Дворівнева квартира з гаражем. Код квартири #10708873 Великогабаритна, простора квартира в одному з найбільш перспективних районів міста. Загальна площа 221 м2. 5 поверх з 5 Перший рівень - це 3 житлові кімнати з заскленими лоджіями та роздільним санвузлом. Другий рівень - це мансардний поверхом вільного планування, де можна облаштувати додаткові житлові кімнати, майстерню, спортивний зал, зимовий сад, тощо. В квартирі індивідуальне газове опалення; Металопластикові вікна; Вхідні металеві двері; Чорновий ремонт після будівельників. Будинок введений в експлуатацію та повністю заселений.Створене ОСББ.Охайні, чисті пізїзди, сходинкові майданчики облаштовані плиткою. Прибудинкова тереторія ЖК закрита, доглянута та озеленена з наявним дитячим майданчиком, відпочинковою зоною (бесідка та зона барбекю). У вартість входить персональний закритий гараж площею 16,8 м2. Розвинена інфраструктура та зручна локація також є однією з вагомих переваг цього помешкання. Поряд; РЦ Промінь, Сільпо, Обласна лікарня, дитячий садок, магазини, відділення пошти. В пішій доступності; Центр міста, ЖД Вокзал, Варшавський ринок, Автовокзал,Зелена зона. Суперова інвестиція для тих хто не уявляє свого життя за межами міста, але не бажає бути обмеженим в кількості м2.

Євгена Коновальця вул., 8а

Продаж просторої, світлої квартири в якісній новобудові 78кв.м. Затишне місце будинка не над дорогою, поряд магазинчики, зупинка міського транспорту, школа... Найкраща ціна квартири в цьому затишному ЖК GREEN STREET. Індивідуальне газове опалення, всі комунікації, договір переуступки. Код квартири #13202111

Рівненьська вул., 119

Продаємо 1к.квартиру в ЖК «Атлант» можлива Єоселя! Код квартири #5812811 Вашій увазі пропонуємо затишну квартиру на одній з центральних площ Луцька - Київський майдан. Квартира розташована у 17 зданій секції. Поверховість: 8/12, Планування включає в себе: - передпокій; - простору кухню-столову з виходом на велику засклену лоджію з панорамними вікнами; - окрему кімнату з вікном на південну сторону; - ванну кімнату. Всередині квартира знаходиться на стадії після будівельників (сирець), з розведеною електрикою та індивідуальним газовим опаленням. Площа квартири 55.1м2, кухня – столова 22,30м2 . Перевагою даного ЖК «Атлант» є його місцерозташування, адже купивши тут квартиру Ви з легкістю можете дістатись до супермаркету, магазинів, кафе та ресторанів. Поряд школа, дитячий садок, поліклініка, салони краси, заправка та зручна транспортна розвʼязка. А до центру Луцька всього 5хв. В дворі житлового комплексу розміщена комфортна, гарно облаштована зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, зона барбекю. Власники авто знайдуть достатньо місця для паркування. Поспішайте придбати квартиру за контактним номером.

Рівненська, 25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ 3-КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НОВОБУДОВА ЖК„Над Рікою ” квартира знаходиться по вул Глушець поверх 1/10 кімнат 3 площа 84,9 / 60,8 /12,5 Простора та світла квартира ідеально підійде для родини,має чудовий краєвид на набережну. Житло має сучасне планування Опалення автономне Закрита територія для авто Велика кількість паркомість Облаштовано дитячий майданчик вдала транспортна розвʼязка діє ОСББ кодовий замок,озеленена прибудинкова територія

Глушець вул., 40

Продаж 3-кімнатної квартири в одному із найкращих спальних районів міста Луцьк📍проспект Соборності 📐заг.площа-67м2 🛋️потребує ремонту 🏙️9/9 поверх 💰45900$ 📲0985774497

Соборності просп., 5

Продається 2-х кімнатна квартира в новобудові ЖК "Сафрон"! Код квартири: 14772453 Основні переваги: -Ціна: Найнижча на ринку! -Площа: 63.17 м² (житлова - 29.86м², кухня - 11.04 м²). -Поверх: 2,5,7,8,9, з гарним видом. Комфорт та зручність: -Дитячий майданчик. -Зона відпочинку та парковка. -Освітлена прибудинкова територія. -Утеплений будинок. Інфраструктура: -ТЦ "Порт Сіті", гіпермаркет "Там Там". -Транспорт: Зупинка за 20 метрів. -Школа (700 м), дитсадок (500 м), пошта (200 м). Комплектація квартири: -Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел, радіатори). -Електропроводка, лічильники електроенергії, води та газу. -Високоякісна штукатурка стін, стяжка підлоги. -Можливість встановлення теплої підлоги. -Двокамерні склопакети, шестикамерний профіль,сертифіковані вхідні двері. -Інтернет, кабельне та супутникове телебачення. Не втрачайте шанс! Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Карпенка-Карого вул.

