Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Тракт Глинянський в новобудові від надійного забудовника. Будинок збудований, зданий в експлуатацію, всі комунікації запущено (світло, газ, вода). Присвоєна поштова адреса. По документах право власності. Опалення індивідуальне. Паркінг гостьовий. Поверх 5/8. Загальна площа квартири 42 кВ.м., житлова 16 кВ.м., кухня 12 кВ.м. Також в квартирі є просторий незасклений балкон з чудовим краєвидом на ліс. В квартирі зроблено сучасний ремонт, підігрів підлоги у санвузлі, також є гардеробна. Продаж квартири з меблями та побутовою технікою. Сонячна сторона. Поруч із будинком знаходиться супермаркет АТБ, аптека, незабаром відкриття відділення нової пошти, зупинки громадського транспорту, школа, також є збудоване окремостояче комерційне приміщення для різного виду діяльності. Перспективний район що розвивається. Код 11394

Глинянський Тракт вул., 165

Продається нова квартира у сучасному житловому комплексі ЖК Семицвіт – ближній центр Львова. Ця квартира поєднує комфорт, стиль та ідеальну локацію для тих, хто цінує спокій у серці міста. Основні характеристики: •Площа: 68 кв.м, дві ізольовані спальні + кухня вітальня + гардеробна кімната + санвузол. •Поверх: 4, забезпечує затишок та комфорт •Ремонт: сучасний дизайнерський ремонт, у квартирі ніхто ще не жив! Техніка теж нова, жодного разу не була у використанні. •Підлога з підігрівом: теплі підлоги на кухні, в санвузлі та гардеробній – ваш комфорт у холодну пору. Опалення автономне газове (управляється з мобільного додатку), пожежна сигналізація. Техніка: Посудомийка, духова шафа, варильна поверхня, електрочайник, потужна витяжка, мікрохвильовка, пралка, телевізор. Переваги квартири: •Локація: ближній центр – всього кілька хвилин до основних культурних та історичних місць Львова, зручна транспортна розв’язка. •Вид з вікна: зі спальні відкривається неповторний вид на величний Собор Святого Юра, з інших вікон ви зможете насолоджуватися краєвидом на Високий Замок – це дійсно квартира з видом, який надихає. •Закрита територія: безпека та затишок для вашої родини, доступ на територію лише для мешканців комплексу. •Паркінг: поруч знаходиться критий паркінг та гостьовий. Ця квартира – це ідеальне поєднання стилю, комфорту та місця, де ви зможете створити свої родинні спогади. Чекаю вашого дзвінка, навіть у вихідні ;) Для колег: Пропонуйте квартиру своїм клієнтам. Наша агенція співпрацює по всім обєктам!

Шевченка вул., 60

Продається 2-ох кімнатна квартира в новобудові по вул. Кругла (район Бомби) В квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Загальна площа 65 кв.м. Квартира обладнана повністю новими меблями та технікою, ніхто ще не проживав. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два балкони.

Кругла вул., 15
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 кімнатна квартира вулиця Садівнича (бічна вулиці Пасічна). Опалення індивідуальне газове. Висота стелі 2.6м. Закрита територія будинку, паркінг біля будинку на закритій території. Матеріал стін цегла, будинок утеплений. Поверх 4/5. Загальна площа квартири 62,5 кв.м., житлова площа 35,1 кв.м., кухня площею 13,7 кв.м. В квартирі є 3 балкони, із кімнат та кухні, також є додаткова комора на балконі. та підвал площею 15,6 кв.м. Санвузол в квартирі роздільний. Меблі в квартирі частково залишаються. Квартира не кутова, тепла та світла. Тиха та затишна вулиця на якій розташований будинок поруч із розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться магазини, зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садочок та багато іншого. Код 13641

Пасічна вул., 71

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по вул. Сумська. Квартира дворівнева. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 118 кв.м. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два санвузла. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Зручна локація: Розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, неподалік від магазинів, ресторанів, парків та громадського транспорту.

