Продам 1-кім.квартиру,вулиця Стрийська 60 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 4-му поверсі, 4-ох поверхового будинку. Загальна площа - 44м.кв.,житлова - 22 м.кв., кухня - 10 м.кв. Під здачу в оренду, на даний момент є орендарі . Вікна виходять у великий двір, щойно завершений ремонт, все нове Індивідуальне опалення ,котел, очисна система води зворотного осмосу з накопичувальним баком ,котел , підігрів підлоги на кухні і в ванній кімнаті, охоронна сигналізація . У вітальні є діючий камін , на поверсі підсобне приміщення для зберігання дров . Біля будинку великий зелений двір і парковка для мешканців Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 90 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Стрийська вул., 60

Продаж просторої 1 к кв в новобудові по вул. Стрийська. ЖК Парк Тауер. Площа 57м2 Поверх 11 з 11 Висота стелі 3 м Підігрів підлоги. Відкритий балкон. Гардеробна та шафа-купе. В квартирі наявні всі меблі та побутова техніка. Посудомийна машина. Через дорогу Стрийський парк. Ближній центр міста. Ціна 150000$ В квартирі проживають орендарі

Стрийська вул., 86

Увага! Чудова можливість придбати свою ідеальну дворівнева квартиру у Франківському районі, міста Львів. Пропонуємо вашій увазі затишну 1-кімнатну квартиру на вулиці Лазаренка в якісній новобудові 2000-років. Ця простора квартира має площу 73 квадратних метрів і знаходиться на 10-ому поверсі цегляної споруди, над квартирою є технічний приватизований поверх (мансарда площею 30,6 кв.м.), котрий рахується за обєктом. Кімната у квартирі ізольована, на балконі вмонтовані сходи на другий поверх. Всередині квартири є все для комфортного проживання. Ви знайдете якісні деревяні меблі, змонтовану деревяну кухню. Квартира завжди наповнена сонцем, що додає своїм мешканцям радісних відчуттів. Забудьте про енерговитрати, адже цей будинок є енергоощадним, що забезпечує комфортне проживання та економію коштів. А місце розташування - просто ідеальне! Поруч знаходиться чарівний парк Горіховий гай, де ви зможете насолоджуватись природою та спокоєм. Не втрачайте часу, зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитись про особистий перегляд квартири! Це ваш шанс здійснити мрію про ідеальне житло! Код 348 Ціна: 80000 $. Додаткова інформація за телефоном.

Лазаренка Академіка вул., 46
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж стильної 1 кімнатної квартири поряд з Стрийським парком Клубна новобудова по вул. Генерала Засядька - Карпинця Квартира з дизайнерським ремонтом Наявна вся необхідна побутова техніка та меблі для комфортного проживання Розташована на 2 поверсі 7 поверхової новобудови Загальна площа - 53 м2 Простора кухня - 15м2 Затишна кімната - 25м2 Гарний вигляд з вікон, є балкон індивідуальне опалення(котел) є консьєрж та відеонагляд Розвинута інфраструктура Елітний район, поруч два парки Вартість - 130 000 у.о Є можливість орендувати місце в підземному паркінгу

Карпинця, 9

Продаж 1-кімнатної смарт-квартири в ЖК Park Tower 36 м.кв в районі Стрийського парку Ближній центр. Право власності на руках. ЖК бізнес класу. Дуже гарний варіант для інвестиції у заселеному будинку в чудовій парковій локації! Будинок зданий в експлуатацію, заселений, всі комунікації підключені. Працює два ліфти. Є підземний і гостьовий паркінг, укриття, будинкова система опалення з поквартирними лічильниками, швидкісний інтернет. Територія закритого типу на шлагбаум, консьєрж, внутрішній дворик. Прекрасний краєвид з вікна (на Захід). Чудова локація, до центру міста 15 хв. Поруч Стрийський парк , супермаркети, ринок, навчальні заклади, спорткомплекси. Покази по домовленості в зручний час. Власники на місці, чистий продаж. Пропозиція від АН.

