Продається квартира, 68. 2 Кв м, 2 ізольовані кімнати і кухня-студія. Великий балкон. Гарний сучасний ремонт. Код квартири - #26339485 Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги в кухні, коридорі, ванній кімнаті. Центральне водопостачання, додатково є свердловина. Квартира на 3 поверсі, в багатоквартирному будинку (всього 8 квартир). Будинок утеплений пінопластом 8см. Загароджене подвіря з газоном. Крите паркомісце(незавершений гараж) входить в ціну квартири. Тиха та зелена місцевість. До об"їздної дороги 700м, зупинка маршруток та супермаркети.

Наливайка, 1

Продаж 2к квартири в зданій новобудові в районі Галицького перехрестя Продається затишна 2к квартира+велика кухня студія в зданій новобудові 4 поверх з 6 індивідуальне газове опалення площа - 65 м2 роздільний санвузол площа кухні 32 м2 в квартирі вже є всі лічильники . котел .розводка електрики , радіатори . Частково зроблений ремонт Будинок вже заселений Домофон працює, тихий район квартира двостороння , не кутова , на комфортному 4 поверсі . Код квартири #25075773

Жовківська, 2А

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! БЕЗ КОМІСІЇ! ПО ПЕРЕУСТУПЦІ! ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ! 1-кімнатна квартира З РЕМОНТОМ у ЖК Canny home! ЖК комфорт класу Canny home - це невеликий стильний 4-поверховий будинок на 2 підїзди в передмісті Львова - селі Малехів, по вул. Жовківська 2В. 10 хвилин пішки до Галицького перерхрестя. 3-ий поверх ЦЕГЛЯНОЇ 5-ти поверхівки. Є ліфт! Загальна площа 46 кв.м. Кухня-студія 25 кв.м. Просторий балкон. Якісний ремонт. Ви тільки купуєте меблі на свій смак! Квартира тепла. Опалення електричне. Тепла підлога. Для підігріву - бойлер. Біля дому - дитячий майданчик та облаштована стоянка для автівок мешканців. На території ділянки буде паркінг, а в цокольному поверсі будинку і комерційні приміщення, в яких з часом відкриються магазин, аптека, кавярня тощо. За 15 хвилин можна доїхати до центру міста на машині або громадському транспорті. Повз будинок проходить більш як безліс автобусних маршрутів. У 10 хвилинах їзди знаходиться Замарстинівський лісопарк — велика зелена зона з облагородженими алеями і лісовими стежками. В 10 хвилинах їзди — середні школи №99, №30, №97, №54, «Еколенд», НВК «Інженерно-економічна школа». Для найменших відкриті двері дитячих садків №187, №154, №133, №14 та центру раннього розвитку «Мудрик» на такій же відстані. Якщо буде потрібна лікарська допомога — в 3 км від будинку розташована амбулаторія сімейної медицини, а трохи далі — міська дитяча лікарня, поліклінічне відділення №2 клінічної лікарні №1, жіноча консультація і безліч приватних медичних центрів. Вийти на ранкову пробіжку або покататися на велосипеді можна в лісі через дорогу від дому або на стадіоні в 15 хвилинах пішки від ЖК. Якщо ви хочете займатися з тренером в залі, до ваших послуг спортклуби на околиці Львова: GORA, Pride, НВА та інші. Продукти та інші необхідні товари можна купити в супермаркетах «Рукавичка», «АТБ», «Сільпо» або «Близенько» вздовж вулиці Богдана Хмельницького по дорозі в місто. У 5-хвилинному доступі розташовані готельно-ресторанний комплекс «Варшава», ресторани «Статус» і «Малехів» — на випадок, якщо хочете повечеряти поза домом. Навпроти ЖК знаходиться мийка машин, у кількох метрах - заправки WOG та OKKO. Ціна 72000 долаірв США. Телефонуйте! Покажу у зручний для Вас час!

Жовківська, 2В
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1но кімнатної квартири по вул Багалія.Площа 42,1 квм.Поверх 9/10.Квартира з ремонтом.Ізольована спальня і кухня студія.Маленька гардеробна.Опалення котел.Санвузол суміжний(душ).Дуже тепла та світла квартира .

Продаж 1но кімнатної квартири вул Багалія .Новобудова Шевченківський р

Продам 2кімнатну квартиру 70 м.кв(можна перепланувати на 3кімнати )в зданому будинку (Малехів )за галицьким перехрестям Богдана Хмельницького 5хв пішки від Галицького Перехрестя, ЖК "Жовківська Брама". Будинок повністю з цегли. площа 70 м поверх 6/6 замінені на покращені енергозберігаючі вікна, котел..є право власності .всередині будинку, не кутова, Будинок збудований. Зданий,можна приступати до ремонту

власник
2-кімнатна квартира

продається квартира з ремонтом Однокімнатна 45,4кв.м В квартирі зроблений ремонт ( є також відео) Велика простора кухня, затишна спальня. З переваг: маленький будинок з комерційними приміщеннями. Є паркомісця, ліфти, комори та площа під сходовими для зберігання речей. Балкони від забудовника вкладенні плиткою, оброблені герметиком, якісні вхідні двері. До Галицького Перехрестя 5 хвилин пішки.

Квартира у Малехові Canny Home

Продам квартиру, 68.2 Кв м, 2 кімнати і кухня-студія. Великий балкон. У квартирі залишаються майже усі меблі, кухонна техніка. Двухфазний котел, квартира тепла. Вода центральна. Квартира на 3 поверсі, в багатоквартирному особняку(всього 8 квартир). Будинок утеплений пінопластом 8см. Загароджене подвіря з газоном. Крите паркомісце, можна на 2 авто. Якщо не беру трубку, прошу писати на вайбер, оскільки буваю закордоном.

власник
Терміново Квартира 3 кім з меблями і технікою Малехів Є-оселя

Продаж 1 кім квартири в Новобудові м.Малехів Вул:Жовківська ( Жк Жовківська Брама ) Площа: 35 1з 6поверх - Індивідуальне Опалення «Нова на Ринку* Вашій увазі Продаж 1 кім квартири в Новобудові Жк «Жовківська Брама» м.Малехів Квартира розташована на повноціному 1 поверсі , Частково зроблений ремонт, поставленний Газовий Котел , Покладена плитка, Зроблена Ванна кімната, Є Балкон Загальна Площа 35 кв , Індивідуальне опалення , до Львова 2 хвилини Чистий Продаж ! Огляди по домовленності Додаткові питання по тел! Є відео огляд Немає надмірного шуму з вулиці Хороше розташування ; Інфраструктура ( до 1000 м ) : магазин, автобусна зупинка, аптека, парк, дитячий майданчик, ресторан, кафе, школа, садок та багато різних магазинчиків. ВАРТІСТЬ : 45 500 $

Продаж 1 кім квартири м.Малехів Вул:Жовківська ( Жк Жовківська Брама )

Житлові комплекси у Малехів

Географія Малехів