Продаж 2-кімнатної квартири з великою кухнею-студією. Пропонується до продажу чудова світла квартира на першому поверсі. Характеристики: Цегляний будинок. Загальна площа: 40 кв.м. Розташування: вул. Ківерцівська 8а Поверх: перший з двох Опалення: індівідуальне газове Стан: гарний, зі свіжим ремонтом Квартира забезпечує комфортне проживання та має вдале планування,в дворі є господарське приміщення.Ідеальний вибір для сімї або як інвестиційний обєкт. Запрошуємо на перегляд. Код квартири #3519425

Ківерцівська вул., 8а

Квартира у самому серці міста. По вулиці Набережній. З готовим для проживання ремонтом. Опис квартири: -Загальна площа 74.8 квадратних метрів. -Розташування на 8 поверсі з 10 в новобудові з індивідуальним опаленням. -Ремонт зроблено на 95% -Зручності: відеодомофон, сигналізація, вбудований сейф. -Матеріали та обладнання високої якості: іспанська плитка на підлозі та стінах, стеля з гіпсокартону, стіни зі скловолокна. -Нові міжкімнатні та вхідні двері. -Тепла підлога скрізь, крім спальні, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. -Кутове розташування забезпечує затишок та приватність, неймовірних вигляд з вікна. -Квартира ніколи не була вживана, чекає на свого першого власника. Звертайтеся за додатковою інформацією та для узгодження перегляду. Код квартири: 9582992.

Набережна вул., 2

Дворівнева квартира з гаражем. Код квартири #10708873 Великогабаритна, простора квартира в одному з найбільш перспективних районів міста. Загальна площа 221 м2. 5 поверх з 5 Перший рівень - це 3 житлові кімнати з заскленими лоджіями та роздільним санвузлом. Другий рівень - це мансардний поверхом вільного планування, де можна облаштувати додаткові житлові кімнати, майстерню, спортивний зал, зимовий сад, тощо. В квартирі індивідуальне газове опалення; Металопластикові вікна; Вхідні металеві двері; Чорновий ремонт після будівельників. Будинок введений в експлуатацію та повністю заселений.Створене ОСББ.Охайні, чисті пізїзди, сходинкові майданчики облаштовані плиткою. Прибудинкова тереторія ЖК закрита, доглянута та озеленена з наявним дитячим майданчиком, відпочинковою зоною (бесідка та зона барбекю). У вартість входить персональний закритий гараж площею 16,8 м2. Розвинена інфраструктура та зручна локація також є однією з вагомих переваг цього помешкання. Поряд; РЦ Промінь, Сільпо, Обласна лікарня, дитячий садок, магазини, відділення пошти. В пішій доступності; Центр міста, ЖД Вокзал, Варшавський ринок, Автовокзал,Зелена зона. Суперова інвестиція для тих хто не уявляє свого життя за межами міста, але не бажає бути обмеженим в кількості м2.

Євгена Коновальця вул., 8а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж вишуканої 3-х кімнатної квартири в прекрасному районі міста по вулиці Арцеулова в ЖК"Оберіг" Код квартири: 12783145 Квартира з індивідуальним дизайнерським ремонтом.Просторі кімнати для кожного члена родини. Кухня виготовлена з якісних матеріалів, а також встановлена вся потрібна техніка. На цій кухні готувати одне задоволення. Поруч уся розвинена інфраструктура:магазини, аптеки, ТРЦ Промінь, Вокзал, зупинка міського транспорту, лікарня.

Арцеулова вул., 18

Запрошуємо до ознайомлення з привабливою пропозицією! Код квартири #4396035 Продається стильна квартира в самому серці міста з вражаючим плануванням та якісним авторським ремонтом. Це ідеальне поєднання затишку, комфорту та елегантності на 79 квадратних метрах. Особливості квартири: -Загальна площа квартири 79 м², з кухнею в 8 м², забезпечує великий простір для вашого комфорту. -Цегляний будинок, другий поверх. - Студійне планування та великий санвузол, який вміщає ванну та душ додають функціональності і зручності вашому життю. -Автономне газове опалення, центральна каналізація, центральний газопровід, електрика -Підігрів підлоги -Квартира вмебльована сучасними якісними меблями, які робилися на замовлення саме під цю квартиру! Великий гардероб, зроблений, як окрема кімната - Інтернет та Wi-Fi, мультимедійне обладнання, а також побутова техніка : Мікрохвильова піч, Холодильник, Духова шафа, Варильна панель, Посудомийна машина - все для вашого комфорту та зручності. - Інфраструктура у радіусі 500 метрів включає: парк, школа, супермаркет, ТРЦ, лікарню, дитячий садок, зупинку транспорту. Продаж разом з меблями додає готовності до заселення вже сьогодні. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру у самому центрі міста! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
Волі просп., 20а

