Продаж 2к квартири , загальною площею 77м2 в ЖК Личаківська 86, в 10 хв від Площі Ринок . Квартира знаходиться на 3 поверсі з 6, в будинку всього 20 квартир. Повністю готова до проживання(ремонт якісний, техніка , меблі , все залишаєьбся ), в квартирі ніхто не проживав. Дві ізольовані кімнати, туалет і ванна кімната окремі( в ванній кімнаті є і душ і ванна ). Є величезний балкон , для затишного відпочинку . Пркрасний варіант для проживання в пішій доступності до самого сердця міста. Біля будинку в 10 хвилинах парк - Шевченківський гай , і недалеко парк Знесіння. Історична частина міста . Додатково можна придбати ще паркомісця( за додаткову плату ). Запрошуємо на огляди ! Код квартири #26111735

Личаківська вул., 86

Продаж 2к квартири , загальною площею 77м2 в ЖК Личаківська 86, в 10 хв від Площі Ринок . Код квартири - #26111771 Квартира знаходиться на 4 поверсі з 6, в будинку всього 20 квартир. Повністю готова до проживання(ремонт якісний, техніка , меблі , все залишаєьбся ), в квартирі ніхто не проживав. Дві ізольовані кімнати, туалет і ванна кімната окремі( в ванній кімнаті є і душ і ванна ). Пркрасний варіант для проживання в пішій доступності до самого сердця міста. Біля будинку в 10 хвилинах парк - Шевченківський гай , і недалеко парк Знесіння. Історична частина міста . Додатково можна придбати ще паркомісця( за додаткову плату ). Запрошуємо на огляди !

Личаківська вул., 86

Квартира в ЖК Велика Британія в стилі лофт. 2 окремі спальні і вітальня-холл 18 кв.м. Прекрасний вид на центр, ратушу. З усіх боків від квартири є сусіди, це перевага по теплоізоляції. Гарний двір, інфраструктура максимально розвинена. Комора на поверх нижче входить у вартість. Щойно відремонтована вулиця Шевченка. Пишіть питання на вайбер, або дзвоніть щодо огляду. Власник.

власник
Шевченко Тараса улица, 19, Зализнычный, Львов, Львовская 170000.0 USD

Продається двохкімнатна квартира в новому, сучасному будинку « Платинум», по вул. Чорновола 77 Квартира з  дизайнерським ремонтом і меблями! В ремонті використовувалися якісні матеріали німецьких та італійських виробників. Індивідуальне опалення, теплі підлоги, система кондиціювання, нова побутова техніка! З вікон відкривається шикарний краєвид на старе місто і Високий замок!  Квартира дуже затишна як для проживання, так і під здачу( завдяки своєму зручному розташуванню і дуже гарною інфраструктурою- може приносити гарний дохід) В будинку є підземний паркінг.

Двокімнатна на Чорновола в Жк Platinum Щасливий

Продаж 2 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом вул. Кульпарківська 93 ЖК Парус сіті. Квартира знаходиться на 8 поверсі, площа 75 м2, дві ізольованих кімнати, кухня-студія, гардероб, засклений балкон з робочим місцем, відеофон, два кондиціонери, дистанційне керування опаленням та кондиціонерами. У квартирі всі необхідні меблі та побутова техніка (також є посудомийка, сушильна машина). Є відеоогляд квартири. Пропозиція від агентства нерухомості. Детальніше по телефону. Ціна 170 000 $

Продаж 2 кім квартири в новобудові вул Кульпарківська 93 ЖК Парус сіті

Продаж чудової 2 рівневої квартири в новобудові Стрийська 204. Забудовник Карпатбуд. Будинок зданий та заселений 2017 року. Розташована на 10 та 11 поверхах, з красивим краєвидом, 125 м, 5 кімнат. Квартира з сучасним світлим ремонтом, меблі та побутова техніка залишаються. Всі кімнати ізольовані, 2 санвузла. На першому поверсі кухня, вітальня з гардеробною, та кабінет, на 2 поверсі 2 спальні, та дитяча. 2 балкона, відкритий та засклений. 3 кондиціонера. Сходи з масива дуба. У всіх кімнатах паркет. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, всюди де плитка. Також є фільтри на воду. Світла та затишна квартира. Ціна 170 тис з можливим торгом. 06******07 Ольга

