Квартира з ремонтом, індивідуальне опалення. Сучасний престижний район. Варта вашої уваги. Перегляд квартири за номером телефону +380505562361

Ветеранів, 22

Продам квартиру під комерцію. Перший поверх по середині будинку , всі вікна виходять на дорогу . Хороша транспортна розвязка, навпроти зупинка. Поруч магазини. Проспект Відродження 16.

власник
Продаж 2к квартири 43 кв. м на просп. Відродження 16

Новозбудований будинок, покращене планування. Новий поліпшений ремонт з якісних сучасних матеріалів. Квартира вмебльована з побутовою техікою.

власник
ул. Ровенская, 4, Центр, Луцк, Волынская 70000.0 USD

3-кімнатну квартиру з ремонтом 33-й квартал, вулиця Ветеранів. Ідеальне розміщення – поряд дві школи №№ 10, 19, три садочки, парк 900-річчя Луцька, ТРЦ «Port citi», магазини, поліклініки, парковка для власного автомобіля і дуже тихий двір, діє дієве! ОСББ. Квартира розташована в 9-ти пов. цегляному будинку на 1-му поверсі. Загальна площа – 67 кв.м. Квартира внутрішня, двостороння, світла та тепла, не кутова. Практичне планування: комфортна кухня – 11 кв.м., з заскленої лоджії є вихід у власний невеликий підвал. Є кладова та коридорчик перед квартирою. Дуже тепла взимку та прохолодна для проживання влітку. Квартира повністю готова до проживання. Продається практично з усіма меблями та технікою, світильниками, тюлями та шторами. Дуже хороший житловий стан. Повністю замінені всі двері та вікна, італійський кахель, кухня та прихожа. Є пральна машинка, бойлер на підігрів гарячої води. Квартира обладнана системою охоронної сигналізації та домофоном. Наявні усі необхідні лічильники (на світло, воду). Чистий під’їзд після ремонту, кодовий замок.Також в будинку встановлений ІТП та камери відеоспостереження.

власник
None 70000.0 USD

Продам 2-кімнатну квартиру (сталінку) в центрі міста по пр.Волі (р-н фонтана). Євроремонт, високі стелі. Вбудована кухня з технікою. Розвинена інфраструктура, поруч парк. Німецька газова колонка Юнкерс (завжди є гаряча вода). Стоянка для авто з відеонаглядом. Квартира двостороння, видова, має вдале планування. Гарний вигляд на фонтани, парк. Можливий продаж з меблями. Дієве ОСББ у будинку та індивідуальний тепловий пункт. Вартість квартири 70000 $.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру  в центрі міста по пр.Волі

Продам 2 х кімнатну квартиру в новобудові 63.34квм, р-н Львівської. До центру міста - до 2км. 9 поверх з 10. З усіх вікон красивий вид на ботанічний сад та береги Стиру. Озеленена прибудинкова територія, огороджена. Велика парковка, дитячий майданчик. Сучасне планування. Не кутова. Дві вімнати під санвузол. Можливість однієї переробити у гардеробну. Будинок зданий в експлуатацію. Квартира готова до ремонту.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру ЖК Супернова від власника

Продам світлу простору квартиру з ремонтом та меблями. Територія Жк є під охороною ,та ведеться відео нагляд . Велика парковка .Для діток є дитячий майданчик . Також на території Жк є магазини, поштомат, термінал . Поруч є парк для прогулянок на природі .Світло взагалі не виключають.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру в ЖкСупернова

Обменяю 4 комнатную квартиру на 2 комнатную с доплатой. Находится около самолета, 4 этаж 9 этажного дома. Состояние квартиры на фото.