1-кімнатна квартира у ЖК Супернова Переваги квартири: - євроремонт - квартира-студія -повністю вмебльована - індивідуальне опалення - тепла підлога - є вся необхідна побутова техніка -затишний ЖК, закрита територія, багато паркомісць, великий дитячий майданчик Можливий продаж під державну програму Єоселя Код квартири #14288687 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Супутника вул., 14а

Продаємо 1к.квартиру в ЖК «Атлант» можлива Єоселя! Код квартири #5812811 Вашій увазі пропонуємо затишну квартиру на одній з центральних площ Луцька - Київський майдан. Квартира розташована у 17 зданій секції. Поверховість: 8/12, Планування включає в себе: - передпокій; - простору кухню-столову з виходом на велику засклену лоджію з панорамними вікнами; - окрему кімнату з вікном на південну сторону; - ванну кімнату. Всередині квартира знаходиться на стадії після будівельників (сирець), з розведеною електрикою та індивідуальним газовим опаленням. Площа квартири 55.1м2, кухня – столова 22,30м2 . Перевагою даного ЖК «Атлант» є його місцерозташування, адже купивши тут квартиру Ви з легкістю можете дістатись до супермаркету, магазинів, кафе та ресторанів. Поряд школа, дитячий садок, поліклініка, салони краси, заправка та зручна транспортна розвʼязка. А до центру Луцька всього 5хв. В дворі житлового комплексу розміщена комфортна, гарно облаштована зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, зона барбекю. Власники авто знайдуть достатньо місця для паркування. Поспішайте придбати квартиру за контактним номером.

Рівненська, 25

Продаж 1 кім. квартири з ремонтом за вул. Теремнівською Код квартири #14097553 - 1 пов. з 5; - заг. площа 39 м2, кухня 11.5 м2; - інд. газове опалення; - ремонт. Продається 1 кім. квартира в новобудові за вул. Теремнівською, б. 98а. Територія будинку огороджена. Зручна локація: поруч лікарня, магазини, салон краси, зупинки громадського транспорту. В квартирі зроблений сучасний ремонт, встановлена якісна сантехніка. Поспішайте придбати квартиру з ремонтом в новобудові за привабливою ціною. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Теремнівська вул., 98а

Продаж 3-кімнатної просторої квартири в центрі міста Особливості квартири: - Загальна площа 57 м², з кухнею в 8 м², забезпечує великий простір для вашого комфорту - Будинок цегляний - Автономне газове опалення - Частково вмебльована - Інтернет та Wi-Fi, а також побутова техніка : Холодильник, Духова шафа, Варильна панель - все для вашого комфорту та зручності - Біля будинку є свій город, лаунж зона з мангалом, вольєр та сарай з погребом. А також місце для парковки - Інфраструктура у радіусі 500 метрів включає: школа, супермаркет, ТРЦ, лікарню, дитячий садок, зупинку транспорту Код квартири #13234675

Шевченка вул., 15

Продаж 1 кім. великогабаритної квартири з гаражем в центрі. Код квартири: 12182555 - 5 поверх з 10; - заг. площа 53.6 м2, кухня 10 кв.; - індивідуальне газове опалення; - якісний ремонт; - повністю вмебльована; - гараж. Продається затишна вмебльована квартира в центрі міста з якісним ремонтом та гаражем. Квартира знаходиться в зручній локації з розвиненою інфраструктурою центральної частини міста. Поруч магазини, заклади громадського харчування, університет, РЦ "Промінь", відділення пошти, салони краси, аптеки. Квартира повністю готова до проживання. Поспішайте придбати якісне житло! Телефонуйте за контактним номером.

Івана Франка вул., 44В

Житлові комплекси у Луцьк

Продається 2-х кімнатна квартира в новобудові ЖК "Сафрон"! Код квартири: 14772453 Основні переваги: -Ціна: Найнижча на ринку! -Площа: 63.17 м² (житлова - 29.86м², кухня - 11.04 м²). -Поверх: 2,5,7,8,9, з гарним видом. Комфорт та зручність: -Дитячий майданчик. -Зона відпочинку та парковка. -Освітлена прибудинкова територія. -Утеплений будинок. Інфраструктура: -ТЦ "Порт Сіті", гіпермаркет "Там Там". -Транспорт: Зупинка за 20 метрів. -Школа (700 м), дитсадок (500 м), пошта (200 м). Комплектація квартири: -Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел, радіатори). -Електропроводка, лічильники електроенергії, води та газу. -Високоякісна штукатурка стін, стяжка підлоги. -Можливість встановлення теплої підлоги. -Двокамерні склопакети, шестикамерний профіль,сертифіковані вхідні двері. -Інтернет, кабельне та супутникове телебачення. Не втрачайте шанс! Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Карпенка-Карого вул.

