Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. В будинку передбачені просторі двори з дитячими та спортивними майданчиками, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 2 кв 2025р Будинок зведено, запрошуємо на огляд! Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 1

Продаж 1-кім квартири на представницькому поверсі в будинку бізнес класу ЖК Silent Park Шикарна однокімнатна квартира на представницькому поверсі з покращеними умовами! В квартирі є велика кухня-студія, простора спальна кімната, велика тераса вихід на яку є з кожної кімнати! З тераси відкривається вигляд на все місто! Переваги представницького поверху: Електронний пропуск, - піднятись на ваш поверх зможуть лише жителі представницького поверху Посилена шумоізоляція Висота стелі 3м Унікальний дизайн поверху з килимовим покриттям І звичайно ж якість та безпека, двері та замки преміум-класу! В ЖК Silent Park передбачені двори з дитячими та спортивними майданчиками між будинками які облаштовує компанія Gardener, дворівневий підземний паркінг та багато комерційних приміщень! В під’їздах будинку будуть дизайнерські холи від студії SAVYTSKYYdesign. Телефонуйте, залюбки відповім на всі запитання та організую показ в зручний для Вас час !

Орлика Пилипа вул., 1

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. В будинку передбачені просторі двори які облаштовує компанія Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від архітектора Марка Савицького. Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з кухнею-студією, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі буде встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кім. квартири по вул. П. Орлика ЖК SILENT PARK. Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. В будинку передбачені просторі двори з дитячими та спортивними майданчиками, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Павла Савицького. Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

можливий продаж по єОселя
Орлика Пилипа вул., 1

Пропоную до продажу 1 кім квартиру по вул.Тичини, малосімейка. Загальна площа 29,3, поверх 7/9. Будинок цегляний, квартира не кутова, тепла. Квартира складається з великої світлої кімнати, кухні, санвузла та коридору. Опалення-центральне, на гарячу воду-бойлер. Гарно розвинена інфраструктура: поруч магазини, супермаркети, школи, дитячі садочки, зупинка громадського транспорту. Звертайтесь, влаштуємо показ у зручний для Вас час! Ціна 38 500$.

Тичини вул., 3

Продаж 1к квартири в ЖК Парус на Липинського , БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ! Код квартири - #27478074 • опалення будинкова котельня ( доречі комунальні досить невеликі); • кухня-студія - 24 м2; • краєвид на місто ; • право власності; • вигідна інвестиція! Продаж 1к квартири, загальною площею 56,4м2 на 10 поверсі з 14,повністю готова до проживання( ремонт, вся необхідна побутова техніка, меблі). Все , що є в квартирі залишається . Підігрів підлоги в коридорі, санвузлі та на кухні . В кімнаті та в зоні вітальні паркет . ЖК Парус на Липинського , це ЖК бізнес класу в 10 хвилинах від центру міста . Повністю заселений комлекс з розвиненою комерційною лінією по фасаду будинку . Прекрасний варіант для проживання , так і для інвестиції під здачу в оренду . Адже, комплекс користується популярністю .

Липинського вул., 28

Продаж 1к квартири в ЖК Парус на Липинського , БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ! Код квартири: 27472358 • опалення будинкова котельня ( до речі комунальні досить невеликі); • кухня-студія - 18 м2; • право власності; • вигідна інвестиція! Продаж 1к квартири, загальною площею 54,3м2 на 4 поверсі з 14,повністю готова до проживання( ремонт, вся необхідна побутова техніка, меблі). Все , що є в квартирі залишається . Підігрів підлоги в коридорі, санвузлі та на кухні . В кімнаті та в зоні вітальні паркет . ЖК Парус на Липинського , це ЖК бізнес класу в 10 хвилинах від центру міста . Повністю заселений комлекс з розвиненою комерційною лінією по фасаду будинку . Прекрасний варіант для проживання , так і для інвестиції під здачу в оренду . Адже, комплекс користується популярністю .

Липинського вул., 28

ЖК SILENT PARK Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Квартира з хорошим плануванням. Квартира не кутова, з великою кухнею-студією, панорамними вікнами. Від забудовника: ндивідуальне газове опалення, встановлено двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері, стяжка, штукатурка. Загальна площа - 38.2м² Поверх 3 Продаж по переуступці. Здача будинку на 2 кв. 2024 року. Телефонуйте, надам всю інформацію та проведу показ.