Продається великогабаритна дворівнева квартира по вул. Чорновола, в новому ЖК « Оселя парк » Загальна площа квартири - 93 м2, розташована на 9-10 поверсі. Будинок зданий. Новий ЖК збудований у найбажанішому районі міста, де школи, садочки, кафе, лікарня, а також великий ТРЦ, розташовані на відстані 5-10 хвилин прогулянки пішки. Поряд з будинком Вас чекає парк з озером, бігові доріжки, зона барбекю, спортивний майданчик, дитячий майданчик. Довговічний монолітно-каркасний будинок, збудований з найсучасніших матеріалів з використанням передових технологій. Стіни оздоблені гіпсовою штукатуркою. Підлога: чорнова стяжка по залізобетонній монолітній плиті. Підігрів підлоги по всьому периметру першого рівня, другий рівень - у с/в. Вікна: металопластикові вікна Алюпласт з подвійним склопакетом (шестикамерні). Склопакети Clima Guard Solar. Вхідні двері: броньовані, вогнетривкі. Лічильники: газовий в квартирі, води та електрики - на сходовій клітці. Водопостачання: розведення води та каналізації із пластикових труб з розводкою по квартирі. Власна трансформаторна підстанція з двома незалежними лініями живлення. Насосна станція півщення тиску води у кожному будинку забезпечить оптимальний тиск у водопровідній сиcтемі в будь-який час доби та на усіх поверхах будинків.

можливий продаж по єОселя
Чорновола, 7

⬛Продаж ДВОРІВНЕВОЇ КВАРТИРИ в приватному секторі. ◼Будинок розташований в районі Київського майдану, поряд з ЖК "Атлант". ◼Зручна інфраструктура та транспортна розвязка. ◼Площа 99 м.кв. ◼Комфортне планування: (простора прихожа-вітальня, кухня 21,8 м.кв., санвузол, 2 кімнати). ◼Окремий вхід. ◼Наявні всі необхідні комунікації: газ, електрика, індивідуальне опалення (газовий котел), цетральне водопостачання та каналізація. ◼Зроблене зовнішнє утеплення та оздоблення будинку, внутрішні чорнові роботи. Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

Кутузова вул., 7

Продаж квартири вільного планування, 3/3ц, площа 60м.кв, вільне планування, стан після будівельників, одна квартира на площадці, великий балкон. Хороше розташування, є місце для авто. Підїзд на 3 квартири.

Даньшина вул., 60Б

1-кімн.кв, 9/10ц, площа 41.7м.кв, чистова стяжка та штукатурка, розведена електрика, водовідведення, встановлений котел та радіатори. Балкон засклений + частина незасклена. Будинок утеплений.

можливий продаж по єОселя
Конякіна вул., 3б

Житлові комплекси у Луцьк

Продаж 1-но кімнатної квартири з індивідуальним опаленням та окремим входом. Квартира має загальну площу 40,7 м.кв.(кухня-студія 19.6 м.кв., і окрема кімната з гардеробною). В квартирі зроблена стяжка, штукатурка та підігрів підлоги. Квартира знаходиться в ЖК "Фільварок"(район ЛПЗ). Житловий комплекс повністю забудований та обжитий. Територія будинків закрита та має власні дитячі та спортмайданчики. Поруч зупинка громаського транспорту, дитячий садок, школа. Є можливість додатково докупити поруч гараж. Ціна квартири 34000$ Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

Прасолів, 4

Продаж дворівневої квартири в ЖК "Яровиця". Загальна площа квартири 83 м.кв. Квартира має два рівня: на першому поверсі простора кімната, на другому - 2 кімнати, кухня, роздільний санвузол. Квартира двостороння, є ніша під гардеробну та балкон. Опалення - газовий котел, підігрів підлоги. Поверх 12,13 Підходить під програму єОселя. Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

можливий продаж по єОселя
Яровиця, 11

Продаж 1- но кімнатної квартири в ЖК «DreamTown»! Квартира площею 51 м². Розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Компактне планування включає: велика кухня – 20,4 м², простора кімната – 17,3 м², гардеробна та санвузол. Основні переваги: * здана новобудова * автономне опалення ( встановлений газовий двоконтурний котел та радіатори ) * наявні всі лічильники * встановлені добротні вхідні двері та панорамні вікна * сучасний дитячий майданчик * тихий район

можливий продаж по єОселя
Привокзальна вул., 10г

Шукаєте приміщення для старту своєї справи? Це буде вдалим вибором! Площа квартири дозволить зробити затишний офіс, кав’ярню чи магазин. Квартира без ремонту. Квартира знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхового будинку. Вікна виходять на проспект! Без комісійних для покупця.