⬛Продаж ДВОРІВНЕВОЇ КВАРТИРИ в приватному секторі. ◼Будинок розташований в районі Київського майдану, поряд з ЖК "Атлант". ◼Зручна інфраструктура та транспортна розвязка. ◼Площа 99 м.кв. ◼Комфортне планування: (простора прихожа-вітальня, кухня 21,8 м.кв., санвузол, 2 кімнати). ◼Окремий вхід. ◼Наявні всі необхідні комунікації: газ, електрика, індивідуальне опалення (газовий котел), цетральне водопостачання та каналізація. ◼Зроблене зовнішнє утеплення та оздоблення будинку, внутрішні чорнові роботи. Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

Кутузова вул., 7

Коперника вул., 51

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з автономним опаленням в Луцьку (неподалік від Нової лінії, за 5 хв. пішої ходи до центру) . Квартира знаходиться на 2-му поверсі цегляного 3-поверхового будинку зі своїм двором та гаражем. Загальна площа квартири - 50 кв.м.. Дві кімнати (по 16 кв.м.), кухня (9,4 кв.м.), санвузол, коридор. Зроблений якісний, авторський ремонт (як для себе). Квартира продається укомплектована з меблями, технікою і вже готова до заселення. Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел «Baxi» - на підігрів води й подачу тепла), в наявності усі лічильники (на світло, воду, газ), що дасть змогу новим власникам суттєво економити на комунальних платежах. Надійні енергозберігаючі металопластикові вікна. Замінена вся проводка та сантехніка. Заведено інтернет (Волинські оптичні мережі) та кабельне телебачення. В наявності і як приємний бонус до квартири підвал, гараж, вольєр, квітник. Тихий центр міста, озеленена прибудинкова територія. Поряд насичена інфраструктура, все необхідне для щоденного комфортного життя.

Проектувальна, 5

ПРОДАЖ двокімнатної квартири у зручному районі міста Луцьк (вул.Кравчука). - загальна площа 69,7 кв.м; - простора кухня 13,3 кв.м; - автономне опалення (двоконтурний газовий котел); - тепла підлога; - підвальне приміщення площею 29,8 кв.м (висота 2,46 м); - охоронна сигналізація; - цілодобовий відеонагляд. В житловому комплексі Колізей створено ОСББ, охайна та доглянута прибудинкова територія (дитячий майданчик, паркомісця). Поблизу супермаркети, кафе, ринок, автостанція, відділення банку, зупинка громадського транспорту. Квартира розташована на першому поверсі будівлі, і окрім житлового призначення, вона створює безліч можливостей для різних видів бізнесу. Фасадні вікна з виглядом на саму прохідну алею. Зручне розташування, великий потік пішоходів, а також можливість зміни функціонального призначення роблять квартиру ідеальним варіантом для того, хто шукає простір для свого бізнесу.

Кравчука вул., 15а

Продаж 1-но кімнатної квартири з індивідуальним опаленням та окремим входом. Квартира має загальну площу 40,7 м.кв.(кухня-студія 19.6 м.кв., і окрема кімната з гардеробною). В квартирі зроблена стяжка, штукатурка та підігрів підлоги. Квартира знаходиться в ЖК "Фільварок"(район ЛПЗ). Житловий комплекс повністю забудований та обжитий. Територія будинків закрита та має власні дитячі та спортмайданчики. Поруч зупинка громаського транспорту, дитячий садок, школа. Є можливість додатково докупити поруч гараж. Ціна квартири 34000$ Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

Прасолів, 4

Продаж дворівневої квартири в ЖК "Яровиця". Загальна площа квартири 83 м.кв. Квартира має два рівня: на першому поверсі простора кімната, на другому - 2 кімнати, кухня, роздільний санвузол. Квартира двостороння, є ніша під гардеробну та балкон. Опалення - газовий котел, підігрів підлоги. Поверх 12,13 Підходить під програму єОселя. Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

можливий продаж по єОселя
Яровиця, 11

МОЖЛИВИЙ ОБМІН Продаж 3-х кімнатної квартири в історичному центрі міста, вул. Братковського. ✔️ 4-х квартирний цегляний будинок ✔️ Індивідуальне опелення (двоконтурний газовий котел) ✔️ Замінена електропроводка (включно з ввідним кабелем) ✔️ Нові труби на водопостачання та каналізаційні труби, нові радіатори на опалення. ✔️ Сучасний, якісний ремонт ✔️ Вмонтована кухня (з холодильником) ✔️ Камін у вітальні ✔️ Гранітні підвіконня ✔️ Гардеробна ✔️ Підвал ✔️ Біля будинку є паркомісця Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній огляд!