Сумська вул., 10

Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові по вул. Величковського (Рясне 2). ЖК Західна Вежа. Квартира розташована на 11-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 кв.м. Електричне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою. Без Комісії!

Величковського вул., 61

Продаж нової 2-кім квартири в ЖК Велика Британія по вул. Шевченка 31 Квартира на 11 поверсі з неймовірною панорамою, в пішій доступності до центру міста. Поруч з комплексом одна з найрозвиненіших локацій Львова, безліч магазинів, кафе, ТЦ, Сільпо та багато іншого. Поруч курсує багато громадського транспорту, у тому числі трамвай. Створено ОСББ Спальня з власною гардеробною кімнатою та лоджією з робочою зоною. Велика простора вітальня кімната. Кухня повністю укомплектована технікою BOSH, з обіднім столом та відпочинковою зоною на ще одній лоджії. Санвузол роздільний, з ванною, дзеркала з підсвітками все виконано якісно та гарно. Коридор також містить місця для схову речей. З панорамних вікон відкривається краєвид на місто. Квартира варта вашої уваги! За детальнішою інформацію звертайтеся!

Шевченка вул., 31

Продаж 1 кімнатної квартири з євроремонтом у Новобудові на 14 поверсі з 17 по вул. Бігова, 17 у Львові. Загальна площа квартири - 42.2 кв.м. Житлова - 9.5 кв.м. Кухня - 20.7 кв.м. Висота - 2.75 м. Забудовник "НоваБудова", ЖК "Щасливий". Квартира з євроремонтом, меблями та вбудованою побутовою технікою. 14 поверх з 17. Вікна виходять на сонячну сторону. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги. Зоноване освітлення. Гостьовий та підземний паркінги. На території будинку охорона, консьєрж - сервіс, відеонагляд, дизайнерські холи, відпочинкова зона. Біля будинку паркова зона, дитячий майданчик, продуктовий магазин, аптека, зоомагазин в комплексі. Неподалік Нова пошта, АТБ, Рукавичка. Транспортна розвязка. Є можливість розрахунку в € євро. До Площі Ринок 25 хвилин транспортом. Код обєкта - 13469. Телефонуйте за номером телефону або пишіть на Viber, Telegram, Whatsapp.

Бігова вул., 17

Продаж 2-кімнатної квартири в новобудові по вул. Стуса Ця квартира має все, що вам потрібно для комфортного життя. Індивідуальне опалення дозволить вам насолоджуватися оптимальною температурою у вашому оселі. Великий балкон стане вашим улюбленим місцем для відпочинку та насолоди панорамним видом на паркову зону. Планування квартири максимально функціональне. Вона має простору гардеробну кімнату, де ви зможете зберігати свої речі організовано та зручно. Роздільний санвузол забезпечить комфорт та зручність для вас та вашої сімї. Знаходячись на 3-му поверсі з 10-ти поверхового будинку, ви матимете достатньо приватності та прекрасний краєвид з вікон. А розташування в парковій зоні надасть вам можливість насолоджуватися природою та зеленими просторами навколо. Не упустіть цю унікальну можливість стати власником квартири своєї мрії в новобудові. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд. Ваше ідеальне житло чекає саме на вас!

