Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по вул. Сумська. Квартира дворівнева. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 118 кв.м. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два санвузла. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Зручна локація: Розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, неподалік від магазинів, ресторанів, парків та громадського транспорту.

Сумська вул., 10

Продаж просторої 3-кімнатної, 2-рівневої квартири у ЖК «Софіївка» Загальна площа: 94,5 м2 Житлова площа: 50,3 м2 Площа кухні: 14,1 м2 Поверх: 9-10 поверхи Опалення: Індивідуальне газове Вікна: Панорамні, з чудовим видом Ви мрієте про простору, світлу і сучасну квартиру у найкращому районі Львова? Ми маємо для вас ідеальний варіант! Пропонуємо вашій увазі розкішну 3-кімнатну, 2-рівневу квартиру у престижному житловому комплексі «Софіївка». Це житло для тих, хто цінує комфорт, естетику і спокій. Загальна площа 94,5 м забезпечує вам і вашій родині максимум комфорту. Велика житлова площа і простора кухня стануть ідеальними для приємних вечорів у колі родини або друзів. Індивідуальне газове опалення дає змогу самостійно регулювати температуру в домі, створюючи ідеальний мікроклімат. А панорамні вікна наповнять квартиру світлом і відкриють чудовий краєвид на місто. Ця квартира готова до втілення будь-яких дизайнерських фантазій. Велика площа дозволяє вам реалізувати найсміливіші проєкти. Житловий комплекс «Софіївка» — це сучасний простір, де кожен зможе знайти щось для себе. Закритий двір, де немає доступу для машин, гарантує безпеку та спокій. Територія комплексу під цілодобовим відеонаглядом, а централізований пункт охорони забезпечує вашу безпеку. Для найменших мешканців обладнані дитячі майданчики, а для активних жителів — спортивні зони. Софіївка — це не просто район, це місце, де гармонійно поєднується зручна інфраструктура та природна краса. Тут є все для комфортного життя: магазини, кафе, школи, дитячі садки, а також чудові місця для відпочинку. Зручне транспортне сполучення дозволяє легко дістатися до центру міста та інших районів. Ціна: 128 000$ Без комісії для покупця! Ця квартира — це не просто житло, це місце, де ви зможете створити справжній домашній затишок і щасливі моменти з вашими близькими. Не зволікайте, адже така пропозиція — це рідкісна знахідка! Зателефонуйте зараз і дізнайтеся більше!

Угорська вул., 12

Пропонуємо на продаж, ексклюзивну, трьох кімнатну квартиру, по вул. Римлянина (Пекарська-пл. Митна). Загальна площа 110, 8 м.кв, в цегляному австрійському будинку, перекриття деревяне. Збережений підїзд. Парадний вхід в квартиру. Квартира світла, суха, тепла, простора, комфортного правильно планування, двері та паркет збережені, підвіконня мармурові. З кухні є вихід на балкон з виглядом у дворик. Кімнати - ізольовані, 2 санвузли. Збережені і діючі австрійські пєци в кімнатах. Опалення - газовий котел, також є колонка на гарячу воду. Вікна з квартири фасадні, замінені на МПВ. Є великий підвал 23 м.кв. фасадними вікнами під рестораном "OMNOMNOM". Вікна з квартири фасадні. В квартирі все залишається(заберуть лише всі коври). Для Вас, є якісне відео квартири, цікавить? Звертайтесь, влаштую показ у зручний для Вас час!

Римлянина вул., 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3кім квартири з ремонтом і меблями та технікою у новобудові ЖК Галицький Лев вул.Пулюя 40. Кімнати ізольовані, санвузол роздільний, посудомийка, усі меблі, техніка лишаються. Ніхто не прописаний. Площа 84.5 м2. Поверх 11 Ціна 128000$. Пропозиція від агенції нерухомості.0975816424 Юлія Є відео

Пулюя Івана вул., 40

Продаж 3 кімнатної квартири в Франківському р-ні по вул. Кульпарківська в ЖК Парус Сіті . Будинок введений в експлуатацію та частково заселений! Квартира складається з 3-ох роздільних кімнат , кухні , гардеробної та 2 санвузлів. Є лічильники на тепло, електрику та воду. Панорамні вікна , південно східна сторона , квартира сонячна та світла . В холі встановлені вантажний та пасажирський ліфти. Територія будинку облагороджена, під відео наглядом і з великою кількістю комерційних приміщень які вже працюють! Чудове розташування комплексу. Поруч розвинена інфраструктура, дитячі та спортивні майданчики, кавярні, магазини з продуктами, салони краси. Телефонуйте , домовимось про огляд!

