МОЖЛИВИЙ ОБМІН Продаж 3-х кімнатної квартири в історичному центрі міста, вул. Братковського. ✔️ 4-х квартирний цегляний будинок ✔️ Індивідуальне опелення (двоконтурний газовий котел) ✔️ Замінена електропроводка (включно з ввідним кабелем) ✔️ Нові труби на водопостачання та каналізаційні труби, нові радіатори на опалення. ✔️ Сучасний, якісний ремонт ✔️ Вмонтована кухня (з холодильником) ✔️ Камін у вітальні ✔️ Гранітні підвіконня ✔️ Гардеробна ✔️ Підвал ✔️ Біля будинку є паркомісця Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній огляд!

Братковського вул., 1а

Продам 3-х кімнатну квартиру в новобудові Атлант по вул.Рівенська ,25. 10 поверх з 12. Вікна виходять на дві сторони: на автозавод і у двір. Переоформлення за договором переуступки. Підходить під є-оселю. Від власника. Реальному клієнту - торг при зустрічі. Ріелторам турбувати тільки за наявністю клієнта.

власник
3-х кімнатна квартира

Продам власну квартиру! Квартири купувались для себе. Вибирали гарний район, хорошого забудовника з гарними краєвидами! Квартира з гарним краєвидом з вікон. Панорамні балкони роблять вид з вікон- ФАНТАСТИЧНИЙ!!! Будинок моноліт, тому всі стіни при переплануванні можна зміщувати! Додатково було проведено розводку електромережі та встановлено теплі підлоги! Закрита територія, відеонагляд,підземний та наземний паркінг , дитячий майданчик, спортивний майданчик, парк, річка (ставок) , зони для відпочинку та барбекю. В підізді є консьєрж! Будинок зданий в експлуатацію у 2022 році! Безшумні швидкісні ліфти . Є декілька варіантів перепланування! Ціна вказана без посередників, а від власника!

власник
Продам квартиру в ЕЛІТНОМУ будинку Луцька

Велика трьох кімнатна квартира в новобудові ЖК Волошковий дім!

власник
Трьох кімнатна квартира

ГОРЯЩА ЦІНА! !3-кім.ЗДАНА! Центральний район! ЖК" АТЛАНТ" Новобудова з автономним опаленням. Підходить під Єоселю! р-н К Майдан! Вул. Рівненська б.25. Панорамний вигляд на Центр міста, далі від дороги, купувалася для себе!! Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура! Є ще варянти телефонуйте, пишіть!!

3к ШОК!!.ЖК"АТЛАНТ",ЦЕНТР!, 10/12ц,Авт.оп! 75000уо!

Продається двокімнатна квартира по вулиці Привокзальна 12А, яка розташована на комфортному 5-му поверсі Квартира двостороння, вікна виходять у двір.Наявний двухконтурний газовий котел, батареї , лічильник на воду, газ, світло. Встановлені добротні вхідні двері, вікна Salamander Поруч усі необхідна інфраструктура. Квартира продається разом з коміркою, яка знаходиться на поверсі і є хорошим продовженням квартири Детальніша інформація по телефону!

Продаж 2кім квартири у ЖК Дрім Таун

ЦІНУ ЗНИЖЕНО!! ГОРЯЩА ПРОПОЗИЦІЯ! КРАЩЕ ПЛАНУВАННЯ! Продамо НЕДОРОГО!, ТЕРМІНОВО!!!, Великогабаритну, двохкімнатну квартиру в новобудові з гарним плануванням, з євроремонтом та меблями в найкращому районі по вул. Кравчука б.11в Район ЕЛІТ, відразу за РАГСОМ! Поруч все необхідне!!! Високі стелі, вдале планування та місце розташування, залишить Вас задоволеними назавжди!!!

НОВОБУДОВА! КРАВЧУКА ВУЛ. 3/9ц, 73м2, Єврор., меблі !!! 75000уо!

Продам двохкімнатну квартиру! Квартира в хорошому стані, повністю вмебльована. Квартира після косметичного ремонту. Перекрашені всі стіни. Квартира знаходиться в житловому хорошому районі по вул. Кравчука 15В, 2 поверх. Будинок колізей (Біля спорткомплексу Олімпія)

Продам 2-кімнатну квартиру

Квартира введена в експлуатацію. Продаж двокімнатної квартири в р-ні Дубнівського кільця,приватний сектор із малоповерховою забудовою. Будинок побудований з цегли(1,5 цегли),утеплений. Огороджений,до квартири є паркомісце і підвал. Всього 6 квартир у будинку( по 2 на поверсі) Загальна площа квартири 71 кв м. Кімнати площею-21 кв м, 16 кв м Кухня площею 15 кв м. Роздільний санвузол. Індивідуальне електроопалення. Є можливість підключення до газу. Не зволікайте,за детальною інформацією телефонуйте. "ВМБ нерухомість "

Здана новобудова з паркомісцем

Комфорт і затишок в ЖК"Юпітер"!!! Ця чудова квартира чекає Вас!!! Улюблений забудовник мешканців нашого міста подбав про Ваш комфорт! Дворівнева квартира має безліч переваг: - спокій і затишок.Житловий комплекс має свою охорону і відеоспостереження; - дитячий та спортивний майданчик; - власне паркомісце; - окреме підвальне приміщення. Вигоди квартири: - індивідуальне опалення; - тепла підлога в санвузлі і кухні; - нижній рівень-кухня,вітальня,санвузол; - верхній рівень- 3 спальні,санвузол,можливість спланування гардеробної кімнати.