можливий продаж по єОселя
Стуса Василя вул., 53

Продаж просторої 1 кімнатної квартири у ЖК Щасливий Платинум по вул Чорновола 77. Загальна площа помешкання 77,3 м² Поверх: 20/22 1 балкон Кухня-вітальна 43 м² Спальня 14 м² Панорамні вікна Квартира з розкішним краєвидом на Львів, зокрема на центр міста і високий замок. У квартирі є коридор, куня-вітальня із відпочинковою зоною з великим зручним диваном, телевізором, та вбудованою шафою-гардеробом, круглий обідній стіл, та кухона зона зі всією необхідною технікою і місцем для зберігання, а також вихід на балкон. У спальні велике ліжко із ортопедичним матрацом. Санвузол з відкритою душовою та пральня, де можна зберігати речі. Наявна прально-сушильна машина, бойлер, кондиціонер, охоронна система Ajax, посудомийка, варильна поверхня, духова шафа з функцією мікрохвильовки, витяжка, кавова машина, електрочайник, холодильник, система зворотного осмосу для фільтрації питної води, 65 дюймовий телевізор, робот пилосос, високошвидкісний інтернет, підігрів підлоги у ванній. Автономне опалення, в будинку газова дахова котельня, стоять лічильники тепла. Є гостьовий та підземний паркінг. У будинку знаходиться супермаркет Сільпо, обмінник, нова пошта та аптека. Крім того, будівля оснащена сучасним технологічним обладнанням, зокрема, захистом від блискавки, протипожежною сигналізацією, системою видалення диму та пристроями контролю наявності газу і вентиляції. Поруч Арсен, ТЦ Інтерсіті, парк 700-річчя, ТРЦ SPARTAK, New Point, Fum та SptLife, розгалужене транспортне сполучення.

Чорновола Вячеслава просп., 77

Продаж просторої 3-кімнатної, 2-рівневої квартири у ЖК «Софіївка» Загальна площа: 94,5 м2 Житлова площа: 50,3 м2 Площа кухні: 14,1 м2 Поверх: 9-10 поверхи Опалення: Індивідуальне газове Вікна: Панорамні, з чудовим видом Ви мрієте про простору, світлу і сучасну квартиру у найкращому районі Львова? Ми маємо для вас ідеальний варіант! Пропонуємо вашій увазі розкішну 3-кімнатну, 2-рівневу квартиру у престижному житловому комплексі «Софіївка». Це житло для тих, хто цінує комфорт, естетику і спокій. Загальна площа 94,5 м забезпечує вам і вашій родині максимум комфорту. Велика житлова площа і простора кухня стануть ідеальними для приємних вечорів у колі родини або друзів. Індивідуальне газове опалення дає змогу самостійно регулювати температуру в домі, створюючи ідеальний мікроклімат. А панорамні вікна наповнять квартиру світлом і відкриють чудовий краєвид на місто. Ця квартира готова до втілення будь-яких дизайнерських фантазій. Велика площа дозволяє вам реалізувати найсміливіші проєкти. Житловий комплекс «Софіївка» — це сучасний простір, де кожен зможе знайти щось для себе. Закритий двір, де немає доступу для машин, гарантує безпеку та спокій. Територія комплексу під цілодобовим відеонаглядом, а централізований пункт охорони забезпечує вашу безпеку. Для найменших мешканців обладнані дитячі майданчики, а для активних жителів — спортивні зони. Софіївка — це не просто район, це місце, де гармонійно поєднується зручна інфраструктура та природна краса. Тут є все для комфортного життя: магазини, кафе, школи, дитячі садки, а також чудові місця для відпочинку. Зручне транспортне сполучення дозволяє легко дістатися до центру міста та інших районів. Ціна: 128 000$ Без комісії для покупця! Ця квартира — це не просто житло, це місце, де ви зможете створити справжній домашній затишок і щасливі моменти з вашими близькими. Не зволікайте, адже така пропозиція — це рідкісна знахідка! Зателефонуйте зараз і дізнайтеся більше!

Угорська вул., 12

Продаж 2-кім квартири з виглядом на Брюховицький ліс, 3км до ЦЕНТРУ вул. Кругла Квартира знаходиться на 8 поверсі, двостороння, південна та північна сторони, з двома лоджіями. В квартирі зроблено якісний ремонт! Якісні меблі, Якісна техніка, підігрів підлоги, трекове освітлення. З особливостей стереосистема вмонтована в стелю для чудової атмосфери! Локація Під Голоском, перевага локації в тому що по одну сторону у вас розвинена інфраструктура з громадським транспортом, магазини, супермаркети і все що тільки може бути інше. А по другу сторону у вас Брюховицький ліс, озеро стосика та паркова зона. За детальнішою інформацією дзвоніть!