Вячеслава Хурсенка, 58

Терміново продамо компактну 1-кімнатну квартиру в затишному районі міста Луцька – бульвар Дружби Народів 4! Квартира розташована в комфортному для проживання 9-ти поверховому цегляному будинку на 4-му поверсі. Загальна площа – 27,5 кв.м. Кімната – 15,9 кв.м., кухня – 7,7 кв.м., санвузол – 2,6 кв.м. Світла та тепла, внутрішня, не кутова. Наявні усі необхідні лічильники, що дасть змогу майбутнім господарям значно економити на комунальних платежах. Функціонує дієве ОСББ. Зручний для життя інфраструктурно-розвинений район міста. В пішій доступності магазини, супермаркети, заклади освіти та охорони здоров’я тощо. Хороша транспортна розв’язка: неподалік будинку розташована зупинка громадського транспорту, парковка для власного автомобіля. Зацікавила наша пропозиція? Телефонуйте вже сьогодні!

Дружби Народів бульв., 4

2-кімнатна квартира за ціною 1-кімнатної! Шукаєте купити 2-кімнатну квартиру в місті Луцьку, але не хочете переплачувати за чужий ремонт? Маємо ідеальне рішення! Купуйте квартиру без ремонту та облаштуйте її на свій власний смак! Продамо 2-кімнатну квартиру в районі залізничного вокзалу – вулиця Привокзальна 1! Цегляний 4-х поверховий будинок, квартира на 4-му поверсі. Внутрішня, світла та тепла, не кутова. Загальна площа – 43,1 кв.м. Планування: 2 кімнати (11,0 кв.м., 16,8 кв.м.), коридор (4,9 кв.м.), санвузол (2,7 кв.м.), кухня (6,0 кв.м.), є балкон. Наявні лічильники на світло, воду та газ, що дасть змогу майбутнім господарям значно економити на комунальних платежах. Зручний для проживання інфраструктурно-розвинений район міста – поруч обласна лікарня, РЦ «Промінь», залізничний та автовокзали, магазини, супермаркети, школи та садочки. Хороша транспортна розв’язка – неподалік будинку розташована зупинка громадського транспорту, парковка для власного автомобіля. Функціонує ОСББ. Не зволікайте з рішенням! Телефонуйте вже сьогодні!

Привокзальна вул., 1

Продається великогабаритна квартира в будинку котеджного типу по вул.Коперника (тихий Центр) з ллощею 132 кв.м., огороджена територія, є паркомісце, зона барбекю. Квартира з частковим ремонтом - зроблено опалення, кухня, санвузли і ванна; чистова стяжка, пошпакльовані стіни, паркет. Кімнати роздільні, лоджії у кожній спальні.

Коперника вул., 53

Продамо простору 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням, кладовою за ТРЦ «Порт Сіті»!!! Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 97.3 м. кв., житлова – 52.6 м. кв. Сучасне планування – велика кухня (12.9 м. кв.) з виходом на лоджію(2.1 м.кв.), три окремі кімнати, два санвузли. Наявність лічильників в квартирі, що дасть змогу майбутньому власнику суттєво економити на комунальних платежах. Вікна виходять на дві сторони, завдяки цьому - комфортний мікроклімат. Квартира тепла і затишна, з привітними сусідами. Створено ОСББ в будинку, чистий під’їзд, кодовий замок, домофон. Район із відмінною інфраструктурою: супермаркети, кінотеатр, школа та садочок, спортивні майданчики, ринок, парк, зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте, домовимося про огляд! Простора і світла квартира вже чекає на Вас.