Орлика Пилипа вул., 9

Продаж 1-кімнатної квартири в новобудові по вул. П. Орлика. Однокімнатна квартира з виглядом на парк. Зручне планування, простора кухня студія з балконом та ізольована спальна кімната. Стан після будівельників, індивідуальне опалення (встановлено 2-функційний котел), якісні енергозберігаючі металопластикові вікна з дзеркальним напиленням, надійні броньовані двері, в квартирі залиті стяжки. Будинок клубного типу, бізнес класу від надійного забудовника LevDevelopment розташовується в спальному районі шевченківського району. Авторський дизайн холів від студії SAVYTSKYYdesign. На перших поверхах комплексу передбачені комерційні приміщення під магазини, кавярні та різноманітні послуги. За детальнішою інформацією звертайтесь по телефону.

Орлика Пилипа вул., 2

Продається 1к квартира загальною площею 53,5 м2 з великою терасою та виглядом на Львів та Високий Замок в Шевченківському районі за вул. Замарстинівська Код квартири - #27727923 Є відео. • зданий будинок; • кухня-студія; • 4 поверх з 18; • велика тераса та лоджія; • переуступка. Квартира має зручне планування, виділяється вона соєю великою та просторою терасою з виглядом на Високий Замок. Будинок збудований повністю з цегли. В будинку підземний паркінг. На перших поверхах передбачено двохповерхову комерцію. Власний внутрішній дворик. Будинок розташовується поруч з парком, зручна транспортна розвязка до центру міста, поряд є дитячі садочки та школа. За більш детальною інформацією телефонуйте!

Замарстинівська вул., 134А

Житлові комплекси у Львів

Продається 1к квартира 54.3м2 з великою терасою та неймовірним виглядом на Львів та Високий Замок в Шевченківському районі за вул. Замарстинівська Код квартири - #27727949 Є відео. • зданий будинок; • кухня-студія; • 7 поверх з 10; • велика тераса та лоджія; • переуступка. Квартира має гарне планування, особливість її це велика та простора тераса з виглядом на Високий Замок. Будинок цегляний. В будинку підземний паркінг. На перших поверхах передбачено двохповерхову комерцію. Поруч парк, зручна транспортна розвязка до центру міста, поряд є дитячі садочки та школа. За більш детальною інформацією телефонуйте!

Замарстинівська вул., 134А

Продам 2х-кім.квартиру,в новобуд. вул. Тичини П., 2,ЖК "Сонячний край",(навпроти Епіцентру на Городоцькій)Зимна Вода Гарне розташування, поряд вся інфраструктура.Усе поруч: парк, супермаркет,школи, садки, транспортна розв*язка. Квартира знаходиться на 4му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 58 м.кв., площа житлова 20 м.кв., кухня - 30 м.кв. Будинок буде зданий в експлутацію , право власності,якісний дорогий ремонт з хорошими меблями і побутовою технікою,індив.опалення.Опалення -інд.котел Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 78 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5% Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-537-710.

Тичини П., 2

Продам 1-кім.квартиру,вул.Городницька ,47б,ЖК 5 Авеню,ZHK 5 Avenyu,Проєкт від Innovation Development Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 47.70 м.кв.,житлова - 22 м.кв., кухня - 14.10 м.кв. Право власності,опалення інд.-котел. Вигляд на місто і Високий Замок. Є великий балкон, що може засклений для збільшення житлової площі (~до 60 кв.м.). Є гардеробна. Перепланування можливе під будь-який проект. Закрита територія, є шлагбаум при вїзді на територію, дитячий і спортивний майданчик, відеоспостереження. Також є паркомісце, яке теж можна придбати при бажанні з квартирою.,бічна секція ,0 цикл "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 70 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-823-067.

можливий продаж по єОселя
Городницька вул., 47Б

Продам 1 к квартиру,ЖК Silent Park,вул.Орлика П., 1,LEV Development Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського траспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 4му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 38 кв.м., житлова площа 11 кв.м., кухня - 14 кв.м. Переуступка . Бізнес клас житло. Максимальне наповнення .Здача на 2025рік .Опалення- індивідуальне газове - КОТЕЛ ! 0 цикл секція - 5 Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 55.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Орлика Пилипа вул., 1

Продається затишна 1-кімнатна квартира на вулиці Лінкольна, розташована у житловому комплексі "Лінкольн". Загальна площа складає 41 м2. Квартира з ремонтомт та повністю обладнана всією необхідною побутовою технікою. Встановлено кондиціонер та посудомийну машину. Особливістю є наявність гардеробної кімнати, що забезпечує додатковий комфорт. Розташування квартири відмінне - поруч розвинена інфраструктура з легким доступом до ТРЦ "Spartak" та центру міста. Неподалік знаходиться парк 700-річчя, ідеальне місце для відпочинку та прогулянок. Код обєкту: 8423. Ця квартира стане чудовим варіантом для тих, хто цінує комфорт та зручне розташування в місті.

