Стильна квартира з якісним ремонтом. 3/3 пов. 54,4/34,7/14,3 кв.м. Зроблений капітальний ремонт даху та горища у 2023р. Висота стелі 3,35 м. Вхід парадний. Вікно та балкон з кімнат виходять на фасад. Вікно кухні у внутрішній дворик. Опалення - індивідуальне газове. Кухня - побутова техніка європейських виробників (газова поверхня, духова шафа, посудомийна машинка, холодильник). Ванна- душ, гігієнічний душ( Hansgrohe, Villeroy&Boch), пральна машина. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті. Простора кімната з балконом та видом на сквер. Окрема спальня з великою вбудованою шафою. Гарна пропозиція як для власного проживання так і під оренду.

пекарська, 35

Продаж 2-кім. квартиру в новобудові вул. Жасминовій біля парку Погулянка. 74 м.кв., 8/10ц., індивідуальне опалення, сучасний євроремонт, меблі та техніка. Панорамний вид на захід, центр міста і парк "Погулянка" Ремонт в квартирі здійснювався 3 роки тому. Є підігрів підлоги в санвузлах, великий балкон. Якісний ремонт, правильне планування. Закрита територія, шлагбаум і ворота при вїзді в будинок. Поруч парк, дуже зелений та затишний район.

Жасминова вул., 9

Продам 2 кімнатну квартиру на вул. Лисенка 22ц Загальна площа: 55 кв.м. Поверх: 3/3 Польський будинок із залізобетонними сходами. Тиха вулиця. До центру пішки 12 хв. Біля будинку можна зручно паркувати авто. Дві ізольовані кімнати на дві сторони. Автономне опалення. Залишаються меблі та побутова техніка. Прекрасний вигляд на Храм Івана Златоустого. Телефонуйте!

Лисенка вул., 22ц
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кім квартири по вул. Бігова в ЖК Щасливий. Третій будинок, на етапі будівництва, запланована здача в експлуатацію 3й квартал 2024 року. Квартира в стані після будівельників, чистова стяжка, індивідуальне опалення, двохфункційний котел, та газовий лічильник. Будинок бізнес класу, охорона, консьєрж, гостьове фойє на першому поверсі, два ліфти -пасажирський та вантажний. Новий перспективний район, який швидко розвивається, хороша транспортна роз`язка. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Бігова вул., 17

Продаж 2 кімнатної квартири,вул. Зелена -австрійський будинок, ближній центр. -В квартирі зроблений якісний ремонт, є тепла підлога, сигналізація, вся необхідна побутова техніка та меблі. -Є підвал 22 кв.м. ціна 120000 $ код:8459

Зелена вул., 14

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру, в ближньому центрі міста Львова по вул.Тарнавського. Загальна площа - 52.8/32.4/9.8 м². Поверх 1/2. Квартира знаходиться на першому високому поверсі. Вхід парадний у коридор, квартира двостороння. Опалення індивідуальне (пічне газове). Є балкон, а також до квартири є підвал. Квартира потребує ремонту. Ціна - 79000 $. Можливий торг! Всі деталі за телефоном, покази по домовленості!

Тарнавського Генерала вул., 105

Пропозиція під єОселюПідходить під 3% і 7%3кім.кв.ЖК Kaiser parkв.Шафарика, 5/10п ( також є пропозиції на інших поверхах) 2 кім.кв. 79/30/25м2з виглядом на паркову зонуідеальне планування енергозберігаючі склопакети, індивідуальне опалення, газовий котел, залиті стяжкивисота стелі 2.90м2 спальні та простора кухня-вітальнябудинок комфорт класу з підземним паркінгом ( є можливість придбати паркомісця)закритий двір з дитячими майданчиками відеоспостереженнябудинок заселенийкомерційні приміщення діючі ( міні-маркет, стоматологія, аптека, дитячий центр)ближній центрв пішій доступності зуписка громадського транспортуприватні та державні навчальні заклади, магазини, супермаркети, аптеки, салони краси.

Шафарика вул., 1

Продаж двох квартир студій по вул. Зелена 34 з ремонтом Студії зроблені для вигідної здачі в оренду і збільшили прибутковість на 45% Знаходяться вони в ближньому центрі, поруч біля багатьох університетів, інститутів та медичних установ, що і робить локацію ліквідною для інвестиції під здачу. Студії повністю із завершеним ремонтом, і укомплектовані технікою(без меблів). Кожна студія є автономною. За детальнішою інформацією телефонуйте! Не пропустіть цю справді вигідну пропозицію!

Зелена вул., 34

Продається двокімнатна квартира по вул. Личаківська. Австрійський будинок. Утеплений фасад по периметру. Гарний житловий стан. Встановлено металопластикові вікна. Перевагою є індивідуальне опалення, а саме двофункційний котел і додатково встановлено піч-камін. Із квартири є вихід на горище, яким користується лише ця квартира. Є можливість зробити дворівневу квартиру. Дах перекритий. Також додатково є підвал. Вагомим плюсом цього обєкта є великий засклений балкон площею 8,5 м.кв., з якого відкривається краєвид в тихий зелений двір. Гарне місцерозташування будинку. Поруч Шевченківський гай, ботанічний сад, сквер. До центру 20 хв пішим ходом. Розвинена інфраструктура. Неподалік є школи, садки, ринок, супермаркети. Огляди можливі в будь-який час. За додатковою інформацією прошу звертатися за телефоном.