Стрийська вул., 86в

Продаж 1 кім квартири 57, 3 м.кв., вул. Стрийська кут Сахарова ЖК Park Tower Новобудова бізнес класу, ближній центр Дуже гарний варіант для інвестиції у заселеному будинку в чудовій парковій локації! ПРАВО ВЛАСНОСТІ! Кухня-студія 31 м.кв., ізольована спальня 13м2, санвузол 4.3м.кв. та велика тераса балкон 4м2 з гарним панорамним виглядом . Поверх 8 з 16-ти. Стелі 3 метри Опалення індивідуальне електричне є розводка і батареї. Закрита територія, всього 1 будинок на 2 секції, заїзд через шлагбаум, консь"єрж-сервіс, великі холи, два ліфти, (ліфт працює). Можливий торг! Є відео квартири

Продаж 1к.кв.  нов. ЖК Park Tower в Стрийська кут Сахарова 86в  58кв

1 кімнатна квартира - студіо з сучасним ремонтом у ЖК "Park Tower" площею 35/7/16 м². Планування: кухня - студіо 23 м²., лоджія 1,2 м²., санвузол 4,0 м²., коридор 6,6 м². Квартира з ремонтом, автономне будинкове опалення, оптоволоконний інтернет. Територія закрита, дитячий майданчик, гостьовий паркінг. Розташування: продуктовий маркет «Рукавичка» - 70 м., парк Стрийський - 140 м., парк Зимна вода - 1200 м., до пошти "Нова пошта" - 590 м., парк з озером «Горіховий гай» - 1100 м., продуктовий маркет «Близенько» - 610 м., продуктовий маркет «АТБ» - 1500 м., ринок «Шувар» - 2, 8 км., до найближчої зупинки громадського транспорту - 175 м., до оперного театру - 2, 8 км. Вартість: 67 200$ або 1940$ / м². Без комісії для покупця. Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном. Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів!

1 кім новобудова з ремонтом Стрийська ЖК "Park Tower" за 67200 у.о.

Продаж квартири з ремонтом в нео класичному стилі, меблями та побутовою технікою в ЖК Парк Тауер в районі Стрийського парку. Будинок зданий в експлуатацію, заселений, всі комунікації підключені, два ліфта працюють, є підземний і гостьовий паркінг, укриття, будинкова система опалення з поквартирними лічильниками, швидкісний інтернет. Ремонт зроблений якісно, для себе. Вхідні двері броньовані , столярка з натурального дерева, сучасні меблі, побутова техніка, дві шафи купе , посудомийна та пральна машини - все нове, в ідеальному стані. Кухня обєднана з великою вітальнею пл.25 м кв. В спальні пл.14 м кв двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, є вихід на великий , просторий балкон зі спальні і вітальні. На балконі є кладова. Чудова локація, до центру міста 15 хв. Поруч Стрийський парк , супермаркети, ринок, спорткомплекси, учбові заклади. Квартира вільна. Ключі. Покази по домовленості в зручний час. Пропозиція від Агенції Нерухомості. Торг.

Продаж 1-кімн.квартири з євроремонтом по вул.Стрийській

Терміновий продаж 1 к квартири на початку вул Героїв Упа , 3 поверх-3поверхового цегляного будинку, потребує капітального ремонту та заміни комунікацій. Хороший підїзд, адекватні сусіди. Дах нещодавно ремонтовано (нові металеві листи, замінено ринви). Без СП.без торгу.

Продаж 1к квартири на поч.вул Г.Упа

пятий поверх потребує ремонту туалет вання кухня

1кім кв вулиця Героїв Майдану. парк культури

Продаж 1к квартири у Галицькому районі, вул. Героїв Майдану (польський люкс). Поруч два парки – парк Культури та Стрийський парк. Загальна площа: 39,8 м2. 4 поверх 5 поверхового будинку. Під"їзд у чудовому стані. Правильне планування. Простора кухня і кімната з повністю новими меблями (jysk), ванна кімната, вхідний коридор, окрема гардеробна, вид з балкону в парк. Два робочі місця. 15 хв. пішки до центру міста. Поруч вся необхідна інфраструктура і зручна транспортна розв’язка. В квартирі є індивідуальне опалення (двохфункційний котел), телевізор (кабельне ТБ), інтернет, холодильник, ліжко і диван, пральна машина, лічильники, письмовий стіл, шафа, полиця-розділювач кімнати, домофон. Все залишається. Ціна: 85 000 у.о.

Продаж квартири вул.Героїв Майдану,польський люкс, хороший ремонт.Парк