Продається квартира, 68. 2 Кв м, 2 ізольовані кімнати і кухня-студія. Великий балкон. Гарний сучасний ремонт. Код квартири - #26339485 Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги в кухні, коридорі, ванній кімнаті. Центральне водопостачання, додатково є свердловина. Квартира на 3 поверсі, в багатоквартирному будинку (всього 8 квартир). Будинок утеплений пінопластом 8см. Загароджене подвіря з газоном. Крите паркомісце(незавершений гараж) входить в ціну квартири. Тиха та зелена місцевість. До об"їздної дороги 700м, зупинка маршруток та супермаркети.

Наливайка, 1

с.Малехів вул.Вокзальна 9 2 поверх 3-кімнати з великим балконом(обшитий та встановлені вікна) Закрита територія Власне опалення Продається з меблями. Паркомісця на закритій території. Дитячий майданчик.

власник
Малехів Вокзальна 9 Дубляни трьох кімнатна квартира 73м2

Новобудова, запланована здача на 3кв 2024р. Опалення індивідуальне - котел. Є стяжка та штукатурка,котел. Без комісій . Переоформлення за рахунок продавця.

3кім від власника. Вул.Довга 90000$
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную на продаж трьохкімнатну квартиру , по вулиці Кульчицькоі, район ринку»Південний» Дві кімнати ізольовані, одна прохідна. Квартира кутова, ззовні утеплена, по периметру квартири,деревʼяні склопакети,поміняні батареї,балкон,хороша локація, усе поруч.Чистий продаж!

Продаж квартири

Продається трьох кімнатна квартира в Шевченківському районі по вул. Миколайчука. Тільки зроблений євроремонт. Нова сантехніка, нові вікна,плитка,ламінат та двері. Всі кімнати ізольовані, просторі. Вигоди окремо. Загальна площа квартири 66 кв. Є балкон. Поблизу розвинена інфраструктура школи,дитячі садки, магазини, парки, громадський транспорт і тд.

Продаж квартири

Продам квартиру, 68.2 Кв м, 2 кімнати і кухня-студія. Великий балкон. У квартирі залишаються майже усі меблі, кухонна техніка. Двухфазний котел, квартира тепла. Вода центральна. Квартира на 3 поверсі, в багатоквартирному особняку(всього 8 квартир). Будинок утеплений пінопластом 8см. Загароджене подвіря з газоном. Крите паркомісце, можна на 2 авто. Якщо не беру трубку, прошу писати на вайбер, оскільки буваю закордоном.

власник
Терміново Квартира 3 кім з меблями і технікою Малехів Є-оселя

Житлові комплекси у Малехів

Географія Малехів