Продаж 3-ох кімнатної квартири по вул.Караджича. Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа 55 кв.м. Житловий стан. Центральне опалення.

Караджича вул., 16

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. В будинку передбачені просторі двори з дитячими та спортивними майданчиками, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 2 кв 2025р Будинок зведено, запрошуємо на огляд! Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 1

Продається 1 кім. квартира по вул. Героїв Крут (кінець вул. Тролейбусна) в новобудові (ЖК Continent style ) . Перший поверх. Загальна площа 51,56 м2. Житлова площа 14,33 м2. Площа кухні 17,79 м2. Будинок комфорт класу. В під їзді вже все готове, доробляють внутрішній дворик і тоді буде здача будинку (червень 2024). Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ.Є відео.

Трускавецька вул., 20

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Богдана Хмельницького Світла, чиста, затишна квартира. Ремонт був зроблений 4 роки тому. Меблі та техніка залишаються по домовленості. Кімнати суміжно-прохідні. Ванна. Індивідуальне опалення. Є колонка на гарячу воду. Поверх: 3/4 Загальна площа: 47.8кв.м Житлова площа: 37.8кв.м Площа кухні: 10кв.м 50 000$

Богдана Хмельницького  вул., 127

Пропонуємо на продаж 1-кімнатну квартиру з ремонтом у новобудові на Сихові, за адресою вулиця Антонича 5б. - Ціна: 50 тисяч доларів (без комісійних для покупця) - Загальна площа: 39,30 м² - Розташування: 11 поверх - Планування: кімната, кухня-студія, ванна кімната поєднана з туалетом - Балкони: 2 засклені балкони - Ремонт: зроблений сучасний ремонт - Меблі: є всі необхідні меблі для комфортного життя - Опалення та гаряча вода: квартира повністю на електриці, оснащена електричним котлом та бойлером

Антонича вул., 5б

Найкраща 2 кім. квартира в районі "під ремонт" Вітаю! Пропонуємо вам на купівлю дуже зручну по плануванню та розташування 2 кім. квартиру з ізольованими кімнатами. Квартира без ремонту, що дає вам можливість втілити всі ваші побажання для себе і під себе. Ідеальний варіант для тих хто хоче жити не високо та мати можливість милуватись зеленим квітником перед квартирою! Дуже зручний район для проживання. Поряд: - супермаркети та магазини; - ТЦРК "Ринок Південний"; - 4 дитячі дошкільні заклади; - 4 школи; - парк; - транспортні зупинки тощо. Ціна: 50 000 у.о. Телефонуйте та домовимось на огляд! 067-674-22-93 Павло "Shumilov Estate"

Кульчицької вул., 6

ЖК SILENT PARK Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Квартира з хорошим плануванням. Квартира не кутова, з великою кухнею-студією, панорамними вікнами. Від забудовника: ндивідуальне газове опалення, встановлено двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері, стяжка, штукатурка. Загальна площа - 38.2м² Поверх 3 Продаж по переуступці. Здача будинку на 2 кв. 2024 року. Телефонуйте, надам всю інформацію та проведу показ.

Орлика Пилипа вул., 9

Цікавий інвестиційний проект в центрі Львова Є проект перепланування мансардного поверху під апартаменти 5 мансардний поверх, дерев"яне перекриття, австрійський будинок Код квартири #25901853

Клепарівська вул., 12

Продам 1-кім.квартиру,вул.Героїв Майдану 1 ЖК Авалон Холідей Avalon ZHK Avalon Kholidey Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 8-ми поверхового будинку. Загальна площа - 40.54 м.кв.,житлова - 20 м.кв., кухня - 19.54 м.кв. Секція 19. Здача 4 кв. 2025 р. Продаж по переуступці.Опалення: котел.0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Героїв Майдану, 1

Продам 1-кім.квартиру,вул.Тракт Глинянський 1. ЖК Еко дім на Тракті., Eko dim, забуд.Eko dim Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 49 м.кв.,житлова - 30 м.кв., кухня - 18 м.кв. Опалення: Індивідуальне газове, 2х контурний котел ,цегляний будинок,утепленний фасад усе готово,підігрів підлоги,Секція 4-ий під їзд.Панорамні вікна Оформлено право власності. "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-867-183.

можливий продаж по єОселя
Глинянський Тракт вул., 1

Продаж апартаментів в новобудові, вул.Лемківська 9 ,ЖК "Milltown" Квартира знаходиться на 8му поверсі, 12-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 27.6 кв.м., житлова площа 19.6 кв.м., кухня 8 м.кв. Квартира - після будівельників. Здача будинку 4 квартал 2023 р. Продаж за переуступкою.,5 секція, опалення - будинкова котельня Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч. доларів., агентські послуги 3,5%. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-496-131.

Лемківська вул., 9

Продам 2-х кімнатну квартиру,вул.Величковського 36 Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського траспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 9му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 49.90 кв.м., житлова площа 27.5 кв.м., кухня - 8.90 кв.м. Панельний будинок,чешка.Є комірка між поверхами з дерев*яним стелажем+ місце на тех .поверсі для побудови мансарди.Східна сторона,не кутова,металопластикові якісні вікна,засклений балкон.Сантехніка,проводка.Чиста сонячна і тепла квартира,продається з меблями.Опалення-централізоване Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-510-445.

Величковського І., 36

Продаж 2х кім квартири в цегляному будинку вул.Богдана Хмельницького. Хороший житловий стан. Вікна виходять на східну сторону. Дві ізольовані кімнати. Всі меблі залишаються. Є Балкон з кімнати. Над квартирою є технічний поверх Роздільний санвузол, ванна. Квартира готова до продажу. Перегляди по домовленності. Чистий продаж

Богдана Хмельницького  вул., 269

Квартира по документам. Прибудована до двохповерхового будинку в якому дві квартири. В загальному три квартири. Окремий вхід. Без ремонту. Потребує повної реконструкції.Місце під авто, під альтанку.