власник
обмен квартиры или продажа

Пропонуємо на продаж 2кімн.квартиру по вул.Конякіна,6а(відразу біля «Факторії») -загальна площа 68 кв.м -2 поверх; -зроблено якісний ремонт; -санвузол суміжний; -центральне опалення; -кімнати роздільні; -залишаються всі меблі та техніка, які є на фото, крім телевізора; -кондиціонер; -загороджена територія(шлагбаум); -підвал 9 кв.м; зручне місце розташування та транспортна розвʼязка. Детальніше по телефону +38(05**********48 +38(06**********18

Продається 2кімн.квартира(р-н 40-ий)

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири у Новобудові р-н ТЦ «Імідж» ( вул.Електроапаратна, м.Луцьк ) Заг. площа 61 кв.м 1 поверх 4- поверхового будинку Будинок цегляний Сучасний свіжозроблений ремонт Квартира продається з меблями (буде ще кухня та диван в кімнаті) Тепла підлога, електрорадіатори, бойлер Своя електростанція В будинку не вимикають світло Автономне електроопалення (діє нічний тариф - 50%) Закрита територія, паркінг у дворі Зручний район, тихе спокійне місце. Поруч магазини, супермаркети, ринок, медичні та навчальні заклади. ТЦ «Імідж» / р-н Відродження / Струмівка / готель Лучеськ / Рівненська

2к! 61 кв.м! р-н ТЦ «Імідж»!

Житлові комплекси у Луцьк

квартира з автономним опаленням меблями та побутовою технікою, територія загароджена, в дворі є альтанки та камін, новий батут, є підвал та можливість зробити 2 повноцінні кімнати на горищі

продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Фільварок

Продається 2 кімн квартира в самому центрі міста. Сталінка. 3/4 поверхового цегляного будинку. Централізоване опалення. Заг пл. 57 м2. Планування двостороннє. З вікон відкривається чудовий вид на фонтани, а також в тихій зелений внутрішній двір. Квартира з якісним євроремонтом. Кімнати окремі, просторі з високими стелями ( 3,2м). Санвузол роздільний. Замінена вся сантехніка, електропроводка, поставлені лічильники. Підключена система очистки води. Є колонка на нагрів гарячої води. Також встановлені дороговартісні міжкімнатні двері. Засклений балкон. Меблі залишаються по домовленості. Є підвал .Працює ОСББ. Розташування будинку дуже вигідне - центр, паркова зона. Поряд безліч різних магазинів, салонів, супермаркетів, школи, садочки, аптеки, банки, найкраща транспортна розвязка і т п.

Продається 2 кімн. квартира в центрі міста. Сталінка.

Терміново продам простору двокімнатну квартиру в новобудові ЖК Премʼєр в районі вул.Чернишевського ( поруч 13 школа).Квартира знаходиться на зручному третьому поверсі чотирьохповерхового будинку.В квартирі просторі роздільні кімнати,великий коридор та кухня.Просто неймовірно гарна лоджія.Встановлений двоконтурний котел колонка.Стан після забудовника. На території будинку великий,гарний дитячий та спортивний майданчики,бесідки,зона барбекю,велика парковка для автомобіля.Поруч школа,магазини,супермаркет,зупинка громадського транспорту. Дуже тихе та затишне місцерозташування!!!

ТЕРМІНОВО продам двокімнатну квартиру в новобудові ЖК Премʼєр

1-кімнатна квартира у ЖК Супернова Переваги квартири: - євроремонт - квартира-студія -повністю вмебльована - індивідуальне опалення - тепла підлога - є вся необхідна побутова техніка -затишний ЖК, закрита територія, багато паркомісць, великий дитячий майданчик Можливий продаж під державну програму Єоселя Код квартири #14288687 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Супутника вул., 14а