Продаж 5 кім квартири вул. Стрийська новобудова

3 кімнатна квартира дворівнева по вулиці Б. Хмельницького ЖК "Хмельницький парк" на 10 із 11 поверхів, місто Львів. Загальна площа 133 м.кв., житлова 67 м.кв., кухня-вітальня 33 м.кв. Індивідуальне опалення. Якісна сантехніка. 2 санвузли. Гардеробна. Тераса. Панорамні вікна. Код Обєкта 11798.

Продаж 3 кімнатної квартири, новобудова, Хмельницького

Продається двохкімнатна квартира в новому, сучасному будинку « Платинум», по вул. Чорновола 77 Квартира з  дизайнерським ремонтом і меблями! В ремонті використовувалися якісні матеріали німецьких та італійських виробників. Індивідуальне опалення, теплі підлоги, система кондиціювання, нова побутова техніка! З вікон відкривається шикарний краєвид на старе місто і Високий замок!  Квартира дуже затишна як для проживання, так і під здачу( завдяки своєму зручному розташуванню і дуже гарною інфраструктурою- може приносити гарний дохід) В будинку є підземний паркінг.

Дизайнерська двокімнатна квартира на Чорновола в новобудові

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру у зданій та заселеній новобудові ЖК Парус парк по вул. Кульпарківська. Загальна площа 87м², простора кухня вітальня площею 34 м² .Поверх 12/16. Дві ізольовані спальні. Квартира з гарним дорогим ремонтом, вбудований винний холодильник, кондиціонери Mitsubishi, посудомийна машина, підлога дерево, підігрів підлоги. Дуже світла та затишна квартира. Ціна -170 000 $ , за окрему плату можна докупити паркінг .

Продаж квартири у ЖК Парус парк по вул. Кульпарківська.

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-938-284-DR. Продається 5-кімнатна двоповерхова квартира по вул. Кордуби М., Львів. В ціну квартири входять 2 гаража. Площа 140, 5 м², кухня-студія 31, 6 м². В квартирі виконаний капітальний ремонт, поміняний дах, утеплений фасад будинку. З вікон квартири чудовий вид на ліс, а з тераси відкривається неймовірна панорама на місто і парк Кайзервальд. Переваги: - цегляний будинок з залізобетонним перекриттям - закритий двір, який виграв номінацію найкращий двір Львова - автоматичні ворота на пульті - 2 великих гараржа - облаштована тераса з меблями, мангалом, підсвіткою і маркізою - камін для затишних вечорів з родиною - індивідуальне опалення - 2 санвузли Не вагайтеся - це ідеальне житло для вас і вашої родини!

Кордубы улица, 6, Кайзервальд, Львов, Львовская 170000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири в Ближньому центрі. Загальна площа - 119 м2. Житлова площа - 104 м2. В квартирі зроблено сучасний ремонт. Опалення будинкове, є бойлер на 120 л. Санвузол суміжний, ванна. Без СП.

Вячеслава Липинского улица, 16, Шевченковский, Львов, Львовская 170000.0 USD

Пропоную на продаж чотири кімнатну квартиру, по вулиці Кордуби. Кімнати ізольовані. Квартира , у двох рівнях. Два санвузли. Є Тераса, над квартирою , із зоною барбекю, з виглядом на Високий замок.Малоквартирний будинок.Велика територія, котра закривається. Поруч будинку, є два гаражі, з ремонтом.Квартира продається з усим. Чистий продаж!

Продаж квартири

Нова квартира на ринку. Польський люкс , початок вулиці, гарний підїзд, з/б-перекриття, вхід парадний у коридор, кімнати ізол., АГВ, 2-балкони, хороший житловий стан, є підвал, прописаних немає, швидке звільнення, квартири , без співпраці.