Здана новобудова Жк"Юпітер"

Житлові комплекси у Луцьк

Комфорт і затишок в ЖК"Юпітер"!!! Ця чудова квартира чекає Вас!!! Улюблений забудовник мешканців нашого міста подбав про Ваш комфорт! Дворівнева квартира має безліч переваг: - спокій і затишок.Житловий комплекс має свою охорону і відеоспостереження; - дитячий та спортивний майданчик; - власне паркомісце; - окреме підвальне приміщення. Вигоди квартири: - індивідуальне опалення; - тепла підлога в санвузлі і кухні; - нижній рівень-кухня,вітальня,санвузол; - верхній рівень- 3 спальні,санвузол,можливість спланування гардеробної кімнати. Для партнерів-продаж по СПП Продаж без комісійних агентства! 05********94 Наталія

ЖК"Юпітер" 108 кв м

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири у Новобудові р-н ТЦ «Імідж» ( вул.Електроапаратна, м.Луцьк ) Заг. площа 61 кв.м 1 поверх 4- поверхового будинку Будинок цегляний Сучасний свіжозроблений ремонт Квартира продається з меблями (буде ще кухня та диван в кімнаті) Тепла підлога, електрорадіатори, бойлер Своя електростанція В будинку не вимикають світло Автономне електроопалення (діє нічний тариф - 50%) Закрита територія, паркінг у дворі Зручний район, тихе спокійне місце. Поруч магазини, супермаркети, ринок, медичні та навчальні заклади. ТЦ «Імідж» / р-н Відродження / Струмівка / готель Лучеськ / Рівненська

2к! 61 кв.м! р-н ТЦ «Імідж»!

Квартира в будинку клубного типу! Пропонуємо простору двокімнатну квартиру у будинку клубного типу із закритою територією і достатньою кількістю паркомісь. Загальна площа квартири 69,5 кв м;площа кухні-16 кв м. Квартира з індивідуальним газовим опаленням. Підігрів підлоги у кухні,ванній і коридорі. Ремонт у сучасному стилі в світлих тонах. Залишаються меблі і вмонтована побутова техніка. "ВМБ нерухомість "

Двокімнатна квартира з автономним опаленням

Продаж трикімнатної квартири площею 110 кв.м., також до квартири є підвал 40 кв.м., Квартира розташована на першому поверсі 9 поверхового будинку. В квартирі виконані чорнові ремонтні роботи. Опалення-дахова котельна з лічильником на тепло в квартирі. Всі кімнати роздільні, є два санвузла. Хороше місцерозташування поруч школа, садочок, супермаркет та ринок. Квартира можливо придбати під комерційне застосування. За деталями телефонуйте.

Продаж трикімнатної квартири вул. Кравчука

Продається затишна двох кімнатна квартира із закритою територією та достатньою кількістю парко місць , в ЖК Родинний по вулиці Рівненській на 6 поверсі 9 поверхового будинку ! Загальна площа - 70,8 кв. м. ! Квартира з автономним газовим опаленням ! Залишаються меблі та техніка ! На території будинку є спортивний зал, дитячий майданчик ! Також бонусом є хороший підвал ! Квартира готова до заселення . Власник - 05******95

Продається затишна 2х кімнатна квартира

Продаж 3-кімнатної великогабаритної, видової квартири в ЖК Атлант Площа квартири 95кв.м Площа кухні 23кв.м Будинок цегляний 10-ий поверх з 12-ти Якісні, панорамні вікна, з яких відкривається неймовірний краєвид Сучасний під‘їзд, оснащений пасажирським і вантажним ліфтами Будинок обжитий, створено ОСББ Сучасна новобудова, закрита територія, наземний паркінг, освітлена і озеленена прибудинкова територія, креативний дитячий майданчик, відеонагляд. Комплекс розташований в 5хв від самого центру міста, розвинена інфраструктура, зупинки, громадський транспорт, безліч кафе, магазини і супермаркети, поряд Київський майдан та центральний парк і все в пішій доступності. Комфортне місце для проживання та ідеальний варіант для великої родини. Підходить під кредитну програму Єоселя

3-кімнатна видова квартира в ЖК Атлант

Продам 2 кімн квартиру з євроремонтом. В районі перехрестя вулиць Гордіюк і Конякіна. 9/10 поверхового цегляного утепленого зовнє будинку. Над квартирою є ще житловий 10 поверх. Заг. пл 60 м2. Автономне опалення, двухконтурний газовий котел, тепла підлога в кухні і санвузлі. Планування квартири досить вдале. З кухні є вихід на відкритий балкон. В спальні є засклена лоджія. Санвузол роздільний. В прихожій є місце під гардеробну, або шафу-купе. Квартира сонячна і тепла, не кутова. Всі вікна квартири виходять в внутрішній тихій двір,на якому облаштована зона відпочинку і дитячий майданчик. Працює ОСББ. Розташування будинку дуже хороше. Розвинута інфраструктура. В піший доступності школи, садочки, магазини, супермаркети, аптеки, банки,, Північний ринок, найкраща транспортна розвязка.