Лінкольна Авраама вул., 6а

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! Пропонується однокімнатна квартира у ЖК Тополіс. +380509510035 Олена (Бажано Viber, WhatsApp, Telegram)

власник
Мазепи Гетьмана вул., 25а

Продаж 1 кім квартиру в ЖК Бетховен в першій черзі, готовий будинок Вул. Городницька 47 Шевченківський район (до оперного 4 Км.) 44.92 кВ.м 8/14поверх 2, 7 м висота стелі 1300$ м.кв. . західно-північна сторона! також додатково можна придбати парко місце! Або розглянути інші поверхи, та площу квартир Здача 2 квартал 2024 р. Закрита територія, підземний та гостьовий паркінг. ЖК «Бетховен» - це проект комфорт класу, який будує надійний забудовник Креатор Буд на ринку більше 15 років У квартирі будуть панорамні вікна, для збереження зовнішнього вигляду фасаду для кожної квартири передбачені кошики для кондиціонерів. Інфрастуктура -хороша транспортна розвязка -2 парки, стадіони -навчальні та дошкільні заклади -магазини, кафе, ТЦ все в пішій доступності! Особливості -дизайнерські підїзди -зручне зберігання колясок та велосипедів -безпека та комфорт, охорона та відеоспостереження і пожежна сигналізація -автономне опалення -енергозберігаючі матеріали

Городницька вул., 47

Продаж 1 кім квартири в сучасному житловому комплексі Бетховен Адреса: вулиця Городницька 47, м. Львів Площа: 42.18 кв.м Кількість кімнат: 1 Поверх: 6/16 Ціна: 56,900 USD торг присутній Опис квартири: 1350$ м.кв. . Південно-західна сторона! також додатково можна придбати парко місце! Або розглянути інші поверхи, та площу квартир Здача 2 квартал 2024 р. можна оформляти право власності, продаж по переуступці! Закрита територія, підземний та гостьовий паркінг. ЖК «Бетховен» - це проект комфорт класу, який будує надійний забудовник Креатор Буд на ринку більше 15 років У квартирі будуть панорамні вікна, для збереження зовнішнього вигляду фасаду для кожної квартири передбачені кошики для кондиціонерів. Інфрастуктура -хороша транспортна розвязка -2 парки, стадіони -навчальні та дошкільні заклади -магазини, кафе, ТЦ все в пішій доступності! Особливості -дизайнерські підїзди -зручне зберігання колясок та велосипедів -безпека та комфорт, охорона та відеоспостереження і пожежна сигналізація -автономне опалення -енергозберігаючі матеріали Цікавить пропозиція телефонуйте, зрадістю покажу варіанти, також є інші пропозиції в цьому ЖК!

Городницька вул., 47

Продаж 1кім квартири у ЖК Фемелі Хаус Забудовник Галжитлобуд Вул.П.Орлика, Шевченківський р-н Львова 1 черга будівнитцва, секці Ця черга збудована та засклена у 2024р Гарна площа 39 м2 , кухня-студія з лоджією та відкритим балконом Середній 5 поверх /6 Максимальне наповнення від забудовника Індивідуальне газове опалення Телефонуйте! ЖК можна оглянути, у типову квартиру можна зайти!

Орлика Пилипа вул., 2

Продаж 1 кім квартири в ЖК Family House, Галжитлобуд. (Збудована секція ) Шевченківський р-н. вул. Пилипа Орлика, поруч вул. Щурата, Миколайчука, Мазепи, Брюховицький ліс та ін. Площа: 30 м2 Поверх:3 Є відкритий балкон та заселена лоджія ,яку можна розбити і збільшити площу кухні Опалення: Індивідуальне газове. Наповнення квартири від забудовника: штукатурка стін, стяжка житлових кімнат, вікна, двері, газовий котел, радіатори, лічильники, комунікації заведені в квартиру. Телефонуйте, покажу вам квартиру.