Продаж великогабаритної 4-х кімнатної квартири Код квартири #15246567 Запрошуємо до ознайомлення з привабливою пропозицією по вулиці Гетьмана Сагайдачного, 1 Особливості квартири: -Загальна площа - 78,8 м², з кухнею - 9,1 м², забезпечує великий простір для вашого комфорту - Косметичний ремонт -Цегляний будинок, 2 з 5 поверхів -Централізоване опалення -Центральна каналізація -Центральний газопровід, електрика -Квартира продається частково вмебльована -Є також 2 підвали, 1-й-20м2 2-й-4м2 з ямою для картоплі - Інфраструктура: школа, супермаркет, ТРЦ, дитячий садок, зупинка громадського транспорту Поспішайте придбати квартиру з чудовим ремонтом та зручною локацією за привабливою ціною Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
Сагайдачного, 1

Базові технічні характеристики: - автономна система опалення (двоконтурний газовий котел – на подачу тепла й нагрівання води); - система внутрішньоквартирного опалення фінської компанії «UPONOR», - радіатори виробництва «IDMAR» - труби водопостачання та водовідведення німецької фірми «ОSTENDORF» - п’ятикамерні металопластикові вікна REHAU Euro Design 70 - встановлені усі необхідні лічильники (газ/вода/світло) Висота стелі – 2,9 м.: забудьте назавжди про дискомфорт тісних задушливих «хрущовок». Функціонують два ліфти (пасажирський та вантажний) італійської марки «Мувіліфт».

Єршова вул., 9а

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Яровиця. Власник. Вмебльована та з побутовою технікою. Панорамні вікна. Кондиціонер, телевізор, двохкамерний холодильник, пральна машина, Інтернет… Центр міста. Вантажний та пасажирський ліфти. Західна сторона. ОСББ, здана секція. Площа 40,5 м.кв. Звязок по Viber або WhatsApp!

власник
Продаж 1 кімнатної квартири з ремонтом ЖК Яровиця Луцьк

Продається квартира в новобудові в престижному районі Луцька на вул. Задворецька (біля Податкової ) Загальна площа квартири 42,8 кв.м Площа кухні 8,7 кв.м,кімната 27 кв.м Поверх 6-й з 10-ти Квартира світла і тепла ,не кутова Автономне опалення (двоконтурний котел,є лічильники на воду,на газ) Чистий підʼїзд і безшумний ліфт,працює коли відключена електроенергія . В квартирі зроблений якісний ремонт і продається повністю укомплектована меблями і технікою Подвірʼя огороджене, з дитячим майданчиком і власною парковою. Розвинена інфраструктура: транспортна зупинка,школа,дитячий садочок,магазини,аптеки,супермаркет,Нова пошта,відділення банку,податкова. Квартира чекає на вас,готова до заселення ! Ціна 61500€

Квартира з ремонтом в новобудові

Затишна квартира в тихому центрі міста. 8 квартир-2 квартири на поверсі .Будинок 30 -х років. З тераси краєвид на старе місто. ОСББ . Земельна ділянка в процесі передачі у власність( дозвіл Міської ради).Індивідуальне опалення,лічильники.