Кругла вул., 15

Продаж шикарної 2-ох кім квартири в зданій новобудові по вул в. Вернадського - вул. Лісна 76/42/14 5/10ц квартира складається з 2-х ізольованих кімнат та великої просторої кухні. В квартирі зроблено дизайнерський євроремонт, доповнений дорогими та якісними меблями та побутовою технікою. Встановлена сигналізація (ДСО). Два великих засклених балкони з кухні та спалені, велика гардеробна. Квартира не кутова та світла. Територія огороджена, заїзд на на пульт. Квартира продається з всією наявною побутовою технікою та меблями. Заходь та живи ;) Вартість 110 000дол. Торг Пропозиція від Агента з нерухомості моб 067-310-39-55

Вернадського вул., 42

Можливий продаж по єОселі. Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Обрій-3, вул.Малоголосківська 42 Надійний, якісний забудовник Lev Development Загальа площа помешкання 64,7 м2, з них 33 кв м житлова, кухня 12,7 кв м. Поверх 7 з 7 Індивідуальне опалення - встановлено газовий котел. На 40% зроблений ремонт - залита стяжка, зроблена тепла підлога(кухня, коридор, ванна кімната), розведене світло по всій квартирі. Ванна кімната обладнана інсталяцією, встановлена рушникосушка, розведені всі комунікації. Санвузол суміжний. На кухні розведені всі комунікації, встановлений фільтр очистки води та насос. Є право власності. ОДНА з кращих пропозицій на ринку нерухомості на сьогодні! Зверніть увагу! Лише 1445 $/м2. Розвинута інфраструктура - поряд є все - магазини, кафе, парки, зупинка транспорту, банк, аптека. Телефонуй, є ключі - покажу у зручний для тебе час. Без комісії!

Малоголосківська вул., 42

Продаж 2 кім. квартири ЖК комфорт класу Family House Вул. Орлика Від надійного забудовника Галжитлобуд Секція 5 Поверх 1 (над комерцією) Здача будинку у 4 кварталі 2024року Поверх 1 з 5. Площа 86.5 кв.м. Простора кухня - студіо 22.69 кв.м Спальні - 13.47 і 18.77 кв м Санвузли. Гардеробна . Зі спалень є вихід на балкон. Матеріал будівництва - цегла Максимальне наповнення від забудовника після здачі: - залита стяжка; - поштукатурені стіни; - розведена сантехніка, усі лічильники; - підключено радіатори опалення, встановлено двоконтурний газовий котел. Панорамне скління та архітектурне підсвічування фасадів Підземний паркінг з ліфтом, що піднімається до верхнього поверху будинку Район, який дуже швидко розвивається. ЖК знаходиться у лісопарковій зоні. Передбачена велика кількість комерції, а отже у комплексі буде усе, що потрібно для комфортного життя - кавярні, продуктові магазини, піцерії, аптеки та інші. До ТЦ Спартак 15хв ходьби, до ТЦ Форум Львів - 10хв на транспорті До центру всього лише 4км. Ідеальна квартира для інвестиції у майбутнє. Ціна: 60 000 $. Без комісії! За більш детальною інформацією телефонуйте, з радістю відповім на усі запитання . Не проґав - встигни відхопити найвигіднішу пропозицію на ринку !

Орлика Пилипа вул., 32

ЦІНА лише до кінця серпня!!! Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК на вулиці Миколайчука 38 Житловий комплекс на вулиці Миколайчука, 38 розташований у тихому та спокійному районі Львова, але при цьому у пішому доступі до всієї необхідної міської інфраструктури. Будинок комфорт класу, секція вже збудована. Квартира розташована на 8 -му поверсі з 9, правильного планування, двостороння. Загальна площа 81,3 кв м. Поруч паркова зона (Замарстинівський лісопарк). Перевагою даної квартири є великі панорамні вікна. Опалення автономне (в будинку) В будинку є підземний паркінг з ліфтом (120 паркомісць) та гостьові наземні паркінги. Продаж по переуступці. Здача в 2025 році. У житловому комплексі передбачено дитячий садочок. На території ЖК буде розміщено центр юнацького дозвілля, супермаркет, амбулаторія сімейної медицини. Поруч ТРЦ Спартак з кінотеатром, спортзалом/басейном, магазинами, краща у Львові лікарня швидкої допомоги та дитяча клінічна лікарня, середня школа 97 (вул. Миколайчука, 18), два великі продовольчі ринки. Квартира варта вашої уваги, телефонуйте! Ціна: 28 750 грн/м2 Без комісії для покупця!

