Продаж затишної однокімнатної квартири з ремонтом, ЖК Avalon Light, вул Мазепи Якісний забудовник - стіни з керамоблоку, монолітно-каркасна технологія будівництва, утеплення - мінвата. Комфортний 4 поверх із 10. Ізольована спальня та кухня-вітальня. Залишаються всі меблі та техніка. Індивідуальне опалення ( котел ). Вхід на лоджію з кухні та кімнати. Чудова розвинена інфраструктура, поруч ТРЦ Спартак, парк, аптеки, школи, садочки. Одна з кращих пропозицій на ринку! Телефонуй, оглянемо у зручний для тебе час!

Мазепи Гетьмана вул., 40

Продам 1-кім.квартиру вул. Плугова 2а, ЖК Рідний дім Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 52.50 м.кв., житлова - 25 м.кв., кухня - 14 м.кв. Опалення: Власна котельня,ремонт.Будинок зданий і заселений,з меблями. технікою. (все залишається). засклений балкон.Під 1-им поверхом ще є комерція , 2007 рік зданий в експлуатацію Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 74.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Плугова вул., 2А

Продам 1-кім.квартиру, ЖК по вул Космічна 3 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 48.40 м.кв., житлова - 24 м.кв., кухня - 19.30 м.кв. право власності на руках. Простора, світла і затишна квартира 48,5 м² з якісними новими меблями, побутовою технікою та великим гардеробом/ кабінетом. Ніхто не проживав. По всій квартирі підігрів підлоги. Багато освітлення, домофон. 9 кВт світла по житловому тарифу. У кожній кімнаті є вентиляційна система Prana, у санвузлі - іспанська вентиляційна система Palao з автоматичним датчиком вологості. У кімнаті зручне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Простора кухня з розкладним диваном, холодильником, духовкою, індукційною плитою та електричним, тихим і економним котлом Kospel. У ванній пральна та сушильна машина Bosch. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 72 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-896-298.

Космічна вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1к квартиру,новобудова по вулиці Плугова 8а Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 8му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 52 кв.м., житлова площа 25 кв.м., кухня - 17 кв.м. Центральне опалення з лічильниками на тепло. Продаж з меблями. Велике вікно з чудовим краєвидом на місто. Хороший ремонт, кондиціонер, нова сантехніка та техніка.,новобудова 2011 року,хороший ремонт,квартира в середині будинку Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 77.5 тисяч доларів, Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-809-147.

Плугова вул., 8А

Продам 1-кім.квартиру, вул. Миколайчука 10 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 37 м.кв., житлова - 20 м.кв., кухня - 7 м.кв. Не кутова!! Ремонт в ванній кімнаті,поміняна сантехника,МП вікно в кімнаті,засклений балкон з кухні. Дуже хороша локація. Опалення: Централізоване Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 54,5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Миколайчука вул., 10

Цікава пропозиція для здачі в оренду! Затишна квартира з виглядом на прибудинкову територію у цегляному будинку. Чудовий стан квартири і невеликі комунальні витрати роблять її ідеальним варіантом для оренди. Залишаються меблі, що значно полегшить життя новим орендарям. Розташована в затишному районі з усією необхідною інфраструктурою поруч. Ціна - 38 000$, а є можливість торгуватися.

Плугова вул., 2

Продаж 1-кім. квартири в цегляному будинку по вул. Б. Хмельницького (р-н Грінченка, АТБ). Загальна площа квартири 30.9 м.кв. (не малосімейка!). Кімната 17.3 м.кв. Кухня 6.5 м.кв. Поверх 3-й з 9-ти. Висота стелі 2.72 м. Квартира світла, суха, некутова. Хороший стан. Металопластикові вікна. На підлозі плитка та ламінат. Лічильники. Поруч АТБ, Сільпо, ринок. Зручна транспортна розвязка. Ціна 38000 у.о.

Богдана Хмельницького  вул., 267

1-кім.кв.вул.Космічна новобудова малоквартирний будинок 55/19/24,6м.кв. 1п.високий/3ц. під квартирою комерція. висота 2,9м. Гарне планування, панорамні вікна, вигоди разом. здача 3 квартал 2024р.можна придбати гараж за окрему плату.

Космічна вул., 5

Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова * кухня+окрема кімната, є балкон * косметичний ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Ільмова вул., 11

Продаж однокімнатної квартири по вул.Збоїща Площа: 45м2 Поверх: 2 Опалення: інвідуальне Квартира продається з усією технікою і меблями що на фото. Є підігрів підлоги у ванній, подвійний засклений балкон, власний підвал, поруч з будинком парковка для мешканців. Поруч є: школа, дитсадок, зупинки, супермаркет. За детальнішою інформацією, телефонуйте)

Збоїща вул., 6а

Житлові комплекси у Львів

Плугова вул., 10

Пропонуємо вам затишну зручну 1-кімнатну квартиру з якісним ремонтом, продавці робили для себе! Квартира обладнана всією необхідною якісною технікою: мікрохвильова піч, газова варильна поверхня, що стане в нагоді при блекаутах, кондиціонер, пральна машина, холодильник. Чудовою перевагою є панорамне вікно в кімнаті з виглядом на місто, а також великий засклений балкон. Нова сантехніка, опалення центральне, є усі лічильники на тепло. Розташована на вулиці Плуговій у повністю заселеній новобудові. Зручна локація з хорошою транспортною розвязкою, поруч багато магазинів, відділення пошти, школа, кавярні. Телефонуйте, щоб домовитись про огляд першими!

