Без комісії! Продаж 2кім квартири з терасою у центральній частині міста Вул.Дашкевича,2 (поруч Авалон Чорновола,Замарстинівська) Забудовник Новий Львів Підготовчі роботи Здача будинку на 4 кв 2025р Низькоповерховий, елітний будинок 5 поверх з 6 81,83м2 199 000дол Південний захід, квартира шикарна Такого виду планувань у забудовника вже немає Телефонуйте!

Без комісії!Елітний ЖК!Тераса!2кім кв.82м,Замарстинів Дашкевича,центр

Без комісії! Продаж 1кім квартири у центральній частині міста Вул.Дашкевича,2 (поруч Авалон Чорновола,Замарстинівська) Забудовник Новий Львів Підготовчі роботи Здача будинку на 4 кв 2025р Низькоповерховий, елітний будинок 3 поверх з 6 48,23 м2 109 500 дол Південь,квартира правильного планування з терасою Телефонуйте!

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1кім кв. у центр. частині міста Вул.Дашкевича,2

Продаж 1 кім квартира центр новобуд преміум класу 4/6 поверх 38 метрів квадратних з великим балконом терасою 10 м2 D2 ( вул. Дашкевича) -клубний будинок у центральній частині міста -32 квартири -підземний паркінг з автомобільним підйомником -пасажирські ліфти Schindler з доїздом у підземний паркінг -влаштування стін з керамічних блоків. (25 і 2.12 керамічні блоки) -шумоізоляція підлоги з екструдованого пінопласту -шумоізоляція міжквартирних стін з мінеральної вати -утеплення фасаду виконуватиметься з мінеральної вати -вентильований фасад з плитами від провідних виробників -прокладання трас кондеціонерів з квартир у передбачені для цього місця -алюмінієві вікна від провідних виробників профілю і енергоощадні склопакети -просторі тераси на верхніх поверхах -тераса загального користування на 6 поверсі з панорамою на центральну частину міста -оздоблення сходових просторів буде виконано з декоративної штукатурки, широкоформатних плит з кварцу чи керамограніту, з використанням елементів штучного каменю, led освітлення, стильних світильників та дзеркал -у вхідній зоні першого поверху будуть встановлені зручні диванчики і столики для очікування або відпочинку у двох під’їздах -можливість влаштування консьєрж-сервісу (за згодою жителів) -цілодобове відеоспостереження -сучасна система доступу до під’їздів (система доступу у під’їзд по дотику пальця, смартфону чи системи розпізнавання оболонки ока. Можливість виклику ліфтів через чіп-картку) -можливість влаштування вхідних дверей з електронним замком -додаткове очищення води -влаштування гіпсової штукатурки у квартирах -влаштування стяжки у квартирах -розведення опалення: радіатори, тепла підлога -котли Viessmann або Vaillant -«безшумна каналізація»- монтаж стоякових каналізаційних труб використовуємо з матеріалів, що гасять звукові хвилі -сучасні дитячі майданчики провідних виробників -крутий громадський простір перед будинком Наявні також більшої площі квартири : 1 кім, 2 кім, 3 кім з терасами та балконами Підземний паркінг ціна 27000 доларів. США по курсу в грн

Продаж 1 кім квартира центр новобуд еліт класу акція

Житлові комплекси у Львів