Продаж 1-кім квартири по вул Б.Хмельницького.Продаж 1 кім квартири по вул.Богдана Хмельницького Ближній центр Квартира складається з просторої кімнати та кухні вітальні.Стан житловий, опалення індивідуальне . Польський будинок 20-х років.Є підвал.Продається з усіма меблями та технікою. Чудове розташування в ближньому центрі, поруч ТЦ "Ашан" з супермаркетом "Сільпо", аптеками та різноманітними закладами. В пішій доступності "Рукавичка" та "Близенько". В 500 метрах зупинка маршрутних таксі та електротранспорту. Поруч школа та садок. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Богдана Хмельницького  вул., 125

Продаж 1кім квартири у ЖК Фемелі Хаус Забудовник Галжитлобуд Вул.П.Орлика, Шевченківський р-н Львова 1 черга будівнитцва, секці Ця черга збудована та засклена у 2024р Гарна площа 39 м2 , кухня-студія з лоджією та відкритим балконом Середній 5 поверх /6 Максимальне наповнення від забудовника Індивідуальне газове опалення Телефонуйте! ЖК можна оглянути, у типову квартиру можна зайти!

Орлика Пилипа вул., 2

🏰 Пропонуємо вашій увазі чарівну дворівневу квартиру на вулиці Насипна, розташовану в центрі міста, поруч з головним управлінням ДСНС та меморіалом "Небесної Сотні". 🛋️ Ця нерухомість з привабливим дизайнерським ремонтом створена для вас, щоб ви відчували себе як вдома в самому серці Львова. 🌟 Квартира продається з усіма меблями та технікою, щоб ви могли насолоджуватися комфортом відразу після переїзду. 🏞️ Розташування цієї нерухомості дозволить вам насолоджуватися всіма перевагами життя у самому центрі міста, з легким доступом до культурних та історичних памяток Львова. Не пропустіть цю унікальну можливість придбати нерухомість в центрі Львова всього за 43 тисяч доларів США. Зателефонуйте нам вже зараз, щоб дізнатися більше про цю чудову квартиру та забронювати перегляд! Ключі на руках

Насипна вул., 7

ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ Адреса - місто Львів, вулиця Вулецька, 7. Кількість кімнат - однокімнатна квартира. Поверх - 3 з 8. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Загальна площа - 32 м2, житлова - 17.4 м2, кухня - 14.6 м2. Опалення - індивідуальне. Балкон - один, Санвузол- один, суміжний. Будинок введений в експлуатацію. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те,що квартира перепланована: студія перероблена в повноцінну одно кімнатну квартиру, окремо місце на гардеробну кімнату, хороша ціна. Поруч з будинком: магазин, парк, зупинка громадського транспорту. Код обєкта: 1208

Вулецька вул., 7

Продаж 1 кімн Любінська цегла Продається 1 кім квартира на вул.Караджича ( бічна Любінської) 33кв.м Поверх 5/5 цегляного будинку Квартира світла, тепла, не кутова, дах не протікає. Житловий стан , продається з меблями і технікою. Друга лінія від дороги, ніякого шуму, багато зелені довкола. Поруч школи і садочки, зупинка громадського транспорту, супермаркети і базар. До квартири є підвал. Ключі на руках!!! Є відео огляд квартири Ціна 42 тис $ торг Без СП 068 665 48 40 Василь АН Домлер

Караджича вул., 16

Смарт квартира розміром 28,01 метри квадратні За адресою Стрийська, 121(біля Арени Львів) 4 поверх Будинок на стадії завершення, продаж по переуступку

власник
Продаж Смарт квартири на Стрийській Арена Львів

Продається квартира з вільним плануванням під 1~2 кімнати. Розташування Рясне 2 Площа 46 м кв 1 поверх, без ремонту Електрифікована 3 фази 18 кВт. Якщо когось цікавлять деталі ~ дзвоніть.

власник
Квартира в новобудові

Продаж 1 кім квартири 42.59 м2 у ЖК R2 Residence, вул.Роксоляни, 2, р-н Левандівки Новобудова в озелененому районі Львова Секція 7, здача - 3 кв 2024 р 9/12 поверх Вигляд у вн.подвір’я Опалення - автономне, теплові лічильники, радіатори з терморегуляторами Вартість - лише 40 000 дол Можна квартиру оглянути Телефонуйте!

ПРОДАЖ 1 кім. кв.  R2 Residencе-Резиденс Роксоляни-Левандівка/Топ ціна

Продам простору двокімнатну квартиру, яка знаходиться на 2 поверсі 3 поверхового австрійського будинку за адресою вул. Академіка Кучера 19 (Шевченківський район) м. Львів. Будинок чистий, приємні сусіди. До квартири належить хороший підвал. Загальна площа 32,5 кв.м 1ша кімната (17,.8кв.м) 2га кімната (8,1 кв.м) Кухня (4.2кв.м) Санвузол 2.5 кв.м Коридор Підвал 4 кв.м Квартира має суміжний санвузол,коридор і 2 кімнати. Поруч школи, університет, парки, ринок Краківський, супермаркети тобто є все необхідне Квартирі частково початий ремонт. Можна втілювати всі баження і задуми. Пластикові вікна. Дуже затишний район для життя,чи оренди, тиха вуличка, розвинена інфраструктура до центру 5 хв. пішки. 40 000 у о торг 09******83- Володимир

Продаж 2 кімн квартири по в Кучера

Агентство UA.estate пропонує придбати 1кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * * центральне опаленя * кухня+ 1кімната * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-911-439-DR.

Михновских Братьев улица, 34, Левандовка, Львов, Львовская 40000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири в Личаківському районі. Загальна площа - 30 м2 Площа кухні - 8 м2. В квартирі зроблений хороший ремонт, продається разом з побутовою технікою. Без СП.