Турянського вул., 17

Продаж 1 кім. кв. по вул. Підголоско ЖК "Фруктова Алея". Будинок бізнес класу від надійного забудовника "ЛьвівБуд". Квартира розташована на 6-му поверсі 16-ти поверхової секції. Здача будинку 2-й квартал 2025 року. Площа квартири 43.2 кв.м. Ціна 50000$ Всі деталі за тел. 0685889950 Тарас АН "Новий Дім"

Під Голоском вул., 4

Продаж одно кімнатної квартири в новобудові по вулиці Роксоляни ЖК R2 Residence. Будинок повністю збудований, завершують внутрішнє оздоблення та роблять прибудинкову територію. Можна вже оформляти право власності. Загальна площа квартири 49,6 м.кв.

Роксоляни вул., 151

Квартира з 7 річним ремонтом . Частково залишаються меблі. Є технічний поверх. Вікна виходять на парк , ліс.Вільна , торг.

Шафарика вул., 14

Продається однокімнатна квартира в новобудові ЖК Парк Арена по вул. Мікльоша ( біля стадіону Арена Львів ). Здана новобудова Вигляд з вікон в сторону стадіону , на озера . Індивідуальне опалення котел . Велика кухня вітальня 22м , кімната 18м , загальна площа 50м . Близько до ТЦ Ашан .

Карла Мікльоша вул., 20

Продаж однокімнатної по вул. П. Орлика ЖК Silent Park, забудовник Лев Девелопмент. Комплекс бізнес класу, який складається із 6 будинків по 5-6 поверхів. Квартира знаходиться в 2 будинку на 2 поверсі з 5. З квартири відкривається гарний вигляд на парк. Здача на 2 кв. 24 року. Будинок вже повністю виведений, завершують фасадні та внутрішні роботи. - закрита територія, - підземний паркінг, - якісні матеріали, - невисока забудова ( поруч будує інший забудовник також на 5-6 поверхів, все решта котеджі) Площа 38,3м2 по ціні 50000 дол Є відеоогляд.

Орлика Пилипа вул., 111

Продаж 1-кім кв-ри в новобудові по вул. Тернопільська ЖК Мальви (Новий Львів) 📍43 кв.м, 11/11ц. Ліфт працює (їде на поверх). 📍 Індивідуальне опалення. 📍 Новобудова здана і заселена. Підключені всі комунікації. Можна робити ремонт. 📍 Квартира простора і сонячна з гарним краєвидом з вікна. 📍Розвинена інфраструктура, магазини, школа, зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. 💰 Ціна: 50000$

Тернопільська, 42

Прооную до продажу 1 кім квартиру по вул.Малоголосківська, ЖК Нове Життя. Загальна площа 45 м2, поверх 6/10. Будинок повністю збудований, проводяться внутрішні роботи. Здача планується на 4 квартал 2024 року. Опалення індивідуальне, газовий котел. Стіни зовнішні: керамічна цегла (товщина стін з утепленням 37 см). Стіни міжквартирні: керамічна цегла (має якісні шумо та тепло ізоляційні властивості). Стіни міжкімнатні: бетонний блок (витримує велике навантаження). Висота стелі: 2, 8 м. Утеплення пінопласт. Панорамні енергозберігаючі вікна. В будинку є підземний паркінг, є ще вільні паркомісця. У зоні пішої прогулянки є школа, дитячий садок, аптеки, кав"ярні, супермаркети. Продаж по переуступці. Вартість квартири 50000,00 $.

Малоголосківська вул., 21

Продаж 2к., квартири по вул. Тершаковців, 2 (хрущівка), бічна вул. Пекарська. Локація ЛНУ "Ветеринарної медицини", готель "Євроготель". Площа-46,4, житлова-28, кухня-6,1. Є комора в підвалі 4м2. Квартира в цегляному будинку на 3 поверсі з балконом в 4 поверховому будинку, вікна виходять на вул. Тершаковців. Опалення центральне, на кухні є газова колонка (є можливість встановити газовий котел). Кімнати суміжно-прохідні, є можливість зробити ізольовані. Сан. вузол суміжний. Квартира потребує ремонту. Для Колег БЕЗ співпраці. Агентство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Тершаковців вул., 2

Продаж 1 кімнатної квартири на 7 поверсі в цегляному будинку по вул. Стрийська,115. Забудовник Креаторбуд. Секція 7. Є можливість придбання 1 кімнатної квартири на 8 поверсі. Загальна площа 42 м.кв , житлова площа - 12 м2, кухня - 19 м2. Індивідуальне опалення. Будинок новочасний з підземним паркінгом , хороше місцерозташування ,чудове транспортне сполучення з іншими районами Львова. Також поблизу знаходиться іподром, тенісні корти , футбольний клуб ,стадіон "Арена -Львів" за 10 хв автобусом розташований ТРЦ King Cross Leopolis там же розташований буд.гіпермаркет "Епіцентр". Термін введення в експлуатацію 3 квартал 2024 року. Переуступка. код обєкта 10259

Стрийська вул., 115

Продається 1 кім квартира студія. Вул. Вітовського, ближній центр. Австрійський будинок. Загальна площа 30 м.кв. Поверх 3 з 3. Є горище. Є внутрішній дворик. Автономне опалення. Газова варильна поверхня. Двоспальне ліжко. Шафа купе. Вся необхідна побутова техніка (холодильник, пральна машина, телевізор, мікрохвильова піч, фен, чайник.

Івана Франка, 75
1 - 24 з 786 результатів