Миколайчука вул., 38

Пропонуємо на продаж, ексклюзивну, трьох кімнатну квартиру, по вул. Римлянина (Пекарська-пл. Митна). Загальна площа 110, 8 м.кв, в цегляному австрійському будинку, перекриття деревяне. Збережений підїзд. Парадний вхід в квартиру. Квартира світла, суха, тепла, простора, комфортного правильно планування, двері та паркет збережені, підвіконня мармурові. З кухні є вихід на балкон з виглядом у дворик. Кімнати - ізольовані, 2 санвузли. Збережені і діючі австрійські пєци в кімнатах. Опалення - газовий котел, також є колонка на гарячу воду. Вікна з квартири фасадні, замінені на МПВ. Є великий підвал 23 м.кв. фасадними вікнами під рестораном "OMNOMNOM". Вікна з квартири фасадні. В квартирі все залишається(заберуть лише всі коври). Для Вас, є якісне відео квартири, цікавить? Звертайтесь, влаштую показ у зручний для Вас час!

Римлянина вул., 10

Ласкаво запрошуємо до виняткових апартаментів, розташованих на вулиці Коперника! У нашому новому міні-апарт готелі ви знайдете три окремі квартири, які сповнені розкішного стилю та незабутнього дизайну. Кожна з цих трьох квартир, розташованих на третьому поверсі, вражає своїми розкішними і просторими інтерєрами. Загальна площа 130 квадратних метрів подарує вам комфорт і простір для вашого життя та відпочинку. Кожен куточок цих квартир створений з увагою до деталей, забезпечуючи вам неперевершену естетику і функціональність. Ціна за квадратний метр дозволяє вам насолодитись елітним житлом в центрі міста, забезпечуючи вам максимальну цінність за вкладений капітал. Купуючи ці апартаменти, ви отримуєте не лише ексклюзивне місце для проживання, але й можливість жити в престижному районі, оточеному зручностями та культурними памятками. Ваше задоволення та комфорт є нашим пріоритетом. Ми гордимося шикарним підїздом та зручним паркінгом, які забезпечать вам безпроблемний доступ до апартаментів. Крім того, ви зможете насолодитись захоплюючим видом з вікон на Палац Щастя, де гармонія міста зливається з вашим життям. А фасад будинку – це справжнє витвір мистецтва. Він прикрашений витонченим бюстом Коперніка, який не тільки нагадує про історичне значення місця, але й створює враження витонченості та величі. Престижне розташування: Розташування у самому серці Львова, на вулиці Коперніка, надає цьому апарт-готелю велику перевагу. Красиві види, близькість до культурних та історичних памяток роблять його привабливим для туристів та гостей міста. Вишуканий дизайнерський ремонт: Кожна квартира в апарт-готелі має стильний і сучасний дизайн. Високоякісний ремонт створює атмосферу розкоші та комфорту, привертаючи увагу клієнтів, які цінують естетику та витонченість. Зручність та комфорт: Цей апарт-готель пропонує розкішні апартаменти з усіма зручностями, необхідними для комфортного перебування гостей. Тепла підлога додає додаткового затишку, а шикарний підїзд та паркінг забезпечують зручність, безпеку та комфорт. Не втрачайте можливість стати власником готового та прибуткового бізнесу у центрі міста.