Вячеслава Чорновола вул. (), 16

Продаж двокімнатної квартири у чудовому районі, центр міста. Розташування: вул. На Таборищі 2а. 3/4 поверх, цегляний будинок, квартира не кутова. Загальна площа: 41.5 м2. У квартирі: -усі лічильники — газ, вода, світло. -є Інтернет, Wi-Fi, кабельне телебачення -вкладено паркет -у будинку проведено домофон. У дворі є паркомісця для ваших автомобілів, гарна прибудинкова територія. Чудова інфраструктура, адже поруч є: -школа №9 -ВНУ ім. Лесі Українки -дит. садок -дитячий майданчик і спортивний -РЦ «Промінь» -супермаркет «Сільпо» -спортивні зали -парки. Якщо давно мрієте про власне житло і шукаєте чудовий варіант, то запрошуємо на огляд цієї квартири за попередньою домовленістю

На Таборищі вул., 2а

Продам 3 кімнатну новобудову в ЖК "Caramel Residence"! Квартира преміум класу від надійного забудовника! Ідеальне місце розташування житлового комплексу в затишному районі Луцька дає можливість порівняти власну квартиру з приміським котеджем - чисте повітря , паркова зона, приємна тиша! Зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура!

можливий продаж по єОселя
Конякіна вул., 3

Пропонуємо до продажу затишну 3-кімнатну квартиру загальною площею 92 кв.м. на 9/10 поверсі🔑 Переваги ✅ • Велика площа, що дозволяє зручно розмістити меблі та побутову техніку • Два санвузли для комфорту мешканців • Два балкони для відпочинку та насолоди свіжим повітрям • Коморка в підвалі, що йде бонусом, для зберігання речей Локація ЖК Caramel Residence📍(вул. Конякіна 3В) Квартира розташована в чудовій локації з розвиненою інфраструктурою. Поруч є: • Магазини та супермаркети • Школи та дитячі садки • Парк • Зручна транспортна розв’язка З вікон квартири відкривається чудовий вид на місто. Квартира готова до заселення, всі необхідні комунікації підключені. Це ідеальний варіант для сімей з дітьми або тих, хто цінує простір та комфорт. Телефонуйте вже сьогодні, щоб записатися на перегляд та стати власником цього прекрасного житла! 83000$ 0991279902📞📲 https://www.instagram.com/reel/C8oZeSbIvnu/?igsh=b2s0a3hvcDRtM3U0 - посилання на відео огляд

Конякіна вул., 3

Терміновий продаж квартири по гарячій ціні! Фільварок, ГПЗ. -Загальна площа квартири: 38м2. -Зручний для проживання-перший поверх. У квартирі виконані всі внутрішні роботи під чистове оздоблення: чистова стяжка та штукатурка, розводка електромережі, тепла підлога. Вдале та практичне планування: кухня-студія, окрема спальня кімната та санвузол. Автономне газове опалення, що значно зекономить Ваші комунальні витрати. Встановлені лічильники на все. Енергозберігаючі вікна. Діюче ОСББ, відеоспостереження. Цегляний будинок. Чудово розвинена інфраструктура.Поруч все необхідне для комфортного проживання. В пішому доступі: продуктові магазини, школа, садочок, заклади харчування, стоматологія, зупинка громадського транспорту, тощо. Телефонуйте, залюбки надамо Вам додаткову інформацію та проведемо для Вас огляд. З повагою (095)75 71 588- Слава (099) 51 99 514- Сніжана

Гостинна, 3

Продам чудову видову світлу однокімнатну квартиру з окремою гардеробною у новому ЖК “DreamTown”, є можливість перепланування на двокімнатну. Площа - 48 м2, поверх 10 з 10, 6 секція. Будинок зданий в експлуатацію, багато квартир заселено. Гарантія 10 років на облаштований дах від забудовника. Панорамні вікна, гіпсова штукатурка, двохконтурний котел, частково проведена електрика від забудовника. У квартирі ДОДАТКОВО змонтована тепла підлога (кухня, коридор, ванна), витрачено 1000$. Додатково є можливість придбання підвального приміщення та комірки (4,5 м2) ПЕРЕУСТУПКА, я власник, податків і додаткових платежів немає. Ціна дешевше ніж у забудовника: 38 333 грн/м2 + тепла підлога

власник
Привокзальна вул., 10Д

Пропоную до продажу двох кімнатну квартиру з автономним опаленням, в одному з кращих районів міста, вул. Липинського, 55-район. Квартира світла, сонячна. Велика лоджія, просторий коридор, затишна кухня. Перша кімната площею 10.1 та друга 21.4 з виходом на лоджію. Впорядкований двір з дитячим майданчиком, та паркомісцями для авто. Гарна інфраструктура района, зовсім поряд ТРЦ PortCity, гіпермаркет ТамТам, Варшавський ринок, школа 27, дитячий садочок 40, аптеки, банки та інше. Недалеко знаходяться Автовокзал, Залізничний вокзал, лікарня, парк. Гарний варіант для заселення. Чудовий варіант для здачі в оренду. Продається по причині переїзду власниці в Італію кілька років тому.

власник
Липинського, 3
1 - 24 з 224 результатів