Продам 1-но кімнатну квартру по вул.Ряшівська,27 площею 17к.м.,кухня окремо.

Продам 1-но кімнатну квартиру по вул.Ряшівська,27

Загальна площа квартири 27 метрів. Велика і простора кімната понад 19 метрів! Великі панорамні хороші пластикові вікна виходять на схід. На вікнах нові рулонні штори. На підлозі хороший паркет. Проведений інтернет. Нові якісні дорогі броньовані двері. В загальній кухні дві газові плити і гаряча вода. Але враховуючи розмір кімнати, в ній можна облаштувати зону кухні і там готувати. В кімнаті вентиляційний канал. В умивальній кімнаті та туалетних кабінах чистота та порядок. На поверсі мешкає в кімнатах всього вісім - девять осіб. Це люди без поганих звичок. В основному, це старші жінки. Оскільки на кухні постійно гаряча вода, то для того, щоб щось попрати, помити тощо, воду не потребно гріти. Ця гаряча вода з міста. Жодних бойлерів. Своя пральна машина в загальній кімнаті. На поверсі та в загальних приміщеннях чисто. Третій поверх! Ліфт працює! Підїзд зачиняється. Біля будинку місця для парковки авто. Дитячий майданчик. Цегляний будинок. В минулому це був гуртожиток, однак зараз має статус багатоквартирного будинку, а кімнати по документам ідуть як квартири. Отже, по документам це квартира! Новим власникам залишається пральна машина, диван-малютка, шафи, столи, стільчики. Інше за домовленістю. Все готово для проживання. Зелений чудовий спокійний район. Вулиця Орлина. Власник.

власник
Орлиная улица, 8А, Сыховский, Львов, Львовская 15450.0 USD

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж апартаментів площею 24 м2,. Забудовник Галжитобуд. Житловий компекс Апарт Хол ,вул Трускавецька. Максимальне наповнення від забудовника стяжка, штукатурка, двері, якісні вікна, утеплення пінопласт, радіатори з терморегуляторами Квартира рахується як апартаменти Можна оглянути,телефонуйте.

Без комісії. Продаж 1-к апартаментів Апарт Хол/ Трускавецька-Стрийська

Продається однокімнатна квартира (кавалерка - гуртожиткового типу) у цегляному автентичному польськомк будинку по вул Левинського (бічна генерала Чупринки) Одна кімната облаштована під кухню Кухня особиста в котрій немає водопроводу тільки рукомийник Ванна і туалет окремо на поверсі у спільному користуванні Туалет на дві квартири Ванна на три квартири 22/13/8 ц 5/5 Пластикові вікна Електричне опалення Дах не тече Суха та тепла квартира Чудова інвестиція під оренду або для проживання Є відео 15000$

Продаж однокімнатна квартира по вул Генерала Чупринки (Левинського)