Коперника вул., 26

Продаж 1-кім квартири ЖК Голоські Кручі, можливий продаж під єОселю Продаж 1-кім квартири в зданому та частково заселеному ЖК. Квартира правильного та просторого планування, загальна площа 50.4, житлова 17.6, кухня 15.3 з можливістю приєднати лоджію, чим саме збільшити кухню до 20 м2. В квартирі зроблено чистову штукатурку, залито стяжку, в квартирі немає несучих стін, можна зробити гарне перепланування! ЖК Голоські кручі знаходиться в чудовій локації 3.5 км до центру, поруч вул. Варшавської та Чорновола. Навколо комплексу гарно облагороджена територія, дитячий майданчик, дорога не проїзна, будинок в затишку. За більш детальною інформацією звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Під Голоском вул., 17

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "Auroom Air" вул. Топольна 4 біля ТЦ Spartak. Уяви – в ТРЦ Спартак можна вийти навіть в тапочках, одразу біля виходу з будинку розташоване джерело, на автівці в центр кілька хвилин, а поряд безліч парків. Додай до цього садок та школу через дорогу, та й загалом ідеальну локацію поряд з перехрестям двох артерій Львова – вулиць Замарстинівська та Мазепи. Auroom Air забезпечено резервним живленням за технологією auroom.energy. Площа квартири 47.2 дозволяє облаштувати простір на всі свої побажання. З квартири відкривається вигляд на Замарстинівський парк. Розташування квартири на 8 поверсі із 17 поверхової 2 секції(показано на фото) Квартира не кутова, так як приєднана до 1 секції. У продажу також 3 комірки по 950$ за м. кв(показано на фото) Здача будинку запланована на кінець 2025 року. І найважливіше це інфраструктура, яка навколо, є все. Телефонуй, в нас найкращі пропозиції для проживання.

Топольна вул., 4

Продаж 1-но кімнатної квартири в ЖК Silent Park від забудовника LEV DEVELOPMENT по вул. Пилипа Орлика 2 будинок із 6-ти. Комплекс бізнес класу, знаходиться поруч паркової зони, який складається з 6 будинків не високої забудови по 5-6 поверхів. Закрита територія, ексклюзивний дизайн холів, дво рівневий підземний паркінг, спортивний та дитячий майданчики , на першому поверсі комплексу передбачені комерційні приміщення, ланшафтне озеленення території. Будинок вже повністю виведений, проводяться внутрішні роботи. Квартира знаходиться в 2-му будинку на 4-му поверсі 5-ти поверхової будівлі. Загальна площа 40.6 м.кв., кухня-вітальня - 19 м. кв.та ізольована спальня кімната 11 м,кв.з виходом на балкон, цегляний будинок, індивідуальне газове опалення, сонячна сторона, вікна виходять у внутрішній дворик. Запланована здача в експлуатацію 4-й квартал 2024 року. Телефонуйте, за додатковою інформацією!

Орлика Пилипа вул., 42

Продаж 2-кім квартири по вул. Пасічна ЖК Tiffany Apartments Зданий та заселений житловий комплекс з чудово облаштованою територією. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з викориcтанням якісних матеріалів та побутової техніки. Все необхідне в наявності: кондиціонери, підігрів підлоги, пралка, сушка. Новий ремонт, ніхто не проживав. Чудовий комплекс для затишного проживання біля паркової зони, зручний доїзд до центру міста. За детальнішою інформацією телефонуйте!

Пасічна вул., 84

Продаж 2 кім. квартири ЖК Avalon Yard по вул. Замарстинівська 76 Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом в чудовому комплексі з закритою територією. Загальна площа - 86 м2, простора кухня-вітальня , майстер-спальня з власним санвузлом та гардеробом та ще одна простора спальна. Квартира з індивідуальним опаленням, підігрівом підлоги , облаштована дорогими сучасними меблями та технікою для комфортного проживання. Додатково встановлені кондиціонери в кожній з кімнат. В даному комплексі зроблено дизайнерські вхідні групи із зоною очікування та місцем для консьєржа, закрита для сторонніх територія, інтерактивні елементи для дитячих ігор на прибудинковій території. Будинок розташований в ближньому центрі, в затишній локації, поруч добре розвинена інфраструктура та чудова транспортна розв‘язка. Телефонуйте, домовимось про показ з в зручний для Вас час!