Продаж 3-кім. Сахарова Гал. р-н польс.люкс

Продаж 4-кім. квартири, вул. Рубчака, новобудова (2010х років), поверх – 5/5 (над квартирою високе горище, дах в ідеальному стані). Створене ОСББ. Загальна площа, 115,5 кв.м. Чудове планування: всі кімнати та вигоди ізольовані. Світла простора квартира. Дуже хороший житловий стан. Двері підготовлені під фарбування, натуральний паркет. Індивідуальне газове опалення. Будинок без ліфта. У подвір’ї є місце для паркування. Гарний, обжитий район. Прекрасна інфраструктура. Поруч вул. Стрийська, на якій розташовано торгові центри, заклади харчування, дитячі школи-студії тощо. Чистий продаж, вільна. Ціна: 170 000 дол. США

Продам 4-кім. квартиру, вул. Рубчака

В ціну включений підземний паркінг в будинку! Чистий продаж! Агентство нерухомості "Престиж" пропонує на продаж 3 кім. в новобудові по вул. Мишуги (відразу біля Парку Залізні води, р-н Новий Львів) 120 м.кв. 1/5 ц. (високий, квартира додатково утеплена знизу від паркінгу), ремонт, автономне опалення (2-функційний котел), підігрів підлоги, елітний район, двір закривається на автоматичні ворота, дитячий майданчик. Підземний паркінг та дві кладовки (1,5м. та 3 м.кв.) Поруч є хороші школи та дит. садки. Ціна 170 000 дол.США + послуги агентства нерухомості Ріелтор Марян 09*********61

НОВИЙ ПРОДАЖ 3 кім. новобудова з паркінгом вул. Мишуги

Продається 5 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Рубчака. Новобудова заселена та обжита. 2008 рік побудови. Загальна площа 176,3 м.кв. Дворівнева квартира ( п"ятий поверх та шостий поверхи мансардний). Чудовий проект квартири. Є можливість розділення при потребі на дві квартири, індивідуальне опалення, двох функційний газовий котел. 2 санвузли, кухня 22 метри. Підігрів підлоги на першому поверсі (кухня, туалет, ванна). На другому поверсі підігрів всієї площі окрім кладовки. Робочий кабінет, кладовка, гардеробна, інфрачервона сауна. Художня ковка на сходах та балконі. На третьому поверсі кімната 2 на 3. В квартирі зроблений євроремонт, меблі дубові, шафи-купе. Побутова техніка ( посудомийна машина, пральна машина, холодильник, морозильник, плазма 65, акваріум 120 літрів, нержавіючий бак для води 600 літрів та ін.) Відеонагляд на 6 камер на під"їзд та вулицю. Сигналізація. Швидкісний інтернет. Продаж квартири із меблями та побутовою технікою. Також є місце паркування для авто. Мансардний поверх з документами. Можливий торг. За деталями телефонуйте!

Продаж 6 кім.кв. по вул. Рубчака, новобудова, 170 000 $

Продаж 3 кімнатної квартири з якісним сучасним ремонтом по вул. Здоровя. На підлозі в кімнатах паркет, в коридорі, кухні та санвузлах плитка з підігрівом підлоги. Наявний працюючий камін. Вхід парадний в коридор, 2 кімнати ізольовані, одна прохідна, наявний балкон, вікна на тиху вулицю. Опалення - індивідуальне(двофункційний газоовий котел). Чистий продаж.

Продаж 3 кімнати вул. Здоровя, з ремонтом

Продаж 2 кімнатної квартира вулиця Малоголосківська 8 у зданій та заселеній новобудові з ремонтом. ЖК Авалон Поверх 8/10. Загальна площа квартири 86 кв.м., житлова 45 кв.м., кухня 13 кв.м. Дві кімнати ізольовані Великий балкон На території ЖК знаходиться дитячий майданчик, поруч із ЖК безліч магазинів, кафе, парк, дитячий садочок, та чудово облаштований мікрорайон. Код 13175

Продаж 2 кімнатної квартири, Малоголосківська, ЖК Авалон

Продаж 2кім.квартири вул. Лисенка, площею 71,4кв.м. + підвал, зроблений якісний ремонт, масив дуба на підлозі, індивідуальне газове опалення, район з розвинутою інфраструктурою в 2км від центру міста! Поруч парк, школа, садочки! Ціна 170000$. Деталі за тел.