можливий продаж по єОселя
Кульпарківська вул., 93

Продаж 3кім квартири з ремонтом і меблями та технікою у новобудові бізнес-класу ЖК Національний. Франківський район. Вул Стрийська 108. Закрита територія. Дитячий майданчик. Відеонагляд. Простора та світла квартира. Площа 89м2. Поверх 13/16. Ціна 180 000$. Є можливість придбати паркомісце у власника за додаткову оплату. Спуск у підземний паркінг ліфтом. Ремонт робили під себе. У квартирі ніхто не проживав. Продаж з технікою і меблями. Техніка та опис: - Кондиціонер - Посудомийна машина - Підігрів підлоги - Два балкони Великий бонус: - Окремо душова кімната - Окремо ванна кімната Гарне планування: - Велика дитяча кімната з гардеробною - Спальна з ліжком та шафою вмонтованою - Телевізор і сімейний стіл на кухні-студіо - Кладовка з пральною машиною та є місце для іншої техніки (є місце під сушильну машину) Пропозиція від агенції нерухомості. Юлія 097 581 6424 Володимир 097 594 2695

Стрийська вул., 108

Продається 3кім квартира у новобудові по вул Мікльоша. 2рівнева квартира, 4й поверх, площа 120 м2. Сучасний ремонт і уся побутова техніка. Кондиціонери в кожній кімнаті, підігрів підлоги, індивідуальне опалення (котел). Фільтр на воду, ванна і душова, 2 санвузли, вмонтовані шафи-купе та кухня фірми Командор. Акумулятор на випадок виключення світла. Меблі виготовлені під замовлення з якісних матеріалів. 1й рівень: кухня-вітальня, зал, балкон, санвузол(душ), прихожа. 2й рівень: спальня, дитяча кімната, гардеробна , балкон, санвузол(ванна) Будинок зданий, заселений, немає ремонтів, є паркування вільне біля будинку, Ціна 205 тис дол торг.

Мікльоша, 5

Продаж квартири з дизайнерським ремонтом в новобудові, вул. Угорська. Простора кухня-студія з двома ізольованими кімнатами: спальня та дитяча. Стильна, сучасна, оснащена усім для комфортного проживання. Дорогі вбудовані меблі та побутова техніка Siemens, посудомийка, елітна сантехніка Hansgrohe та AXOR вбудований холодильник Liebherr, окремо 2 морозильні камери, великий засклений балкон, підігрів підлоги в ванних кімнатах, кухні та дитячій кімнаті, 2 кондиціонери, ІО, фільтри на воду та помягшувач води на всю квартиру, осмосна система, 500МБ інтернет, 55" телевізор, 2 ванних кімнати. Велика персональна комірка на сходовій клітці. Поверх 7/10 Площа 105 кв.м. ціна 215000 у.о.

Угорська вул., 7

Пропонується до продажу затишна дворівнева квартира в новобудові ЖК "White House" на проспекті В. Чорновола. Продаж з вбудованими меблями та вмонтованою технікою. Інші меблі до обговорення. Основні характеристики: * Перший поверх: Простора кухня-вітальня площею 35 м, туалет та гардероб. * Другий поверх: Дві ізольовані кімнати, ванна кімната та велика гардеробна. * Лоджії: Дві лоджії з кухні та кімнати, які додають ще більше простору і світла. Технічне оснащення: * Два кондиціонери для комфортної температури в будь-який сезон. * Посудомийна машина для зручності в домашніх справах. * Електрична духова шафа для приготування їжі. * Пральна машина для вашої зручності. Додаткові переваги: * Продається з усіма вбудованими меблями та побутовою технікою. * Тепла, світла і затишна квартира. * Цегляний будинок з відмінною звукоізоляцією. * Розвинута інфраструктура: поруч ТЦ Інтерсіті, гіпермаркет Ашан кільце Чорновола, супермаркет Арсен, парк 700-річчя Львова. Сільпо, школи, садочки, базар та інші зручності. * Новобудова розташована біля ЖК Схід Сонця, ЖК Щасливий Платинум ( Platinum ) * Зручна транспортна розвязка. Дивіться відео огляд і переконайтесь самі!