Замарстинівська вул., 76

Продаж 2-кім. квартиру в новобудові вул. Жасминовій біля парку Погулянка. Розглядаємо продаж під єОселя 3% 74 м.кв., 8/10ц., індивідуальне опалення, сучасний євроремонт, меблі та техніка. Панорамний вид на захід, центр міста і парк "Погулянка" Ремонт в квартирі здійснювався 3 роки тому. Є підігрів підлоги в санвузлах, великий балкон. Якісний ремонт, правильне планування. Закрита територія, шлагбаум і ворота при вїзді в будинок. Поруч парк, дуже зелений та затишний район.

можливий продаж по єОселя
Жасминова вул., 9
1 - 24 з 5 824 результатів

Одна з причин, чому багато людей приймає рішення переїхати на захід України й купити квартиру у Львові – це присутня в ньому атмосфера європейського міста. Компактний і затишний і в той же час сучасний та активний Львів подобається й молоді, й літнім людям. Купівля житла в цьому місті потребує значних заощаджень, адже ціни на місцеві квартири досить високі, однак тут реально придбати й бюджетні помешкання. Подивитися, скільки коштують квартири Львова, можна на ЛУН, де є тисячі оголошень про продаж житлової нерухомості без посередників.

Переваги життя в Західній Україні: чому варто купити квартиру у Львові

Сумніви, чи треба переїжджати в місто Лева, можна легко розвіяти, якщо вивчити всі переваги проживання в цьому обласному центрі України. Перш за все, місто приваблює своєю затишністю й компактністю. Попит на квартири і в центрі, і в спальних районах майже однаково високий, адже середня відстань між ними складає близько 3-4 км. За бажанням можна й пішки дійти. З громадського транспорту у Львові справно курсують тролейбуси, трамваї й маршрутні таксі.

Одна з найбільших переваг міста – його атмосфера. Численні історичні й архітектурні пам’ятки, затишні вузькі вулички з маленькими кав’ярнями, насичене культурне життя – все це стане доступним кожному, хто вирішить тут купити квартиру.

У місті є великий залізничний вокзал, автовокзал і міжнародний аеропорт. Кожен район має достатню кількість освітніх і медичних закладів, банків, магазинів, супермаркетів, ринків, кафе, ресторанів, кінотеатрів тощо. Де б ви не вирішили дешево придбати житло від хазяїна, у пішій доступності від дому ви знайдете все необхідне.

У Львові багато великих парків, при цьому однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні квартири в будинках біля зелених зон користуються підвищеним попитом. На вторинному ринку можна відносно недорого придбати житло неподалік від Стрийського чи Снопківського парку, парків «Високий Замок» чи «Шевченківський гай», Личаківського саду, парків ім. Б. Хмельницького, «Залізна вода», 700-річчя Львова та ін.

Продаж квартир у Львові на вторинному ринку від власника з ЛУН

Більшість з тих, хто планує купити нерухомість напряму в господаря по доступній ціні в зданій новобудові чи в будинку, який зведено кілька десятків років тому, просто не знають, де саме шукати такі оголошення. На Flatfy від ЛУН розміщені тисячі об’яв про продаж квартир у Львові на вторинному ринку без посередників, які зібрані з численних ресурсів. Як тільки на одному сайті нерухомості з’являється нова інформація, вона відразу потрапляє в систему, перевіряється й публікується в найбільш зручному для користувачів вигляді.

Об’яви розміщуються з фото й детальним описом: ціною, адресою, поверхом, плануванням квартири, площею кухні, вітальні, спальні тощо. Фільтри допоможуть відібрати тільки потрібні варіанти помешкань за ціною, розташуванням, кількістю кімнат, площею. Так вийде переглянути саме ті квартири Львова, що відповідають параметрам. Якщо заощаджень обмаль, зверніть увагу на пропозиції від забудовника: ви можете укласти договір на купівлю житла без ремонту в кредит, в розстрочку чи з розтермінуванням.