Продаж 2кім.квартири вул. Лисенка

ЖК Велика Британія Простора кухня-студіо з відпочинковим диваном ,вмонтована кухня з всією поб.технікою,обідній стіл,вихід на лоджію з кухні і кімнати,гардероб,великі панорамні вікна по всій квартирі,з лоджії відкривається гарний вид на місто,два кондиціонери.

2-к квартира в ЖК Велика Британія,вул.Т.Шевченка

Продається простора двохрівнева квартира у франківському районі по вул. Куликівська. Малоквартирний будинок (новобудова) буде чудовим вибором для вас в тихій частині близького центру міста. До будинку підключені всі комунікації, готова до ремонту і проживання. Квартира тепла і світла! Відвідавши її ви відчуєте себе вдома! Є можливість покупки місця в підземному паркінгу. Код квартири #26957279

Дворівнева 3-к. квартира 145.4 м2 в новобудові за вул. Куликівська

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО www.youtube.com/watch?v=b6oEbe1mCxo&t=4s 4-кімн. квартира євроремонт 150/77/42м² вул Варшавська 169999$ БУДИНОК ЗДАНИЙ, ЗАСЕЛЕНИЙ Продаж чудової, просторої та дуже світлої дворівневої квартири З якісним євроремонтом меблями та технікою вул. Варшавська (поруч Рукавичка) 4 ізольовані кімнати кухня-студія 42м² Два санвузли, гардеробна, великий шкаф під сходами, Вихід з кухні на велику засклену лоджію. Також з кухні є французький балкон Із робочого кабінету вихід на великий балкон. Два еркерні балкони. Чудовий житловий стан. Венеціанська штукатурка Вінілова SPC підлога у кімнатах та коридорі (підлога стійка до механічних пошкоджень та вологи) Наливна підлога у кухні-студії, натяжна стеля Нова якісна сантехніка, кондиціонер, смарт телевізор, холодильник, пральна машина, посудомийна машина, вмонтована кухня, духовка комбінована варильна поверхня (2 камфорки електрика 2 камфорки газ) Автономне будинкове опалення (дахова котельня) В квартирі є тепловий лічильник з регуляторами температури в кімнаті. Продається з усіма меблями які виконані під замовлення з якісних матеріалів. Квартира не кутова, світла, суха, сонячна. Дуже гарний краєвид з вікон. Хороша інфраструктура. До центру 10 хв на авто. ДЗВОНІТЬ, ПИШІТЬ на вайбер

Варшавська вул., 191

5-кімн квартира 162м². Варіант діючий бізнес під ключ - хостел 169999$ Галицький район, Центр (поруч Готель Львів, вул. Лазнева) Продається 5-кімн. квартира перепланована в діючий бізнес під ключ (хостел) 162 м.кв. в двох рівнях 5 житлових кімнат (5 номерів для поселення) 30 ліжкомісць перший номер (восьмимісний) другий номер (двомісний) третій номер (шестимісний) четвертий номер (чотирьох місний) пятий номер (десятимісний) Три санвузли. Кухня Два балкони. Продається готовий бізнес під ключ Хостел по вул. Лазнева Загальна площа 160м² Хостел знаходиться в дуже хорошому місці Поруч готель Львів, до оперного пішки 2 хв. Центр Львова. Поруч вся необхідна інфраструткура ТЦ Форум, ТЦ Магнус, оперний театр. До Площі Ринок 5 хв. пішки.

Лазневая улица, 6, Центр, Львов, Львовская 169999.0 USD

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по вул. Сумська. Квартира дворівнева. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 118 кв.м. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два санвузла. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Зручна локація: Розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, неподалік від магазинів, ресторанів, парків та громадського транспорту.

Сумська вул., 10
1 - 24 з 932 результатів