Чорновола Вячеслава просп., 67ж

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Вернадського. Основні характеристики: - Поверх: 2 з 10 - Загальна площа: 66 м² - Кухня: 10 м² - Роздільні кімнати: вітальня, спальня, дитяча - Євроремонт - Роздільний санвузол - Продається зі всіма меблями та технікою (крім кавоварки) Інфраструктура та розваги: - Район з хорошою інфраструктурою - Розвинута транспортна розвязка - Зупинка трамваю в 100 метрах від будинку - Поруч ринок, магазини, кафе та інші заклади Ціна: 76 000 $ Не втрачайте можливості! Телефонуйте прямо зараз!

Вернадського вул., 18

Продається трикімнатна квартира в зданій новобудові по вулиці Трускавецька від забудовника Галжитлобуд. Квартира знаходиться в будинку Б, секція ІІ, видовий поверх. Будинок збудований з цегли, 2 ліфти, можливість підключення відео-домофону. Зараз проводиться благоустрій на території ЖК, вже є дитячі майданчики. Будинок введено в експлуатацію. Створено ОСББ. Гарне планування квартири на дві сторони, чудовий вигляд з усіх вікон (північ, захід). Три ізольовані кімнати, два санвузли. З кухні та двох кімнат вихід на простру лоджію. Чорнова штукатурка і стяжка, двофункційний котел, радіатори, лічильники на електрику, газ, воду, вхідні двері, металопластикові вікна з подвійним склопакетом. ЖК знаходиться у тихому спальному районі . Поблизу ринок , супермаркети , поліклініка , зупинка громадського транспорту також садочки та школа. Переуступка. Виникли питання, телефонуйте! Організую показ.

Трускавецька вул., 128

Продаж 3-кім квартири по вул. Братів Рогатинців, правильне планування, фасадні вікна! Квартира в добротному та чистому будинку, сходи дерев’яні хороші, реставровані вікна з латунними ручками, австрійські дерев’яні двері та паркет. В квартирі індивідуальне газове опалення, недавно завершили ремонт в санвузлі. Над квартирою горище на якому є окремо виділена територія для схову речей. Локація в самому центрі Львова - 200м до Площі Ринок! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Рогатинців Братів вул., 12

Простора та світла квартира із вдалим плануванням у престижному районі. Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Смінивих (бічна вул. Бойківська, Куликівська) поруч із Авалон Люкс. Площа помешкання становить 66.5 м.кв: - 3 ізольовані житлові кімнати 42.7 м.кв. - 9.2 м.кв. , 18.3 м. кв. та 14.2 м. кв. - кухня - 8, 7 м. кв. - велика ванна кімната та туалет, - просторий коридор та 2 засклені лоджії. Квартира розташована на 5 поверсі 5-поверхового цегляного відомчого будинку забудови 80хх років. Зверху є технічний поверх. Двостороння схід-захід. Гарний краєвид із вікна на паркову зону. Житло із капітальним ремонтом із заміною всіх комунікацій. Є все необхідне для комфортного життя. Опалення - центральне. Встановлені кондиціонери та бойлер. Розвинута інфраструктура. Поруч парк. Громадським транспортом можна добратись в будь-який район міста.

Бойківська вул., 32

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 55 м2 в австрійському будинку у центрі міста у дуже гарній локації навпроти готелю Жорж за вул. Руданського 3 (Галицький р-н) • 1 поверх з 3 •входить підвальне приміщення • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення дозволяє мати значну економію на комунальних платежах навіть взимку. Квартира має вільне планування: Квартира чиста, суха, має декоративні ковані решітки на вікнах, потребує ремонту. Квартира з власним входом,підійде як і для проживання так і для комерційної нерухомості,також квартирі належить власне підвальне приміщення яке знаходиться під квартирою має 55 м 2.В квартирі 2 ізольовані кімнати,велика прохідна вітальна,кухня і ванна.Планування кімнат Роздільно-сумісне.Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Загальний стан квартири - хороший.Терміново. КОД ОБЄКТУ 6357