Личаківська вул., 127

Продаж двокімнатної квартири з дизайнерським ремонтом в Личаківському районі, вулиця Лисенка, місто Львів. Загальна площа 89 кв. м. Житлова площа 41 кв. м. Площа кухні 35 кв. м. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5 поверхового будинку та складається з просторої кухні вітальні з каміном з індивідуальним опаленням, холодильником, посудомийною машиною, батьківської спальні з двоспальним ліжком та шафою купе, дитячої кімнати, великого санвузла із душем та джакузі. Розвинута інфраструктура, поруч школа, садочок, парк Знесіння. До Оперного театру 25 хвилин пішки. Є відео. Код обєкта: 13520.

Лисенка вул., 38

Житлові комплекси у Львів

Продається двокімнатна квартира в зданій новобудові по вул. Тракт Глинянський ( ЖК Еко Дім ) Новобудова здана 3 роки тому , заселена В квартирі додатково зроблений підігрів підлоги , встановлені батареї і новий котел Vailant , сантехнічна інсталяція . Квартира на дві сторони Балкон , кладовка Поруч супермаркет АТБ , зупинка громадського транспорту , школа , дитсадок .

Глинянський Тракт вул., 167

—Перший ЖК з власним басейном— Ексклюзивний продаж Квартира з виглядом на парк 📌вул.Зелена 113( ЖК Infinity Park ) Забудовник «Мій Дім» Бізнес-клас Площа: 69,24 м2; Поверх: 5-й/6-ти В житловому комплексі Infinity Park вражає не лише локація,це унікальне розташування поруч двох парків(Снопківській та Погулянка), але й блискуча внутрішня інфраструктура, де передбачено перший у Львові власний басейн у ЖК. -Планування: дві ізольовані спальні, роздільний санвузол, коридор, кухня-вітальня та великий балкон з виглядом на парк; -Інфраструктура ЖК: повністю закрита територія з безключовим доступом, на фасаді заплановано багато працюючих бізнесів, на території буде власний дизайнерський парк; -Малоповерхова забудова та консьєрж-сервіс дозволить відчути повну приватність; Вартість: 128100$( 1850$/м2) (Переуступка) Здача в експлуатацію: 2-й кв. 2025р. За деталями звертайтесь: Роман АН «Golden City” ☎️0976255005 ☎️0930265851

Зелена, 113

Без комісії! Продаж дворівневої квартири з власним подвірям по вул. Дніпровська ( К. Левицького, Зелена, Водоканал ) Малоквартирний польський будинок, окремий фасадний вхід - є можливість переобладнати під комерцію ( кавярню з літнім майданчиком, клініку, офіс ) Квартира дворівнева: 1й рівень: вітальня з каміном - 23,3м2, кухня - 9,2м2, ванна - 3,5м2. З кухні є підвал - 25,1м2 2й рівень: спальня 18м2 та вихід на горище. Індивідуальне опалення - котел. Дуже світла вітальня з діючим каміном та високими стелями 3м. За детальною інформацією - телефонуйте. Огляд в зручний час. Є відео огляд.

Зелена вул., 60

Пропоную на продаж стильну 2-кімнатну квартиру, в ЖКТіффані (Tiffany) по вул.Пасічна. Загальна площа: 72 м² Поверх: 2/16 Ціна - 225000 $ Квартира з кухнею студією і 2 окремими кімнатами. Квартира з авторським ремонтом. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, квартира укомплектована побутовою технікою провідних світових виробників (BOSH,SIEMENS) Інверторні кондиціонери, індивідуальне опалення,кухонна фурнітура «Блюм», фасади шпон, тепла підлога,повністю мебльована і готова до комфортного проживання. Район з максимально розвиненою інфраструктурою. Прекрасна транспортна розвязка в будь-який куточок міста. Реальні фото. Для мешканців ЖК доступні лаунж-зони для відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, які оточені великою кількістю зелених насаджень, а створювати затишну атмосферу красивий фонтан, стильний екстерєр та дизайнерські під’їзди. Поруч з будинком є все для комфортного проживання, а саме: парк, магазини, салони краси, школи, дитячі садочки, гіпермаркети.

Пасічна вул., 84

Продається двокімнатна, дворівнева квартира з кухнею-студією, 150м2, з дизайнерським ремонтом на вулиці Водогінна. планування продумане і просторе: Код квартири - #27720505 1 поверх - кухня інтегрована у вітальню, гостьовий туалет і два балкони. 2 поверх - основна спальня, дитяча спальня, два балкони. Квартира розташована на 10-ому поверсі 11-ти поверхового будинку. житло обладнане всіма вигодами: якісна сантехніка, підігрів підлоги, домофон, кухонна техніка. З вікон відкривається надзвичайний вигляд на місто!