Плугова вул., 8

Продаж квартири у зданій новобудові на Винній Горі у ЖК Затишний Двір! Квартира з підвалом. В квартирі багато зроблено: опалення, тепла підлога в ванні, коридорі, на кухні і балконі, готова каналізація, встановлено газовий котел і батареї. Квартира не кутова. Сусіди уже живуть. З балкону дуже гарний краєвид на Винниківський ліс. У вікно ніхто не зазирає. Гарний район поряд з школою, дитсадком, магазинами, супермаркет, зупинка громадського транспорту та багато іншого. Квартира готова до Вашого ремонту! Можливо під єОселю!

А16 Квартира у Винниках з неймовірним краєвидом! Можливо під єОселю!

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Плугова 8а. Новобудова 2011 року - ЕкоДім. 8 поверх. Загальна площа 52,5 м.кв. Центральне опалення. 2 балкони. Суміжний санвузол. Квартира продається з усіма меблями та технікою. 78000 $ Додатково оплачуються ріелторські послуги. Ключі на руках. Покази в зручний для вас час.

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Плугова

Не пропустіть можливість придбати доступну 1-кім квартиру в новобудові 2018 року ЖК Бізнес класу - Хмельницький Парк. - Закрита доглянута територія територія з дитячими майданчиками. - По території йде відеонагляд. Під наглядом ОСББ. - Цегляний будинок з високими стелями в квартирах. - Вікна квартири виходять у внутрішній двір, південно східна сторона. - Розведена електрика, сантехніка - Автономне опалення, 2-х функційний котел, тепла підлога та батареї вже є - Панорамні вікна, пропускають багато світла - Все підготовлено для продажу Деталі за телефоном.

New! Доступна 1-кім квартира в ЖК бізнес класу Хмельницький парк

Продаж унікальної квартири в Новобудові у місті Львів по вул.Збоїща 6А  Квартира знаходиться на ідеальному 2-му поверсі 5 поверхового будинку. На весь будинок всього 12 квартир!  Квартира має велику площу 45,6 м, кВ  У квартирі виконаний якісний ремонт 3 роки тому, використовували все якісне та робили на совість.  Квартира має цікаве планування внаслідок того що зроблена велика студія в якій є можливість зробити ізольовану кімнату. На лоджії зроблене все для встановлення робочого місця. Якщо ви хочете на довгий термін закрити питання з приводу комфортного житла для вас, або якісно інвестувати кошти. Також в комплекті до квартири іде підвал 2 мкВ  79000$ торг присутній  Телефонуйте Юрій АН "Нерухомість твого Міста"

Продаж Ідеальної 1 кімнатної квартири, згодні на єОселю

Продаж 1 однокімнатної квартири. Розташування: Галицьке перехрестя (Вул. Мідна 8). Власник. Без комісії. Загальна площа 33,6м кв Житлова 17,7м кв · Кухня 5,8м кв. Відкритий балкон. Парковка біля будинку. Вікна виходять на зелену територію в двір. Побутова техніка: Холодильник, Пральна машина. Залишаються за домовленістю. Меблі залишаються. Лічильники на гарячу та холодну воду. Ціна: 40400$

власник
Продаж одн к. кв. Власник. 33.6м2. Вул. Мідна

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові по вул. Плугова ( бічна від вул. Мазепи ) Ремонт , меблі і техніка Площа 52.6м , кімната 26 м , кухня 14м Два балкони

Плуговая улица, 8А, Збоища, Львов, Львовская 77000.0 USD

Продаж квартири в малоквартирній новобудові, подвірʼя закритого типу, є паркомісця. В квартирі зроблений євроремонт, залишаються меблі та побутова техніка. Опалення двохфункційний котел, кондиціонер.

Продаж 1-кім квартири вул. Колоскова (Шевченківський р-н)

Продаж 1к квартири площею 52.5 кв.м. По вулиці Плуговій на 8 поверсі. Центральне опалення з лічильниками на тепло. Продаж з меблями. Велике вікно з чудовим краєвидом на місто. Хороший ремонт, кондиціонер, нова сантехніка та техніка. Зручне розташування, розвинена інфраструктура та зручний доступ до громадського транспорту. #79

Продається 1 - кімнатна  квартира по вул. Плугова

Продаж 1к квартири (кухня - студія) Бічна вул. Мазепи, Шевченківський р-н Ідеальний варіант для тих хто цінує тишу Квартира знаходиться в цокольному приміщенні з невеликими вікнами Особливості: - Будинок огороджений; - Є паркінг; - Відеоспостереження; - Перше заселення; - Якісні меблі; - Вся необхідна техніка (посудомийна машина, пральна та сушильна машина, духова шафа, індукційна плита, електричний котел, бойлер) - Є невелика кімната, де можна облаштувати під гардероб Ще дуже важливо - житловий тариф! У кожній кімнаті є вентиляційна система Prana, у санвузлі - іспанська вентиляційна система Palao з автоматичним датчиком вологості. #234

Продається 1 - кімнатна  квартира по вул. Космічна

Пропонується для продажу квартира по вул. Плугова у Шевченківському районі. Розташована на 8-ому поверсі 10-яти поверхової новобудівлі. Забудовник ЕкоДім. Площа 53 м2. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Є бойлер та підігрів підлоги у коридорі, у кухні, на балконі та у ванній кімнаті. Є кондиціонер. Опалення централізоване. Квартира знаходиться посередині, за рахунок цього дуже тепла. Зручна транспортна розвязка.

Продаж 1 кім. квартира 53 м2, вул. Плугова, м. Львів