Медовой Пещеры улица, 17, Майоровка, Львов, Львовская 40000.0 USD

Продається простора 1-кімнатна квартира м.Львів ЖК Вулецька/Горішній 2 вигідна ціна ціна 950$/м.кв. Квартира розташована на 5-му пов. в 6-ти пов. будинку. Загальна площа 42,5 м.кв. Кімната житловою площею 17,35 м.кв. Опалення індивідуальне. Будинок монолітно-каркасний, перестінки виконано з керамоблоку, утеплення пінопластом. Підземний паркінг. Можливе перепланування на велику студію Чудове розташування, поруч ліс, чисте повітря, тихий район. Здача будинку 1 квартал 2025 року (активно ведуться роботи). 40000 $ Запрошую на перегляд квартири Деталі за телефоном 09*********88 Viber

Продається 1-кімнатна квартира  м.Львів ЖК Вулецька/Горішній 2

Продаж єОселю і різні види кредитування не розглядають Без сп Продається 1 кімнатна квартира по вулиці Любінська (орієнтир - підземний перехід). Поруч знаходиться вся потрібна інфраструктура. Квартира продається зі всім, що на фото (крім телевізора та посуду). Поверх 5-й, останній, будинок без ліфта. Опалення центральне. Санвузол разом, балкон з кімнати. Дах не тече, квартира тепла і затишна. Можна купити і одразу здати в оренду. Покази за домовленістю.

Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Любінська

Продаж 1-но кімнатної квартири (студія) по вул.Хвильового (р-н ТЦ Спартак),продаж з всіма меблями та побутовою технікою ,МПВ,газова плита,бойлер,душ. кабінка,велика шафа-купе,центр. опалення,підходить як і для себе так і під оренду( зараз в оренді ).Для колег без СП.

Продаж 1-но кімн.кв-ри вул.Хвильового

Продаж 1 кімнатної квартири, вул. Донецька. Загальна площа квартири 25 м. кв. + підвал 4 м. кв.

продаж 1 кімнатної квартири вул. Донецька

Продаж 1к квартири по вул. Трускавецька, забудовник Галжитлобуд, 0 цикл, індивідуальне опалення 2-ф котел, секція Е1. Здача на осінь.

Продаж 1к квартири по вул. Трускавецька Галжитлобуд

Продаж двокімнатної квартири, Левандівка, Левандовський парк. Квартира з ремонтом 2010 року, засклений балкон з гарним видом, була поміняна вся електрика та сантехніка, нові меблі, залишається побутова техніка. Доглянута прибудинкова територія з місцем для парковки авто. Розвинена інфраструктура: поруч зупинка транспорту, громадський транспорт в усі частини міста ходить кожні 5-ть хвилин. Магазини, аптека, кафе та салон краси, школа, дитячий садочок. Відділення Приват банку та Нової пошти. Левандівський парк. Без СП. Вартість: 40 000 дол.

Терміновий продаж! 2-х кімнатна квартира з ремонтом, Левандівка.

Продається квартира в новобудові по вул. Трускавецькій від забудівельника Галжитлобуд -ЖК Трускавецька,ведуться оздоблювальні роботи у будинку, друга секція будинок-11...по переуступці

1к. вул. Трускавецька,  42/18/11, 3/10 ц, 40  000$

Продаж 1кім квартири у ЖК Фемелі Хаус Забудовник Галжитлобуд Вул.П.Орлика, Шевченківський р-н Львова 1 черга будівнитцва, секція А Гарна площа 39 м2 , кухня-студія з лоджією та відкритим балконом Середній 5 поверх /6 Максимальне наповнення від забудовника Індивідуальне газове опалення Телефонуйте! ЖК можна оглянути, у типову квартиру можна зайти!

1 кім квартира Орлика Family House Фемелі Галжитлобуд

Продаж 1 кімнатної квартири Вул. Олени Степанівни квартира у хорошому житловому стані, балкон засклений, пічне опалення деревʼяне перекриття Поверховість 2/2 ціна 40000 За додатковою інформацією дзвоніть!!

Продаж 1к квартири Вул.Олени Степанівни

Гарна 1 кім квартира з кухнею-вітальнею у ЖК Family House. Секція А , вже збудована, засклена секція. Забудовник Галжитлобуд Вул. П. Орлика ( бічна Мазепи, Топольна ) Хороша площа 38,8 метрів Поверх 5 з 6 поверх. Від забудовника максимальне наповнення: стяжка, штукатурка, котел, батареї. Пропозиція дешевша, ніж у забудовника! Продаж по переуступці. Телефонуйте, надам всю інформацію.

Продаж 1 кім. квартири ЖК Фемілі Хаус/Орлика-(Family House)

Продається однокімнатна квартира біля ТРЦ ФОРУМ. Центр. Вулиця Куліша. Квартира знаходиться на третьому поверсі. Вхід по балкону. Опалення в квартирі пічне. Гаряча вода бойлер. Підʼїзд закривається. Квартира має добрий житловий стан. Чудовий варіант для здачі в оренду.

Продаж квартира Куліша центр форум

Продається 1-кімнатна квартира у м.Львові на вул Каховській, житловий стан, бічна вулиця Патона,балкон не засклений

1-кімнатна квартира Львів Каховська

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-866-380-LX. Продам 1 кімнатну квартиру на Вулецькій, Бережанська Площа 32м2. Будинок зданий, заселений Квартира перепланована зі студій, розмурована кімната і гардеробна (при бажанні можна перепланувати), засклений балкон. Є право власності

1-к.кв.вул. Вулецька Бережанська
1 - 24 з 366 результатів