Руданського вул., 3

‼️‼️Зміна ціни‼️‼️ Продаж 3-х кімнатної квартири по переуступці вул. Зелена (ЖК Погулянка). Можлива є-оселя після здачі будинку! У вартість квартири включена консультація дизайнера! Квартира простора, має три ізольовані кімнати, комірку-гардеробну, ванну, санвузол, простору кухню і два балкони. Три кімнати мають вихід на балкон. Площа квартири 83.4 м.кв., з яких житлової 47.6. Поверх 1 з 10. У квартирі встановлені вікна, двері, батареї, котел. Ближній центр. Поруч школа, садок, парк, супермаркети. Все зручно. Житловий комплекс «Погулянка» пропонує квартири в одному з найзеленіших куточків Львова, за декілька хвилин пішки від парку Погулянка. Будинки розташовані практично у третій лінії від вулиці Зеленої. Прибудинкова територія буде комфортною та безпечною. Забудовник бере на себе прокладку автомобільних проїздів та пішохідних алей, організацію освітлення, дитячих майданчиків, місць для заняття спортом та відпочинку дорослих. Є паркомісця на наземній стоянці. Забудовник Львівцентробуд. Ціна 80 000$ +380675075370 Катерина АН "Golden City"

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 115д

Без рієлторської комісії для покупця! Продаж 3 кімнатної квартири по вул. Городоцька 245. - Квартира розташована на 3 поверсі з 5. - Загальна площа квартири 58.2 м2. - Житло складається з 3 ізольованих кімнат, кухні, роздільного санвузла, балкону та комори. - Вся побутова техніка та меблі залишають в квартирі. - Опалення центральне. - Встановлено лічильники на холодну та гарячу воду, світло та газ. Пропозиція від АН Rise Together

Городоцька вул., 245

Пропоную до продажу 3 кім квартиру по вул.Зелена, район Водоканалу. Загальна площа 58 м2, кухня - 10 м2. Поверх 2/5. Квартира складається з трьох кімнат, дві ізольовані, а третя прохідна і об"єднана з кухнею. Санвузол роздільний, ванна. Опалення індивідуальне, газовий котел, є підігрів підлоги. Квартира продається з меблями та технікою. Район з розвиненою інфраструктурою, піша доступність до центру міста. Вартість квартири 75000$.

Зелена вул., 73

Продаж дворівневої 3 кім. квартири у новобудові по вул.Кульпарківська, ЖК Парус CITY. - Загальна площа 113/37 м2 - Поверх 9/10 - Будинок комфорт класу від надійного забудовника, зданий та заселений. - Перший рівень: кухня вітальня площею 37,0 м2, санвузол - 2 м2, коридор - 4,04 м2, лоджія - 3,02 м2. - Другий рівень: кімната площею - 18,5 м2; кімната - 12,0 м2; кімната - 15,5 м2, санвузол - 4,5 м2; гардероб - 7,5 м2, коридор - 9,8 м2. - Будинкове опалення. - Розвинена інфраструктура; супермаркети, магазини. кафе, дитячі та спортивні майданчики, садочок. школа, медичні заклади. банківські установи , банкомати, пошта. зупинка транспорту. Вартість 123 000 у.о.

Кульпарківська вул., 93

Продаж квартири в новобудові по вулиці Яцкова. Площа 108/51.6/13.2 кв.м., 7/8 пов. Квартира у двох рівнях, дві ізольовані кімнати плюс кухня-вітальня. Якісний сучасний ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, два санвузла, гардеробна. Велика тераса із виглядом на центр міста. Ближній центр. Є два паркомісця на продаж до квартири. Ціна: 235 000 дол.

Яцкова Михайла вул., 13

Продається гарна 3 кімнатна квартира по вулиці Краківська (ЦЕНТР) 4 з 4 поверх, 52 кв Суміжно-ізольовані кімнати. Велика вітальня 26.2 кв з шкіряним диваном, шафою та великим обіднім столом. Дві ізольовані кімнати 7.2 кв та 7.9 кв з двоспальними ліжками та додатковими комодами. Кухня зі всією побутовою технікою. Санвузол з душем. Індивідуальне опалення (двоконтурний котел), та діюче пічне. Квартира продається з усіма меблями і технікою. За документами до квартири є підвал під будинком 21 кв. Квартира продається і як житло, і як бізнес, тому що працює під подобову оренду, маємо всі скріншоти. Доступ до аккаунтів нададуть після купівлі. Будинок знаходиться на початку пішохідної зони і не має великого шуму з вулиці, прекрасне місця як під здачу в оренду, так і для власного проживання. Огляди по домовленості. Ціна 119500$ Олександр АН «Golden City»