власник
квартира в тихому центрі міста

Пропонуємо до продажу простору трикімнатну квартиру з ремонтом, частково вмебльовану в престижному районі, на вулиці Кравчука в місті Луцьку. Квартира в одному з кращих районів міста Луцька, на вулиці Кравчука, будинку 34А. Квартира розташована на 8 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 68 кв. м., житлова – 37.5 кв. м. Комфортне планування (чеський проект): кухня з вмонтованими меблями та технікою 10.5 кв. м.; вітальня - 16.5 кв. м. з виходом на засклений балкон 2.6 кв. м; дитяча кімната 9.8 кв. м; спальна кімната 11.5 кв. м., з виходом на лоджію 2.4 кв. м. Санвузол роздільний. Є бойлер на 80 л. В коридорі вбудовані шафи-купе для зберігання речей. В наявності підвальне приміщення. В квартирі повністю замінена електропроводка, якісний ремонт, нові радіатори, нові труби, сантехніка. Заведений швидкісний інтернет, підключено домофон. Встановлено лічильники індивідуального обліку на воду та газ, світло. Квартира двостороння, сонячна, встановлені надійні енергозберігаючі металопластикові вікна, за рахунок чого в квартирі завжди тепло та комфортно. В будинку встановлено ІТП, що суттєво економить комунальні платежі. Двір відгороджений з оновленим дитячим майданчиком, у під’їзді свіжий косметичний ремонт. Ліфт працює без перебоїв. Престижний і зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район: Варшавський ринок, ТРЦ «Порт Сіті», гіпермаркет «Там Там», залізничний та автовокзали, школи та садочки, спортивні та дитячі майданчики, аптеки, банки, зручна транспортна розв’язка. Квартира варта уваги, запрошую на огляд! Без комісії для покупця! _________________________ Менеджер з продажу обєкту Січко Алла Телефонуйте! ☎️ (066) 584 3510 ☎️ (068) 634 4511 🌐 www.atlanta.lutsk.ua 🌐 www.atlantadim.com.ua 🏬 🏢 просп. Грушевського, 30, м. Луцьк. Підібрати житло🏠: https://bit.ly/atlantazhytlo

Кравчука вул., 34А

Продаж квартири в центрі міста в ЖК Яровиця. Квартира з сучасним ремонтом, вмебльвпна і з побутовою технікою.

можливий продаж по єОселя
ЯРОВИЦЯ, 13

Продам свою вилюблену велику однокімнатну квартиру. Найкомфортніший район міста - Там-Там. ЛУЦЬК вул. Липинського 51 кв.м(євродвушка) 7 поверх з 10!!! Висока стеля 2.7м, прям легко дихається, кімнати великі та просторі. Величезна кухня студія, 16.8 кв.м Спальня 18 кв.м Новобудова, автономне опалення, на все стоять лічильники. Мінімальна плата за утримання будинку. Квартира надзвичайно тепла, взимку котел на мінімалі, вікна постійно на провітрюванні (зимою 800/900 грн за все платила, то тобі не 1500/2500(о Богі, так, в багатьох будинках такі суми виходять зимою) Продається з усіма меблями та побутовою технікою, що бачите на фото. Квартира дуже велика, комфортна та доглянута, має хорошу ауру від дитячого сміху та пустощів)) Адекватні, дружелюбні сусіди. Велике доглянуте подвірья, достатня кількість паркомісь у дворі та позаду будинку. Все в пішій доступності і в той же час дуже затишно та спокійно бо будинок не над дорогою. Під вікном школа та дитячий садочок. Відмінний вариант як для особистого проживання так і для здачи в оренду. Лишились питання? пиши в дірект або пиши/телефонуй +38********00 !!!квартира вартує уваги!!!

власник
Євродвушка Липинського 4, 55 квартал, Там-Там

Продаж просторої 2-кімнатної квартири в ЖК "Оберіг" (вул. Арцеулова). Будинок зданий, заселений, дієве ОСББ, автономне опалення (свій котел), у всій квартирі розведено електропостачання, встановлена сигналізація на вікна та двері, простора лоджія (9.8 кв.м., гарний панорамний вигляд на місто), є окремі підвальне приміщення та кладова на площадці біля квартири, наявний технічний поверх. Будинок знаходиться в чудовому місці, є дитячі садочки, школи, магазини, недалеко ж/д вокзал, лікарня, стадіон "Авангард", Варшавський ринок

власник
Звездная (Арцеулова) улица, 12, Центр, Луцк, Волынская 68000.0 USD

Продам терміново 3 - кімнатну квартиру .Престижний район . Поруч школа, садочок, супермаркети, аптеки ..... Пластикові вікна , міжкімнатні двері з дерева , підвіконня з каменю , вхідні двері двойні , підлога на кухні - плитка , в кімнатах - ламінат . Можливий торг .

власник
Молодежи проспект, 23, 33 микрорайон, Луцк, Волынская 68000.0 USD
1 - 24 з 262 результатів