Водогінна вул., 2А

Терміново Продається 2к квартира на 5 поверсі, 75м2 в районі Погулянки, по вул. Мечникова. Код квартири #27833831 Клубний будинок, знаходиться в тихому непроїздному місці, подвіря облагороджене бруківкою. У квартирі гарне і просторе планування, відкритий балкон з скляним поруччям. Панорамні вікна, розведена електрика. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Мечникова вул., 38

Продається 2к квартира на вул. Пасічна , в цегляному будинку на 5 поверсі . Код квартири - #27320903 Квартира з ремонтом (зроблено два роки тому ), повністю готова до проживання , обмебльована , є вся необхідна побутова техніка. Загальна площа 42,7м2, одна прохідна кімната з виходом на балкон( засклений ). Скрізь замінено труби , сантехніку і електрику . Район просто прекрасний для проживання ( початок Пасічної), є безліч магазинів , поруч будинку зупинка громадського транспорту , навпроти Львівський Ліцей Героїв Крут , Винниківський парк . Ідеальний варіант під оренду та для проживання ! Можна під військову субвенцію!! Без комісіі для покупця ! Чекаємо на огляд .

Пасічна вул., 51

Продаж 2к квартири , загальною площею 77м2 в ЖК Личаківська 86, в 10 хв від Площі Ринок . Квартира знаходиться на 3 поверсі з 6, в будинку всього 20 квартир. Повністю готова до проживання(ремонт якісний, техніка , меблі , все залишаєьбся ), в квартирі ніхто не проживав. Дві ізольовані кімнати, туалет і ванна кімната окремі( в ванній кімнаті є і душ і ванна ). Є величезний балкон , для затишного відпочинку . Пркрасний варіант для проживання в пішій доступності до самого сердця міста. Біля будинку в 10 хвилинах парк - Шевченківський гай , і недалеко парк Знесіння. Історична частина міста . Додатково можна придбати ще паркомісця( за додаткову плату ). Запрошуємо на огляди ! Код квартири #26111735

Личаківська вул., 86

Продаж 2к квартири , загальною площею 77м2 в ЖК Личаківська 86, в 10 хв від Площі Ринок . Код квартири - #26111771 Квартира знаходиться на 4 поверсі з 6, в будинку всього 20 квартир. Повністю готова до проживання(ремонт якісний, техніка , меблі , все залишаєьбся ), в квартирі ніхто не проживав. Дві ізольовані кімнати, туалет і ванна кімната окремі( в ванній кімнаті є і душ і ванна ). Пркрасний варіант для проживання в пішій доступності до самого сердця міста. Біля будинку в 10 хвилинах парк - Шевченківський гай , і недалеко парк Знесіння. Історична частина міста . Додатково можна придбати ще паркомісця( за додаткову плату ). Запрошуємо на огляди !

Личаківська вул., 86

Продаж 2 кімнатної квартири,вул. Пекарська 93 БЕЗ Комісії - Чудова локація в пішій доступності до центру міста - Мансардний поверх (2 пов. австрійського будинку) - Дві ізольова кімнати + велика студія з виходом на балкон - Автономне опалення - Є всі лічильники - Квартира продається зі всіма меблями та побутовою технікою - В санвузлі є підігрів підлоги - Є відео огляд квартири Ціна 89000$ код:3347

Пекарська вул., 93

Продам 2 кімнатну квартиру, вул. Юрія Руфа 45, ЖК Глобус Еліт від забудовника Globus. Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3му поверсі, 5-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 61.9 м.кв., кухня - 16.9 м.кв., дві роздільні кімнати. Квартира в стані від забудовника. Будинок зданий в експлуатацію. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 130 тис. доларів, агенські послуги 3,5%

Юрія Руфа вул. (Некрасова), 45

Продам 2-кім.квартиру,вул.Тракт Глинянський 1. ЖК Еко дім на Тракті.3 , Eko dim, забуд.Eko dim Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 60 м.кв.,житлова - 30 м.кв., кухня - 10 м.кв. Опалення: Індивідуальне газове, 2х контурний котел ,цегляний будинок, утепленний фасад усе готово,,право власності. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Вартість квартири 65 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Глинянський Тракт вул., 1

Продам 2-кім.квартиру, вулиця Тракт Глинянський 1, ЖК Еко дім на Тракті., Eko dim, забуд.Eko dim Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 65 м.кв., житлова - 33 м.кв., кухня - 11 м.кв. Опалення: Індивідуальне газове, 2х контурний котел ,цегляний будинок,утепленний фасад усе готово, право власності, квартира знаходиться всередині будинку. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 68 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Глинянський Тракт вул., 1

Продам 2-кім.квартиру, Левицького К 71 Житловий стан! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 3-ох поверхового будинку. Загальна площа - 44.10 м.кв., житлова - 22 м.кв., кухня - 9 м.кв. Вхід по балкону на кухню, дві суміжні кімнати, санвузол суміжний, опалення -- газові конвектори, бойлер на воду,житловий стан Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 58.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-868-052.

Левицького К. вул., 71
1 - 24 з 226 результатів