Краківська вул., 34

Продаж світлої та просторої 3к квартири (новобудова) в елітному районі Львова по вул. Й. Сліпого. Загальна площа помешкання 132.3 м², з них: - кухня в прованському стилі - 23 м² - 2 ізольовані кімнати та ще вітальня, - простора вітальня - 30 м², - 2 санвузли та окремо пральня, - 2 відкритих балкони із виглядом на стару частину міста. Якісні меблі та побутова техніка - все залишається. Натуральний паркет. Високі стелі. Затишна кухня буде збору місцем всієї сімї. Обладнана газовою плитою, духовкою, посудомийною технікою та інше. Є система водопідготовки (осмос). В спальні знаходиться велике 2х спальне ліжко та величезний гардероб. Є зона на зразок еркера. У спальні є власний санвузол із великою ванною, пральною та сушарною машинами. Дитяча кімната із великим балконом. Простора вітальня також із окремим балконом. Встановлений кондиціонер. Також є гостьовий санвузол. Квартира із індивідуальним опаленням (газовий котел) та підігрівом підлоги. Сигналізація, відеодомофон. Новобудова заселена. Всього 10 квартир. Поруч парк, тихий та затишний район і це все в історичній частині міста. Також є на продаж гараж на першому поверсі дому (не паркомісце) 17 м. - 25тис. Код обєкта 13282

Сліпого Йосипа вул., 31

Продається стильна трикімнатна квартира з євроремонтом на вул. Володимира Великого! Це ідеальне житло для тих, хто цінує якість і комфорт. Квартира розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку, всі кімнати роздільні, що забезпечує зручність для кожного члена сім’ї. Роздільний санвузол, сучасний душ та туалет, а також затишний балкон – чудові додаткові переваги. Ремонт виконано з використанням високоякісних матеріалів: швецький ламінат, італійська плитка, сантехніка Grohe. Двері прихованого монтажу і фарба, яку можна мити, підкреслюють стиль і практичність інтерєру. Уся вбудована техніка – холодильник, посудомийна машина, духовка, варильна поверхня, пральна машина – залишається для вашого зручного проживання. До квартири додається просторий підвал, який ідеально підійде для зберігання речей. Поруч є паркомісце для вашого авто. Затишний двір, прогулянкова алея, близькість до школи, дитячого садка, ринку, поліклініки та зупинок громадського транспорту створюють максимально зручні умови для життя. Ціна: 88 000$ Огляд у зручний для Вас час. Код обєкту: 908

Володимира Великого вул., 91

Продається простора трьохкімнатна квартира на Сихові по вул. Довженка — ідеальний варіант для сімї з дітьми! Квартира має зручне планування: три ізольовані кімнати, просторий коридор з шафою-купе та дитячою шведською стінкою. З двох кімнат є вихід на обєднані балкони, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям. Встановлений новий бойлер, центральне опалення забезпечить тепло навіть у найхолодніші дні. Уся техніка залишається: новий холодильник, посудомийна машина, прально-сушильна машина, а також швидкісний оптоволоконний інтернет. У квартирі проведена нова електропроводка – це готове рішення для комфортного проживання. В будинку створено ОСББ, що забезпечує порядок у підїзді та біля будинку. У підїзді встановлено новий просторий ліфт, є пандус для зручності. На додаток, ви зможете користуватися поштоматом від Нової Пошти прямо у підїзді. Локація квартири – справжня знахідка! Все, що необхідно для комфортного життя, знаходиться поруч: дитячі садочки, школи, поліклініка, аптеки, пошта, кафе та ресторани. Зручна транспортна розвязка дозволяє швидко дістатися будь-якої точки міста. Магазини Арсен, АТБ, Близенько, базари Шувар та Іскра – все в пішій доступності. А новий стадіон біля будинку та тренажери стануть ідеальним місцем для занять спортом. Ціна: 73 000$ Огляд у зручний для Вас час. Код обєкту: 941

Довженка Олександра вул., 1

Продаж 3 кім квартири вул. Княгині Ольги ЖК Добра Оселя Новобудова, індивідуальне опалення Площа 91 м2 Поверх 7/10 Дві ізольовані кімнати та простора кухня-студія Два санвузла, душова кабіна, гардеробна Є дві лоджі, квартира двостороння Зручна транспорта розвязка, поруч школи, садочки, ринок ТРЦ, парк Також є можливість докупити гараж Вартість: 144500$

Княгині Ольги вул., 100б
1 - 24 з 1 143 результатів