 Слобідська / Погранична. 3-й поверх 9-поверхового цегляного будинку. 47.9 м. кв. загальної площі, не кутова, роздільні кімнати. Квартира в житловому стані, санвузол роздільний, лоджа засклена. Чекаю на Ваші дзвінки.

Слобідська 1-а вул., 43

Продаєтся 2 кімнатна квартира 43 м, 3/5 поверх, цегляний будинок на вул. Дачна, не кутова. Стан квартири відмінний. Подвійні якісні вхідні двері, відеоспостереження, металопластикові вікна, пластикові труби, лічильники на все, засклений пластиком балкон. Гарне розташування будинку, вул. Дачна, центр м-рна Лескі. Поруч школи, дитсад, магазини, супермаркети, ринок, транспорт во всі райони міста, зона відпочинку-пляж, кафе. Дуже зручній район для проживання. Запрошуємо на перегляд і до покупки.

Дачна вул., 9

Терміново! Продається гарна 2-кімнатна квартира по вулиці 8 Березня ( район Центрального Ринку, трампарк). Розташована на п’ятому поверсі 5-поверхового цегляного будинку. В квартирі виконаний якісний ремонт, новому власнику лишаються всі меблі та техніка. Натяжна стеля, на підлозі в кімнатах ламінат, в кухні, коридорі та ванній кімнаті - плитка. Кімнати суміжні. Французький балкон. Газова колонка, кондиціонер. Поряд зупинка транспорту, ринок, магазини, школа, до проспекту Центрального 5 хвилин ходьби. Телефонуйте за більш детальною інформацією. Перегляд квартири в зручний для Вас час. Можлива швидка угода. Чекаю на Ваші дзвінки! Працюємо за державними програмами

8-го Березня вул., 103

Пропоную Вашій увазі до продажу простору 2-кімнатну квартиру на Намиві (вул. Лазурна). Розташована на першому поверсі 9-поверхового панельного будинку з високим цоколем. Загальна площа 61 м², житлова 33.1 м², кухня 8.1 м². Квартира в житловому стані, має окремі кімнати, балкон та велику прибудову з підвалом. Санвузол окремий. Тамбур на дві квартири. Домофон. Чудовий спальний район, поряд зупинка транспорту (кінцева маршруток), супермаркети, магазини, ринок «Лазурний», аптеки, гімназія та ліцей, дитячий садок, обласна лікарня, пляжна зона, відділення банку, поштове відділення, розважальні заклади. У дворі великий дитячий майданчик. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку! Чекаю на Ваші дзвінки, ми відкриті до діалогу!

Лазурна вул., 6Б

Пропоную Вашій увазі до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Бузника. Розташована на п’ятому поверсі 5ти-поверхового цегляного будинку, кутова, але дуже тепла. Загальною площею 44.3 кв.м., житлова 29.2 кв.м., кухня 5.5 кв.м. Квартира в житловому стані. Кімнати суміжні, але при бажанні є можливість розділити. Санвузол з ремонтом, суміжний, сантехніка нова. Вікна металопластикові. Газова колонка, кондиціонер. Облаштована лічильниками га газ, світло та воду. При необхідності, новому власнику лишаються меблі. Дах шатровий, немає проблем. Чистий та доглянутий під’їзд. Зручне розташування будинку, великий двір з новим дитячим майданчиком , гарний краєвид з вікон. Поряд школа та садочок, зупинка транспорту, магазини, ринок, аптеки. До проспекту Центрального 2 хвилини ходьби. Загалом все, що необхідно для комфортного життя та відпочинку. За більш детальної інформацію телефонуйте та приходьте на перегляд! Ціна обговорюється.

Бузника вул., 18

Великогабаритна 2-кімнатна квартира, розташована на 7-му поверсі 9-го цегляного будинку в самому поулярному місці міста. - кімнати роздільні (15.7 кв. м + 14.6 кв. м) - загальна площа - 50 кв. м, кухня - 7 кв. м - санвузол роздільний - подвійна лоджія - підігрів води - бойлер - МПО. У кроковій доступності - міський стадіон, університети, Яхт-клуб, 8-й Причал, Центральний ринок, магазини, зупинки транспорту, салони, аптеки, супермаркети та багато іншого. Запрошуємо на перегляд та купівлю Вашої квартири у чудовому районі нашого улюбленого міста.

Петрової Галини вул., 1

Ви в пошуках комфортної , затишної квартири в Новобуді ? Ваша квартира Вас чекає ! Квартира з авторським шикарним ремонтом і вже з меблями та технікою чекає на своїх нових власників ! У спальному районі міста - Ліски . У продажу 2-х кімнатна великогабаритна квартира : загальна площа - 74 кв.м , кухня - студія - 24 кв.м. Квартира розташована на 3 - му поверсі 5 -го будинку Квартира на 2 сторони . 2 балкони : один вихід з кухні , другий вихід зі спальні . Є велика гардеробна кімната . Автономне опалення , 2-х контурний котел . Санвузол поєднаний . Також є кімната 12 кв.м. у підвальному приміщенні за додаткову оплату . А ще у продажу під самим будинком за додаткову ціну капітальний гараж – 24 кв.м. з частиною приватизованої землі під забудову другого гаража . У кроковій доступності : парк , магазини , салони , супермаркети, транспортна розвязка в будь-який кінець міста та багато іншого . Зацікавились ? Чекаємо Вас !

Курортна вул. (Бутоми), 3
1 - 24 з 273 результатів