Орлика Пилипа вул., 40

Продаж 1-но кімнатної квартири в збудованій новобудові. 📍Вул. Замарстинівська [ГалЖитлоБуд] Житловий комплекс по вул. Замарстинівській, 134а — це не просто нове житло, це територія комфорту, де є все, від вимощених бруківкою пішохідних алей до затишних кафе та сучасного підземного паркінгу. Завдяки вишуканій архітектурі з різною поверховістю, асиметричними формами та озелененими дахами комплекс став однією з найпомітніших новобудов району. Піша прогулянка до спеціалізованого спортивного ТРЦ Spartak, в якому працюють супермаркет «Сільпо», 7-зальний кінотеатр Multiplex з дитячою зоною та Sportlife з басейном олімпійського стандарту триватиме 11 хвилин. Автомобілем за 4 хвилини можна доїхати до ТЦ «Інтерсіті», ТЦ Forum Lviv та магазину електроніки «Ельдорадо». 🔲42.5/14.7/13.7 м². ⬆️Поверх 10/18. 🔸Ізольована кімната та кухня. 🔸Засклена лоджія з кухні. 🔸Суміжний санвузол. 🔸Квартира в 0-му циклі. 🔸Фасадні стіни цегляні та утеплені. 💵 Ціна 70000$. ✅ У вартість послуг також входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. 0979249224 Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

Замарстинівська вул., 134а

Давно мріяв про власний особняк поруч з центром міста? Продаж 1-но кімнатної квартири особнякового типу. 📍 Вул. Городницька Район з хорошою транспортною розвязкою. Піша доступність до центру. Чудове розташування, біля будинку дитячий садочок, кафе, школа та кілька дрібних магазинів. Також поруч ТРЦ NewPoint. Одразу біля будинку зупинка громадського транспорту. 🔲 Площа: 37/23/14 ⬆️ Поверх 1/1ц. 🔸Власний вхід через зелене подвіря. 🔸Огороджена власна ділянка, ~0.2сот. 🔸Є можливість добудови. 🔸Окреме місце під гараж. 🔸Усі комунікації присутні (газ, водопостачання та відведення, електрика). 🔸Квартира в стані під ремонт. Більше деталей за телефоном. ✅ У вартість послуг входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. 💵 Ціна: 37000$ (торг). ЧП. Марян / АН Golden City (Telegram/Viber)

Тена Бориса вул., 10

Продаж 1кімн квартири в Шевченківському районі І Вул. Лінкольна біля АТБ Цегляна чешка | чистий продаж Площа 40 м² поверх 5 Центральне опалення о Квартира повністю готова для проживання. Для тих, хто цінує затишок та шукає житло з якісним ремонтом (деревʼяні двері та підвіконня, камінь Карфаген на стінах для атмосфери та комфорту), зі всією технікою та меблями, у спокійному районі Львова та із зручним сполученням до центру міста І Кімната з вмісткою шафою, диван розкладний ортопедичний, комод, Smart TV, стіл, вихід на засклений балкон ІІ Кухня з обідньою зоною, кухонні меблі • Техніка: | газова варильна панель | мікрохвильова піч | чайник | витяжка | холодильник | пральна машина | ТВ | ° Санвузол | душ ° Засклений балкон ° Якісний ремонт ІІ Оперативний показ ° Розвинена інфраструктура ~ лікарня Святого Пантелеймона, супермаркети АТБ, Близенько, Сільпо, школа, садок, ринок, магазини, НП, кафе, піцерія, недалеко ТРЦ Спартак, парк Замарстинівський, зупинка транспорту та кінцева трамвай 6 S Ціна 76000 $ Оперативний показ. Ключі/ Звертайтесь !

Лінкольна Авраама вул., 45

Продаж 1 кімнатної квартири у житловому комплексі бізнес-класу Silent Park. Шевченківський район, вулиця Пилипа Орлика. Затишна та спокійна локація. Поруч збудовані котеджі, навколо малоповерхова забудова, поруч Замарстинівський лісопарк. Цей житловий комплекс складається з 6 будинків по 5 поверхів. Квартира знаходиться у 2 будинку, зі здачею до кінця року. Високий рівень готовності. Готовий фасад будинку, фарбують підїзди, облагороджують внутрішній дворик. Індивідуальне газове опалення. Стіни цегла, утеплення мінеральна вата. Висота стелі 2.7 м. Підземний паркінг з ліфтом. Площа квартири 41,3 м2. Кухня-вітальня 21,3 м2. Спальня 14 м2 з балконом. Санвузол 3.9 м2. Знаходиться на 2 поверсі. Ціна 1300$ кв.м. Загальна вартість 53 690$. Продаж по переуступці. Вартість переуступки та ріелторські послуги оплачує власник. По квартирі повна оплата, під державні програми не підходить.

Орлика Пилипа вул., 20
123...5
1 - 24 з 116 результатів