Братковського вул., 1а

Продаж 1- кімнатної квартири в новобудові з ремонтом та меблями! Частково залишаються меблі ! Площа - 46 кв.м. Знаходиться в ЖК "Затишний двір" на 5-му поверсі 10-ти поверхового будинку Одна з переваг квартири- індивідуальне опалення, що забезпечує вам зручний контроль та економію на опаленні взимку! Вмонтована тепла підлога в кухні, санвузлі та коридорі! Квартира простора, світла та затишна! Велика територія комплексу, сучасний дитячий майданчик, зручний паркінг! Все, що необхідне для повсякденного життя, знаходиться в пішій доступності: магазин, нова пошта, школа, спорткомплекс! Квартира підійде для власного проживання, так і для здачі в оренду!

Даньшина вул., 14в

Продаж! Велика та простора дворівнева квартира в одному з найкращих районів міста чекає на своїх нових власників! Локація - 55-й мікрорайон, вул. Чорновола! Площа - 137 м² Поверх - 4/5 Вдале планування: 4 кімнати, простора гардеробна, засклений балкон та два санвузли, дві ванни та душова! Великою перевагою є автономне опалення, квартира тепла та суха, ви будете на мінімум вмикати опалення! В санвузлах тепла підлога! В квартирі мармурові підвіконня! Всі двері та сходинки на 2-й поверх зроблені з натуральної деревини! Будинок цегляний, утеплений, зроблений благоустрій території! Продається разом з гаражем та двома комірками на 5.9 м² та 10.2 м²! Чистий та доглянутий під’їзд! В будинку діюче ОСББ! Інфраструктура топ: магазини, ТЦ Порт Сіті, відділення пошти, кавʼярні, піцерії, аптеки, дитяча поліклініка, дитячий садок, школа. В кожному куточку цієї просторої квартири ви знайдете комфорт та затишок! Вашій великій родині точно вистачить місця усім! Щоб поїхати на огляд телефонуйте 050-600-38-61 Олена, АН Еверест

Чорновола, 8

Продам 3 кімнатну новобудову в ЖК "Caramel Residence"! Квартира преміум класу від надійного забудовника! Ідеальне місце розташування житлового комплексу в затишному районі Луцька дає можливість порівняти власну квартиру з приміським котеджем - чисте повітря , паркова зона, приємна тиша! Зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура!

можливий продаж по єОселя
Конякіна вул., 3

Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові ЖК Яровиця центр міста. Роздільні кімнати,простора кухня. Балкон,лоджії,панорамний вигляд. Чудова локація.

можливий продаж по єОселя
Івана Франка вул., 64

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові ЖК Атлант Київський майдан, неподалік центру міста. Квартира продається з усіма наявними меблями та техніка. Тепла підлога, автономне опалення,є гардероб,2 лоджії,відео домофон.

можливий продаж по єОселя
Рівненьська вул., 25

Терміновий продаж квартири по гарячій ціні! Фільварок, ГПЗ. -Загальна площа квартири: 38м2. -Зручний для проживання-перший поверх. У квартирі виконані всі внутрішні роботи під чистове оздоблення: чистова стяжка та штукатурка, розводка електромережі, тепла підлога. Вдале та практичне планування: кухня-студія, окрема спальня кімната та санвузол. Автономне газове опалення, що значно зекономить Ваші комунальні витрати. Встановлені лічильники на все. Енергозберігаючі вікна. Діюче ОСББ, відеоспостереження. Цегляний будинок. Чудово розвинена інфраструктура.Поруч все необхідне для комфортного проживання. В пішому доступі: продуктові магазини, школа, садочок, заклади харчування, стоматологія, зупинка громадського транспорту, тощо. Телефонуйте, залюбки надамо Вам додаткову інформацію та проведемо для Вас огляд. З повагою (095)75 71 588- Слава (099) 51 99 514- Сніжана

Гостинна, 3
1 - 24 з 298 результатів