Продам 2 кімн. квартиру з євроремонтом в обжитій новобудові.

Продається трьохкімнатна квартира в самому центрі міста, а саме навпроти ЗОШ #4 . Квартира з гарним сучасним переплануванням та високою стелею 3 метри!Велика простора кухня-вітальня площею 24,6м2 з відкритим балконом та дві кімнати площею 22м2 та 17м2 , одна з них укомплектована великою гардеробною кімнатою та простора ванна з вікном майже 7м2. В квартирі зроблений ремонт, стоїть якісна сантехніка. В квартирі автономне газове опалення стоїть котел та зроблений підігрів теплої підлоги в коридорі та санвузлі. Квартира варта Вашої уваги, хочете жити в самому центрі телефонуйте!

Центр , 3 кімн, автономне опалення,  ремонт

Тепла підлога біля тц.імідж.та готель максимус

Продаж двокімнатної квартири

Продам 3 кім квартиру вул.Г.Артемовського,загальна площа90кв,4/9ц,євроремонт,меблі,техніка,двір огородженно,парковка,Осбб,лічильники води,світла,опалення,ІТП,поруч поліклініка,аптека,супермаркет

Продам 3 кім квартиру вул.Г.Артемовського

Ціну знижено. Продається 2 -кімнатна квартира в новобудові,площею 61кв.м з автономним опаленням. Тепла підлога в коридорі ,кухні та ванній кімнаті. Зроблений дизайнерський ремонт.Залишаються якісні меблі з натурального дерева і вмонтована дорога техніка. Є лічильники на воду,газ,електрику день/ніч. Вхідні металеві двері та задвійні,що дає додаткове збереження тепла та звукоізоляцію. Функціонує ОСББ. Відеонагляд. Закрита ,обгороджена територія. Зручне місце розташування-розвинена інфраструктура.До центру міста 5хв пішки. Садочок та школа біля самого будинку. Озеленена та освітлена прибудинкова територія. Великий дитячий майданчик. Можливо придбати гараж для авто або орендувати. Поблизу парк Лесі Українки,річка Стир,Луцький замок,Старий ринок -все в пішій доступності.Комфортний район для проживання, хороші сусіди.

Двохкімнатна квартира в новобудові

Квартира трикімнатна 67, 1 м.кв. в затишному місці проспекту Соборності ( друга лінія ). Будинок 1991 року побудови, цегляний, пятиповерховий плюс техповерх ( повноцінний поверх нежитловий висотою 2, 3 м ). Підїзд десятиквартирний ( по 2 квартири на площадці ). ІТП, ОСББ. Капітальний ремон квартири за дизайнерським проектом , високоякісне оздоблення : декоративні штукатурки, пофарбування водяними сумішами, натяжні стелі, підлога плитка та ламінат, сантехніка у відмінному стані , див фото. Балкон та лоджія засклені металопластиковими склопакетами.

власник
Соборности проспект, 24А, 33 мікрорайон, Луцк, Волынская 74000.0 USD

Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Кравчука. Квартира знаходиться в хорошому спальному районі, з ремонтом, змінена проводка, сантехніка, є бойлер. 65,9 - загальна площа, 38,1 - житлова площа, 8,3 - кухня. Лишається вмонтована кухня, велика шафа в коридорі, квартира має 2 лоджії. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: школи, садочки, магазини, супермаркети, аптеки.

Продам 3х кімнатну квартиру по вул. Кравчука

Власник. Продаж 1к квартири, вул.Рівненська 4 Якісна новобудова в Центрі Луцька Площа 35,3 кв.м 5 поверх з 14 Авторський ремонт по дизайнерському проекту Функціональна кухня з надійною технікою (samsung, bosch) Якісна сантехніка + прално-сушильна машина --- ЖК «KYIV SKY» - сучасний висотний ЖК з витонченою архітектурою в центральному динамічному районі міста. Для тих, хто цінує якість житла преміум класу. Енергоощадний будинок (стіни з керамічного блоку) Екологічна та безпечна для здоровя гіпсова штукатурка Тепла підлога: кухня, балкон, санвузол Підземний паркінг Власна котельня\опалення на будинок Поруч зручності для комфортного життя і гарна інфраструктура.

власник
1к квартира з ремонтом - 35,3 кв.м [ЖК Kyiv Sky] Власник. Центр Луцька
123...9
1 - 24 з 214 результатів